Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 16.07.19 18:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To nevymyslíš...
sf
Vím, že NS nemá statut okruhu, je to "rychlá okreska".
Ale stejně to nebude s pojišťovnou jednoduché, jeho pojišťovna bude tvrdit, že to zavinil řidič RX/7, ta jeho zase, že zato může ten olej atd.
Myslím, že s pořádným rychlým vyplacením se budou cukat.
Jsou lidi, kteří si i na NS připojišťují auto.
Zachránáři udělali z M2 cabrio a tahali údajně Th ven (vrchem) i se sedačkou.
P.S. NS je skvělá trať, ale za mě raději ne, když je "plná" všemožných „touristfahren“. Ideální je pronájem pro omezený počet podobně zaměřených/rychlých vozů a jezdců. -
woody-alien 16.07.19 16:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To nevymyslíš...
Dany, iudex: Pátek by byl ideál, jenom dejte aspoň chvilku dopředu vědět. Ať nemusím vyklopit rodinu někde u stánku s buřty, protože spěchám na sraz. >:-[]
Jinak dneska jsme byli s dětma na motokárách ve Frenštátě, holku jsem tahal dvakrát z pneumatik ale pobavili jsme se parádně. Nicméně kdo jel Motobydlo, tomu už takováhle trať stačit nemůže. ;-) -
pradeda777 16.07.19 16:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To nevymyslíš...
Za mých "závodnických časů" jsem měl "number of offs", ale nikdy jsem nic "neohnul"....párkrát jsem si odvezl nějaké to kilo štěrku z kačírku v krytech pod motorem, ale to bylo tak vše. Okruhy byly vcelku bezpečné s dostatečným prostorem pro run off v zatáčkách a auta byla pomalejší. Nejrychlejší byla cílová rovinka na Phillip Island GP circuit ....(moje max. rychlost cca 210km/hod). Ale i tam na konci rovinky byl dostatečný prostor pro "exhibice" .....
To NS je jiné kafé........ :-!
Tomovi......brzké uzdravení......... :yes: -
Dany 16.07.19 14:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To nevymyslíš...
Narážal som na ten dážď, ale máš pravdu predpovede sú dnes vrtkavé.
Ja osobne by som sa vedel uvolniť už doobeda, ale to Iudex asi nedá. Dvomi autami by to bol fajn výlet, tak uvidíme, ako sa dohodneme.
PS: hlavne nech to dobre dopadne. Ostatné vyrieši poistka a M2C napríklad. -
white label 16.07.19 14:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To nevymyslíš...
Dany
Zima být v pátek nemá, a jestli bude pršet, to ještě dneska stejně nikdo neví.
Zvědavost je, neboj.
To byste přijeli (s iudexem) jedním autem?
P.S. Thom měl mít nějaký problém s obratlem, k vůli tomu ho raději vystříhávali z auta (a proletěl se prý i vrtulníkem), taky proto je M2 K.O.
Přítelkyně psala na FB, že už to s ním teď vypadá výhledově relativně dobře, tak mu budeme držet pěsti! :yes: -
iudex 16.07.19 08:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To nevymyslíš...
wl: Ja s Danym sme zvažovali dobehnúť v piatok, za Danyho nechcem hovoriť, ale ja by som tak neskôr poobede. Ale ešte neviem presne, predtým by som Tebe alebo woodymu zavolal.
Sakra: zvažuj. A zvažuj aj to, či je niekto na Teba vôbec zvedavý. >:-[]