Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 21.07.19 12:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
JJ, cesta celkem v pohodě. Zasekli jsme se akorát ve Vysokém Mýtě, kde jednak byla objížďka opravovaného úseku a taky stojící kolonu způsobili řidiči, kteří nedokážou předjet ani traktor šinoucí se ďábelskou rychlostí cca 20 km/h. No ale zase jsme měli možnost docela dlouho ze silnice pozorovat dění na místním okruhu, kde zrovna dováděl černej Ford Puma a Favorit Pickup. >:-[] -
white label 20.07.19 21:34
« Re: Re: Fotky
[odkaz]
Na konci cesty s woddym zpět, nás na HB nezachytil stacionární radar, na poměry aut jsem pro něj zřejmě byli příliš placatí... ukázal nám rychlost auta před námi a potom zase auta za námi, my jsme přitom jeli podstatně rychleji, než byla (jejich) rychlost, kterou ukazoval. >:-[] -
pradeda777 17.07.19 17:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To nevymyslíš...
iu....ok....jasný, šestiválec je šestiválec a můj je navíc manuál, M Performace řadička,
pre - EU 6d Temp, žádný GPF a WLTP bullshit a teď samosvor.........ale M135i se mě líbí a
X2 M35i a AMG A35/45 taky.......a nový Ford Focus ST taky není špatná zbraň. Co se týče value for money tak FFST vede, ale asi přece jen na stará kolena by to chtělo něco vyššího....X3 M40i perhaps......nebo RSQ3? :-! -
iudex 17.07.19 14:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To nevymyslíš...
nielen pre pradedu: prvá porovnávačka novej M135i proti starej M140i: [odkaz]
Dynamicky (podľa očakávania) dostala novinka s R4 na pr.del od šesťvalcového predchodcu. Vizuálne zvonku tiež nie je nejak krajšia (a to predchodca zrovna nežiaril), jedine interiér je logicky o level modernejší a hodnotnejší (až na ten diskutabilný prístrojový displej s otáčkomerom naopak). Celkovo ale krok späť, aj recenzent by dal prednosť predchodcovi a majiteľ M140i by mal oslavovať, že má "future classic" (a nepredávať ho ;-) ). -
pradeda777 17.07.19 13:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To nevymyslíš...
wl....máš naprostou pravdu. Když se člověk dívá na videa z NS a vidí tam ty různé "sebevrahy", tak pronájem okruhu klubem (ten také zjednával pojištění) anebo několika kluby určitě dává smysl a v Austrálii to bylo běžné.
Ano, není to levná záležitost, ale náhoda je blbec....

>:D >:-[]