iudex 23.07.19 10:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
V nedeľu ráno som vybehol na túru do Karpát a pre zmenu som zobral Mondeo. Chcel som ho trochu prevetrať a vypáliť sadze (doslova, pri priamovstrekových motoroch sa odporúča občas vysokou teplotou odstrániť nespálené usadeniny), takže som si dal po prázdnych okreskách ráno trochu "spirited driving". No a stále to Mondeo jazdí solídne, v riadení je niečo cítiť, motor výkonovo stíha, v kontexte rozmerov je to pomerne agilné a vie aj zatáčať. Samozrejme v porovnaní s 3er je podvozok (na ostrú jazdu) až moc komfortný, takže pri rýchlejšie prechádzaných vlnách niekedy prepruží a pohojdáva sa, aj gumy s vysokým profilom úplne nespolupracujú, motoru chýba oduševnenie vo vysokých otáčkach. Ale opakujem, v kontexte toho, že ide v podstate o základnú verziu rodinného dostavníka, tam to DNA Fordu, ktorý vie jazdiť, rozhodne je. :-) -
Dany 22.07.19 16:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Počkaj, ty vidíš len jednu fotku? Skus ty šípky do stran . Včul mi nejde internet v praci a pozerám, že to tam prehadzuje ako sa mu zľúbi. Zajtra to zrovnám a prípadne pridám aj video.
Tvoja mobilovka je parádna už kvôli obsahu, myslím pozadie ;-) Ja som také pozadie nemal... -
woody-alien 21.07.19 12:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
JJ, cesta celkem v pohodě. Zasekli jsme se akorát ve Vysokém Mýtě, kde jednak byla objížďka opravovaného úseku a taky stojící kolonu způsobili řidiči, kteří nedokážou předjet ani traktor šinoucí se ďábelskou rychlostí cca 20 km/h. No ale zase jsme měli možnost docela dlouho ze silnice pozorovat dění na místním okruhu, kde zrovna dováděl černej Ford Puma a Favorit Pickup. >:-[] -
white label 20.07.19 21:34
« Re: Re: Fotky
Na konci cesty s woddym zpět, nás na HB nezachytil stacionární radar, na poměry aut jsem pro něj zřejmě byli příliš placatí... ukázal nám rychlost auta před námi a potom zase auta za námi, my jsme přitom jeli podstatně rychleji, než byla (jejich) rychlost, kterou ukazoval. >:-[]