Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 25.07.19 14:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Téza o progrese je síce správna, ale pri jej striktnom dodržiavaní by sme si nemohli kúpiť žiadne nové auto. Je jeden chlapík, ktorý jazdí na Ringu so starým Citroenom AX s hladkým dízlom 1,4. A robí na Ringu časy, ktoré by som nedal asi ani s GTI.
[odkaz]
Teda by som si nikdy nemal kúpiť lepšie auto ako je AX, lebo nevyužijem jeho plný potenciál? >:-[] -
white label 25.07.19 14:11
« brekeke
iu
JJ, včera jsem se na to díval podrobněji a viděl i tu hodnotu 2,9 s.
Designově trochu všechno dohromady, technicky to vypadá super, na druhou stranu to bude mít s Vette společné spíš už jen jméno. Takže budou začínat od začátku, včetně dětských nemocí apod. Cena bude určitě atraktivní (hlavně na US trhu), ale definitivně ještě stanovena není, pokud vím... -
speedfred 25.07.19 14:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Ja by som potreboval spraviť skôr progres v jazdeckom umení ako v aute.
Nie,nie a nie nič sa kupovať nebude! Sorry hoši. Jedine že by dedo tú Vette kúpil a ja mu časom pomôžem zbaviť sa jej. -
iudex 25.07.19 13:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Neviem, to je len moja projekcia jeho snov. ;-) Lebo o Caymanovi sníval dlho, minulého Caymana nestihol a teraz bol hlboko sklamaný turbenými štvorvalcami v tom aktuálnom. Takže GT4 papierovo spĺňa všetko, čo od športiaku požadoval: famózne jazdné vlastnosti, šesťvalec, točivá atmosféra a manuál. Presne ako píšeš, ťažko kúpiť (v cenovej kategórii do 100t eur) lepší športiak. Najbližšie lepšie auto je... zase Porsche 911 GT3 (RS), ale to je úplne iná cenová skupina.
Alebo potom ideš po power for money a tu tá nová Corvette nebude mať konkurenciu. A ono to nebude len veľa výkonu za málo peňazí, to boli Corvetty (a celkovo americké športiaky) aj doteraz. Ale zjavne to bude aj jazdne parádne, ako tak o tom čítam a pozerám, naozaj si dali maximálne záležať, aby sa podvozkovo posunuli oproti doterajšej Vette s motorom vpredu: [odkaz]
[odkaz]
Btw. to zrýchlenie má byť v nejakej lepšej performance verzii (zrejme aj s vyšším výkonom a launch controlom) dokonca 2,9s! (ja viem, nevýznamný údaj, ide o to, že sa radí do ligy top superšportov ako McLaren, Ferrari a 911 GT2... ktoré stoja 200t eur a viac). -
speedfred 25.07.19 11:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Keď si Fred kúpi Vette tak asi aj peklo zmrzne >:D , najbližších pár rokov rozum hovorí nekupovať žiadne auto,ale rozkáž srdcu.....
Ja by som drahoty nerobil ani s QV, však už je to ojazdená hujda (42t km? ani neviem bo som v nej nesedel 2 týždne) len sa treba niekde stretnúť.
Julča má nové brzdy,brzdovku+všetky pancierové brzdové hadice, teraz mám pocit že sa chce stavať pri lepšom brzdení na predné ako motorka >:-[]
iu : kiež by si mal pravdu.
PS:teraz som osedlal Galaxy po dlhej dobe (včera 900km) a je to fakt fajn auto,len som sa zarozmyšlal že by sa tam celkom hodil motor z Focusu RS 2.3EB. Čo vy na to? -
iudex 25.07.19 11:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Ja som skromný chlapec z dediny, ja dobehnem aj kvôli zmrzline. >:D Koňak (ani nič podobné) nepijem, takže si na GTS nesiahnem. Ešteže Fred si kúpi tú Corvette a nebude robiť drahoty. >:D
Fred Corvette, webpaja F-type, dinar Cayman GT4... budúcnosť je ružová. -
Dany 25.07.19 09:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
WL: Woody ti sice pekne nahral, ale čo... Koňak už pijem ;-)
PS: aj ja som vás všetkých rád poznal a určite sa s rodinkou zastavíme.
Už teraz som pri vyprávaní o vanilkovej a "parížskom" pohári cítil nevyslovenú výčitku ;-) -
-
white label 24.07.19 19:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Na Moravě, konkrétně na Valašsku, je to kousek od slovenských hranic, viz trasa kterou jsme jezdili Makov (SK) - Bumbálka, ta je přímo na čáře mezi Moravou a Slovenskem.
No a do Tater to z Makova nijak dramaticky daleko není, naopak. Letos, začátkem jara, jsem byl u Štrbského plesa a z Makova jsem tam byl za dvě hodiny (172 km).
Co má potom říkat woody, který se sem vleče až někde od Děčína, nějakých 420 km. ;-)
P.S. Aktualizuj si auto snů, na M2C! ;-)

[odkaz] ;-) >:-[]