Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 26.07.19 20:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Ta řeč o možném svezení proběhla primárně tehdy přímo u tebe.
To další v diskusích už byly jen dozvuky/ozvěny. -
pradeda777 26.07.19 18:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
wl.....pamatuješ si dobře, ale ta řeč o vhodných cestách proběhla tady letos v únoru......samozřejmě není nad to, když je alespoň pár týdnů dopředu všem jasné "co, jak, kde a kdy.......
Praděda 08.02. 18:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
iu...wl....svezení jsem vloni neplánoval, protože by to jednak časově nevycházelo a taky tady v blízkém okolí se nic vhodného na svezení nenabízí. Jen tak Buchlovské kopce, ale ty jsou už přece jen trochu z ruky. To by potom chtělo 2 dny anebo 1 denní sraz přímo tam. Ale bacha. V sobotu a v neděli, jak je hezky, to je tam fofr.... Když jsem tam byl naposled na podzim s Tomem a dalšími borci, tak jsem si ani netroufl vyjet. Nejlepší během týdne. Ale to se bude muset počkat až budete fšecí v důchodu.... Snad tady tento trojúhelník... 422 a pak na Kostelec a po Moravanské zpět by dal na svezení utilizovat. Ale opravdu jen na svezení s rozumem v hrsti....
[odkaz]
iu...možná máš pravdu s tou AMG A classe, ale pak je tu ještě AMG GLA, ta už je kapku vyšší...
[odkaz]
V každém případě bych se chtěl s A35 AMG alespoň svést. -
white label 26.07.19 16:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
pd777
Protože ani místo ani čas dopředu domluvené nebylo. Dany přijel už v poledne, iudex o čtyři hodiny později a z cesty psal, kam má vlastně přijet. Já jsem ještě v pátek ráno nevěděl kdo, kdy a kam přesně přijede.
To si piš, že jsem tě tenkrát pobídl (pamatuji si to jako dnes), ale ty ses vymlouval, že tam u vás na to nejsou vhodné cesty, a že bychom museli (s čímž jsem taky problém neměl) někam dál apod.
Prostě se ti nechtělo a přemlouvat tě nemělo smysl.
A když jsem odjížděl, tak jsem se znovu ptal všech, jestli se někdo nechce svézt. -
pradeda777 26.07.19 15:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
wl......sraz...ano i ne....
Ano, začalo to s wa a jeho pobytem na Střední Bečvě. Vyměnili jsme si s wa příspěvky a já jsem navrhl, že iu, který se měl za pár dní vracet z dovolené v US, by nám tam mohl sdělit své dojmy z cestování po US. Na to iu nereagoval. Ty ses pak "napojil" s referencí na zařízení ve kterém měl wa trávit svou dovolenou.Pak se napojil i dany a iu a vyměnily se nějaké SZ.
Ne...o místě, čase setkání a kdo se toho zúčastní se už nikde nepsalo.
S toho jsem usoudil, že půjde o soukromou akci a proto jsem se nadále neangažoval.
PS. Akce u mě nebyla plánována coby "jízdní". Byla to čistě mini degustace a grilovačka...zkrátka takový "social event", kde nějaké ježdění by ani nebylo vhodné.
Možná kdyby jsi mě vybídl............... ;-) -
white label 26.07.19 14:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
pd777
Nebyl to žádný plánovaný/organizovaný sraz.
Hlavním motivem byla přítomnost woodyho v oblasti. Má to sem dál, než všichni odkudkoli ze Slovenska. Takže iudex toho chtěl využít a Dany se přidal. Já jsem jim dopředu deklaroval (někomu i přes SZ), že vůbec netuším kolik budu mít času, protože právě v době letních prázdnin bývám nejčastěji pracovně zaneprázdněn, a proto si nemůžu dovolit někoho ke mně zvát na sraz a pak na něj nemít čas. Navíc mi odešel hlas, měl jsem zvýšenou teplotu a celkově žádná sláva.
Nakonec v pátek pršelo, takže jsem nemusel jezdit do boudy na koupaliště a měl tak víc času, ale na pokec to stejně moc nebylo, protože jsem nemohl mluvit.
A jízda s GTS nebyla plánovaná vůbec, tím spíš, že pršelo. Auto jsem vytáhl spontánně až při odjezdu a ještě ten večer jsem ho (i přes zvýšenou teplotu) umyl/vyčistil.
P.S. Ale s jedním (jiným) GTS jsem už u tebe byl, dovezl jsem ho tam hlavně k vůli tobě a stejně si tenkrát neprojevil ani zájem se v tom svézt. -
iudex 26.07.19 12:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Pozvánka na grilovačku je niečo iné, ale stretnúť sa niekde a prebehnúť autá je iná vec, tam mi nikto R.S.V.P. pozvánku neposielal a v podstate som sa "nanominoval" sám. :-) Ak by si prejavil tu aspoň jednou vetou záujem, určite by Ťa ostatní radi stretli. Ale zbytočné to je teraz riešiť, nabudúce Ťa ja osobne ohlásim, keď pôjdem na Moravu.
A teraz už pádím liezť na skalu (teda na Skalku). :-) [odkaz] -
pradeda777 26.07.19 11:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
...no nekeke......já měl za to, že když se borci o srazu domlouvají přes SZ, tak se jedná o uzavřenou společnost....sorry jako..... ;-\ -
iudex 26.07.19 11:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
deda: no ten zraz (a akýkoľvek iný) nie je na pozvánky, je to otvorené pre každého a určite je každý tunajší autíčkar vítaný (no, aj keď ten Hamuna neviem...). A myslím, že sme to tu pred stretnutím rozoberali, kde a kedy.
Ale nič sa nedeje, nebol to posledný zraz v živote a určite sa ešte stretneme.
Dany: nie je problém, aj ja najčastejšie idem v nedeľu ráno smer Buková alebo smer Jablonica cez Bielu horu. Ale inak je pravda, že tam tie srnky občas sú, hlavne ráno. -
pradeda777 26.07.19 10:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
iu....berete to moc vážně...udělají se vám předčasně vrásky... >:-[] ;-) Já jsem doufal, že součástí srazu bude posezení a zajímavá přednáška o tvých dojmech z dovolené a ono nic....jo, a nakonec jsem vlastně ani nebyl pozván.......takže.... :no: -
iudex 26.07.19 09:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Dany: veď to, máme autá, na ktorých sa už dá zabaviť. Problém bude skôr v tom, že nie je moc kedy a kde. Jednak človek musí vybehnúť niekam do hôr (OK, label nemusí), aby mal zaujímavé cesty a vyhol sa pomáhačom a chráničom. Hlavne ale nie je čas, jedine cez víkend a v tomto období sú zase cesty plné motorkárov a cyklistov, takže to nie je úplne bezpečné, fakt jedine skoro ráno alebo neskoro večer. Chcel by som napísať, že na bezpečné vyjašenie zostáva len ten okruh, ale zase Thomasino ukazuje, že ani to nemusí byť vždy pravda. ;-\
Takže vlastne tú Corvette nechceme. >:-[] -
-
white label 25.07.19 20:42
« MGTS
Tohle jsem měl v plánu už při konfiguraci MGTS (proto nakonfigurována úplně hladká střecha, kterou jsem zatín naživo na žádném jiném Macanu neviděl), definitivní rozhodnutí nakonec padlo až při představení Cayenne Coupé:
[odkaz]
[odkaz]
Vypadá teď sportovněji (opticky nižší a lehčí) a "mužněji"/méně červeně, na můj vkus tam bylo té velké červené plochy moc, střešní "hrb" ( při pohledu zepředu) se opticky téměř ztratil.
Dá se to přiblížit/zvětšit.

A jak píši níže, tady u nás nejsou pro takovou aktivitu vhodné podmínky. Proto to byla jasně definovaná (men only) social akce. Mini-degustačka ve sklípku a pak grilovačka a pokec. (Test "hlučnosti" výfuků byla neplánovaná akce, která i sousedům navodila orgasmus..... >:D )