Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 30.07.19 13:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Nemaluj (křídou) čerta na silnici..., ono už to máš pak celkem jedno, jakou ta křída/pastelka má zrovna barvu. ;-)
P.S. Mně to spíš znělo (8:47) jak neslušný návrh na gaywebu pro bělochy.
"Poznal jsi pak v okamžení, jak se křída v hnědou mění..." >:D >:-[]
(inspirace textem: Katapult - Dvě růže krepový) -
white label 29.07.19 16:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
wp
Díky, jak píšeš, báwo i Leon rezne..., no a křída, ta je slušivá! >:D >:-[] ;-)
Na kafe (a zmrzku) můžeš někdy přijít i bez nich, závodníku... :-) -
webpaja 29.07.19 15:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Tak kluci, pěkný fotky! Koukám, že rezne bavorák i Leonek. Barva slušivá! Snad příště v době, kdy budu tady a rád si dám kafe s Vámi ;-)
P.S.: Dany, snad se už Dinar dokope do blogu, ať využijeme Tvé fotky. -
pradeda777 27.07.19 14:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
No, možná se v ten den něco řešilo, ale to byla jen "hudba budoucnosti". V předem daném a publikovaném programu jsem s jízdami nepočítal.
A jak píši níže, tady u nás nejsou pro takovou aktivitu vhodné podmínky. Proto to byla jasně definovaná (men only) social akce. Mini-degustačka ve sklípku a pak grilovačka a pokec. (Test "hlučnosti" výfuků byla neplánovaná akce, která i sousedům navodila orgasmus..... >:D ) -
white label 26.07.19 20:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Ta řeč o možném svezení proběhla primárně tehdy přímo u tebe.
To další v diskusích už byly jen dozvuky/ozvěny. -
pradeda777 26.07.19 18:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
wl.....pamatuješ si dobře, ale ta řeč o vhodných cestách proběhla tady letos v únoru......samozřejmě není nad to, když je alespoň pár týdnů dopředu všem jasné "co, jak, kde a kdy.......
Praděda 08.02. 18:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
iu...wl....svezení jsem vloni neplánoval, protože by to jednak časově nevycházelo a taky tady v blízkém okolí se nic vhodného na svezení nenabízí. Jen tak Buchlovské kopce, ale ty jsou už přece jen trochu z ruky. To by potom chtělo 2 dny anebo 1 denní sraz přímo tam. Ale bacha. V sobotu a v neděli, jak je hezky, to je tam fofr.... Když jsem tam byl naposled na podzim s Tomem a dalšími borci, tak jsem si ani netroufl vyjet. Nejlepší během týdne. Ale to se bude muset počkat až budete fšecí v důchodu.... Snad tady tento trojúhelník... 422 a pak na Kostelec a po Moravanské zpět by dal na svezení utilizovat. Ale opravdu jen na svezení s rozumem v hrsti....
[odkaz]
iu...možná máš pravdu s tou AMG A classe, ale pak je tu ještě AMG GLA, ta už je kapku vyšší...
[odkaz]
V každém případě bych se chtěl s A35 AMG alespoň svést. -
white label 26.07.19 16:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
pd777
Protože ani místo ani čas dopředu domluvené nebylo. Dany přijel už v poledne, iudex o čtyři hodiny později a z cesty psal, kam má vlastně přijet. Já jsem ještě v pátek ráno nevěděl kdo, kdy a kam přesně přijede.
To si piš, že jsem tě tenkrát pobídl (pamatuji si to jako dnes), ale ty ses vymlouval, že tam u vás na to nejsou vhodné cesty, a že bychom museli (s čímž jsem taky problém neměl) někam dál apod.
Prostě se ti nechtělo a přemlouvat tě nemělo smysl.
A když jsem odjížděl, tak jsem se znovu ptal všech, jestli se někdo nechce svézt. -
pradeda777 26.07.19 15:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
wl......sraz...ano i ne....
Ano, začalo to s wa a jeho pobytem na Střední Bečvě. Vyměnili jsme si s wa příspěvky a já jsem navrhl, že iu, který se měl za pár dní vracet z dovolené v US, by nám tam mohl sdělit své dojmy z cestování po US. Na to iu nereagoval. Ty ses pak "napojil" s referencí na zařízení ve kterém měl wa trávit svou dovolenou.Pak se napojil i dany a iu a vyměnily se nějaké SZ.
Ne...o místě, čase setkání a kdo se toho zúčastní se už nikde nepsalo.
S toho jsem usoudil, že půjde o soukromou akci a proto jsem se nadále neangažoval.
PS. Akce u mě nebyla plánována coby "jízdní". Byla to čistě mini degustace a grilovačka...zkrátka takový "social event", kde nějaké ježdění by ani nebylo vhodné.
Možná kdyby jsi mě vybídl............... ;-) -
white label 26.07.19 14:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
pd777
Nebyl to žádný plánovaný/organizovaný sraz.
Hlavním motivem byla přítomnost woodyho v oblasti. Má to sem dál, než všichni odkudkoli ze Slovenska. Takže iudex toho chtěl využít a Dany se přidal. Já jsem jim dopředu deklaroval (někomu i přes SZ), že vůbec netuším kolik budu mít času, protože právě v době letních prázdnin bývám nejčastěji pracovně zaneprázdněn, a proto si nemůžu dovolit někoho ke mně zvát na sraz a pak na něj nemít čas. Navíc mi odešel hlas, měl jsem zvýšenou teplotu a celkově žádná sláva.
Nakonec v pátek pršelo, takže jsem nemusel jezdit do boudy na koupaliště a měl tak víc času, ale na pokec to stejně moc nebylo, protože jsem nemohl mluvit.
A jízda s GTS nebyla plánovaná vůbec, tím spíš, že pršelo. Auto jsem vytáhl spontánně až při odjezdu a ještě ten večer jsem ho (i přes zvýšenou teplotu) umyl/vyčistil.
P.S. Ale s jedním (jiným) GTS jsem už u tebe byl, dovezl jsem ho tam hlavně k vůli tobě a stejně si tenkrát neprojevil ani zájem se v tom svézt. -
iudex 26.07.19 12:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
Pozvánka na grilovačku je niečo iné, ale stretnúť sa niekde a prebehnúť autá je iná vec, tam mi nikto R.S.V.P. pozvánku neposielal a v podstate som sa "nanominoval" sám. :-) Ak by si prejavil tu aspoň jednou vetou záujem, určite by Ťa ostatní radi stretli. Ale zbytočné to je teraz riešiť, nabudúce Ťa ja osobne ohlásim, keď pôjdem na Moravu.
A teraz už pádím liezť na skalu (teda na Skalku). :-) [odkaz] -
pradeda777 26.07.19 11:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
...no nekeke......já měl za to, že když se borci o srazu domlouvají přes SZ, tak se jedná o uzavřenou společnost....sorry jako..... ;-\ -
iudex 26.07.19 11:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
deda: no ten zraz (a akýkoľvek iný) nie je na pozvánky, je to otvorené pre každého a určite je každý tunajší autíčkar vítaný (no, aj keď ten Hamuna neviem...). A myslím, že sme to tu pred stretnutím rozoberali, kde a kedy.
Ale nič sa nedeje, nebol to posledný zraz v živote a určite sa ešte stretneme.
Dany: nie je problém, aj ja najčastejšie idem v nedeľu ráno smer Buková alebo smer Jablonica cez Bielu horu. Ale inak je pravda, že tam tie srnky občas sú, hlavne ráno. -
pradeda777 26.07.19 10:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
iu....berete to moc vážně...udělají se vám předčasně vrásky... >:-[] ;-) Já jsem doufal, že součástí srazu bude posezení a zajímavá přednáška o tvých dojmech z dovolené a ono nic....jo, a nakonec jsem vlastně ani nebyl pozván.......takže.... :no:

1. Megane RS Trophy: manuál, FWD, 221 kW,390 Nm, v mnou zvolenej konfigurácii (červená flamme, 19ky, alcantarové sedadlá, parkovacie senzory, vyhrievané sedadlá, RS monitor) cenníkovka 34.070 eur. Pri predpokladanej zľave 12% by výsledná cena mohla byť 29.981 eur.
2. M135i: automat, xDrive, 225 kW, 450 Nm, s mojimi príplatkami (modrá misano, autoklíma, vyhrievané sedadlá) cenníkových 47.471 eur. So zľavou odhadom 22% by konečná cena mohla byť 37.027 eur.
Moje argumenty v prospech Meganu: krajší dizajn (tvary exteriéru, farba, disky), v podstate rovnaký výkon ako 1er, manuál, super cena.
V prospech BMW hovorí image značky, štvorkolka, lepšia dynamika, hodnotnejší interiér.
Tak ktoré?
P.S. nič reálne nekupujem ani nevyberám, len sa mi nechce pracovať. >:-[]