Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 01.08.19 23:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?
Macan S aktuálně od 1.736.000,- Kč včetně DPH
Super cena proti 1.586.000,- za Macan (s R4!), který bych osobně okamžitě stáhl z nabídky na eu trhu.
Porsche se nemůže cenově podbízet (tím spíš s benzínovým šestihrnkem), to by nebylo Porsche, nehledě na to, že kdo by pak kupoval konkurenci. -
white label 01.08.19 23:40
« Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?
wp
To vypadá, jako by jsi s tím už měl nějakou osobní zkušenost... :*) >:-[]
P.S. Chlapi, teď vážně, už mi sem ty manželky na zmrzku neposílejte, protože potom si musíte nutně kupovat "plechovky" se dvěma páry dveří. >:D ;-) -
white label 01.08.19 23:36
iudex
Důvěřuj, ale prověřuj. Já věřím všem a nikomu.
Podívej se na anglické srovnávačky hh z doby kdy byl G7R novinkou, drtil tehdy všechny...
Nikdy nevíš, co a jak tě překvapí, pozitivně i negativně.
K tomu susedovému G7 GTI, počet dveří, převodovka i barva O.K., ale ten non-performance by neprošel, ale kdyby to byly Clubsport, pak by mohl mít pravdu i ten webpaja. ;-) -
Market 01.08.19 19:36
Moje informácie hovoria, že v Mercedese sa vieš dostať maximálne na 4% zľavu. Vo firme máme cca 4 osobne Mercedesy a 4 dodávkové.
Za A45 AMG by som osobne dal tak max. 50-55 tis. EUR a za A35 AMG tak max 45 tis. EUR, za M135i by som dal tiež max 45 tis. EUR.
Podla mňa dať za tie auta viac, považujem za plytvanie peniazmi... Ale to je môj názor, ak chce niekto investovať viac, nech sa páči...
Skúsil som si nakonfigurovať M340i xDrive a dostal som sa na cennik 68300 Eur.
A ešte doplním "dream car" momentálne: Porsche Cayman GT4 s manualom cca 95 tis. EUR. ;-) -
pradeda777 01.08.19 16:05
iu....ano, AMG A35 jsem si nakonfiguroval a vyšel mi na 1.652.542Kč, což odpovídá při kurzu 25.5 cca 65k Euro. Takže A45 vidím někde na 1.85mil Kč a 72k euro. A tady už nastupuje PORSCHE MACAN S........... ;-)
Tož, vidím to nejspíš na ten AMG A35 v plné palbě, i když mě stále nesedí ten motor, který není "real McCoy" AMG produkt. Na druhé straně motor v AMG A45 z dílny AMG je... >:-[] -
iudex 01.08.19 15:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?
A45 AMG je fascinujúce auto, ale proste z môjho pohľadu cenovo v kategórii, ktorá z neho robí nezmysel. Už A35AMG (ktoré sa mi inak páči, rozhodne viac, než M135i) u nás stojí len tesne pod 50t eur a 45AMG tipujem niekde pod 60t. No a to je proste cenovka, ktorú si štvorvalec 2,0 s haldexom nemôže nijako obhájiť.
Inak tú cenovtorbu slovenského Mercedesu dosť nechápem, všetky ostatné značky u nás stoja menej, ako v Nemecku (a niektoré o dosť menej), len Mercedesy máme ešte o dosť drahšie, ako v DE (napr. tá A35AMG o 2000 eur). Možno dajú hneď pri dverách 20% zľavu, neviem, nemám skúsenosť, ale nezdá sa mi to reálne.
Ale pri tomto globálnom zdražovaní áut sa bojím cien nového Golfu (GTI a hlavne R). Určite zase o niečo "sprémiovejú". Mám pocit, že ceny áut dosiahli minimá niekde v r. 2014-2017 a odvtedy to ide plynule hore. -
pradeda777 01.08.19 14:57
Tak těch Ł50k by odpovídalo cca 1.4 mil. AMG A35 se u nás aktuálně nabízí v základu za 1.216.050Kč.
Vzhledem k tomu že konkurence si "cení" RS3 na 1.525.900Kč usuzuji, že tu A45 cenově "napasují" někde tady, snad i kapku výš. To by nebylo tak zlé. ;-)
Jo, a pořád tu "straší" ten Macan S...... ;-) >:D -
iudex 01.08.19 13:53
« Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?
Tak v tomto zase bavorským verím. Vieš, ako veľmi je sledovaná a negatívne vnímaná zmena z RWD na FWD, takže si iste dali maximálne záležať, aby zobrali kritikom argumenty. Na druhej strane tie rozdiely už určite nebudú dramatické a potom bude záležať na cene. Ak bude príliš vzdialená mainstreamu s rovnakou technikou (GR), tak ten príplatok hlavne za image nebude stáť za to.
Každopádne za 2,5 roka, keď bude mať 3er 4 roky, bude všetko jasnejšie. Moja predstava je práve návrat k HH, ale aby ten zostup nebol moc citeľný oproti 3,0 R6, tak to bude musieť byť niečo dobré a rýchle. :-) A možno bude všetko inak a budem si ofukovať 3er ako budúceho veterána. >:D V tejto súvislosti mi napadá sused, mladý chalan, čo si z DE doviezol GTI (G7 non-performance, 3dv, DSG, šedá limestone). Umýva ho po každej jazde, voskuje, leští, zakrýva plachtou, no proste niekoho mi tým silne pripomína. >:D -
white label 01.08.19 13:02
« Re: Re: Megane RS alebo M135i?
iudex
Jen 5? Tak to je pořád méně, než válců. >:-[]
"...pretože i pri platforme všetko vpredu verím, že bavorskí dokážu naladiť lepšie podvozok." Já bych si tím tak jistý nebyl a raději bych si počkal a přesvědčil se na vlastní zadek.
;-)

Samozrejme že Vette bude mať EU cenu vyššiu,ale aj tak bude asi zaujímavá k tomu čo ponúka (bude ponúkať).