white label 06.08.19 15:35
« JC
"Kromě toho se také Clarkson zmínil o nedávném testování dvou ostrých hatchbacků pro The Sunday Times, během kterého si vyzkoušel Volkswagen Golf TCR a Mercedes-AMG A35. A oba vozy prý byly tak skvělé, že by si mezi nimi nakonec nedokázal vybrat. Prý je od sebe pomalu nedokázal odlišit, a pokud by se ho někdo zeptal, jaký je lepší, nedokázal by odpovědět." -
white label 06.08.19 12:19
« Macan S
Tak nejsi malé děcko. Prostě Yarisem pro rohlíky a jinak 140i.
Třeba já GTI používám maximálně v okruhu Ostrava, Olomouc, Zlín. A pokud se jede někam dál (Bratislava, Brno, Praha, Vídeň, Polsko...), tak se bere automaticky allroad.
Ne jak ty, Yarisem až do Prahy. :-O >:-[] -
pradeda777 05.08.19 14:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?
B58....420 koní...............[odkaz]
wl....no, právě....já jsem zvažoval přechod na jedno auto v garáži.....a jinak buď rád, že tam koncern ještě neprotlačil nějaký superussrraanný tříválec hybrid..... -
white label 05.08.19 12:54
I kdyby byl Macan ještě o něco menší (vysoký ani dlouhý moc není), tak "ussraný štvorválec" v něm nemá co dělat.
A nějakou stylovou nákupní tašku můžeš mít klidně i k Macanu. -
pradeda777 04.08.19 14:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?
Turbo a GTS mě tak nezajímají. Mě by potěšilo, kdyby Porsche vyšlo s nějakým menším SUV než Macan a třeba i ve čtyřválu. Ten 2.5l čtyřvál z Caymanu by byl ok. Já vím, pokud bude Porsche součást koncernu, tak nic takového nehrozí. On ten Macan jako daily je přece jen kapku přerostlý. Pokud bude v garáži stále Yaris tak ok, ale co dál......??? -
white label 03.08.19 13:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?
Tady chybí diff a sport. výfuk, samotné koncovky žádný zvuk neudělají, tím spíš teď s opf/gpf.
Jinak podle mě Turbo vyjde ještě tento rok a GTS příští. Po FL už nemají tolik času. -
white label 03.08.19 12:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?
To je prostě Porsche, ber, nebo nech být, ale ono to u D3 také není o moc lepší (s těmi cenami).
Pokud chceš, aby to mělo koule, je diff + sport chrono + sport. výfuk (nejen koncovky) podmínkou, což tam už teď máš.
Co mi na tvé konfiguraci opticky nejvíc vadí jsou ty chromované rámečky kolem oken, ty "musí" být v černém lesku, tady se to vůbec k ničemu nehodí a vypadají jak z minulého století.
A co bych ještě zvážil, jsou ty černé kliky dveří, proč zrovna na ně (na všechny čtyři a navíc za příplatek) upozorňovat? Dále ten difuzor v zadním nárazníku vypadá lépe v černé, té červené je tam dost. A pak ty tři budíky s příplatkovým (cca 22.500,-) červeným podkladem. Není to ani v karmínově červené, ale v granátově červené a dost se to s tím odstínem karoserie bije.
Můj názor, ale hlavně, to lemování oken, to zvaž pořádně. -
pradeda777 03.08.19 09:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?
Zčekoval jsem tvoji konf. a vidím, že až na pár maličkostí se celkem shodneme. Já tam mám navíc třeba pan. střechu a ty ten dif.
Ale faktem zůstává, že se člověk posune od základní ceny "nahoru" takřka o milion a ani se nemusí moc snažit..... :-!