Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.08.19  15:35

« JC

"Kromě toho se také Clarkson zmínil o nedávném testování dvou ostrých hatchbacků pro The Sunday Times, během kterého si vyzkoušel Volkswagen Golf TCR a Mercedes-AMG A35. A oba vozy prý byly tak skvělé, že by si mezi nimi nakonec nedokázal vybrat. Prý je od sebe pomalu nedokázal odlišit, a pokud by se ho někdo zeptal, jaký je lepší, nedokázal by odpovědět."
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.08.19  12:22

« Macan S

To je předface, ale na kastli stejně prakticky nic nového není, kromě spojených zadních světel.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.08.19  12:19

« Macan S

Tak nejsi malé děcko. Prostě Yarisem pro rohlíky a jinak 140i.
    Třeba já GTI používám maximálně v okruhu Ostrava, Olomouc, Zlín. A pokud se jede někam dál (Bratislava, Brno, Praha, Vídeň, Polsko...), tak se bere automaticky allroad.
    Ne jak ty, Yarisem až do Prahy. :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.08.19  23:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

.....dovolit můžu, ale problém je v tom, že bych to mini používal moc a Macana bych si neužil.....asi tak jako teď s Yarisem a M140i.....
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.08.19  23:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

Hele co jsem objevil....ale v konf. ještě není....

[odkaz]

Ale vidím, že je to stará kastla....
    [odkaz]

...ale cena sakra dobrá..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.08.19  23:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

Já si právě Macana dokážu představit i jako jediné auto, ale pokud bys trval na nějakém tom mini na rohlíky, tak to si k němu taky dovolit můžeš.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.08.19  14:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

B58....420 koní...............[odkaz]

wl....no, právě....já jsem zvažoval přechod na jedno auto v garáži.....a jinak buď rád, že tam koncern ještě neprotlačil nějaký superussrraanný tříválec hybrid.....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.08.19  12:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

I kdyby byl Macan ještě o něco menší (vysoký ani dlouhý moc není), tak "ussraný štvorválec" v něm nemá co dělat.
    A nějakou stylovou nákupní tašku můžeš mít klidně i k Macanu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.08.19  09:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

....tentokrát se mýlíš.....byla to opravdu "nahrávka na smeč"... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.08.19  00:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

... a přitom si nachytal hlavně sám sebe! >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.08.19  19:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

Hahaha....tušil jsem, že se někdo "nachytá"......... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.08.19  15:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

hmmmm, ussraný štvorválec?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.08.19  14:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

Turbo a GTS mě tak nezajímají. Mě by potěšilo, kdyby Porsche vyšlo s nějakým menším SUV než Macan a třeba i ve čtyřválu. Ten 2.5l čtyřvál z Caymanu by byl ok. Já vím, pokud bude Porsche součást koncernu, tak nic takového nehrozí. On ten Macan jako daily je přece jen kapku přerostlý. Pokud bude v garáži stále Yaris tak ok, ale co dál......???
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 03.08.19  14:25

« 3dv, GOLF R manual

Niekto tu tuzil po 3 dverovom GOLFE R s manualom?
    Tu jeden je:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.08.19  13:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

Tady chybí diff a sport. výfuk, samotné koncovky žádný zvuk neudělají, tím spíš teď s opf/gpf.
    Jinak podle mě Turbo vyjde ještě tento rok a GTS příští. Po FL už nemají tolik času.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.08.19  13:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

Souhlas. Jednoho mají "on the floor"....conf. není přesně to co "doctor ordered", ale "near enough".... ;-)[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.08.19  12:26

To je prostě Porsche, ber, nebo nech být, ale ono to u D3 také není o moc lepší (s těmi cenami).
    Pokud chceš, aby to mělo koule, je diff + sport chrono + sport. výfuk (nejen koncovky) podmínkou, což tam už teď máš.
    Co mi na tvé konfiguraci opticky nejvíc vadí jsou ty chromované rámečky kolem oken, ty "musí" být v černém lesku, tady se to vůbec k ničemu nehodí a vypadají jak z minulého století.
    A co bych ještě zvážil, jsou ty černé kliky dveří, proč zrovna na ně (na všechny čtyři a navíc za příplatek) upozorňovat? Dále ten difuzor v zadním nárazníku vypadá lépe v černé, té červené je tam dost. A pak ty tři budíky s příplatkovým (cca 22.500,-) červeným podkladem. Není to ani v karmínově červené, ale v granátově červené a dost se to s tím odstínem karoserie bije.
    Můj názor, ale hlavně, to lemování oken, to zvaž pořádně.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.08.19  11:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

wl....konf. po revizi...vypustil jsem nějaké věci ( i ten vzduch) a přidal ten dif........kód PK31P134
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.08.19  09:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS alebo M135i?

Zčekoval jsem tvoji konf. a vidím, že až na pár maličkostí se celkem shodneme. Já tam mám navíc třeba pan. střechu a ty ten dif.
    Ale faktem zůstává, že se člověk posune od základní ceny "nahoru" takřka o milion a ani se nemusí moc snažit..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.08.19  02:53

Vzduch umí být komfortnější, ovšem s výjimkou příčných nerovností, s těmi si bohužel příliš nerozumí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…