Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 19.08.19 11:17
« Re: Re: Re: Macan S facelift
wl....tož mě bílá nevadí. Ano, je to "tuctová barva", ale asi není tuctová pro nic za nic.
Tu Miami bych možná bral, kdybych bydlel na Floridě nebo v slunné Kalifornii..... ;-)
I v Queenslandu na Gold Coast by se šikla..... ;-)
[odkaz]
....ten plážový stan nalevo má podobný odstín..... ;-) -
white label 15.08.19 10:57
« Re: Re: Re: SSS vs. Up!GTI
w-a
Tak pokud tam (zboku) nebyla ta dynamicky zvednutá linie, která dobře vypadá a navíc dělí "zrno od plev" (Citigo/Mii), tak je to jasné.
Prostě třídvířko člověk vidí jen na prezentačních fotkách VW.
[odkaz]
Na Upu!GTI mi docela chybí výraznější boční držení předních sedaček a aspoň možnost připlatit si za lepší (nehalogenové) světlomety. Jinak ale vypadá dobře, viz i ta fotka. -
woody-alien 15.08.19 08:19
« Re: Re: SSS vs. Up!GTI
wl: Popravdě, nejsem si úplně jistej. Většinu času jsem ho kontroloval ve zpětným zrcátku. Vedle sebe jsem ho měl jenom tu chvilku, kdy mě už na ceduli obce předjížděl a pak byl dvě auta přede mnou. Ale když o tom přemýšlím, spodní linku oken to mělo rovnou až dozadu, takže nejspíš 5-dvířko. -
-
Thomasino 14.08.19 19:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podruhé narozen
Viděl jsem na živo vsechny barvy, v té červené to působí už moc agresivně až vulgárně, za mě ta šedá metla. Ale na živo ta modrá taky ok, ty červené prvky více vystoupnou, ale k tomu autu to sedí, nenápadně rozhodně nevypadá. Uvidíme jestli jak v půlce září představí facelift a možná bude jedna limitka nebo ostřejší verze :-)

[odkaz]