Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 05.09.19 12:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
iu....tak tak ...si nemoderný.... ;-) ....že s tým ďalším, novším autom to už bude iné, lepšie. Hmmm...možná to neplatí u aut, ale platí to asi u ženských, protože už delší dobu je v módě měnit starší model za novější....dokonce i bohaté ženské tomu propadly a "kupují si zajíčky"....zrovna vedle nás žije se "zajíčkem" jedna taková "ohořelá větev".... :-! >:D -
iudex 05.09.19 11:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
Dany: no veď ja som to myslel presne tak, ako píšeš, teda prikrývajme sa takou perinou, na akú máme. Ak potrebujem praktické rodinné auto a zoberiem si mainstreamové kombi na splátky, to je úplne v poriadku, ale ak by som na to nemal a napriek tomu si musel kúpiť Porsche (Mercedes atď.) aj za cenu zadlženia sa, to považujem za hlúposť, pretože to už nie je nevyhnutné, to je zbytočný luxus, na ktorý nemám.
Ale možno je to proste môj rezervovaný postoj chlapca z dediny k životu na dlh a som len nemoderný. >:D
deda: ... pulvis es et in pulverem reverteris, viem. Ale to skôr treba brať ako využitie dňa, toho, čo mám k dispozícii, teda ak mám nadupanú silnú zadokolku, tak budem ten život užívať s ňou (na okreskách, okruhu atď), to je u mňa viac užitie si života než čakanie, že s tým ďalším, novším autom to už bude iné, lepšie. -
Dany 05.09.19 10:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
Auto mám na splátky, štvrtiny, ale ako zadlžovanie to neberiem. Stále mi peniaze niekde inde dokážu zarobiť viac, ako ma stojí poplatok, zvýšená poistka a vlastne aj celé auto...
Zadlžovať sa kvôli autu, no, keď ho potrebuješ, čo narobíš. Možností je veľa a treba to robiť s rozumom. Vždy mi vraveli, že sa mám prikryť takou perinou, na ktorú mám. Potom sa lepšie spí.
Nie, že by som nad Caymanom neuvažoval, že by to stálo za menší rodinný konflikt >:-[]
Už som tu spomínal, že na tretie auto momentálne nemám priestor. Dedo, ako by som do Caymana narval totok?
[odkaz]
Všetko mimo zadokolkového kupé je max kompromis, ktorý potrebujem ;-) -
speedfred 05.09.19 01:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
Tak prežil by som aj bez RS :-)... dal som nejaké to kolecko na RB ringu s RS a to auto v sérii je neskutočné, ale ako fakt.
Dedo: Nemám na tie veci okolo toho a už vôbec nie na auto.Snáď časom. -
pradeda777 04.09.19 22:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
iu...330i čtyřválec má celkem dobré parametry (190/400) a při hmotnosti cca 1.5 t se nedivím, že byl borec z vozu nadšený. Hlavně ten krouťák je dobrý... :yes: Já měl v MPS podobný výkon (191/380), hmotnost o kapku nižší, samozřejmě FWD a byla to také raketa...:yes:
Plus, lehčí čtyřválec vpředu bude také hrát svou roli. No, ať je to jak je to....do tak velkého auta patří kua šestiválec........ >:-[] ;-) -
pradeda777 04.09.19 22:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
Kua Freddie na co čekáš? Prodej Julču, půjč si "pár korun" a jdi do toho...udělej si radost.... :yes: Život je kua krátký, někdy je sviňa a može byt i kratší.....nečekej na nic a jestli to jen trošku jde, neváhej..... :-! -
pradeda777 04.09.19 19:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
wl...dobře si to napsal....je jiná doba...mladí chtějí mít vše a hned....ženské už nechtějí rodit a je jim přednější kariéra. Kluci už přestávají mít zájem o namachrované a panovačné slepice. Mám 3 takové borce v rodině. Raději se dají dohromady s dalším klukem a jezdí pochodovat do Prahy na Prague Pride.... :-) Sousedův syn.... ;-\
V žádném případě nikoho nenavádím, aby se choval iracionálně...to je jasné.... :-!
Je ale třeba si pamatovat, že život je krátký a podle toho se zařídit.... :-!