Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.09.19  07:01

« Re: GT3

Malo byť mezger, tak nejako myslím volajú tieto polozávodné atmosféry.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  21:51

« GT3

sf
    Čo je "merzger"?
    I poslední GT3 má 4.0 atmo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  21:47

« MGTS

pd777
    Hleď, jak si MGTS drží cenu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  21:27

« křídová GT2RS s W-P

Kdyby někdo nevěděl co s penězi, tak bych tady měl typ na jednu čerstvě zajetou ojetinku s pořádným žehlícím prknem v základu:
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.09.19  20:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Však práve, dôležitá je aj veľkosť/malosť konta inak by to už bolo doma.
    Známy má presne takú oranžovú ale s “merzgerom”4.0l. Fakt najbližších pár rokov to neprichádza do úvahy, a či vôbec niekedy.
    Nejdeme radšej debatovať o pradedovich narodkách a jeho panenskom sport+ ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  19:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

pd777
    Není to zdaleka jen o velikosti koulí, je to taky o rozumu a v neposlední řadě samozřejmě o velikosti konta.
    Cena za GT3 je bezesporu hodně vysoká, třeba pro mě je nejeté GTS za cenu o cca milion nižší (než jetá GT3) vhodnější volbou. Navíc GTS má méně tuhý podvozek a jako bonus můžu dozadu posadit (za ženu) i dceru. A designově za mě vede minimalističtější design GTS, vozit (vzadu) sebou sušák na prádlo, ani žehlící prkno, nutně nepotřebuji. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.19  19:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

wl....tahle oranžová GT3 mě teda vzala.....kdybych byl o "nějaký ten rok" mladší, tak bych ji asi koupil........
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.19  19:16

Freddie, kurňa tys mě ale zklamal...myslel jsem, že máš větší koule.... ;-) To ti ty vibrace dlouho nevydržely. Asi nebyly dost silné.......... ;-) Common, o 50 rokov, jestli tu ještě budeš, vrazíš hlavou do zdi a budeš litovat, že jsi do té GT3 tenkrát nešel........ ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

sf
    Za 50 roků..., to už bude asi trochu pozdě. ;-)
    Ta oranžová je předfacelift (991.1)...
    "Levnou" GT3 (991) nekoupíš, ani novou, ani jetou (ve slušném stavu).
    Kdyby ti stačila GTS (nová 991.2 s možností odpočtu DPH), tak to by se asi ještě rychle něco vymyslet dalo.
    edit:
    Takže nejeté zadokolkové! 911 GTS coupé! (991.2) už je v ČR skladem jen jedno jediné, bílé v Ostravě (tam by zřejmě šla udělat hodně zajímavá cena, cca 2,6 mega bez dph, možná i méně) a v celém Německu taky už jen jedno (černé), jen během prázdnin jich tam rapidně ubylo.
    Nové/nejeté GT3 skladem nula a jeté GT3 (991.2) od cca 4 mega s dph.
    GT2RS (991.2) nejeté nula, jeté 5 ks s cenami okolo 10 mega.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.09.19  17:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

No díky, ale asi tak o 50 rokov pôjdem do toho. Momentálne to je pre mna téma úplne mimo - jedine že by som niečo vyhral. Aj tak ale :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.19  15:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Freddie, je to jasné. Zamiloval ses... >:D A když ji miluješ, tak není co řešit...... >:D Teď je jen třeba zvolit tu správnou a účinnou strategii, která tě dovede k cíli.
    2 "levnější" GT3 jsem pro tebe vyhledal na sauto. Ta druhá v Lava Orange je bomba. Nabízí i finance.....
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.09.19  11:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Koniec prázdnin tak sa začalo makať,nie? Bol autom na tripe?
    PS: ja od RB ringu rozmýšľam ako sa dopracovať ku GT3 kľudne aj bez RS a môže byť aj automat..... to auto vo mne stále vibruje. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  11:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Tak jsem se večer vrátil z dovolené (europe tour/cruise - tre mille km) a tu snáď zdochol pes, či čo? 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.09.19  19:39

« DG

"Jako by situace okolo dieselů v Německu nebyla dostatečně bizarní, stala se nyní ještě bizarnější. Motory donedávna odsuzované jako zdroj znečištění jsou nyní označovány za čističky vzduchu."

Tak to abychom se ještě nakonec nedočkali návratu dieseloveho Cayenneu apod. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.09.19  16:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Tož stojí zato číst......
    zajimavosti/nemci-obraci-po-nejnovejsi…
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.09.19  13:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Freddie...právě jsem se vrátil z hradu....errrr.....z garáže. Nahnal jsi mě tolik strachu, že jsem běžel zjistit, jestli ten přepínač funguje. Poslušně hlásím, že zatím funguje, ale "naostro" ho vyzkouším až na ty narozky......... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 06.09.19  13:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Fred, možno ako si vo svete, tak ti uniklo, že tento rok tam bola armáda, minulý -42. Jasné 20 km od Lesnej je o 2m snehu menej, ale tam sa to stále drží. K domu majú taký krpál, že zo šenku sa chodí štvornožky a esíčko k tomu. Ten ma vytrápi každú zimu. Žena sníva o chate (ak by tu bol smajl čo sa drží za hlavu, tak dám tri) a ako som bol pozerať tie pozemky, tak nič nízke ani dvojkolkové sa tam nedostane. Ale už im aj jabloň volačo zarodila, to je pravda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.09.19  12:21

« NChP

sf
    Na Orave a Spiši,
    až bude zima v pi*či,
    pestovať môžu aj liči... :-O :*)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.09.19  12:15

Podľa mňa ten prepínač už ani nepojde prepnúť ako je zatuhlý a elektronika aj zabudla že existuje nejaký softvér sport+. :-( Radšej už nejdem písať ništ bo som vytočený!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.09.19  11:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Freddie.....sport+ si šetřím na moje 75 narozeniny...... ;-) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…