Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.19  09:42

« Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

iudex: Jj, já taky majetnickým syndromem netrpím, takže jsem v pohodě. ;-)

Btw. ten film neznám, mrknu se. Oplátkou posílám odkaz na film, na kterej jsem narazil nedávno náhodou. Nic světobornýho, ale je to dobře natočený. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.09.19  09:22

« Re: Re: Re: Re: MGTS

woody: ja som si cez víkend pozrel nemecký film 100 Dinge [odkaz] a uvažujem, či naozaj potrebujem úplne všetko. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.19  08:55

« Re: Re: Re: MGTS

Souhlasím s Danym, dědo. Jdi do toho než bude pozdě. Na západě se po dieselech pomalu začínají zaměřovat na SUV.
    [odkaz]

No a já, jelikož Porsche je pro mě dosažitelné asi tak stejně jako vrchol Everestu, si asi půjdu v den volna pročítat svou speciální edici Shakespearových her v geniálním překladu Martina Hilského, poněvadž nevíš, jestli tu nekorektní literaturu v nejbližší době nezakážou. Tam se to šovinismem, antisemitismem a genderovou nerovnoprávností jenom hemží. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.09.19  08:41

« Re: Jarek v oblacích

wl.....písničky od JN mám rád. I tu zápletku s STB a "podraz" na Kryla bych mu odpustil. Ale s tím vyznamenáním od Putina to bohužel possrral.......... ;-\ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.09.19  08:17

« Re: Re: MGTS

Dedo, tak už toho Macana objednaj, aj tak skončíš na dvoch autách. Evidentne ťa nič menej, ako šesťvalec neuspokojí. Možno, pre mňa nepochopiteľne, A AMG za cenu toho Macanu.

PS: Na strešné okno sa vykašli. Ešte som nezažil okno, čo by nerobilo problémy. Aj keď Porsche a nájazd iba do 9t km. Neviem >:-[]

Nám nemajetným tu radíš Porsche v každom príspevku a ty okolo toho chodíš, jak ... prd v galotách
    Žiješ iba raz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.09.19  08:07

« Re: Jarek v oblacích

WL, díky za odkaz. U nás doma sa odjakživ počúval a spolu s Krylom formovali moju pubertálnu myseľ. Ich texty a piesne boli komplikované, plné viaczmyslov a ako človek zrel, tak v nich objavoval stále a stále niečo nové a až časom sa formoval význam textu.
    Donútili ma nájsť si svoje Klepáče a chmatnúť do ruky gitaru. Díky za to

PS: Na talkshow Petra Bohuše mi tak trochu vadí Peter Bohuš, ktorý nedokázal celkom využiť potenciál tohoto rozhovoru. Jarek je osobnosť, ktorá potrebuje silnejšieho diskutéra.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  00:39

« Jarek v oblacích

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  00:08

« Re: Re: Re: Re: MGTS

Jj. podle toho prošívání a ovládání jsou to příplatkové sport. sedačky plus, do kterých se ventilování nenabízelo, to šlo jen do komfortních sedaček.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.09.19  22:37

« Re: Re: Re: MGTS

Tak o těch větraných sedačkách není v popise ani zmínka, i když tady na tomto obrázku je na sedadle vidět perforace, což ale nemusí nutně znamenat, že jsou sedadla
    ventilovaná.... 8-s
    [odkaz]

Edit. Také jsem někde četl, že borec měl od sedačkové ventilace nachlazený cemr..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.19  22:13

« Re: Re: MGTS

pd777
    Tam je chyb jak máku (360 PS), tu výbavu musíš číst výhradně podle fotek, viz třeba větrané sedačky.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.09.19  17:22

« Re: MGTS

wl...MGTS inzert a cena.
    Myslím, že tam mají chybu ve výkonu 365 by mělo být koní ne kW.
    Cena (2,050,000.-) je pro GTS dobrá a hlavně není zatížena GPF bordelem..... ;-) Ale nemá střešní okno..... ;-\
    Na druhé straně jsem nakonf. nového MS v bílé barvě se střechou za bratru 2,084,810.
    .....a navíc se mě na novém MS líbí design zadních svítilen daleko víc než na superseded modelu.... :-! [odkaz]
    PL1QDBV7
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.09.19  16:29

« Re: MGTS

wl.........můj MS by si držel cenu ještě lépe, protože by po 3 létech ještě nebyl ani na značkách.... >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.09.19  07:01

« Re: GT3

Malo byť mezger, tak nejako myslím volajú tieto polozávodné atmosféry.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  21:51

« GT3

sf
    Čo je "merzger"?
    I poslední GT3 má 4.0 atmo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  21:47

« MGTS

pd777
    Hleď, jak si MGTS drží cenu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  21:27

« křídová GT2RS s W-P

Kdyby někdo nevěděl co s penězi, tak bych tady měl typ na jednu čerstvě zajetou ojetinku s pořádným žehlícím prknem v základu:
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.09.19  20:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Však práve, dôležitá je aj veľkosť/malosť konta inak by to už bolo doma.
    Známy má presne takú oranžovú ale s “merzgerom”4.0l. Fakt najbližších pár rokov to neprichádza do úvahy, a či vôbec niekedy.
    Nejdeme radšej debatovať o pradedovich narodkách a jeho panenskom sport+ ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  19:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

pd777
    Není to zdaleka jen o velikosti koulí, je to taky o rozumu a v neposlední řadě samozřejmě o velikosti konta.
    Cena za GT3 je bezesporu hodně vysoká, třeba pro mě je nejeté GTS za cenu o cca milion nižší (než jetá GT3) vhodnější volbou. Navíc GTS má méně tuhý podvozek a jako bonus můžu dozadu posadit (za ženu) i dceru. A designově za mě vede minimalističtější design GTS, vozit (vzadu) sebou sušák na prádlo, ani žehlící prkno, nutně nepotřebuji. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.19  19:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

wl....tahle oranžová GT3 mě teda vzala.....kdybych byl o "nějaký ten rok" mladší, tak bych ji asi koupil........
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.19  19:16

Freddie, kurňa tys mě ale zklamal...myslel jsem, že máš větší koule.... ;-) To ti ty vibrace dlouho nevydržely. Asi nebyly dost silné.......... ;-) Common, o 50 rokov, jestli tu ještě budeš, vrazíš hlavou do zdi a budeš litovat, že jsi do té GT3 tenkrát nešel........ ;-) :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…