Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 10.09.19 08:55
« Re: Re: Re: MGTS
Souhlasím s Danym, dědo. Jdi do toho než bude pozdě. Na západě se po dieselech pomalu začínají zaměřovat na SUV.
[odkaz]
No a já, jelikož Porsche je pro mě dosažitelné asi tak stejně jako vrchol Everestu, si asi půjdu v den volna pročítat svou speciální edici Shakespearových her v geniálním překladu Martina Hilského, poněvadž nevíš, jestli tu nekorektní literaturu v nejbližší době nezakážou. Tam se to šovinismem, antisemitismem a genderovou nerovnoprávností jenom hemží. >:-[] -
Dany 10.09.19 08:17
« Re: Re: MGTS
Dedo, tak už toho Macana objednaj, aj tak skončíš na dvoch autách. Evidentne ťa nič menej, ako šesťvalec neuspokojí. Možno, pre mňa nepochopiteľne, A AMG za cenu toho Macanu.
PS: Na strešné okno sa vykašli. Ešte som nezažil okno, čo by nerobilo problémy. Aj keď Porsche a nájazd iba do 9t km. Neviem >:-[]
Nám nemajetným tu radíš Porsche v každom príspevku a ty okolo toho chodíš, jak ... prd v galotách
Žiješ iba raz ;-) -
Dany 10.09.19 08:07
« Re: Jarek v oblacích
WL, díky za odkaz. U nás doma sa odjakživ počúval a spolu s Krylom formovali moju pubertálnu myseľ. Ich texty a piesne boli komplikované, plné viaczmyslov a ako človek zrel, tak v nich objavoval stále a stále niečo nové a až časom sa formoval význam textu.
Donútili ma nájsť si svoje Klepáče a chmatnúť do ruky gitaru. Díky za to
PS: Na talkshow Petra Bohuše mi tak trochu vadí Peter Bohuš, ktorý nedokázal celkom využiť potenciál tohoto rozhovoru. Jarek je osobnosť, ktorá potrebuje silnejšieho diskutéra. -
pradeda777 09.09.19 22:37
« Re: Re: Re: MGTS
Tak o těch větraných sedačkách není v popise ani zmínka, i když tady na tomto obrázku je na sedadle vidět perforace, což ale nemusí nutně znamenat, že jsou sedadla
ventilovaná.... 8-s
[odkaz]
Edit. Také jsem někde četl, že borec měl od sedačkové ventilace nachlazený cemr..... ;-\ -
pradeda777 09.09.19 17:22
« Re: MGTS
wl...MGTS inzert a cena.
Myslím, že tam mají chybu ve výkonu 365 by mělo být koní ne kW.
Cena (2,050,000.-) je pro GTS dobrá a hlavně není zatížena GPF bordelem..... ;-) Ale nemá střešní okno..... ;-\
Na druhé straně jsem nakonf. nového MS v bílé barvě se střechou za bratru 2,084,810.
.....a navíc se mě na novém MS líbí design zadních svítilen daleko víc než na superseded modelu.... :-! [odkaz]
PL1QDBV7
-
speedfred 08.09.19 20:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
Však práve, dôležitá je aj veľkosť/malosť konta inak by to už bolo doma.
Známy má presne takú oranžovú ale s “merzgerom”4.0l. Fakt najbližších pár rokov to neprichádza do úvahy, a či vôbec niekedy.
Nejdeme radšej debatovať o pradedovich narodkách a jeho panenskom sport+ ? >:D -
white label 08.09.19 19:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
pd777
Není to zdaleka jen o velikosti koulí, je to taky o rozumu a v neposlední řadě samozřejmě o velikosti konta.
Cena za GT3 je bezesporu hodně vysoká, třeba pro mě je nejeté GTS za cenu o cca milion nižší (než jetá GT3) vhodnější volbou. Navíc GTS má méně tuhý podvozek a jako bonus můžu dozadu posadit (za ženu) i dceru. A designově za mě vede minimalističtější design GTS, vozit (vzadu) sebou sušák na prádlo, ani žehlící prkno, nutně nepotřebuji. >:D ;-) -
pradeda777 08.09.19 19:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift
wl....tahle oranžová GT3 mě teda vzala.....kdybych byl o "nějaký ten rok" mladší, tak bych ji asi koupil........
[odkaz] -
pradeda777 08.09.19 19:16
Freddie, kurňa tys mě ale zklamal...myslel jsem, že máš větší koule.... ;-) To ti ty vibrace dlouho nevydržely. Asi nebyly dost silné.......... ;-) Common, o 50 rokov, jestli tu ještě budeš, vrazíš hlavou do zdi a budeš litovat, že jsi do té GT3 tenkrát nešel........ ;-) :-!

Btw. ten film neznám, mrknu se. Oplátkou posílám odkaz na film, na kterej jsem narazil nedávno náhodou. Nic světobornýho, ale je to dobře natočený. [odkaz]