Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 06.02.24 09:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inspekce
Alpina je nádherná :yes:
Jaguár tiež nevypadá márny a cena viac než dobrá v tejto dobe.Tam bude asi R4 2l ale 300 koní je stále 300koní.
Stinger? Není v nejakých slušných cenách? To auto má šmrnc a na cestách ich je málo. -
iudex 06.02.24 08:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inspekce
pradeda: čo bola 140ka nepojazdná, keď ju odvážali na prívese? Alebo chce kupujúci pokračovať v tradícii nejazdenej garage queen? >:D
Zaujímavý nález na mobile de: nová vyššia stredná prémia, 300 koní, 4x4 automat za 48t eur: [odkaz] -
pradeda777 05.02.24 20:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inspekce
Freddie....jasný, jsem rád že žiju.....a po 8 letech krom opravovaného pravého předního kola (obrubník) ani škrábaneček a za tu dobu pouze 3 "napjaté" okamžiky a hlavně, že jsem dobře prodal. -
pradeda777 05.02.24 14:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inspekce
Freddie....neházej flintu do žita... ;-) Třeba v Olomouci nebo na Kladně se vyskytují další šílenci, co Ti za Julču nabídnou dobrý peníz. Inzeruj na sportovní vozy a připlať si za "Náš Tip" na přední stránce. To velmi dobře zafungovalo v mém případě..... :-! :yes: -
pradeda777 05.02.24 14:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inspekce
wl.....ližiny....tož kdo si je odmontuje bude mít o zábavu na nějakou dobu postaráno. Já bych použil karosářský tmel, zatmelil, zabrousil a přestříkal podle potřeby. Asi by to byl nejednoduší způsob, jak se děr zbavit.
Modrá (Turbo) se už nedá v Česku objednat. Ani to Tango. Výběr barev je momentálně tristní.
Černá střecha je super. I ty černé ližiny s ní dobře splynuly.... >:D
Tady je i * zepředu...ale to focení s mobilem mě bohužel ještě nejde.... ;-)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
speedfred 05.02.24 13:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inspekce
Áno, som prekvapený ako si drží cenu na internete, aká by bola ale reálna predajná cena toť otázka pretože vyhodiť 40-60t € za 10 ročné auto a ešte s manuálom neviem, neviem.
Áno, veľa aút málo a času a len jeden voľný zadok. >:D Nikde neinzerujem ani neviem či predať len mi je jej ľúto ako tam smutne stojí…..