Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 11.09.19 08:58
« Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
iudex: Tak mi trochu připadá, že ti ten baworák doma udělal medvědí službu. ;-)
"První edice, o kterou se mohou zákazníci přihlásit v předobjednávkách, má prostřední kapacitu baterie, elektromotor o výkonu 150 kW a stát bude méně než 40 000 eur (tedy asi milion korun)."
Ovšem když si nebudete moc vymýšlet, vejdete se možná s cenou pod Megane RS nebo Focus ST. >:-[] -
woody-alien 10.09.19 10:38
« Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
wl: Nedostatek zdravého úsudku je rakovinou dnešní doby. A k hysterii je dobrá každá záminka, bohužel i tahle, která stála lidské životy. Připadá mi to stejně blbé, jako když Áda na příkladu srážky Twinga se stavebním strojem (a fatálních důsledků pro řidičku za volantem Renaultu) dokazoval, že Renaulty je potřeba vymýtit z povrchu zemského.
No a tak mají Greenpeace svého Klimakillera a lidstvo blbne dál.
Btw. se teď dost řeší nehodovost seniorů za volantem a na vlastní oči jsem viděl, kterak jakýsi znalec v TV prezentoval motivační mechanismy v některých zemích. Někde (tuším nějaká skandinávská země) při dobrovolném odevzdání řidičáku dostane senior slevu na nákup vozítka, jež dosahuje maximálku 40 km/h. To v Japonsku prý při odevzdání řidičáku dostaneš slevu 15% na budoucí pohřební služby. No tvl, to je motivace jako kráva. >:D >:D >:D -
white label 10.09.19 10:11
« Re: Re: Re: Re: MGTS
w-a
Jj a ironií osudu je, že aktuální hon proti velkým SUV začala nehoda relativně menšího Macanu, tedy spíš crossoveru, než typického velkého/vysokého SUV.
Kdyby tam vlítla stejnou rychlostí např. Panamera apod., jistě by se naopak nikomu nic nestalo. Hlavně, že aktivisti hned mají "jasného" viníka... -
iudex 10.09.19 10:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
woody: zabudol som na Tvoju hudobnú záľubu. To si iste videl aj film Almost famous (Na pokraji slávy), ak nie, rovnako odporúčam: [odkaz]
Keď už sme pri filmoch, teraz sa teším na dva filmy: Stehlík (sfilmovaná kniha, ktorú som nedávno čítal a veľmi sa mi páčila, dostala aj Pulitzerovu cenu) a klasického Tarrantina Vtedy v Hollywoode.