Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 17.09.19 12:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
iu...tož mnou nakonfigurované X3 M40i je o něco dražší (2.148.536) než AMG GLC 43 (1.938.657), ale v těchto cenových "sférách" je to mucha.
I když jako univerzál se budu muset spíš spokojit s něčím z výběru GLA, X2, Q2/Q3 sportback....
Čínské restaurace? Pohlreich by je pochválil, že všechno spotřebují..... >:D Také záleží na tom jaké jídlo si objednáš. Pokud to jídlo vypadá, že se do toho už někdo vyzvracel, tak to neber..... >:-[] -
iudex 17.09.19 08:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
dedo: tak že iný hotheč bude rovnako nízky ako Tvoja 1er sa dá čakať a ak Ti je M140i nízka, budú aj všetci konkurenti. Chceš vyššie auto, to si už snáď nemusíš potvrdzovať, ide len o to, akú triedu. Z môjho pohľadu stačia tie menšie typu GLA/Q2, ak Ti ale GLC stále príde veľkostne OK, tak nie je o čom, 3,0 V6 je inde ako 2,0 R4. Aj keď GLC43AMG je už dosť mastné, začína na 70t; to je viac ako X3 M40i alebo ako Macan S. A Porsche bude niekde inde jazdne aj imidžovo.
Ad čínske reštaurácie: vieš, čo sa o nich hovorí? Že čínska reštaurácia neprodukuje odpad >:-[] -
pradeda777 16.09.19 17:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
Právě sem se vrátil z hradu....ehmm...z Brna. Stavili jsem se v MB u Hošků otestovat "nastupování/vystupování (n/v)" z AMG A35, GLA a GLC.
A35 je na tom podobně ("špatně") jako M140i, takže by to nebyla žádná výhra.
GLA je na tom podobně jako Yaris, takže ok. Ale nová GLA/AMG GLA budou až příští rok.
GLC (SUV) je paráda. Není při n/v tak vysoká jako X5 a ani kastle není tak dlouhá. Je dokonce kratší než X3 nebo Macan. (GLC kupé je delší než GLC SUV) Borec mě slíbil testovací jízdu s AMG GLC 43 matic V6 (Předváděčku dostanou příští měsíc).
Také jsme se stavili v OC Futurum (hned vedle Hošků), abychom to tam omrkli. Je to starší OC než Olympia, ale zato tam mají nahoře 2 čínské restaurace, kde se výborně vaří... ;-) -
woody-alien 13.09.19 22:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
iudex: Pobavil mě koment pod videem. "I counted, I would crash 47 times" >:D
Asi tak bych to napsal já, jízda hodně na hraně, někdy i o fous od průšvihu.
Tady zase pro změnu slušně upaluje SSS.
[odkaz]