Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.09.19  09:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Tohle se mě líbí víc než Jimny......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.09.19  09:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Ano, určitě má. Ale určitě není takový blb, aby si dobrovolně "odrovnával" plotýnky..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 19.09.19  09:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Dedo, majitel obchodu so zbraňami bude mať pre tento typ auta asi dôvod. By som si tipol. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.09.19  08:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Dany...asi to nebude zase takové utrpení, když s tím denně po městě jezdí místní majitel obchodu se zbraněmi........ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.09.19  08:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

wl.....hahaha no kidding....zrovna včera večer, když jsem na ten článek o Jimny narazil, jsem si říkal to samé...... >:D No, ono to není žádná novinka, že? Pamatuji, že to už jezdilo, když jsem byl ještě v Austrálii....
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 19.09.19  08:23

« Re: Renault Megane RS Trophy R Nürburgring Edition

Akýkoľvek Megane za tú cenu je blbosť.
    Alpine je zaujímavý počin aj na poli šporťákov a v podstate všetko dôležité má správne. Aj šetrenie na rôznych miestach kvôli váhe dáva evidentne zmysel. Dalo by sa polemizovať nad výhradným použitím dvojspojky, ale ak nemajú vhodný manuál, čo s tým?
    Na začiatku projektu si mali náklady deliť a nakoniec v tom zostali sami. V konečnej bilancii nákladov a ziskov budú na tom horšie ako v Porsche.
    Ako By kupec, by som nakoniec skončil v Caymane
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 19.09.19  07:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

WL, to by bolo utrpenie aj po meste, nie ešte do Prahy. Jimny je čistý Offroad a bola by ho škoda takto používať. To už skôr taká Vitara.
    Ale vyzerá dobre. Také malé Gčko
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.19  23:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

pd777
    Mám pro tebe typ na nástupce za městského Yarise, na rohlíky!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.19  23:19

« Re: Re: Re: Vzpínající se kůň

Ron
    Tos přikúpil? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.19  23:18

« Re: Renault Megane RS Trophy R Nürburgring Edition

w-a
    Jo, souhlas!
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.19  22:52

« Renault Megane RS Trophy R Nürburgring Edition

No tvl, to je masakr. Při tom "počtu" to asi prodají, svět je plnej bláznů, ale když už bych chtěl zajímavej Renault, tak Alpine A110 Premiere Edition je za 51.800, Pure ještě o cca 6.000 levnější a to auto je podle všeho skvělý.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 18.09.19  21:06

« Renault Megane RS Trophy R Nürburgring Edition

Tak teraz pozeram, ze tych Top karbonom vybavenych aut (specka ca spravila rekord) bude 32 na cely svet, v Anglicku budu budu 2 kusy a cena je 72.000 libier...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.09.19  20:44

« Re: Re: Vzpínající se kůň

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.19  19:56

« Re: Vzpínající se kůň

Nejde to.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.09.19  16:05

« Vzpínající se kůň

Nechtěl jsem zůstat pozadu v té směsi nových aut zde a vyrazil pro nové přímo ke zdroji do Maranella
    [odkaz]
  • « 01 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.09.19  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Dany....viď, taky mě to napadlo.... :-) :-! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 18.09.19  08:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Swift, taky dobrý. Ten v bavoráku sa nadrel podstatne viac.
    Takto nejak si predstavujem, že chodíš v sobotu ráno na nákupy Woody :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 18.09.19  08:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Iudex, s STčkom ho tam vála pekne a s kľudom angličana
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 18.09.19  08:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Dedo, keď už zabŕdaš do toho Mercedesu, tak tu máš tradične svojský pohľad od Rastíka:

[odkaz]

PS: pseudo. K tomu samosvoru sa to náramne hodí >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.09.19  17:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Prozatímně jsem upravil M140i na pseudo SUV...... ;-) :-!
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…