Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 24.09.19 09:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
nj, keď ja mám vlastnú hlavu >:D
Navyše s tým prišiel neskoro
PS: už som tiež ťahal auto očami zo škarpy. Chodím každý deň takú šikanu so skoro pravouhlými zákrutami a mám to slušne najazdené, vidieť do ďaleka, tak sa vždy pohrávam na hranici.
[odkaz]
Aj so zaplým ESPčkom sa dá pošmýkať, len to treba pustiť rýchlosťou s ktorou si už neporadí. Tak nejak som v ďalšej zákrute zaspal a vonkajšími kolesami nabehol až na štrk na krajnici. Už som sa videl prekotený v járku. Našťastie ako vbehli kolá do járku, tak som sa oprel podvozkom o krajnicu a to ma vrátilo do hry. Už som potom celú cestu nezaspal :-) -
Dany 24.09.19 08:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
Woody, určite je to z húry dáno >:D . CSC 5 dochováš relatívne rýchlo. Koľko máš na nich najeto? Mne teda mizli pred očami a s Michelinom sa to "nedá srovnat".
S gumami by sa dalo laborovať rôzne. Pre pretáčavejší zadok nechať CSC na zadku a kúpiť Micheliny do predu napr.
Fred, neskúmal som to, ale myslím, že na Swifta nič viac ako PS4 nezoženie. Ďalšie špecialitky sú myslím až od "plnoletých" rozmerov.
Ja som si našiel na parkovisku rozbité svetlo. Po bližšom skúmaní som prišiel k tomu, že to musel byť odstrelený kameň, alebo nejaký vandal.
[odkaz]
A toto ma trápi oveľa viac. Štartovanie za rána, už párkrát. Musím skontrolovať, či ma nenavštívila kuna
[odkaz]
alebo bude mať nakoniec Ada pravdu? -
woody-alien 23.09.19 23:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
Dany: Mno, nejsem si jistej jestli jezdím na nákupy jako ten týpek na NS >:D , ale snažím se. A to až tak, že jsem dneska trhnul pravou přední gumu. Původně jsem po tý ráně myslel spíš na disk, ale ten je OK. Guma má na bočnici cca pěticentimetrovej šlic. Tak teď dumám, jestli jenom dokoupit jednu CSC 5 anebo jestli to není znamení, že je třeba tři zdravý gumy prodat a upgradovat na Michelin Pilot Sport 4. Co vy na to ? -
VII 22.09.19 19:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
Já jsem spokojen.
Motor jede na svůj objem a výkon nadstandardně.
Čekal jsem, že se svým stylem budu jezdit za 8l/100km, jezdím za 6,5l.
Jízdní vlastnosti slušné. Hezky to tlumí nerovnosti, zadní náprava trochu bouchá.
Na prd jsou 15" kola s eco gumami, které dost ovlivňuji jízdní vlastnosti hlavně za mokra a hodně se hrnou gumy.
Zároveň díky lehkému motoru má měkké tlumiče a auto se dost naklání.
Mohly by víc vydržet brzdy, po razantním zpomalení dost rychle padá pedál, ale brzdí pořád slušně, možná je to tak ok.
Halogeny svítí hrozně, Ledky jsou must have.
Golf je golf, interiér velmi dobrý, trošku mi vadí sedačky bez bočního vedení a látka, která je hodně umělá. Kufr u hatche není moc velký, ale to není chyba auta.
Najeto mám 36 tisíc, zatím jen 2* kuna přehryzala kabel.
Asi bych mohl sepsat recenzi. -
VII 20.09.19 21:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
Iudex
Hele ja ho videl dost davno a pouze kratce, ale Octavku jsem videl cca 20× a tam proti tomu, co novinari senzacne ukazuji jako serivou verzi, je mraky veci jinak. Krome interieru, ten sedi. -
Ronault. 20.09.19 18:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
Tak pokud bude skok v interiéru nové Octavie jako ve Scale, tak je to jen dobře, protože Scala uvnitř je skok mezigenerační a mezitridni a mezigalaktický...
Ad můj odkaz... byly tam 3 fotky z muzea Ferrari v Maranellu, ale z mobilu jak kvalitativně, tak odkazy se to pořád dělá blbě. Jinak muzeum fajn, ale čekal jsem ho krapet větší a trochu interaktivní, jak se dneska sluší. 25 euro za 7 minut simulátoru F1 je výsměch, když venku soukromé firmy půjčují opravdová Ferrari za 60 euro na 20 minut... Ale i tak pěkné, když člověk jede "kolem", ale jako cíl cesty spíše ne...
Pravda, vidět vedle sebe všechny vítězné monoposty F1 vedle sebe je pro fanouška něco extra -
pradeda777 20.09.19 18:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
Jasně jsem napsal že mám jiné představy o faceliftu. Vy máte jiný názor. Nevidím nikde problém.... ;-) Mír... :yes: -
white label 20.09.19 17:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
Podle víčka v lévém předním blatníku to bude nějaké GTEéčko.
Jiné budou asi některé detaily.
Ten předek mohl být "trochu" víc retro:
[odkaz]
-
iudex 20.09.19 15:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť
VII: vážne ten Golf bude vyzerať o dosť inak ako toto? [odkaz]
Pretože ak si to pozriem detailnejšie, tak tam moc maskovania nevidím, identifikujem čiernu pásku na hornom okraji svetiel a na vnútornom okraji pri maske, ale dolná časť vyzerá byť finál, bez maskovania. Detto predný nárazník, celý bočný profil, zrkadlá, línia okien a dverí, nič sa nezdá byť prelepené. Vzadu opäť vidím len pásku pod zadným oknom a zrejme na zadných svetlometoch a spodku nárazníku, inak nič. Takže si myslím, že je to naozaj veľmi blízke finálu. Tak som celkom zvedavý, či to bude vyzerať "dosť inak", ale bodaj by si mal pravdu, pretože toto je dosť bieda.

Držáky držákujú aj v tristopadesátke a sú nemecké, tak hádam budú ok.