Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 27.09.19 23:17
« RS Q3 a iné
Zvuk novej RS Q3: [odkaz]
Myslím že doooosť dobré, DPF moc neublížil, ten R5 je paráda. A celkovo sa mi tá zelená RSQ3 SB páči, byť na dedovom mieste, asi by som mal vybrané. :-)
Tiež vychádzajú prvé testy novej 1er, vrátane topmodelu M135i. Autoexpress píše, že by to mohol byť nový líder triedy: [odkaz]
Aj Joe Achilles testoval M135i, tiež chválil, aj keď logicky povedal že netreba čakať nástupcu M140i, proste R4 nikdy nemôže nahradiť R6: [odkaz]
Akurát si neviem zvyknúť na ten look, stále tam vidím príliš vysoké auto, skoro zpredu pripomínajúce SUV: [odkaz]
-
iudex 27.09.19 14:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky
Aj ja som si spomenul na jeden:
Policajti zastavia ženu za volantom a chcú jej dať pokutu. Tá začne vyjednávať: Nešlo by to nejako urobiť? Vyzlečiem si nohavičky a dám vám!
Policajt sa otočí ku kolegovi: Potrebuješ nohavičky?
Ja nie.
Ja tiež nie. Takže pani, bude to za päťdesiat! >:D -
Dany 27.09.19 12:14
« Re: Re: Re: Re: Re: držáky
Najnovšie som si všimol, že stávajú na pumpách medzi kamiónmi a do cesty majú vystrčenú len radarovú pištol. Ale na mňa sú krátki. Z motorky som vycvičený tak, že ich vidím aj za rohom >:-[]
Naposledy ma stiahli asi dva roky dozadu na firemnom. Keď som sa pýtal od kedy majú nové autá, že som si ich vôbec nevšimol a to mám na nich nos, tak s hrdosťou oznámil, že nakúpili také nenápadné.
Ako si to rozluskol s tými gumami? Budú PS4?
Tá životnosť a to pri lepších vlastnostiach sa s Contíkmi nedá srovnat. -
iudex 27.09.19 11:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky
dany: tiež som sa schuti zasmial na zlom grupáku. >:D
woody: k tým pneu: tak samozrejme pri rozmere 175 sa nedá čakať možnosť výberu medzi UHP a semislickami, ale to, že máš možnosť dať Pilot Sport 4 je super. Ja mám akože veľké auto s plnotučným rozmerom gúm (225 vpredu, 255 vzadu) a vybrať si môžem u Michelinu... tiež len tie Sport 4. Michelin si proste povedal, že 18ky si nezaslúžia lepšie 4S a ponechal mi len rovnaké 4ky, ako pre Tvoj Swift či Danyho Megane (4S sú až od 19"). Pritom predchodca 4S - Pilot Super Sport bol dostupný aj v rozmere 18".
Takže ak budem v budúcnosti meniť gumy, tak pôjdem do Goodyearov Eagle F1 Supersport: [odkaz]
Btw. cez víkend idem pozrieť nové modely BMW, malo by tam byť ešte nepredstavené 2er Grand Coupé, tak som vcelku zvedavý: [odkaz] -
white label 27.09.19 11:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky
w-a
Vím, že na SSS je výběr pneu, mírně řečeno, omezený. Proto mě docela překvapilo, že už na něj lze koupit PS4, to je dobrá zpráva i pro mého synovce, který s tím také bojuje.
P.S. Nechtěl si napsat 195/45/R17 -
woody-alien 27.09.19 10:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky
speedfred, co se podle windiesela hroutí u pumpy >:D : Jak psal Dany, Suzuki si libuje v podivných rozměrech pneu, takže na SSS (175/45 R17) nemáš moc na výběr a od Michelinů maximálně Pilot Sport 4. -
woody-alien 27.09.19 10:47
« Re: Re: Re: Re: držáky
Dany: S tím špatným grupáčem..... >:D >:D >:D >:D :yes:
Jinak ano, je to tak, a vzpomněl jsem si na pokec v Rožnově o používání "vychytralých" aut - to se u nás zatím neděje. A vůbec, já si v těch zapadlých Sudetech nemám co stěžovat. Být tady tolik radarů a hlídek, co píšete, tak jsem dávno bez řidičáku. Už jsem si párkrát se Swištěm na D8 kolem Ústí (neplacený úsek - Swift nemá známku) vyzkoušel i maximálku, to "čistění" levýho pruhu je až groteskní. I když na okreskách je to samozřejmě mnohem zábavnější. Na druhou stranu, možná že časem tady pomahači přejdou na anglický systém vzájemného bonzáctví a bude úplně po srandě. V provozu mě snad ještě víc než klouboučníci s.erou vychovávači, chlápek ti to sekne od pumpy tak, že musíš šlajfovat ze stovky na čtyřicet, a když ho pak na sedmdesátce předjedeš, ještě na tebe troubí.
Takže zatím stále provozuju bezcílné výlety třeba časně ráno o víkendu, kdy je provoz minimální a můžeš si jezdit relativně jak chceš. A přesně jak říkáš, počítá se každý semafor,kruháč a zatáčka.
-
Dany 27.09.19 07:56
« Re: Re: Re: držáky
S tými dennými radosťami je to čím ďalej ťažšie a na iné akosi nezostáva čas. Ak by som aj momentálne mal niečo zaujímavé, tak by mi to bolo asi iba ľúto. Ráno ma brzdia zvieratá, ktoré majú jak na just koridory krížom cez tie moje. Na diaľnici je to potom samý pomáhač a dávajú to zpredu, zozadu a na tom krátkom úseku kľudne 3, 4x. To sa potom cítim ako na zlom grupáku. Mňa už trikrát a ja ešte nikoho.
Počíta sa každý semafor a každá zákruta. :yes:

;-)