pradeda777 30.09.19 14:16
« Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 10+
Já mám S9 a myslím, že S9+ by byla díky větší obrazovce, hlavně pro čtení textů v základní vertikální poloze praktičtější. Ale byla i o něco těžší. Zajímavě, že u 10 je tomu s hmotností naopak. Proto, kdybych si pořizoval novou 10, tak by to určitě byla S10+. Na Heureka od 18500 peněz.
A focení? Pro mě (pro kmeta.. ;-) ) je focení mobilem vcelku neohrabané a volím raději kompakt foťák. Ano já vím, někdy ho člověk nemá při sobě..... ;-)
PS. BMW story můžeš přidat k tomu.... ;-)....chtěl jsem ti napsat aby jsi ji "přilepil" na tu story co tam už máš....ale teď vidím, že se ti to už povedlo.... ;-) -
iudex 30.09.19 13:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné
Dany: špeciálne pre Teba som zmienil priestor vzadu v 2GC. A nie je to zlé, na nohy ako v Megane kombi, na hlavu ako v krátkom Megane, proste štandard triedy, nie špička, ale solídny priemer a použiteľné.
Cenu neviem, ani predajca vôbec netušil, ešte ju nemajú, ostatne auto sa predstaví až o 2 mesiace. Logicky to bude viac ako pri 1er, ale nebude sa to blížiť 3er, predsalen je to iná platforma a technika. Môj odhad je, že ak M135i stojí 45300 € a predošlá M240i (xdrive A/T) stojí 51850 €, tak M235i bude niekde na 47-48t. -
iudex 30.09.19 10:40
« Re: Re: Samsung Galaxy Note 10+
Ja tiež pomaly uvažujem o nástupcovi mojej S7 (aj keď stále verne slúži) a pozerám hlavne po dobrom foťáku. Keďže som u Androidu, iPhone 11 je mimo mňa. Najlepší fotomobil je asi Huawei P30 Pro, ale kvôli absencii Google služieb tiež je pasé. Tak mi to vychádza zase na Samsung, aj keď si nie som istý, či chcem dať toľko peňazí za aktuálny topmodel S10 Plus. Tak zvažujem, či S9 Plus, alebo novší, ale menší S10. Oba majú základný foťák s variabilnou clonou a parádnou svetelnosťou, oba majú aj druhý teleobjektív, S10 má aj ultraširokáč.
P.S. tak som hodil dojmy z prezentácie BMW na blog: [odkaz] -
iudex 29.09.19 22:41
« Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné
Sorry, vybil sa mi notebook. Zajtra. Len stručne, M135i spredu vyzerá tak, ako som sa obával, prerastene obličky robia dojem crossoveru. Zvnútra ale paráda, na úrovni 3er, X2 je ďaleko pozadu. Ale všetko rieši 2GC, elegantný malý sedan, velkostne taká 3er E90, predok je krajší ako na 1er, s menšou maskou, dynamický profil, bezrámové okná, super. -
pradeda777 28.09.19 10:37
« Re: RS Q3 a iné
iu....RS Q3 ano, mě se také líbí. Zvuk? Nevím, nevím...možná naživo bude jiný...lepší.....tady na klipu si nejsu jistý. Nevím, jak RSko znělo před DPF............. :-!
M135i nevidím pro svou budoucí potřebu dobře. Pokud by bylo N/V na úrovni Yarisu (o čemž pochybuju), tak by to bylo ok. Ale také by mě u tohoto vozu asi chyběl manuál. Plus zmínky jako....firm ride aside....the ride is firm.....mě také straší....a to testovali jen "cooking version"...no uvidím.... :-!
S tou maskou to nebude tak horké. Tady na tomto záběru nevypadá tak dramaticky. Ano, je větší, ale ještě "zkousnutelná".... ;-)
iudex 27.09.19 23:17
« RS Q3 a iné
Zvuk novej RS Q3: [odkaz]
Myslím že doooosť dobré, DPF moc neublížil, ten R5 je paráda. A celkovo sa mi tá zelená RSQ3 SB páči, byť na dedovom mieste, asi by som mal vybrané. :-)
Tiež vychádzajú prvé testy novej 1er, vrátane topmodelu M135i. Autoexpress píše, že by to mohol byť nový líder triedy: [odkaz]
Aj Joe Achilles testoval M135i, tiež chválil, aj keď logicky povedal že netreba čakať nástupcu M140i, proste R4 nikdy nemôže nahradiť R6: [odkaz]
Akurát si neviem zvyknúť na ten look, stále tam vidím príliš vysoké auto, skoro zpredu pripomínajúce SUV: [odkaz]
iudex 27.09.19 14:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky
Aj ja som si spomenul na jeden:
Policajti zastavia ženu za volantom a chcú jej dať pokutu. Tá začne vyjednávať: Nešlo by to nejako urobiť? Vyzlečiem si nohavičky a dám vám!
Policajt sa otočí ku kolegovi: Potrebuješ nohavičky?
Ja nie.
Ja tiež nie. Takže pani, bude to za päťdesiat! >:D -
Dany 27.09.19 12:14
« Re: Re: Re: Re: Re: držáky
Najnovšie som si všimol, že stávajú na pumpách medzi kamiónmi a do cesty majú vystrčenú len radarovú pištol. Ale na mňa sú krátki. Z motorky som vycvičený tak, že ich vidím aj za rohom >:-[]
Naposledy ma stiahli asi dva roky dozadu na firemnom. Keď som sa pýtal od kedy majú nové autá, že som si ich vôbec nevšimol a to mám na nich nos, tak s hrdosťou oznámil, že nakúpili také nenápadné.
Ako si to rozluskol s tými gumami? Budú PS4?
Tá životnosť a to pri lepších vlastnostiach sa s Contíkmi nedá srovnat.

Tiež sa mi nepáčia rôzne výrezy a priestrely v displayoch. Má to foto čip od Sony, oled display od Samsungu, Snapdragon 730 alebo 855. Slušný mobil za zlomok ceny toho, čo tu dávate
Dedo, jasné, ergonómia foťáku je inde. Aj keď potrebuješ nejaký ten zoom, tak sa mobil nechytá. Zase to vyvažuje tým, že ho máš stále po ruke a nemusíš rozmýšľať či berieš foťák, alebo nie.