Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 02.10.19 13:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB
wl: Pokud se týká skutečných předváděcích jízd, taky bych se nebál. Snad až na toho "smolíčka" z Prahy. ;-) [odkaz]
Horší je podle mě, když to daj do užívání nějakýmu prodejci jako služebák.
Každopádně pořádně vyzkoušet je nutné. Nejen kvůli funkčnosti ale hlavně kvůli pocitu. Když P-GTI kdysi upgradovalo na 1.8 TSI a dostalo možnost manuálu, zvdvihla se taky vlna nadšení a novináři se mohli uchválit. Mě to ovšem tenkrát jízdně moc nezaujalo. A to už jsem vlastnil GTI-P, takže to nebylo nějakými předsudky vůči "nudnému" koncernu. -
woody-alien 02.10.19 13:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB
wl: Oficiálně má SSS pohotovostní hmotnost 975 kg, P-GTI s DSG 1280 kg. Teď nevím přesně o kolik je DSG těžší než manuál ale narazil jsem na test P-GTI s manuálem, kde uváděli pohotovostní hmotnost 1325 kg. Pokud třeba ten údaj zaměnili za provozní hmotnost, dostali bychom se na 1250 kg pohotovostní, což by mohlo odpovídat, a potom by tedy bylo Polo manuál o 275 kg těžší než Swift.
No a to máme jen oficiální údaje, realita může být jinde. SSS už v reálu zvážili a měl 990 kg. Tak či tak, doufejme, že má Ron v oblibě návštěvy čerpacích stanic. ;-) Co do objemu nádrže si mohou P-GTI s SSS podat ruce, 40 vs. 37 je opravdu "nálož". Mně se hladový oko rozsvěcí nejpozději lehce nad 500 km. -
pradeda777 02.10.19 13:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB
Ron, jestli pojedeš to Polo pořádně projet, tak s tím sfrkni do Kyjova. Taky bych se v tom chtěl svést...... ;-)
wl... stav tachometru....je bych tam napsal...funguje...nepřetočen..... ;-) -
-
white label 02.10.19 12:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB
Ron
Vidíš, žena má víc rozumu, než ty...
Právě, že to ten červený interiér nemá, proto jsem psal, že je to opticky dobře nakonfigurováno, včetně palubky ("...barva, kola, palubka"...), je tam to kovově šedé provedení palubky, viz: Dekorace "Deep Iron Metalic":
[odkaz]
A ten Active Info Dislapy není v Polu nic moc, osobně bych klidně raději zůstal u klasiky.
[odkaz]
A bezklíč bych nechtěl v autě ani zadarmo, tím spíš v koncernovwém.
Vzhledem k manuálu bych se té předváděčky tolik nebál, bez dohledu se ty předváděčky obvykle neprovozují, myslím pro potenciální zákazníky.
Každopádně to chce pořádně projet. -
Ronault. 02.10.19 12:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB
WL: tak samozřejmě není to to nejhlavnější, to je jasné, spíše hrají roli i peníze.
Jde ale vidět, že mám hodnou ženu, ta mi řekla: Kup si ho, máš teď narozeniny...
>:D >:D >:D
Dany: tak to asi bude a nebo 5 km znamená 5 tis km.
Je to ale asi jediná věc, co mi vadí. Kupovat předváděcí vůz u HH... trochu obavy mám, přecejen kdo se chová k predvadecce pěkně, resp. který prodejce si to hlídá a neuhlídá vždycky, některým to půjčí jen bez doprovodu atd....
No a klidně bych si představil i bez toho červeného interiéru..., Ale asi to není taková hrůza..
Co by to ještě mohlo mít je keyless, ten už jsem.v dalším autě chtěl mít, resp. doufám, že alespoň nemusím strkat klíč do spínací skříňky jako to má Fabia.
A pak by se mi líbil ten display místo palubní desky (jak se to jmenuje si nevzpomenu)
Jen nevím, jestli umí Rádio Composition Media 8" andriod auto nebo mirror link. Ve Fabce to taťka má a je to podle mě lepší než integrované navigace...
-
white label 02.10.19 12:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB
Ron
...mladého řidíčák, automat v Picassu..., na to kašli, to jsou zbytečné výmluvy, mysli taky občas na sebe, pokud bys to PGTI chtěl dostatečně hodně, tak to bereš a podobné prkotiny neřešíš. ;-)

Myslíš to "zlato" v pr.deli? >:D