Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.10.19  13:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Ja budem v Oravskej Lesnej. Som tam od piatka obeda do nedele obeda. Sobota poobede by bol fajn čas, len sa musím ešte doma popýtať, ako sú rozdané karty.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.10.19  11:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Dany
    Kde tam (na Oravě)?

Ron
    Jeden den bych chtěl o víkendu vyjet někam s rodinou i vzhledem k ohlášenému počasí.
    A v sobotu bys případně nemohl?
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.10.19  10:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Ja som tiež tento víkend na Orave. To nemôže byť náhoda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.10.19  22:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Tož kdyby bylo něco v sobotu, tak bych byl svolný........neděle "at this point of time no good,...but things may change yet"..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.10.19  21:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

WL: kromě zvědavosti a lehké závisti bych se chtěl připomenout, že bychom se chtěli v neděli stavit stran sedačky...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.10.19  18:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

pd777
    Žluté můžeš mít taky, jen to stojí o poznání více, u Macanu S +219 tis., u Macanu Turbo +138 tisíc.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.10.19  18:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

wl....píšeš...bíle lakované třmeny dodávají brzdám jedinečný vzhled..... a k tomu bíle lakované ráfky..... :yes: No, ono by se ty bílé třmeny v bílých kolech asi ztrácely.... :-( Ale ve žluté by byly komp. třmeny ok..... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.10.19  18:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Tento víkend má být hezky...
    Včera dopoledne jsem absolvoval delší exkurzi ve výrobním závodě Porsche v Lipsku, kde se společně na jedné lince kompletují Macany a Panamery. Mimo jiné jsme si všiml, že nové Macany Turbo (které už na lince také jezdily) mají v základu "polokeramiky" - Porsche Surface Coated Brake (PSCB)*, jejímž poznávacím znakem jsou bíle lakované třmeny.
    Za 81 tisíc se dají připlatit i k nižším verzím Macanu, což bych osobně udělal, na rozdíl od keramik za 219 tis.
    Vzhledem k průměru předních kotoučů (390 mm) je konfigurace podmíněna koly o průměru minimálně 19".

[odkaz]
    *Brzdové kotouče s keramickým povrchem (karbid wolframu) zlepšují reakci, stabilitu a výrazně snižují tvorbu brzdového prachu. Další výhodou je odolnost proti korozi a také delší životnost. Bíle lakované třmeny dodávají brzdám jedinečný vzhled.
    - brzdové kotouče vnitřně ventilované
    - kompozitní brzdové kotouče na přední nápravě s hliníkovými třmeny
    - přední brzdové kotouče o průměru 390mm, zadní brzdové kotouče o průměru 356mm
    - 6pístkové třmeny u předních brzd, kombinace s plovoucími třmeny u zadních brzd
    - bíle lakované třmeny
    Pozn.: Pouze pro 19" a větší kola
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.10.19  15:29

« Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Ja som za zraz. Napríklad tento víkend na fredovej rodnej Orave (idem šliapať do Roháčov) :-)
    Ale samozrejme som ochotný prísť aj k hore (či k Mohamedovi?) do Rožnova. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.10.19  14:12

« Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

sf/all
    To by bylo na dlouhé psaní, nechceš se radši stavit, až pojedeš kolem.
    Nebo neuděláme nějaký pokec sraz ještě teď v říjnu, dokud nejsou povinné zimní boty?

P.S. Včera večer jsem se z Lipska vrátil a už dnes se zrovna kousek od Lipska střílelo samopalem do lidí, kam ta Evropa spěje...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.10.19  12:27

« Re: OT: z autoservisu

Přátelé....ani já nejsem z toho bůhvíjak nadšený. Ale čas pokročil a já potřebuju univerzál. 1er se mě jako univerzál nehodí. Pokud budu vůz provozovat primárně jako městský, tak chťanechťa se musím dívat po automatu. Takže ani ten FFST plně nezapadá do mé rovnice... ;-\
    Nová M3....hotový smorgasbord.... ;-) iu....start saving your pennies... ;-)
    The boss of BMW M division, Markus Flasch, has confirmed to CAR magazine that the next M3 will be powered by the same twin-turbo six-cylinder engine as the high-performance SUVs, boasting power outputs of 480bhp and 510bhp. It's a move that reflects Mercedes-AMG's two-tier engine strategy.

'The next BMW M3 will have the brand new S58 engine that we're launching in the X3 M and X4 M,' he told us in an interview for the August 2019 issue. 'It will have 480bhp in the standard version and 510bhp in the Competition version.

'Drivetrain-wise, think about the M5's all-wheel drive system - we are able to put it in the M3 as well. It'll be very similar. But we will also do rear-wheel drive cars, purer ones too and a manual stick shift.'
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.10.19  09:18

« OT: z autoservisu

OT: malá momentka z autoservisu (kde som ráno hodil Mondeo): [odkaz]
    Ad Focus ST: tak tiež myslím, že je rozdiel, či by Focus ST nahrádzal Mondeo 1,6, alebo M140i so šesťvalcom. Včera som pozeral na garaz.cz test novej trojky a Koubek konštatoval, že super auto, všetko fajn, ale šoférska kombinácia šesťvalca s manuálom už nebude, ani kombinácia R6 s RWD (teda mimo M3, aj to nie je isté).
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 09.10.19  07:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PGTI vs FieSTa

Jak psali kluci výše, záleží na ceně ve smlouvě. ALE problém je, že automobilka musí všechny vozy podle současné normy EU6 DG prodat do konce roku zákazníkovi, takže reálně se může stát, že už teď jsou veškeré kvóty pro letošní rok na tvou požadovanou motorizaci vyprodané, a ty máš smůlu.
    Chtě nechtě si budeš muset objednat už verzi s EU6 AP, která pak samozřejmě může naskočit do ceníku s úplně jinou cenou.
    Zatím v konfigurátoru je, takže bys to měl stihnout, když to uděláš hned >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.10.19  23:12

« Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

WL hoď sem nejaké zážitky, hodne ma to zaujíma. Išiel si tam s tvojou 911 alebo iný "služobák" ?
    PS rýchlo sem niečo sem napísať pokial ma to prihlasuje, v poslednej dobe mám s tým celkom problémy.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.19  22:47

« Re: Re: WalteR in Leipzig

sf
    s tím dědou samo souhlas, vyměnit zadokolku s R6 za předokolku s R4, to je případ pro Chocholouška. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.19  22:44

« Re: Re: WalteR in Leipzig

Oprava:
    (nad)přirozeně, nikoli (nad)přirozené..., to je tak, když se to píše na mobilu a bez brýlí... :*) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.10.19  22:09

« Re: WalteR in Leipzig

:'-( :'-( :'-( jemná závisť do Lipska.

Dedo, chceš dať preč 140i a kúpiť ST....palec dolu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.10.19  11:53

« Re: WalteR in Leipzig

Další "želízko v ohni".....;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.19  02:47

« WalteR in Leipzig

w-a
    Přesně tak, ušetřil jsi mi reakci.

Dnes (resp. včera) se mi v Lipsku, na okruhu v areálu Porsche gmbh, splnil motoristický sen, WalteR mě osobně svezl v zadokolkové 911ce.
    Je to nejen úžasný řidič (pro mě ten nejlepší na světě), ale i skvělý člověk "vonící človečinou". Připadal jsem si vedle něj "malinký" nejen řidičsky, ale i lidsky.
    Na jeho řízení je nejužasnějsí to, že vlastně samotné auto řídí (volantem) naprosto minimálně..., autu do toho volantem skoro vůbec nekecá a ono ho za to naprosto (nad)přirozené poslouchá "na slovo".

Mimochodem, tolik 911tek na jednom místě jsem naživo neviděl.
    Časem snad podrobněji.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.10.19  20:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PGTI vs FieSTa

Pardon me....já měl za to, že se od 1 ledna budou zase "utahovat emisní šrouby", což v minulosti znamenalo, že v důsledku snahy o snížení emisí, motor přijde o výkon..... :*)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…