Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 14.10.19 13:33
« Re: Re: ku..a hoši gútntág
Iudex, nakoniec sme šli, ale žena celý čas trpela a po návrate išla rovno na pohotovosť.
My s chlapcami sme si celkom užili. V sobotu ráno na hríby, potom sme chytali pstruhov u známych na chate a na večer štvorkolka. Počasie bolo super.
Vidím, že ste mali aj sneh. Žena bola spokojná? -
Dany 14.10.19 13:26
« Re: Re: ku..a hoši gútntág
WL: prasknutá hadica je k zlosti, tiež som mal tú česť. Ešteže ste nespali v Severke, to by bol nepríjemný návrat.
Je zaujímavé, že hadica nepraskne v momente keď zavrieš vodu a zvýši sa v nej tlak, ale zaručene v čase, keď môže napáchať čo najviac škody.
V Bystriciach majú väčšinu kanalizácie už zaasfaltovanú, ale vypadá to, ako keby to spoluobčania utĺkli lopatami. To prechod je síce opravovaný, ale diery sú zastriekané a robí to ďaleko lepši dojem. Aj som dal žene nahrať video, ale väčšina je rozmazaná, zaostrená na špinavé čelné sklo, tak to nemá význam ukazovať. -
white label 14.10.19 12:20
« Re: ku..a hoši gútntág
Dany
Paráda, počasí na to bylo ideální...
Já jsem šel spát v sobotu až po půl čtvrté, ještě jsem se byl napít v kuchyni a ráno ve čtvrt na sedm mě žena budí, že máme vyplavenou kuchyň plus přízemí pod ní...
Rupl pancéřovaný přívod k malému bojleru v kuchyni pod dřezem.
Opravdu nádherné romantické nedělní ráno. 8-s
Večer tady byl stavený Ronault i s jeho posledním přírůstkem do velké rodiny, úžasná holčička, "k sežrání"... :yes: ;-) -
pradeda777 11.10.19 17:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig
V žádném případě nechci tu něco rozrýpávat, ale tady z toho článku vyplývá, že příští rok budou platit tvrdší emisní (CO2) předpisy a nebezpečí, že automobilky budou muset (pokud se budou chtít vyhnout EU pokutám) upravovat techniku. To jen k mým obavám, které jsem zmiňoval někde tady dole.
[odkaz]
Edit. nova-pravidla-eu-podepsaly-ortel-dalsimu… -
Dany 11.10.19 08:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig
Z Tvrdošína je to cez Pl asi jasné, Čadca je večne zasekaná. Oni tú cestu opravujú a rozbitá je najviac posledná zákruta pred mostom od Bystrice. Inak fajn. Ja chodím od Žiliny cez Lutiše, je tam tiež pekný úsek cesty. Inak Bystrice a tiež smer Lutiše robia kanalizácie, takže je to tam smutné -
speedfred 10.10.19 21:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig
Fred je z “Tvrdolína” ale momentálne za hranicami.
Úchylovka bývala parádna cesta a keď som tadiaľ išiel tak som si ju dal aj 3-4 krát. Teraz už je rozbitá a odtiaľ cez Čadcu je úplná tragédia. Do CZ jazdím už cez PL.

wl: nám na jar praskla trubka v stene, chodili sme denne okolo, ale zistili sme to, až keď na stene začala kvitnúť pleseň. Takže poznám tú "radosť".