Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.10.19  09:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

woody: to vieš, keď [odkaz] tak musíme na východ. :-)
    Ale otázka bola aj tak skôr pre Danyho a speedfreda (a možno pradeda?), Ty si ďaleko a wl má príliš fancy car na okruh.
    Inak trochu k téme toho dizajnu novej 2GC vtipné čítanie (v angličtine, ale pointu na konci pochopí aj človek, čo nevie úplne anglicky): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.10.19  08:31

« Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

iudex: Boční silueta paráda, zadek fajn....no a ten předek jako fakt žádnej zázrak, dost divnej. Připomíná mi to vtipkování na účet holek, co zrovna moc krásy nepobraly. No co, přes obličej jí hodíš Dikobraz a ještě se u toho zasměješ. ;-)

Ad SK Ring: Pro mě je to úplně mimo, ale třeba i ty vaše plánované srazy nějak ztopperizovaly. Zkrátka příliš [odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.10.19  06:43

« Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Už je vonku nová 2er Grand Coupe: [odkaz] Ako som písal, naživo fakt pekný malý sedan.
    P.S. čo ten Slovakiaring?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.10.19  23:29

« Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Dneska se jedné paní v Havířově stala zvláštní věc...

...vím, "nikdo není připravený na život v Havířově, ale Třinec je horší" (Lajna, Langoš ;-) ...

... jela ve svém novém autě a za ní se zjevilo jiné, pak jelo vedle ní, takové nezajímavé, chvíli jelo vedle ní, pak za ní, řidič si její auto pořád prohlížel a jak odbočila vlevo k nákupáku, to auto projelo dva pruhy až na něj jiné auto zatroubilo a jelo za ní. Zaparkovala a to auto zastavilo vedle ní, vystoupil slušně oblečený muž, přišel k ní a říká:

"Dobrý den, nebojte, o nic nejde. Mám na Vás takovou blbou prosbu. Všiml jsem si, že na vašem novém Polu máte v interiéru červený dekor palubní desky. No a já o něm taky hodně uvažuji, že bych si jej taky pořídil a nedokážu se rozmyslet, jestli tenhle červený nebo nudně šedý a na živo jsem to nikde neviděl"

>:D >:D >:D >:D >:D

Jooo o to lehčí to mají ti, co kupují ojetiny a jejich výběr je značně omezený nebo Japončíky, kde se dá sotva vybrat z několika barev. 8-s
    Alespoň jsem jí to pochválil, ale moc mi to nepomohlo. 8-s >:D Pravda, na fotkách to vypadá blběji než v reále, ale pořád je té červené nějak moc...

Woody: Mě to vyloženě tlačilo natolik, že jsem si vzpomněl na motokáry z motobydla ze srazu, kdy jsem druhý den měl modřiny. Jako ke konci jízdy to bylo lepší a lepší, ale prostě každodenní ježdění a párkrát za rok někam dál sám svým autem jedu, to mi fakt vadilo. Jízda jinak docela vyvážená, podvozek nečekaně komfortní, v pohodě snese srovnání třeba s mým současným autem a to je rodinné kombi. Samosvor na vlhkém povrchu sice chybí, ale jak podotkntul majitel, je to dobrý signál, že tempo už je rychlé. Motor mě tak nějak nezklamal a ani nenadchnul. Pravda, že zabírá dost nízko a tak mu nedělá problém profičet sérii zatáček na okresce jen na trojku a netřeba řadit, ale z druhé strany nahoře už skoro nic nenabídne a tak radost ze ždímání výkonu z motoru u takhle lehkého a hravého auta trochu chybí. Resp. přece jen k charakteru takové "motokáry" s nevelkým výkonem, která není určena na předjíděcího drtiče, ale spíše pilovače setinek sekund a dokonalé stopy v zatáčkách (viz test R. Chvaly, který jeho účel vystihnul přesně), mi tam ta klasická špička atmosféry chyběla. To byla asi druhá slabší stránka auta, co jsem až tolik nečekal. Že interiér nevypadá jako ten v Polu je daň za váhu a cenu, to se omluvit dá.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.10.19  23:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Dany: Až mi ten test připomněl rčení "Z cizího krev neteče". Jimníka jsem si poprvé naživo osahal teď v týdnu při výměně oleje u SSS. Jako fakt se mi líbí. Zamluvil jsem si půjčení na víkend. Prodejce mě lanařil, abych podepsal objednávku. Já mu říkám, co blázníte, mám nový auto necelý čtyři měsíce, teď určitě nic kupovat nebudu. A on - to vám akorát vyjde. Čekačka je 23 měsíců. >:-[] >:-[] >:-[] 8-s
    PS: Zatím prej maj tři závazný objednávky.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.10.19  23:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Ron: Až budeš mít chvilku, dojmy ze Swiště sem určitě hoď. Za sebe musím říct, že mě vyloženě udivuje, že se užší sedačky v testech SSS coby negativum téměř nezmiňují. Při předváděčkách (a odjel jsem jich před nákupem hned několik) to bylo první, co mě zaujalo. Dokonce až natolik, že jsem vážně myslel, že právě z tohoto důvodu mi bude Swift mou drahou polovičkou zapovězen. Že se tak nestalo je pro mě pouze potvrzením mého podezření, že ve vztahu k autům mají ženy fakt úplně jiné priority, třeba barvu. Čest výjimkám. >:D

Před testem Ondry Chamilly jsem byl celej napnutej, protože (bez urážky) ani on už není žádný náctiletý "proutek" s pasem Sida Viciouse >:-[] , ale zase žádné stížnosti. Já to se svými sub80 kilogramy tak nějak dávám bez většího utrpení, třeba Recara v minulé FieSTě pro mě byly horší, ale i tak uznávám, že do pohodlného rozvalení to má sakra daleko. Možná je to svého druhu motivace k rychlé jízdě (abys to měl za sebou), něco jako když Čingischán nechával svým bojovníkům natěsno podvazovat kulky. ;-)

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.10.19  21:37

« Re: Re: Re: ku..a hoši gútntág

Hoši v sobotu sú na Slovakiaringu posledné voľné jazdy tento rok. Nemá niekto záujem?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.10.19  14:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Když už jsme u těch weekendu, tak kromě návštěvy u WL, který mi malém "sežral dceru" a já mu oslintal 911, jsem v neděli dopoledne najezdil asi 50 km se Swiftem Sport. Pravda, byl jsem značně unaven po 40h směně, ale dojmy jsou... Bylo by to asi na delší psaní.
    Pro mne má však Swift největší problém v sedadle, které je v oblasti stehen úzké a tuhé a já se svými obeznimi stehny prostě trpím. Tu hodinu se dalo přetrpět a užít si auto, ale každý den bych to asi nedal... 8-s Takže SSS je asi ze hry ven :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 15.10.19  10:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

v porovnaní Z4 a Supry je prekvapivé, koľko robia gumy a to sú tam obyčajné PS4. Pirellky zrejme trochu prehriali. Bolo by ešte zaujímavé vedieť, aké mali tlaky. Či nebola Supra mierne prefúknutá.

Tu Čabák riadne naložil Jimnymu. Až mi ho bolo ľúto (Jimnyho)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.10.19  17:11

« Re: Re: Re: Re: Re: ku..a hoši gútntág

Jj, Murphyho sabotáže...
    Ale jednou jsem (pozdě večer v baru) zažil zkrat 230V přívodního kabelu, a z toho kabelu na chvíli vyšlehl metrový plamen, jako by ta izolace byla z nějaké extra hořlaviny, to jsem fakt čuměl, jak je jednoduché vyhořet k vůli elektrice.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.10.19  17:07

« Re: Re: Re: Re: ku..a hoši gútntág

kua wl...to už smrdí sabotáží.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.10.19  14:24

Dany
    Je fakt, že se mi to nestalo zdaleka poprvé, ale nikdy se to nestalo v momentě, kdy byl někdo zrovna u toho, nebo poblíž, a mohlo se to zastavit bez následných škod.
    I v minulém baru, kde byl někdo vždycky od brzkého rána až do pozdního večera, se to vždycky stalo v době, kdy tam zrovna nikdo nebyl...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.10.19  14:08

Sneh bol našťastie až vyššie nad plesami, my sme prešli tuším len raz cez malé snehové pole, inak sucho a hlavne krásne slnečno. Ale na hrebeň by som bez mačiek nešiel, tam to už vyzeralo drsnejšie. [odkaz]
    wl: nám na jar praskla trubka v stene, chodili sme denne okolo, ale zistili sme to, až keď na stene začala kvitnúť pleseň. Takže poznám tú "radosť".
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.10.19  13:33

« Re: Re: ku..a hoši gútntág

Iudex, nakoniec sme šli, ale žena celý čas trpela a po návrate išla rovno na pohotovosť.
    My s chlapcami sme si celkom užili. V sobotu ráno na hríby, potom sme chytali pstruhov u známych na chate a na večer štvorkolka. Počasie bolo super.
    Vidím, že ste mali aj sneh. Žena bola spokojná?
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.10.19  13:26

« Re: Re: ku..a hoši gútntág

WL: prasknutá hadica je k zlosti, tiež som mal tú česť. Ešteže ste nespali v Severke, to by bol nepríjemný návrat.
    Je zaujímavé, že hadica nepraskne v momente keď zavrieš vodu a zvýši sa v nej tlak, ale zaručene v čase, keď môže napáchať čo najviac škody.
    V Bystriciach majú väčšinu kanalizácie už zaasfaltovanú, ale vypadá to, ako keby to spoluobčania utĺkli lopatami. To prechod je síce opravovaný, ale diery sú zastriekané a robí to ďaleko lepši dojem. Aj som dal žene nahrať video, ale väčšina je rozmazaná, zaostrená na špinavé čelné sklo, tak to nemá význam ukazovať.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.10.19  12:23

« Re: ku..a hoši gútntág

Takže predsa si bol na Orave, myslel som, že ste zostali doma.
    Cez víkend tam bolo fantasticky, aj v Roháčoch (až na tých dvoch manželov, čo spadli z Baníkova):
    [odkaz]
    [odkaz]
    P.S. Dnes som v Bratislave stretol kolegu a zistil som, že je z Oravskej Lesnej, proste tá Orava je nejaký dobrý oddiel. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.10.19  12:20

« Re: ku..a hoši gútntág

Dany
    Paráda, počasí na to bylo ideální...
    Já jsem šel spát v sobotu až po půl čtvrté, ještě jsem se byl napít v kuchyni a ráno ve čtvrt na sedm mě žena budí, že máme vyplavenou kuchyň plus přízemí pod ní...
    Rupl pancéřovaný přívod k malému bojleru v kuchyni pod dřezem.
    Opravdu nádherné romantické nedělní ráno. 8-s
    Večer tady byl stavený Ronault i s jeho posledním přírůstkem do velké rodiny, úžasná holčička, "k sežrání"... :yes: ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.10.19  09:19

« ku..a hoši gútntág

[odkaz]

keď už sme sa nestretli, musel som si vymyslieť vlastný motoristický program >:D .
    Boli sme zablatení až za ušami, ale bolo fajnovo.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.10.19  17:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

V žádném případě nechci tu něco rozrýpávat, ale tady z toho článku vyplývá, že příští rok budou platit tvrdší emisní (CO2) předpisy a nebezpečí, že automobilky budou muset (pokud se budou chtít vyhnout EU pokutám) upravovat techniku. To jen k mým obavám, které jsem zmiňoval někde tady dole.

[odkaz]
    Edit. nova-pravidla-eu-podepsaly-ortel-dalsimu…
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 11.10.19  14:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WalteR in Leipzig

Áno :-)
    Stále mi blbne prihlasovanie do MACZ. ACZ je ok :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…