Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 26.10.19 16:34
« Re: Re: Re: Re: Golf 8
wl...SQ3 SB by byl super, ale zatím se chystá jen RSQ3, což je podezřelé.... :-! Obvykle se napřed "vynoří" slabší verze, kterou pak následuje verze vrcholná. Ale kdo ví, jak to teď managementu pod tlakem EV v hlavách šrotuje.... ;-)
Ano, Q3 SB je opravdu "a good looker" a aktuální styling X4 byl pro mě krok zpět. Předešlá X4 byla ok. S X6 je to u mě naopak. Současná je ok a předešlá působila poněkud neohrabaně.
[odkaz] -
white label 26.10.19 15:27
« Re: Re: Re: Golf 8
pd
Třeba příští rok překvapí s verzí SQ3 SB s R4 2.0 TFSI/333 PS.
Q3 SB vypadá mnohem líp, než (předchozí i současná) X4.
Macan je o poznání větší, ale je tam taky rozdíl v technice, Macan s podélně uloženým V6 má jednoznačnou preferenci pohonu zadní nápravy, u (RS)Q3 SB je obojí naopak. -
pradeda777 26.10.19 13:20
« Re: Re: Golf 8
Tms...welcome back......jasný, RSQ3 SB je stále na Schindlerově listě. Cenově na tom bude podobně jako Macan S...cca 1.7 mil. v základu. Je však celkově menší než Macan, což je pro městské kličkování a parkování pro důchodce výhoda ;-) Škoda, že není v nabídce 4 vál. S verze s 300k. To by bylo pro mě tak akorát.
Četl jsem, že by se měla RSQ3 SB objevit na trhu ještě před koncem tohoto roku. Tož uvidíme.
Q3 SB mě hodně připomíná předešlou X4, kterou jsem v roce 2016 málem koupil, ale objednaná M140i už byla ve výrobě.
Je to tak. "Doba ledová" pro HH a další HP vozy je za rohem a kdo chce něco nového kupovat, tak nemůže otálet. -
Thomasino 25.10.19 22:04
« Re: Golf 8
Nazdar bando !! Co nového tady? Jaký nový auta jsou tady koupené? Co Pradědo, už jsi konečně něco koupil, nebo to plánuješ až na léto 2020? Moc neváhej, po novém roce budou automobilky postupně razantně snižovat nabídku výkonných modelů, od ledna 2021 budou těžce platit za auta co nesplní emise 95 co2. Takže rychle kupujte šestiválce, osmiválce, manuály, nebo aspoň našlapané HotHatche. Co nekoupíme letos nebo příští rok, tak si buď nekoupíme, nebo draze zaplatíme, protože to budou muset hodně promítnout do ceny >:-[] >:-[]
P.S.: Mě se teď dost líbí Q3 Sportback, takový Macan pro střední vrstvy v předdůchodovém věku ;-) [odkaz] -
iudex 25.10.19 15:22
« Re: Re: Nové obutie
Fred: nie, natrafil som na to náhodne pri výbere turistických topánok no a keď som zbadal, že podrážka Continental, tak ma to presvedčilo. >:D A naozaj na dotyk je tá guma celkom lepivá, úplne iná ako tvrdá podrážka na mojich iných teniskách. Akurát neviem, či je to UHP zmes alebo rovno semislick >:D [odkaz] -
Dany 24.10.19 10:50
« Re: Golf 8
Na Golf hovorím, že tie svetlá nevyzerajú v zásade inak, ako na mierne maskovaných fotkách. Odstránenie maskovania ale tomu trochu pomohlo. Stále mám pocit, že to mohlo vyzerať lepšie.
Čo dodať k Alpine, bude to doladená trojka v každom smere. Mohli trošku viac zjednodušiť predný nárazník a dodať tomu viac elegancie. Odstránenie hmloviek a vyrovnanie spodnej časti tomu ale pomohlo, trochu.