Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.10.19  20:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Tms...no, nevím nevím. CTR jsem sice nejel, ale jezdil jsem, i okruhy, s ITR a můžu teď tvrdit, že jsem se v ITR cítil jistější než ve vyvážené M140i.
    A bacha. O CTR všude samá chvála. Tož tak... ;-)
    O Q3 jasně píšu, že to bude pro mě (když koupím?) univerzál....tedy rohlíkové přivážedlo i dálkové přesunovadlo.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.19  19:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

iudex: No, já se dneska projel pro příjemně volných silnicích. Dali jsme si v Chomutově sraz s Ronaultem, který v okolí tráví čas s rodinou. Jízda s SSS byla vyhlídková, neznámé cesty a rychle padala tma, ale mám svolení alespoň uveřejnit Ronaultovo dementi jeho předchozích vyjádření stran řazení. ;-)

A taky už vím, jaké auto bude objednávat. Tady sice svolení ke zveřejnění nemám, ale kdo četl pozorně jeho příspěvky, zřejmě tuší. A tuší správně. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.10.19  19:29

Praděda !! Přece šestihrnek u BMW má mnohem lepší vyvážení, než nějaký CTR nebo Audi, natož Q3 !!! 8-s 8-s 8-s Zvláště pro nás dlouhány, co sedíme mnohem blíže zadní nápravě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.10.19  15:49

iu......no, el. Citigo by ti sice ušetřilo nějaký ten peníz na spotřebě a artritidu v levém koleni, ale "zápchy" by zůstaly. Budeš se muset přestěhovat.... ;-) R6 sedan v manuálu neprodávej. Je to už dnes unikát.... :-! A kdo ví jestli vůbec bude manuál v nové M3. Říkají že jo, ale v dnešní době by se člověk nemohl divit, kdyby z toho sešlo.... ;-\ To by potom aktuální M2/C byla hotový sirotek... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.10.19  13:54

Iudex, ja som dnes tak poskakoval na diaľnici. To by si mal podobnú aj diaľničnú spotrebu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.19  11:54

No, jo vy tam na východě dnes nemáte svátek.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.10.19  10:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Tak ja dnes po poskakovaní v tradičnej pondelkovej zápche so spotrebou 13 l mám chuť predať R6 a kúpiť nejaké elektrické Citigo. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.10.19  10:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

tms....to by bylo docela rozumné řešení. Ale já bych na tu zábavu spíš bral CTR. Ten šestihrnek je pro mě přece jen trochu těžší na předek. Možná je to tím, že jsem hodně dlouho (1985-2014) jezdil jen s 4 vál. FWD (Celica, Honda, Mazda) a zvykl jsem si. I když jsem novou CTR ještě nejel, věřím, že by mě sedla.
    Bohužel, jak píše i wl.....300k SQ3 SB asi nebude. Mám tedy smůlu. Když přejdu
    k Audi (?), musel bych potom koupit tu RSQ3 SB....... ;-) Ne, to nebude na zábavu....to bude univerzál... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.19  23:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Jako Q3 SB s 300hp ala Ateca Cupra by dávalo smysl!! Jen ty jejich ceny jsou peklo. To si raději nechám tu Atecu a k tomu nějaký šestiválec na zábavu a víkendy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.19  17:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Yaris....Tanak...mistr světa WRC 2019....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.19  17:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Tož dalo by se spokojit i s Q3 SB 230k S line, ale ten 5 vál. bude přece jen jiné kafé.... ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.19  02:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Vím, ale zatím to vypadá, že bude jen SQ2 a RSQ3(SB).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.19  00:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Tož loni se o ní spekulovalo.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.19  22:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Podezřelé to moc není, SQ3 totiž nebyla ani v minulé g.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.10.19  16:34

« Re: Re: Re: Re: Golf 8

wl...SQ3 SB by byl super, ale zatím se chystá jen RSQ3, což je podezřelé.... :-! Obvykle se napřed "vynoří" slabší verze, kterou pak následuje verze vrcholná. Ale kdo ví, jak to teď managementu pod tlakem EV v hlavách šrotuje.... ;-)
    Ano, Q3 SB je opravdu "a good looker" a aktuální styling X4 byl pro mě krok zpět. Předešlá X4 byla ok. S X6 je to u mě naopak. Současná je ok a předešlá působila poněkud neohrabaně.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.19  15:27

« Re: Re: Re: Golf 8

pd
    Třeba příští rok překvapí s verzí SQ3 SB s R4 2.0 TFSI/333 PS.
    Q3 SB vypadá mnohem líp, než (předchozí i současná) X4.
    Macan je o poznání větší, ale je tam taky rozdíl v technice, Macan s podélně uloženým V6 má jednoznačnou preferenci pohonu zadní nápravy, u (RS)Q3 SB je obojí naopak.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.10.19  13:20

« Re: Re: Golf 8

Tms...welcome back......jasný, RSQ3 SB je stále na Schindlerově listě. Cenově na tom bude podobně jako Macan S...cca 1.7 mil. v základu. Je však celkově menší než Macan, což je pro městské kličkování a parkování pro důchodce výhoda ;-) Škoda, že není v nabídce 4 vál. S verze s 300k. To by bylo pro mě tak akorát.
    Četl jsem, že by se měla RSQ3 SB objevit na trhu ještě před koncem tohoto roku. Tož uvidíme.
    Q3 SB mě hodně připomíná předešlou X4, kterou jsem v roce 2016 málem koupil, ale objednaná M140i už byla ve výrobě.
    Je to tak. "Doba ledová" pro HH a další HP vozy je za rohem a kdo chce něco nového kupovat, tak nemůže otálet.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.19  22:04

« Re: Golf 8

Nazdar bando !! Co nového tady? Jaký nový auta jsou tady koupené? Co Pradědo, už jsi konečně něco koupil, nebo to plánuješ až na léto 2020? Moc neváhej, po novém roce budou automobilky postupně razantně snižovat nabídku výkonných modelů, od ledna 2021 budou těžce platit za auta co nesplní emise 95 co2. Takže rychle kupujte šestiválce, osmiválce, manuály, nebo aspoň našlapané HotHatche. Co nekoupíme letos nebo příští rok, tak si buď nekoupíme, nebo draze zaplatíme, protože to budou muset hodně promítnout do ceny >:-[] >:-[]
    P.S.: Mě se teď dost líbí Q3 Sportback, takový Macan pro střední vrstvy v předdůchodovém věku ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.10.19  20:26

« Re: Re: Re: Re: Nové obutie

speedfred: >:D >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.10.19  19:36

« Re: Re: Re: Nové obutie

S takými lepivými topánkami budeš cez leto chodiť po strope. :*)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…