Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.19  20:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Ťukanec, tohle? Tak si to srovnejte s WaltRovou údajnou "prdou jak sviňa", WalteR se proti tomuhle jen opřel o svodidlo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.19  17:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Tady taky jeden ťukanec, pro změnu na Nordschleife M240i, ale závodní s rámem, proto borec v pohodě :-)
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.19  15:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

pd777
    Kdyby jel o 50 km/h pomaleji, tak by u toho mohl svačit a číst si přitom noviny.
    Z toho videa nepoznáš teplotu pneumatik.
    Na tu rychlost, kterou vjel do zatáčky, to nakonec nebyla až taková hrůza, auto zůstalo celé, jen "pokrčená" pravá strana. Mohlo to dopadnou i nesrovnatelně hůř.

Naopak, po první rychlé půlminutě jsem se modlit přestal. ;-)
    Pampers aktive senior premium care mi zachránily alcantaru na sedačce spolujezdce. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.10.19  15:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

wl...byla to "prda" jak sviňa...až mu to vyrazilo ruce z volantu. Vypadá to na "příliš brzy na studených gumách". Já bych do té točky jel tak o 50km/h pomaleji.... ;-) :-!
    Spíš bych to viděl tak, že jsi po první rychlé půl minutě zavřel oči a začal se modlit.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.19  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

WL: on to asi není předváděcí vůz, spíše vlastní auto Lukáše. Zdálo se mi včera, že řazení má tužší dorazy a je méně gumové. Taky je pravda, že včera to bylo spíše vyhlídkové ježdění, zatímco s Lukášem to se dovolím říct, že šlo místy o značně ostré zacházení. Každopádně i tentokrát mě Swift mile překvapil a dokážu si jej představit až na úzkou sedačku, to prostě nedám.
    V sobotu jsem taky jel Polo GTI v Brně, bohužel trasa nebyla úplně ideální, půlka D1, kousíček okresky a něco výpadovky s hustým provozem. Sedák je taky užší, ale spíše v oblasti blíže ke kolenům a ne v bocích, což se dá s DSG řešit lehkým pokrčením nohy, ale i tak to není pro mne bolestivá záležitost. Více se mi špatně hodnotí, možná jen motor, který má charakteru na rozdávání. Zítra mě ještě čeká GTI v manuálu, ale k objednání je jen dsg
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.10.19  14:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

BMW design ....kritika......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.19  13:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

pd777
    WalteR je stará škola a já naštěstí nemám hybrid (viz video), ...na tu hrůzu, jak to ze začátku vypadalo, to zvládl parádně (nakonec to jen lehce lízl bokem), chtěl bych v té situaci vidět tebe. ;-)
    Já jsem mu auto půjčil a dopadlo to skvěle, ze začátku jsem si sice připadal jak na horské dráze, ale po první rychlé půl minutě už to byla paráda. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.10.19  12:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

wl...to víš, všichni nemůžeme být takoví borci jako tvůj nový kámoš Walter....ale i ten nejzkušenější tesař se někdy utne...[odkaz] (...neřídil FWD a stejně to byla řízená havárie.... ;-))

...tak ne aby si mu tu svou "zmrzlinovou dodávku" půjčoval.......... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.19  22:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

pd777
    Není možné..., vy chlapáci s manuály přece nemůžete mít sebemenší problém s takovou samozřejmou banalitou jakou je rwd, naopak, fwd/awd je tu pro nás, (sudopedálové) metrouše a buzeranty. >:D >:-[] ;-)

„Když vidíte strom, do kterého máte vrazit, tak je to nedotáčivost. Když to všechno jen slyšíte a cítíte, tak je to přetáčivost.“ – Walter Röhrl
    „Dobří rallyoví jezdci mají mrtvé mouchy na bočních okénkách." – Walter Röhrl
    "Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017)

P.S. Každopádně palec nahoru za upřímnost/otevřenost!
    "Jsou dvě věci, které žádný muž nepřizná, že by dělal špatně-řízení a milování se." – Stirling Moss
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.10.19  22:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

...wl....to je pravda. Pro mě bylo FWD "driver friendly"....RWD je "kind of driver scary"...[odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.19  21:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Jedna věc je samotné "vyvážení" (rozložení hmotnosti) a druhá věc rwd vs fwd.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.19  21:06

w-a
    Mám tomu rozumět tak, že jsem měl s tím předváděcím problematickým kusssem pravdu?
    P.S. Byl jsem včera a dnes v Praze, takže jsem byl jen tak hodinu a čtvrt od vás...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.10.19  20:35

Tms...no, nevím nevím. CTR jsem sice nejel, ale jezdil jsem, i okruhy, s ITR a můžu teď tvrdit, že jsem se v ITR cítil jistější než ve vyvážené M140i.
    A bacha. O CTR všude samá chvála. Tož tak... ;-)
    O Q3 jasně píšu, že to bude pro mě (když koupím?) univerzál....tedy rohlíkové přivážedlo i dálkové přesunovadlo.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.19  19:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

iudex: No, já se dneska projel pro příjemně volných silnicích. Dali jsme si v Chomutově sraz s Ronaultem, který v okolí tráví čas s rodinou. Jízda s SSS byla vyhlídková, neznámé cesty a rychle padala tma, ale mám svolení alespoň uveřejnit Ronaultovo dementi jeho předchozích vyjádření stran řazení. ;-)

A taky už vím, jaké auto bude objednávat. Tady sice svolení ke zveřejnění nemám, ale kdo četl pozorně jeho příspěvky, zřejmě tuší. A tuší správně. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.10.19  19:29

Praděda !! Přece šestihrnek u BMW má mnohem lepší vyvážení, než nějaký CTR nebo Audi, natož Q3 !!! 8-s 8-s 8-s Zvláště pro nás dlouhány, co sedíme mnohem blíže zadní nápravě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.10.19  15:49

iu......no, el. Citigo by ti sice ušetřilo nějaký ten peníz na spotřebě a artritidu v levém koleni, ale "zápchy" by zůstaly. Budeš se muset přestěhovat.... ;-) R6 sedan v manuálu neprodávej. Je to už dnes unikát.... :-! A kdo ví jestli vůbec bude manuál v nové M3. Říkají že jo, ale v dnešní době by se člověk nemohl divit, kdyby z toho sešlo.... ;-\ To by potom aktuální M2/C byla hotový sirotek... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.10.19  13:54

Iudex, ja som dnes tak poskakoval na diaľnici. To by si mal podobnú aj diaľničnú spotrebu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.19  11:54

No, jo vy tam na východě dnes nemáte svátek.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.10.19  10:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

Tak ja dnes po poskakovaní v tradičnej pondelkovej zápche so spotrebou 13 l mám chuť predať R6 a kúpiť nejaké elektrické Citigo. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.10.19  10:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8

tms....to by bylo docela rozumné řešení. Ale já bych na tu zábavu spíš bral CTR. Ten šestihrnek je pro mě přece jen trochu těžší na předek. Možná je to tím, že jsem hodně dlouho (1985-2014) jezdil jen s 4 vál. FWD (Celica, Honda, Mazda) a zvykl jsem si. I když jsem novou CTR ještě nejel, věřím, že by mě sedla.
    Bohužel, jak píše i wl.....300k SQ3 SB asi nebude. Mám tedy smůlu. Když přejdu
    k Audi (?), musel bych potom koupit tu RSQ3 SB....... ;-) Ne, to nebude na zábavu....to bude univerzál... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…