Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 11.11.19 11:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8
Woody, ty to máš teraz ako? Presvedčil si ženu, že ten Leon nie je až taký dlhý a jazdíš si športovejšie? -
Dany 11.11.19 09:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8
Ja som dnes škrábal kreditkou, jak zvonku tak zvnútra. Tradične pondelky nestíham, tak som sa na mostíkoch a letných ponáhľal pomalšie. No proste nadšený motorista, vždy pripravený >:D
Ženine mám už prezuté -
woody-alien 11.11.19 09:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8
iudex: Já jsem na 50%. Leona jsem přezul, Swifta nechávám zatím na letních. ;-) A když už jsme u těch rozčilujících faktorů, mě letos opět vytočila masivní mediální kampaň o POVINNOSTI přezout na zimní od 1.listopadu. Lživá a zcela nestydatě šířená. A udivuje mě, kolik lidí to bere jako fakt aniž by se obtěžovali si tu vyhlášku přečíst. V takové společnosti to maj všemožní soudruzi a soudružky snadné. :no: -
iudex 11.11.19 09:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8
Dany: v pohode, len tak ako label nemusí komunistov, tak ja nemusím konšpirátorov, konšpiračné teórie a weby. Nejak sa to šíri spoločnosťou a niekedy mám pocit, že sa vraciame do stredoveku, keď sa spochybňujú jasné a dokázané fakty a niektorí sa vážne zamýšľajú nad tým, či Zem je plochá (a nejde o čitateľov Terryho Pratchetta).
Ad auto: už ste niekto prezuli? -
Dany 11.11.19 08:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8
Sorry Iudex, nechcel som ťa tak nas... rozcítiť na víkend. Ja by som to nebral tak vážne ;-)
V dnešnej dobe, keď už sa otepľuje aj v chladničke je osviežením aj takáto nekorektná antikampaň.
To s tým vŕzganím je rozhodne nemilšie, zvlášť v tejto elitnej kategórii.
PS: Cez víkend som obzeral novú modrú M340i s preformance doplnkami a nakoniec by som prekusol aj ten prekomplikovaný predok >:D -
white label 09.11.19 00:17
« 340ix
pd777
"První věc, kterou bys měl udělat je kontaktovat svého dealera. Je víc než možné, že nejsi první s tímto problémem a dealer už bude vědět na co šáhnout."
Ten přehnaný optimismus ti skoro závidím..., že nebude první tomu věřím, ale, že dealer hned bude věděl kam sáhnout, tak s tím se mé zkušenosti s místními značkovými servisy poměrně zásadně rozcházejí. ;-)
P.S. Ovšem opět se potvrzuje, že žena má nakonec vždycky pravdu, v podstatě stará Škodofka s BMW motoRem (R6) vpředu. >:D -
pradeda777 08.11.19 18:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf 8
iu....vrzání v karoserii je sviňa a může naznačovat i problém s bodovými sváry.
První věc, kterou bys měl udělat je kontaktovat svého dealera. Je víc než možné, že nejsi první s tímto problémem a dealer už bude vědět na co šáhnout. Toyota rozesílala pravidelně dealerům Field reports, kde se takové věci řešily včetně instrukcí na protiopatření. Věřím, že BMW bude používat podobný systém.
Něco sem pro tebe vygooglil.....snad tam najdeš nějaké užitečné informace.....
[odkaz]

Taky mám zatím přezuto jen na allroadu.
Přesně na tohle téma jsem se včera večer bavil se známým, většinu lidí nezajímají skutečné hodnoty demokracie apod., oni se hlavně chtějí mít relativně (hlavně ne hůř, než soused) dobře, a aby proto nemuseli sami moc dělat, ideálně kdyby někdo proto něco udělal za ně. A lepší pro ně někdo, kdo aspoň tu "koblihu" (před volbami) slíbí, nebo ji vezme jejich sousedovi, než někdo, kdo by "jen" zajistil zachování demokracie, ze které se oni (jejich optikou) mít lépe nebudou. A právě takovíto "voliči" jsou bohužel doslova požehnáním pro totalitní režimy a diktátory, a že jich není málo (naopak) je zřejmé i u nás.