Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.11.19  13:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Manual v 911 CS

NEČUM PO HOLKÁCH, KDYŽ ŘÍDÍŠ....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.19  15:24

« Re: Re: Re: Re: Manual v 911 CS

I na tohle téma je opravdu skvělý nový seriál HBO "BEZ_VĚDOMÍ".
    Na první šestidílnou sérii se dá podívat na hbogo.cz, kde je možnost to vyzkoušet na sedm dní zdarma (během nich se to dá stihnout), jinak 159,-Kč/měsíc, což se dá.
    [odkaz]

P.S. Jinak jsem byl na LM66 v dolby atmos a je to fakt pecka! Jděte na to do kina!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.11.19  11:23

« Re: Re: Re: Manual v 911 CS

Nějak to tu po sf příspěvku o nadaci " Předražený ""Volkswagen"" do každé rodiny" a filozofické odpovědi wl, poněkud utichlo..... ;-) :-O
    Asi jste "busy" s oslavami 30. výročí "šikovného vyšachování" konzervativních komunistů progresivními komunisty s pomocí disentu infiltrovaného progresivním křídlem STB/KGB. Včera byl o tom pořad (nová věc) na ČT2 "Epocha mezi srpnem a listopadem", na kterém mluví jen tehdá vysoce postavení komunističtí pohlaváři. Spousta zajímavých a pro mnohé nových informací. Určitě stojí za zhlédnutí. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.11.19  16:27

« Re: Re: Manual v 911 CS

Až bude Porsche v každé rodině, tak už to nebude To Porsche. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.11.19  15:31

« Re: Manual v 911 CS

Stále čakám prvé príspevky na účet v našej nadácii “Porsche do každej rodiny” a zatiaľ ticho po plešine. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.11.19  19:20

« Manual v 911 CS

K tomu odkazu, Honza je v tomto případě poněkud mimo realitu, manuál pro eSko bude (od jara 2020) bez příplatku! a naopak jako bonus k němu Porsche přibalí zdarma Paket Sport Chrono (v hodnotě 63.400,- Kč), což je podle mě docela férová nabídka, zejména ve srovnání s údajným příplatkem za manuál.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.11.19  15:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

Hezké počteníčko od "našeho" člověka.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.11.19  22:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

Ron...potřebuješ se doučit Moravštinu...dám ti rychlokurz....udělám ti dobrou cenu.... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.11.19  18:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

Pradeda: to já byl v Chomutově nedávno, dokonce jsme se tam sešli s woodym a že bych se z něj udělal... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.11.19  15:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

M235i GC.....in LA...lookin´ good......
    [odkaz]
    Až na ty výfuky....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.11.19  09:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

Přesně. Ale to jsme už X5 neměli. S Yarisem jsme jednou v zimě "udělali" i Chomutov. Yaris jsme původně koupili na plecháčích a zimních gumách. Jednou jsem na nich odjezdil celý rok. Vlastně rok a půl. Jsou celkově o dost lehčí než letní kola, což je v řízení znát. Jo, a jsou také měkčí.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.11.19  23:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

Tak to si asi pro sebe potřeboval hodně vzduchu v kabině.
    A nakonec sis (i se soudružkou) do Prahy vystačil s prckem jako je Yaris. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.11.19  22:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

No já si tu X5 původně koupil jen pro sebe, ale pak jsem soudružku jednou svezl a už jsem se ji nezbavil..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.11.19  19:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

To sis koupil X5 na jízdy ve dvou lidech?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.11.19  17:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

Ještě musím dodat, že jsem si tenkrát do X5 připlatil za komfortní sedadla. Nikdy jsem pohodlnější sedadla v autě neměl. Škoda, že mě tenkrát někdo neinformoval o tom, že BMW kůže Dakota je bez odvětrávání v létě velmi problematická. (Dlužno podotknout, že tento druh kůže z nabídky BMW už zmizel. Asi jsem nebyl sám.... ;-) )

Ještě k nové X5 MC. Mě se líbí víc než předešlý model. Jasný, je to pořád kráva, ale když člověk vyrazí na silnici, tak ta jistota za volantem a pohodlí je "overwhelming"....
    Spotřebu bych u X5 MC při mém ročním nájezdu vůbec neřešil..... ;-) Spíš parkování... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.11.19  13:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

Mě ten výkon zrovna v takovém "balíku" příliš neoslovuje, nehledě na spotřebu...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.11.19  20:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

No, rád bych se v tom svezl. Měl jsem v X5 313k/630Nm a i s tímto výkonem to s X5 solidně "cvičilo". A ještě jednou tolik koní spolu s extra 120Nm krouťáku myslím, že by to byl "docela" zážitek..... ;-)
    Na jaře má do Renocaru dorazit X2 M35i, tak snad tam už bude zaparkovaná
    i X5 MC...... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.11.19  18:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

Výkonové parametry motoru jsou shodné s M5C a v X5 se to relativně "ztratí" ještě víc, než v 5er.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.11.19  13:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

X5M je tu....
    Jednoznačně udává tempo: Výkonný zážehový 8válec M TwinPower Turbo s objemem 4,4 litru a výkonem 460 kW (625 k) je nejvýkonnějším ze všech motorů v sériově vyráběných automobilech BMW. Výkonná jednotka BMW X5 M Competition je vybavena dvěma dvoukomorovými turbodmychadly, vysokotlakým přímým vstřikováním a systémem Valvetronic a svými výkony ohromuje jak na silnici, tak na závodním okruhu: točivý moment 750 Nm, zrychlení z 0 na 100 km/h za 3,8 sekundy a z 0 na 200 km/h za 13,4 sekundy.

Cena? Odhaduju tak 2.7-2.8...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.11.19  23:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie

WL: aha... a já si říkal, že jí znám odněkud ještě... holt já na ta jména nemám paměť.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…