Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 27.11.19 15:24
« Re: Re: Re: Re: Manual v 911 CS
I na tohle téma je opravdu skvělý nový seriál HBO "BEZ_VĚDOMÍ".
Na první šestidílnou sérii se dá podívat na hbogo.cz, kde je možnost to vyzkoušet na sedm dní zdarma (během nich se to dá stihnout), jinak 159,-Kč/měsíc, což se dá.
[odkaz]
P.S. Jinak jsem byl na LM66 v dolby atmos a je to fakt pecka! Jděte na to do kina! -
pradeda777 27.11.19 11:23
« Re: Re: Re: Manual v 911 CS
Nějak to tu po sf příspěvku o nadaci " Předražený ""Volkswagen"" do každé rodiny" a filozofické odpovědi wl, poněkud utichlo..... ;-) :-O
Asi jste "busy" s oslavami 30. výročí "šikovného vyšachování" konzervativních komunistů progresivními komunisty s pomocí disentu infiltrovaného progresivním křídlem STB/KGB. Včera byl o tom pořad (nová věc) na ČT2 "Epocha mezi srpnem a listopadem", na kterém mluví jen tehdá vysoce postavení komunističtí pohlaváři. Spousta zajímavých a pro mnohé nových informací. Určitě stojí za zhlédnutí. :yes: -
white label 23.11.19 19:20
« Manual v 911 CS
K tomu odkazu, Honza je v tomto případě poněkud mimo realitu, manuál pro eSko bude (od jara 2020) bez příplatku! a naopak jako bonus k němu Porsche přibalí zdarma Paket Sport Chrono (v hodnotě 63.400,- Kč), což je podle mě docela férová nabídka, zejména ve srovnání s údajným příplatkem za manuál. -
pradeda777 21.11.19 09:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Přesně. Ale to jsme už X5 neměli. S Yarisem jsme jednou v zimě "udělali" i Chomutov. Yaris jsme původně koupili na plecháčích a zimních gumách. Jednou jsem na nich odjezdil celý rok. Vlastně rok a půl. Jsou celkově o dost lehčí než letní kola, což je v řízení znát. Jo, a jsou také měkčí.... ;-) -
white label 20.11.19 23:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Tak to si asi pro sebe potřeboval hodně vzduchu v kabině.
A nakonec sis (i se soudružkou) do Prahy vystačil s prckem jako je Yaris. ;-) -
pradeda777 20.11.19 17:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Ještě musím dodat, že jsem si tenkrát do X5 připlatil za komfortní sedadla. Nikdy jsem pohodlnější sedadla v autě neměl. Škoda, že mě tenkrát někdo neinformoval o tom, že BMW kůže Dakota je bez odvětrávání v létě velmi problematická. (Dlužno podotknout, že tento druh kůže z nabídky BMW už zmizel. Asi jsem nebyl sám.... ;-) )
Ještě k nové X5 MC. Mě se líbí víc než předešlý model. Jasný, je to pořád kráva, ale když člověk vyrazí na silnici, tak ta jistota za volantem a pohodlí je "overwhelming"....
Spotřebu bych u X5 MC při mém ročním nájezdu vůbec neřešil..... ;-) Spíš parkování... ;-) -
pradeda777 19.11.19 20:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
No, rád bych se v tom svezl. Měl jsem v X5 313k/630Nm a i s tímto výkonem to s X5 solidně "cvičilo". A ještě jednou tolik koní spolu s extra 120Nm krouťáku myslím, že by to byl "docela" zážitek..... ;-)
Na jaře má do Renocaru dorazit X2 M35i, tak snad tam už bude zaparkovaná
i X5 MC...... ;-) -
pradeda777 19.11.19 13:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
X5M je tu....
Jednoznačně udává tempo: Výkonný zážehový 8válec M TwinPower Turbo s objemem 4,4 litru a výkonem 460 kW (625 k) je nejvýkonnějším ze všech motorů v sériově vyráběných automobilech BMW. Výkonná jednotka BMW X5 M Competition je vybavena dvěma dvoukomorovými turbodmychadly, vysokotlakým přímým vstřikováním a systémem Valvetronic a svými výkony ohromuje jak na silnici, tak na závodním okruhu: točivý moment 750 Nm, zrychlení z 0 na 100 km/h za 3,8 sekundy a z 0 na 200 km/h za 13,4 sekundy.
Cena? Odhaduju tak 2.7-2.8...

[odkaz]