white label 09.03.20  19:09

iu
    webpaja tady operuje, takže je to jasné, máme moravského pacienta nula! :-O >:-[]
    P.S. Tak co, bude červená?

white label 09.03.20  19:07

pd7
    Na Valašsku je tolik velmi zdatných lyžařů, že už jsou jim zdejší kopečky malé, proto jich tolik jezdí do Alp.
    Až nám tady zavřou podniky a budeme minimálně dva týdny bez tržeb, a přitom platit všem zaměstnancům nemocenskou a další náklady, tak padneme na hubu.
    Státním zaměstnancům platíme karanténu všichni, zaměstnancům podnikatelů to ale musí platit podnikatelé, a navíc se to bere jako absolutní samozřejmost. :no:

foto Ronault-

Ronault. 09.03.20  17:54

« Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

iudex: tak určitě zajímavá volba, až na kvalitu laků Mazdy není o čem... Jen teda strašně mě udivuje ta rychlost, kterou měníš auto, když ještě nedávno bylo Mondeo stále v pohodě. Že by se objevily první problémy s dosud bezproblémovým 1,6 Ecoboostem? >:-[]

Jinak já dneska obdržel zálohu na Meganu a příští týden si ho příští majitel odveze. :'-(
    :-(

Kysky: a neměl jsi náhodou starší hnědé 1-er?

iudex 09.03.20  17:46

Nezaviekol vám to tam dinar s webpajom? Tí boli lyžovať v Taliansku. >:D
    Nám práve zavreli od zajtra školy. A samozrejme mi padla dovolenka v Toskánsku, kde som mal ísť v apríli. Už si po minuloročnom zrušení dovolenky na Špicbergoch na to pomaly zvykám. 8-s
    Ad Mazda: práve som prebral kauzu pokazenej jazdenej Mazdy 6, fajn, ak idete kupovať toto auto. Ale bol to dízel, tak sa utešujem. >:-[]

speedfred 09.03.20  17:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Pôjdeme vládnym špeciálom >:D

pradeda777 09.03.20  17:27

« Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Freddie....nezapomeň se zeptat "vůdce Babiše" jestli je ta vaše plánovaná lyžovačka košer... ;-) :-!

pradeda777 09.03.20  17:23

« Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

wl.....tož.měls kliku....kdyby trúba baba místo v Itálii lyžovala "u baráku" na Rališce, tak by nechytila toho "koroňáka" a ty by ses neměl čím chlubit.. >:-[] ;-)

speedfred 09.03.20  17:05

Mame ísť v sobotu na lyžovačku do Passo Tonale..... >:D

white label 09.03.20  16:53

« Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Předpokládám, že žena bude nejspíš trvat na červené...

P.S. Rožnov pod Radhoštěm je prvním místem na Moravě s potvrzeným koronavirem (žena 42), importovaným z lyžování v Itálii (Trentino).
    Zase je ten Rožnov v něčem první...

Thomasino 09.03.20  16:51

« Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Mazda 6 je dobrá kára, taky jsem po ní pokukoval než jsem koupil Atecu. Ale ta délka mě právě trochu odradila. Plus materiál sedadel. Ale to jsou už jen detaily. Určitě bych připlatil za vínovou, ta je prostě TOP! Ale jinak M5 by byla taky skvělá volba ;-)

Dany 09.03.20  16:50

« Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Dedo, čo ťa prekvapuje na tom, že stredný kombík je dlhší, ako prerastený hatch?

pradeda777 09.03.20  16:39

« Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

iu....hodil sem čučku na rozměry M6 a vidím, že sw je kratší 4805 mm než sd 4870 mm ? Obvykle je to naopak. Ale ať je tak nebo onak, je to "pěkně" dlouhá kára. Hezká, ale dlouhá....delší než Macan s 4696 mm.....rozdíl 174 mm....kdo by to na první pohled řekl.... :-! Já vím...má sloužit také jako rodinné přepravovadlo pro cestování za krásami Slovenska...a tak je do něj potřeba nandat pár věcí ... ;-)

idam.i 09.03.20  15:10

« Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Verím,že M6 bude dobrá voľba.Som zvedavý či sa dalo niečo uhandlovať. ;-)

Dany 09.03.20  15:04

« Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Iudex, bol si aj jazdiť? V napätí budeme očakávať postrehy z priameho porovnania ;-)

a gratulujem k výberu

iudex 09.03.20  14:12

« Re: Pozdrav ze Slovenska

wl: čakal som, kto si tú M6 vysvetlí ako Ty. >:D Žiaľ fúkaný V8 sa nekoná, len R4, aj to atmosférický.
    Ad červená: voľba je aktuálne už len o tom, či (výrazne) drahšia červená alebo lacnejšia šedá.

white label 09.03.20  13:16

« Pozdrav ze Slovenska

iu
    M6? Takže další BMW do rodiny...? >:-[] ;-)
    A obě červené?

iudex 09.03.20  11:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Ešte sa rieši konkrétny kus a predajca, sú v hre dve skladovky, ale obe sú kombi, motor 2,5G s A/T, výbava Revolution.

speedfred 09.03.20  11:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

iu: kedy pôjdete preberať? špecifikácia?

iudex 09.03.20  10:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Ad BH 90210: to číslo si asi pamätáme všetci a človek by nečakal, na čo sa to môže v živote hodiť. Keď som bol v Amerike, prekvapilo ma, že pri tankovaní sa na väčšine púmp muselo zadať PSČ. Neviem, na čo je to dobré, ale bez zadania toho amerického PSČ sa nedalo natankovať. A čo našinca napadne ako prvé: no 90210. :-) Takže som aspoň pre pumpy bol obyvateľom Beverly Hills. >:D
    P.S. And the winner is... M6.

speedfred 09.03.20  10:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

BH 90210 tu má nejaké stretnutie?

Brandon Walsh 09.03.20  08:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Ja Vás čakám v peach pite a vy si tu vypisujete >:-[]

foto David-Silver

David Silver 09.03.20  08:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

A to já si zase hraju pořád jenom s autíčky od Bburaga :-)

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.03.20  07:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Páni! Brácha vyvolal mého ducha, že si někdo potřebuje promluvit...
    Co jsme se neviděli a neslyšeli, tak nějaký ten hybridní Prius a Lexus byl, taky Chrysler Sebring 2,4 kabriolet v bílé a BMW 320i kabriolet v tmavě zelené. A v nebi mám elektrokoloběžku :-)

Brandon Walsh 08.03.20  20:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

To je samé potrebujem nové gumy a kupi nový prius, prasklo mi sklo na lexuse a pride na ďalšom... >:D

white label 08.03.20  20:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Takže se dal na taxislužbu na kratší vzdálenosti? >:-[]

Brandon Walsh 08.03.20  20:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Ano, ma asi 10 priusov a 2 lexusy >:D

white label 08.03.20  20:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Takže Švihák lázeňský-nesmrtelný ještě žije... >:-[]

white label 08.03.20  20:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

No, mám tam teď jednu rychlejší šedou myš. :-)

Brandon Walsh 08.03.20  20:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Je to náš tajný agent, pozdravuje aj švihák >:D

white label 08.03.20  20:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Kysky, jak ten se to dozvěděl?
    :-O ;-)

Brandon Walsh 08.03.20  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Nie je problém, kysky mi písal , že máš taktiež novú krízu v garáži >:D

white label 08.03.20  20:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Parádní víkendová kára a v pěkném červeném odstínú podobném karmínu.
    Partnerka je schovaná pod kšiltem a za brýlemi, tu budeš muset přijet ukázat naživo. >:-[] ;-)

Brandon Walsh 08.03.20  19:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Víkendové auto a partnerka.

white label 08.03.20  18:18

« Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

To je teď tvoje auto a na místě spolujezdce (v červené kšiltovce) tvoje žena/partnerka? :-)

Brandon Walsh 08.03.20  16:43

« Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Ahoj, auta striedam často, žena konečne normálna >:D

white label 08.03.20  15:14

BW
    A co je u tebe nového, kromě natáčení nových dílů... ;-)
    Nějaké nové auto, nebo žena? :-)

white label 08.03.20  15:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Jel jsem s CVT v Nissanu, Suzuki a Toyotě a nechtěl bych ho ani zadarmo. Nejpřijatelnější bylo v Nissanu (Qq), protože bylo naladěno tak, že simulovalo normální automat.

Brandon Walsh 08.03.20  10:36

« Re: Pozdrav ze Slovenska

Prisiel som tu hadam po par rokoch. "vidim" zname tvare a zdravim.
    Thomasino, pobavil si  skoda, ze este neni kabrio sezona, pocul som o tvojom prototype m2  prisiel by som tiez
    Edit, pozeram, ze emotikony, alebo mobil, macz nepodporuje

pradeda777 07.03.20  23:31

« Re: Pozdrav ze Slovenska

tms........mezi Násedlovicemi a Čejčem se jezdí "Slovácký kopec", závod do vrchu, který organizoval až donedávna můj zesnulý synovec, po kterém se závod jmenuje.... :-!

pradeda777 07.03.20  23:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Dany....M6 sem nejel....nemůžu srovnávat.... :-!

pradeda777 07.03.20  22:41

wa....tak tak....zůstaň opatrný.... ;-)

Dany 07.03.20  22:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Dedo: som v úplnej pohode ;-)
    Napadá ma iba jedna vec v ktorej môže Corolla poraziť Mazdu 6 a tou je spotreba. Prejav, pohodlie, priestornosť, materiály, ergonómia, infotainment to byť nemôžu. Možno ešte hrúbka laku
    Napadá ťa niečo konkrétne?
    Ron: Ja som Iudexovu ženu videl, aj sme prehodili nejaké to slovo a môžem povedať, že to bolo príjemné stretnutie. Tiež výber 500vky a Mustangu nie je úplne márne ani v tejto vybranej spoločnosti ;-)

Thomasino 07.03.20  22:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Ronaulte - Thomasino už kdysi na Pezinské Babě byl, dokonce i na Jankově vršku :-) Ale už je to dlouho.. Ale teď jsme tu díky Mojitovi objevili skvělý wellness hotel, navíc cesta sem je taky zajímavá :-)

foto Ronault-

Ronault. 07.03.20  21:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

V diskuzi tady zaznělo iudexova žena sem, iudexova žena tam, několikrát, ale viděl jí někdo, existuje vůbec? :-O Není to něco jako žena poručíka Columba a iudex před námi se snaží obhájit své opravdové preference? :-O >:-[]

Podívejte na mojí manželku, ta je šťastná i s robotickým automatem v MPV s nejslabším nafťákem a tvrdí, že byla šťastná i s Fabkou HTP :-!

A hlavně, proč ten spěch iudexi? Tři měsíce je moc dlouhá doba? Si to nech nakonfigurovat, nějaké euro přihoď, udělej si radost :-) ;-)

Za mě je v současnosti nejvíc dech beroucí auto střední třídy prostě 508, to je prostě krasavec a i jízdně :yes:

WOW, Thomasino objevil Pezinskou babu

Thomasino 07.03.20  19:55

« Pozdrav ze Slovenska

Zdravíme slovenské bratry, ale samozřejmě i zdejší české kolegy, z wellness víkendu v Malých Karpatech, konkrétně z hotelu Zochova chata v Modré :-) Západní Slovensko, kousek severně nad Bratislavou. Cestou pěkná projížďka přes Násedlovice, Čejč, Hodonín a Senice. Mají tu zajímavý kopec Pezinská Baba, její západní strana na Pernek je skvělé svezení! [odkaz]

woody-alien 07.03.20  19:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

wl: Tak nakonec jsem byl s procentuálním poměrem prodejní a nákupní ceny GTI celkem spokojený. Pravda je, že v dnešní pošahané době to už "za hubičku" asi je, ale to se týká třeba i mého nákupu Leona v roce 2018. Abych koupil dnes podobně výkonné a vybavené auto, to nejsou už rozdíly ani v řádu desetitisíců, spíš už alespoň jednoho statisíce Kč. A to ani nemluvím o povinných filtrech, asistentech, chybějících válcích atp.

woody-alien 07.03.20  19:33

praděda: S tím objektivním vyjádřením bych byl opatrný. Samozřejmě doporučuji taky Corollu otestovat, sám jsem ji nejel a tudíž nebudu vynášet soudy. Na druhou stranu třeba tvoje spokojenost s CVT v Yarisu je důkazem toho, že to každý vidíme jinak. Konkrétně ten váš Yaris se mi dostal do finále výběru malého auta a byl jsem s jeho projevem natolik "spokojený", že se mi 4.stupňový !!! HDM automat ve Swiftu zdál být vrcholem techniky. ;-)

pradeda777 07.03.20  18:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Dany....klídek.....já jsem Corollu testoval coby univerzál....čili i k použití jako rodinný vůz. Doporučoval bych proto i tobě si vůz otestovat a pak se k dané problematice objektivně vyjádřit. :-!

Dany 07.03.20  18:18

Dedo. Je rozdiel chodiť sám pre rohlíky a potrebovať auto používať na rodinné účely t.j. napratané na maximum. To aj v bežnej premávke využíváš potenciál a nemusíš zrovna závodiť.

pradeda777 07.03.20  17:08

Dany....já jsem 2.0 l Corollu TS Hybrid e-CVT testoval a pokud se s ní jede tak jak by se mělo a nesnažit se z ní dělat nějakého závoďáka, tak se žádný nepatřičný hluk od motoru nekoná a jízda je příjemná. Při prudší akceleraci se ústrojí sice ozve, ale není to nic na co by se nedalo zvyknout.
    Doporučuji iu soudružce manželce se s Corollou projet a udělat si vlastní názor... :-!

Dany 07.03.20  15:28

Corolla napadla aj mňa, ale hneď som ju zavrhol, lebo Iudexova žena nemá rada zvuk vytočeného motora. Za ďalšie, každý kto s tým jazdil vraví, že 2.0 nie je tak príjemná na ovládanie. Jak pohon, tak brzdy. Neskúšal som.

white label 07.03.20  14:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

iudex, woody
    Když vidíte ty současné ceny spalováků, nemáte pocit, že jste ty své sedmičkové Golfy GTI nejen koupili, ale taky prodali, za "hubičku"?
    Já jsem za těch 750 tis. Kč (cca 30 tis. euro) dovezl z D v r. 2007 nový G5 GTI/dsg, a na tehdejší dobu i s poměrně bohatou výbavou, něco takového už asi nikdy zopakovat nepůjde.

white label 07.03.20  14:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Dany
    Za mě, z těch dvou, raději Mazdu, i když Insi asi bude prostornější.

iudex 07.03.20  11:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Tak Focus je z hry, polovička nechce moc tvrdý športový podvozok a to Focus ST line na 18kach má. Obdobné platí pre Proceed GT. Corolla TS hybrid sa pozdáva aj mne, ak to nevyjde so strednou, pôjdem skúsiť aj tú. Ale preferencie sú nastavené prioritne na komfort strednej triedy. Zatiaľ to vyzerá na dvojicu M6 a Insignia.

pradeda777 07.03.20  11:09

wa.....Yaris se mě líbí.....peníze neřeším....na kremaci mám již peníze odložené.... :-!
    Freddie.....Yaris GR je v manuálu, ale jak už jsem psal dříve, s CVT není problém normálně jezdit bez vytí....pěkně piánko...pianisimo...... ;-)
    Včera jsem dostal maila od slečny v Renocar. Mají zákazníka na moji M140i. Prý je desperate a ochoten zaplatit cokoliv za "nejetý" manuál...

speedfred 07.03.20  11:01

Tie nové Tojoty sú fajn, ale človeče ja by som si musel asi dlhšie zvykať na to cvt, či vôbec nestláčať plyn viac ako nad polovicu pretože vtedy to začne zavýjať ako nejaký vlk. A bolo to hodne počuť aj v Camry.
    Tá prevodovka je ale fakt hladká to je na palec hore.

woody-alien 07.03.20  10:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

dědo: A kolik bude stát ten tvůj pečivo-expres ? Jasně, pokud si ho chceš leštit v garáži a utěšovat se tím, že máš investici....nic proti. Jinak ačkoliv chválím Toyotu za odvahu v dnešní době něco takového vůbec postavit, osobně mě to vůbec nezajímá a nedává mi to smysl. I splašená nákupní taška musí mít nějaký rozumný cenový limit.

woody-alien 07.03.20  10:32

iudex: Ještě mě napadla Corolla TS 2.0 Hybrid. Tam se skladovky dostávaj taky dost pod tvůj limit a podle mě by stála za úvahu. Spojuje prostornost (kombi), ekologii (hybrid) a bezpečnost (oříznutá maximálka >:D ).

woody-alien 07.03.20  10:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

iudex: A co najednou takovej kvalt ? Z toho nic moc výběru (hlavně po stránce value/money) bych zřejmě taky preferoval Mazdu. Insi s 1.6T by nemusela být zlá...jenom nesmíš čekat, že těch 200k ve spojení s automatem s tím bude nějak extra hýbat - ani v Astře to nebyl žádnej divoch, 1.6 TCe v Meganu na mě udělal o dost lepší dojem. FoFo má moje sympatie, ale pokud je cena téměř stejná jako u střední třídy....hmm, asi bych mu přednost nedal. Jinak Proceed už jsi definitivně odepsal ? Tam by se skladovky měly s DCT do limitu dostat s prstem v nose, v ČR teda určitě.

woody-alien 07.03.20  10:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

idam: Nj, jenže ten Country Tourer je v podstatě dva roky starej (2018). I když je to jen rok a čtvrt. ;-)

Dany 07.03.20  08:27

WL, viem, ale toto je šialenosť. Z výberu by som sa prikláňal k Mazde, alebo Insi. Mazda je jasná a nebál by som sa ani tej predvádzačky. Predsa atmosfére moc neublížia a má to málo nabehané. Keď Insi, tal by som zvažoval podľa typu trás, zrejme bezín. Tam by ešte mohla rozhodnúť prevodovka

white label 07.03.20  01:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Dany
    Vůbec ty ceny spalováků šly velmi výrazně nahoru a zřejmě bude ještě hůř. Auta na baterky jsou drahá a moc se neprodávají, což je o důvod víc zdražovat spalováky pod zelenou vlajkou ekologie.

pradeda777 06.03.20  23:17

iu......a co takhle shooting brake......? ;-)
    Jasný....kapku dražší.....however we live only once....;-)

pradeda777 06.03.20  23:09

Já to mám s "rohlíkovým expresem" jasný..... ;-) :-! [odkaz]

Dany 06.03.20  22:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Iudex, chod sa s tym vyberom povozit a budes mat jasno. Sa posrali v kine s cenovkou na 150k trojvalcovom Focuse.

idam.i 06.03.20  18:43

Neviem aké máš priestorové nároky,no Focus mi pripadá malý. :-|

iudex 06.03.20  16:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Tak ten Focus sa dal ešte stlačiť na 29040 eur. Inak máš pravdu, dať skoro 30t za nižšiu strednú s trojvalcom je šialené. Ale rovnako je šialené pýtať 40t za Škodu so 110 kW štvorvalcom.
    Takže zatiaľ mám takéto najzaujímavejšie ponuky:
    Focus kombi ST-line 1,5EB 110 kW 8°AT za 29040 € (nový) červená metla
    Mazda 6 wagon Revolution 2,5G 141 kW 6°AT za 30095 € (predvádzačka) šedá
    Mazda 6 wagon Revolution 2,5G 141 kW 6°AT za 32384 € (nová) modrá
    Passat Variant Business 2,0TDI 110 kW 7°DSG za 31100 € (nová), biela pastelová
    Insignia lift Innovation 2,0CDTI 125 kW 8°AT za 29590 € (nová) modrá
    Insignia lift Innovation 1,6T 147 kW 6°AT za 29890 (nová) čierna
    Insignia kombi Innovation 1,6T 147 kW 6°AT za 29990 € (nová) modrá
    Tie Insignie som ešte nedopytoval, to sú ceny na stránke, takže sa možno bude ešte niečo dať.
    Superb teda (pre mňa osobne prekvapivo) vypadáva, keď nemá žiadne rozumné skladovky.

speedfred 06.03.20  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Exteriér vypadá fajn, ja proti R3 motorom nemám nič a automat je iba plus. Výbava tiež vypadá celkom bohatá, aspoň na oravskú zimu dostatočná.
    Čo ma ale celkom zaráža sú ceny nových aút.

iudex 06.03.20  15:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

No tak asi v strednej triede skladom za dané peniaze nič, čo ma nejak oslovilo nenájdem (okrem tej M6) a musím hľadanie rozšíriť o triedu nižšie.
    Čo hovoríte na toto: [odkaz]
    Na rozdiel od bezfarebných Passatov na 16kach (úplne najlacnejší Passat, čo som zjednal bol Variant TDI v bielej za 31100) toto nejako vyzerá, takmer ako ST, je to síce R3, ale stále benzín a k tomu 8st A/T.

white label 06.03.20  14:24

A to musí být slovenská skladovka?

idam.i 06.03.20  14:12

Určite by som odporúčal ten Opel ísť skúsiť. ;-)
    napríklad tento je slušný : [odkaz]

iudex 06.03.20  13:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Tak sa to mierne komplikuje. Passat s TSI na sklade nie je, do výroby je to min. 3 mesiace. Superb slabšie TSI neponúka vôbec, to vypadlo úplne, takže len TDI (slabú 1,5TSI neberiem do úvahy). Skladoviek je síce kopec, ale všetko TDI a hlavne so zbytočne nadupanou výbavou, ktorá zvyšuje cenu do nenormálnych hladín, darmo potom dajú zľavu 15%, keď sa počíta z cenníkových 45t.
    Takže pri Superbe a Passate prichádza do úvahy len nájsť skromne vybavené auto s TDI (ani jedno vo mne nevzbudzuje zrovna nadšenie), naviac vyberať z nudných odtieňov šedej (na velvet red môžem zabudnúť).
    Alebo sa obrátiť inam. Tá M6 paradoxne je dostupnejšia ako Škoda, aj skladoviek je zopár, len tam už sa o zľave nedá vôbec baviť a pri požiadavke na zľavu nad rámec zverejnenej ma slušne poslali doprdele.
    Ešte zostáva tá Insi, tam je tiež zopár benzínových skladoviek.

Dany 06.03.20  11:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Iudex, dobre vieš, že na každú otázku je iba jedna jediná odpoveď a to

>:-[] >:-[] >:-[]

a nepovedz, že som sa nesnažil

Dany 06.03.20  10:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

508 je pekná, aj dosť dobre jazdí, ale je drahá

Jedna lacnejšia, chudobnejšia z južnej Moravy, Inak všetko okolo 35 a to už sú "zvýhodnené" ponuky

Icocpit v 508 nebol rozhodne taký zlý, ako inde. Bude záležať na postave.
    Priestorovo ako píše Iudex. treba sa vyhnúť panoráme.

Skúšal som Volvo, či sa náhodou nepodsúvajú. Až tak nie

iudex 06.03.20  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Fred: 508 sa páči, v červenej je úplne parádna, ale ten priestor je taký kompaktový, k tomu icockpit, ja to hladenie radšej inak než od volantu. >:-[]
    Market: minivany neprechádzajú testom elegancie. ;-)

speedfred 06.03.20  09:45

A čvô tak narýchlo?
    Čo tak nejaký Krišot 508 ? Budeš z neho stále vzrušený keď si budeš volantom hladiť to (mužnosť). :-)

foto Market

Market 06.03.20  09:29

iu: toto mas blizko:

iudex 06.03.20  08:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Jj, tú som pozeral a posúvam ju do finálového výberu. Popravde som ale dúfal, že Superbov bude kopec v tej cenovej kategórii a figu, max. 1,5TSI, čo nie je zrovna motor, po ktorom by som túžil. Len zo srandy som pozrel aj Arteon a podľa očakávania ceny šialené: pod 40t je len jediný, zvyšok nad. :no:

Dany 06.03.20  08:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Možno na čase skúsiť tú Mazdu ;-)

Keď som to písal naposledy, tak ich bolo viac, aj ako nových, červených. Zrejme sa rozchytali

iudex 06.03.20  08:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio

Update k nákupnej story: hľadá sa rodinné auto bez ohľadu na palivo (dízel vypadol ako podmienka), ale hľadá sa okamžite (žiadne čakanie 3 mesiace na auto do výroby).
    Ergo podmienky sú 3: limit 30t, automat a skladovka. No a to sa javí ako ešte väčší problém, ako keď bola podmienka dízel, pretože skladoviek je síce kopec, ale hlavne dízle a ako tradične sú nabité zbytočnou výbavou, ktorá výrazne navyšuje ceny a nájsť rozumnú skladovku v tej cene je mission impossible. Napr. Passat proste neexistuje v benzíne, z 26 dostupných kombíkov je 26 tédéíčiek.
    Nejaké tipy?