Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.24  21:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

sf
    Ano, akorát tenhle kousek je bez volantu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 21.02.24  21:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

S tvojimi kolesami ?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.02.24  20:27

RS3 SB fialový....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 21.02.24  20:07

GTS bolo za 110t € ? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.02.24  19:20

áno, krokodíla ešte registrujem :yes: a Karotka za 50000.... za to mali nedávno v akcii plugin NX450 v slušnej výbave.

Boxster/Cayman pekne vystrelili, kde sú tie časy (2010), keď si kolega kúpil šesťvalcového Boxstera ešte v záruke (jeden a pol roka) za 23000. A to tam chudák stál a nikto ho nechcel. Ale je pravda, že aj performance je niekde inde.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.24  16:35

Utrácí tady aktuálně hlavně Praděda a IUDEX s jejich RS3 >:-[] Můj skromný Dayilycar 2-er Active Tourer 223i je víceméně za cenu podobně vybavené (takže skoro FULL) Škody Karoq 2,0 TSI Sportline (taky kolem 1,25 milionu CZK / 49 tisíc EUR ). No a ten růžovo-fialový Krokouš (Cayman) je sice za 110 tisíc EUR, ale toho mám už dlooouuuhééé 4 měsíce (skoro), to se už ani nepočítá ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.02.24  16:20

V poslednej dobe mi začala vŕtať v hlave MX-5... A dnes idem okolo salónu Mazdy v Trnave, tak že sa zastavím, či náhodou jednu nemajú na statické vyskúšanie. Chcel som vedieť, či sa tam zmestím, NC bola v pohode a podľa internetu by ND mala byť tak-tak. Samozrejme nemali, celkom schopný predajca mi ale pripomenul, že ak chcem dvojliter, mal by som sa poponáhlať. Čerstvá info od importéra hovorí, že posledné kusy pre náš trh sa vyrobia v máji a potom už len 1.5. Takže sa rozlúčime s ďalším ľahkonohým športiakom. A na margo toho dodal, že toyo v baru dostane trojhrnec z TYGRa. S ohľadom na doleuvedené žiadna strata (tomu, že o každého sa Toyota postará ako o Rejleka iste neverí ani on sám).

Tak si hovorím, že sa s poznatkom zverím na mieste, kde ľudí pália peniaze vždy viac než mňa (tu) a nestačím sa diviť - tu pálenie peňazí nabralo také obrátky, že by sa ani matovič nemusel hanbiť. Tak vám všetkým gratulujem. A hneď si s dvoma trojročnými vozmi pripadám ako veteránista. :-!

BTW v Trnave som stretol ašpiranta na titul konfigurácia roka - RR Culinan v bielej s plastovým spodkom, chrómovými ozdobami a čiernymi relatívne malými diskami vo veľmi skromnom dizajne. Celé to bolo mierne špinavé a výsledný efekt nemal ďaleko od Ducata. Tipujem, že málkto by mu tipoval cenu okolo pol mega, ale možno to bol zámer.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.24  16:18

časově záleží na Iudexovi, pokud by chtěl dojet kouknout na tu "hnusnou" žlutou ;-)
    Jestli ne, tak my dojedeme dle počasí, což vypadá zatím spíše na sobotu odpoledne nebo neděli.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.02.24  14:26

tms....nevím, proč borec ty kola kupoval, když jsou velmi podobné těm, co Audi na RS3 nabízí ve standardu? [odkaz]
    Maxton difuzor je pro mě pořád moc radikální a navíc není v karbonu. [odkaz]
    Já bych bral raději tady tento od CT carbon.
    [odkaz]
    Ano, je o dost dražší, je to carbon, ale není tak radikální....i když bych preferoval i na tomto difuzoru menší žebra.
    Ale splitter mají moc komplikovaný....[odkaz]
    V sobotu počasí nic moc, ale v neděli má být pěkně....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.24  10:31

Zřejmě kola Concaver: [odkaz] Nebo spíše Veeman VC520: [odkaz]
    Iudex a Praděda: co tato sobota dopoledne a návštěva Audi Kyjov? Já se do Kyjova za Pradědou pojedu možná o víkendu tak jako tak podívat na jeho karbon křídlo. Kamarád má stejnou zelenou RS3 HB a chce to vidět. On má vzadu má pěkný Maxton difuzor, vypadá to na živo dobře, není to moc agresivní. Ještě dopředu asi koupí ten splitter. Oboje černý plast.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.24  10:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aud

pd7
    Má parádní kola! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.02.24  09:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3

RS3 SD v iu orange....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.02.24  07:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 fac

wl.....motor zemřel syndromem "náhlé smrti" jako Navalný..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.02.24  23:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 fac

To se u Subaru (motor je konstrukce Subaru bohužel a známe jak to bylo spolehlivé v Imprezze STI) a teď i u Toyoty, mění zřejmě běžně jako brzdové destičky ;-) >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.02.24  21:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelif

Th
    To je jak pohádka na dobrou noc. >:D
    Dali mu hned nový motor, tady ho nechtěli ani rozebírat a až v Japonsku zjistili, že mu vlastně vůbec nic nebylo.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.02.24  20:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelif

tms....tolik zbytečných řádků...aby se nakonec zjistilo, že se nezjistilo nic....nebo se zjistilo a zamlčelo se....nebo se nechtělo zjistit....asi to nejspíš bude B.
    Toyota mu nejspíš vyměnila klikovku, klikové i ojniční ložiska nahoře i dole a také ojnice a bylo "ticho po pěšině".
    Když se ozvou z motoru mechanické zvuky, tak to znamená, že se v motoru něco závažného přihodilo. Já bych motor znovu rozhodil, zkontroloval opotřebení mnou jmenovaných součástek a porovnal s motorem s podobným nájezdem km. Moc bych se divil, kdyby se nenašly nějaké nesrovnalosti.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.02.24  20:16

Freddie....na TT se vyser.....je to čínský špionážní portál.... >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 20.02.24  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Čo mi poslala dcérenka, TT sa jej zachcelo [odkaz]

Tojobaru: tak to je smutné keď auto na blbnutie nevydrží chvíľu blbnutia. Odkiaľ máš že aj JR už má motor po smrti?
    Známy čo vlastní GT3 RS tak má po smrti prevodovku (25.000km).

Kia EV9: včera rýchla a neplánovaná testovacia jazda s týmto evéčkom. Kua tie autá majú niečo do seba a iba poviem perfekt. Priestrané, vybavené, pohodlné a vcelku tichučké auto. Fakt sa mi to zapáčila jazda s ním/ňou a aj ten reálny dojazd by mohol byť 400-450km. Na nas.ranie sú tie povinné asistenty čo máme nariadené zhora (EU) ale našťastie sa to dá všetko aj keď zdĺhavo vypnúť. Nemá to ale obyč tempomat čo je za mňa veľké mínus. Inak auto fajn na také rodinné jazdenie.
    Toš len také rýchle správy od vyslaného redaktora. :-)

Edit Tom to vložil asi keď som písal príspevok. Ja nemám žiadne soc siete tak viem guwno, asi som asociál.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.02.24  14:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Kuba Rejlek o tom ve FB skupině "GR86/GT86/BRZ Forum" psal... Ale podal to jako že se vlastně nic neděje. Nakonec tady máš zkopírovaný ten příspěvek:
    "Zdravím všechny příznivce GT/GR86. Jelikož se za posledních pár týdnů vyrojilo mnoho automobilových doktorů (nemyslím to nějak hanlivě, jen mě pobavilo, jak zaručené zprávy ke mě chodily), kteří přesně vědí, co se stalo s mým autem, tak jsem se rozhodl sepsat nějaké informace. Pořád se pouze spekuluje. Auto mám už zase u sebe a konečně zase jezdím. Ale co se stalo. Vyrazil jsem na GR Meet, kde jsem se svojí GR86 rozhodl, že svezu na okruhu. Ujel jsem dvě rychlá kola a po jejich dojetí se mi ozval mechanický zvuk z motoru. Proto jsem dojel pomalé kolo a vůz okamžitě odstavil i přesto, že motor pořád běžel. Nerozsvítila se kontrolka mazání, teplota nešla přes 125 stupňů na oleji a během ostré jízdy nedošlo k ničemu, co by nasvědčovalo nějakému problému. I po odstavení nebyl vidět žádný vizuální problém. Vůz jsem nechal odtáhnout do oficiálního servisu Toyoty Lowman, kde se mě skvěle ujali a celou věc začali řešit. Jelikož jsem chtěl vědět, co se s motorem stalo, bylo rozhodnuto, že se motor pošle do centrály automobilky Toyota pro důkladné zkoumání. I proto nebyl rozdělán zde v České republice. Čekalo se na motor nový. Byla zkontrolována pouze data, která nic neukázala a veškeré hodnoty byly v normě. Zároveň byla sundaná vana, kde s našlo jen pár úzkých proužků silikonu v sacím koši, která měl ale dostatek prostoru pro nasávání oleje. Kamerou byl prohlédnut prostor ve válci a ani tady nebyl zaznamenán žádný problém. To je vše, co v tuto chvíli máme za informace k mému motoru. Teď budu znovu zajíždět a těším se na to, až si budu moci zablbnout, protože mě GR86 strašně baví. V tuto chvíli ani neuvažuji o jakýchkoliv úpravách, pouze po zajetí budu dávat kvalitnější olej, který je pro auto předepsaný. Hodně lidí se mě ptalo, jestli na GR86 zanevřu nebo se teď bojím auto používat. Ani jedno, ani druhé. Auto mě strašně baví, což jsem se sám přesvědčil jak v Sosnové, tak i v Mostě, ale i při každodenním používáním. Splňuje to, co jsem od něj chtěl a šlo pouze o mechanickou závadu, která se může stát a stává u všech značek. Díky za pozornost, jízdě zdar a doufám, že bude sypat sníh, zimáku sů nandané."
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.02.24  13:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd: no trvá, čo potvrdzuje aj to, že ho Rejlek aktuálne zadrel. Ale o tom verejne nehovorí, predpokladám, že to bude súčasť dohody s Toyotou v štýle: my ti vymeníme motor bez naťahovania a ty o probléme nebudeš hovoriť.
    Som zvedavý, či aj menej prominentní majitelia dostanú pri zadretí nový motor. Skôr by som to videl na tvrdé naťahovanie s Toyotou.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.02.24  11:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

iu..."oil surge problems with GR86" jsme tu řešili už dávno a zdá se, že problém na produkčních motorech stále trvá.... ;-\
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.02.24  10:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

tms....když driftovat v GR86, tak jen doleva.... ;-) Mr Armstrong’s findings – available in greater detail on YouTube (below) – pointed to “severe oil-pressure drops” in both cars while going around right-hand turns and through changes in elevation, particularly those which subject the engine to long periods under high load.
    Tož tak... :-! Je ale docela možné, že borec není blbec a má tuto věc dobře naštudovanou a tak provedl na motoru potřebné úpravy... :-!
    Pamatuju, že tímto problémem trpěly i produkční závodní V8, kde neměly v řádech povolené úpravy motorů. 20 kol...dým...a šlus....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.02.24  10:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Ale když ona GR86 je na tohle blbnutí úplně super !! >:-[] O tom špatném mazání a chlazení (opět - stejně jako u minulé generace - holt Subaru se nezapře) se ví, no tak holt když tě to potká, tak na záruku nový motor :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.02.24  07:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Tom: tak driftovať s autom s motorom v strede je najťažšie, práve kvôli umiestneniu motora (a údajne aj najnebezpečnejšie, keď už to raz odtrhneš). Ale v bezpečí na mokrom okruhu by som si to skúsil.
    Inak sa šíria reči o tom GR86, ako im odchádzajú motory kvôli nedostatočnému mazaniu olejom (samozrejme nie pri bežnej jazde, ale keď tomu nakladáš na okruhu, pri náklonoch sa vraj olej prelieva a čerpadlo ťahá nasucho). Dokonca vraj Jakub Rejlek zadrel svoj motor. Kamarát s GR86 o tom probléme vie? Ja by som teda Toyobaru na okruh z tohto dôvodu nebral.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.02.24  13:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

K diskuzi o zvuku motoru. Taky bych rozhodně neřekl, že řadové šestiválce BMW nemají nějaký zajímavý zvuk, za mě je to ve vyšších otáčkách super, obě M2 zněly moc pěkně !! Stejně jako jsem dříve projel Z4 Coupe 30 si (atmosféra šestiválec, [odkaz] ). Všechno super. Boxer šestiválec u Caymana GTS 4.0 je zase jiný, taky parádní zvuk, o něco větší chraplák :-) Když jsem to včera cestou vytočil nad 7000 otáček, tak málem orgasmus :-)
    Jinak včera jsem si udělal výlet do Hradce na Polygon, vyjel jsem po 11-té a za hodinu čtyřicet byl v Hradci >:-[] (přes Velkou Bíteš, Žďár n.S., Pardubice). Koukal jsem jak to jde kamarádovi s novou šedou GR86 (dobře), pokecal s dalšími známými se kterými jsem se tam dříve potkával. Nakonec si domluvil že si to na 5 koleček zkusím s Caymanem, abych viděl jak moc se dají házet bočky, případně driftovat. Jako upřímně, má to i na zimních gripu jako sviňa, i na té vodě, utrhnout to chce už více odvahy a více otáček i rychlosti (na dvojku). No pak teda hodně rychlé ruce !! Proti M2 o hooodně těžší, přece jen je tady těžší zadek než předek, není to žádná sranda :-O 8-s Za 3 týdny je tam další akce, tak zvážím jestli to pojedu na 3 hodinky zkoušet. Byla tam modrá GR86 s aero paketem od TOM°S, vypadala jako by měla aspoň 400 koní >:-[] Tady nějaké foto (plus další za tím doprava zase): [odkaz] (a někteří mají video s GR86 ve WhatsAppu)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.02.24  10:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl.....tož ano, většinou jsem sedlal R4....ale....měl jsem párkrát i Camry V6, a také Land Cruiser Prado V6. Takže srovnávat bylo s čím..... ;-) BMW R6 určitě znělo líp a nejlépe B58 benzin ve vyšších otáčkách.... :yes:
    Jo, a 8Y engine v RS3 se po nastartování za studena, než se volnoběh ustálí, poněkud třese, což se přenáší do volantu. Připomíná mi to moji starou upravenou (převrtaný 18R-G DOHC engine, ostré vačky a 2x DCOE 45 Weber) Toyotu Celicu LT..... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
    Audi 8Y motor/výfuk měl ale lepší zvuk v RSQ3 než v RS3 SB.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.02.24  08:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl: presne tak, tvrdím, že zvukový prejav R6 je vo všeobecnosti (!) lepší ako zvukový prejav V6. Samozrejme sú lepšie a slabšie motory a samozrejme že záleží aj na výrobcovi, pretože ak dvaja robia to isté, nemusí to byť to isté. Takže B6 v Porsche 911 je lepší, ako B6 Subaru Legacy a V6 pôvodom od Ferrari je lepší, ako V6 pôvodom od Fordu a v danom prípade Giulie QV je lepší, ako R6 v M3. Ale to je výnimka potvrdzujúca pravidlo, že R6 má lepší a charakternejší prejav ako V6. Dakedy bola mainstreamová stredná trieda plná V6 (Vectra, Mondeo, C5...) a na viacvalce nezneli teda nijak extra. Kdežto bavorský R6 znel vždy výborne, hoci aj v bežných verziách typu 328i. Pochopiteľne vplyv majú emisie a tiež turbá, fúkané R6 neznejú tak dobre, ako zneli atmosférické. Napr. Legova 130i znela podstatne lepšie, ako moja 340i, surovejšie, ostrejšie, proste charakternejšie.
    No a Tvoje porovnanie s V10 je trošku mimo, nikto sa tu nebavil o V10, to je pochopiteľne úplne iná zvuková liga (za mňa sú/boli dva absolútne nejlešpie znejúce motory na svete V10 v Lexuse LFA a Carrere GT). Ale už také V8 sa porovnať dajú a ja osobne napr. považujem zvuk bavorského R6 (40i) za zaujímavejší ako zvuk V8 (50i).
    R5 je pre mňa na podobnej úrovni ako R6, nie je taký hladký a točivý a hore neznie tak dobre, ale je trošku hrubší a drsnejší, čo mu zase dodáva charakter.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 19.02.24  07:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Jediná na svete a druhá v okrese. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 19.02.24  07:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Jak môžem zelenú, tak hrášková základná na RS3 mi nereže. Naopak farby Java a Sonoma sú užasné, v tomto poradí. To by bola "na okrese jediná" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 19.02.24  06:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Za mňa v súboji JQV vs M3 (S58) tak lepšie je zvukovo naladená Žúlia.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.24  23:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

iu
    Plebejský je v uvozovkách proto, že jsem "citoval" tebe, když tady tvrdíš, že V6 je z principu horší motor, než R6, včetně zvuku! A najednou to neplatí jen proto, že původ je u Ferrari? A když bude původ u Porsche, tak to bude další výjimka? >:-[]
    Zatím se tu k tomu nikdo moc nevyjádřil, děda který měl před M140i samé R4 a jednu dieselovou X5, mohl být se zvuku toho R6 klidně nadšený.
    A sf ať napíše, co má podle něj lepší zvuk, jestli jeho JQV, nebo soudobá M3.
    Souhlasím s fredem ohledně V10(od BMW i Porsche), ale že by zněl objektivně lépe jakýkoli šestiválec, než desetiválec, tomu určitě taky nevěříš...
    Mimochodem všichni tu od těch úžasně znějících R6 odcházíte k B6 a R5, na tom asi taky něco bude... >:D

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.24  22:41

IE1 carbon air intake for RS3 8Y engine....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.02.24  20:46

wl: tak sa javí, že Tvoj názor na R6 je aspoň tu menšinový. Ale na to si asi zvyknutý. ;-)
    A aj Tvoje označenie V6 vo Fredovej QV ako "plebejskej" motorizácie je trošku dehonestujúce, to je motor pôvodom z Ferrari (488 GTB), takže naopak motor z tej najlepšej stajne.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.24  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

iu....abych pravdu řekl, tak Java green je hezká, ale moje Kyalami green se mi líbí víc..... :-! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 18.02.24  19:11

Za mňa V10 M5/6 super ale ešte lepšie bola e46 M3 CSL a Carrera GT čo som čul na NS.
    Ja radšej R6 ako V6 (okrem QV :-) ) ale VR6 tiež moc moc dobrá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.24  18:27

sf
    Řešíme zvuk! Který se ti víc dostane pod kůži a na který jen tak nezapomeneš?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.02.24  16:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pradeda: tak potom ideálom pre Teba by bola RS3 v Java green: [odkaz]
    Tú by som bral aj ja. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 18.02.24  15:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Mne sa tie OOOO na C stĺpiku páčia, zrovna dnes som to videl aj na nejakej Q7.

V6 vs R6 co je charakter? Zvuk či spôsob ako to ide? R6 mi prídu točivejšie to isté ako R3 motor.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.24  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

iu....Sonoma green...ok, ale moc smutná....připomíná mi embéčka z 60 let. RS3 potřebuje veselou barvu, která oznamuje...."tady jede něco neobyčejného"...."tady jede žihadlo"... ;-) :-! >:-[]
    S kruhy na masce máš pravdu. Černé zanikají, proto jsem si je nechal nalepit i na C sloupek... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.24  09:59

wl....Co se týče těch log, škoda, že nelze mít vpředu stříbrné a vzadu černé, to by bylo to lepší z obou možností.
    Ano, to jsem řekl i já mému prodejci a ten mě zase řekl, že nejsu první aní poslední s tím názorem.
    A co se týče zvuku BMW R6 jsem zajedno s iudexem. Zvuk mělo parádní a to i v X5 v naftě... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.24  08:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

tms.....no vidíš...a já bych za ty kroužky i zaplatil. ;-) A bacha.....nápisů ještě přibude... >:-[] To su zkrátka já.... ;-)
    Jo, s koly jsem měl kliku že je měla tato skladovka, protože v rozhodnou chvíli se už nedaly objednat.. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  22:02

Srovnej to se zvukem "plebejského" V6 v JQV, to zní přece parádně!, příjemně agresivně, naštvaně..., proti tomu zní R6 v BMW poněkud "nudně".
    Ale ať se k tomu vyjádří třeba Fred, tem měl před V6 v Julči i R6 v BMW.
    P.S. Neber si to nijak osobně, stejně už máš objednanou R5 od Audi... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  21:53

Nějaký akustický charakter má každý motor, a každý více válec ho má lepší/větší, než běžný R4. Ale na poměry více válců je tohle za mě zvukově prostě docela nuda.
    I ten menší R5 (co sis objednal) ho strčí ho v tomto ohledu do kapsy o JQV už jsem psal. Možná máme každý jiný sluch, ale vážně jsem nikdy nezaregistroval, že by někdo psal, že zvuk R6 ho nějak nezapomenutelně dostal.
    Jedno BMW mě akusticky odrovnalo, ale to má V10.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.02.24  21:41

Proste povedať že toto postráda charakter, sorry, ale to by s Tebou súhlasil málokto: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  21:14

iu
    Tvůj názor ti samozřejmě neberu, ale nikdy jsem neslyšel/nečetl (v testu ani naživo) vyloženě se rozplývat nad zvukem R6 (v rámci víceválců), "blbý" GR32 má sice spoustu jiných slabin, ale z jeho zvukového projevu si kdekdo sedá na zadek ((skoro v každém videu/testu s ním), R5 od Audi podobně.
    A chceš říct, že třeba Fredova V6 v JQV má horší zvuk, než M3 (oba se sériovým výfukem)? Za mě ani náhodou, naopak...
    Prostě osobně bych nepreferoval R6 (před B6/VR6/V6/R5-Audi) primárně kvůli jeho zvukovému projevu.
    Jasně, že zejména BMW funs komunita s tím nebude souhlasit, už z principu.
    BMW má jiné přednosti, ale nějaký mimořádně charakterní zvukový projev R6 k nim bohužel nepatří, aspoň teda za mě ne.

Co se týče těch log, škoda, že nelze mít vpředu stříbrné a vzadu černé, to by bylo to lepší z obou možností.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.02.24  20:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Najlepšia zelená na RS3 je Sonoma green: [odkaz] [odkaz] Žiaľ je to drahá exclusive farba.
    Ad zafarbenie loga Audi: mne to príde trochu tuzingové; koho irituje chróm, nech volí čiernu. Za mňa ale čierna zaniká na čiernej maske, preto nechávam chrómové: [odkaz]
    wl: že bavorský R6 postráda osobitný charakter, to je hodne odvážne tvrdenie; ak sa niečo na R6 všeobecne oceňuje, je to práve špecifický charakterný prejav a zvuk. Za mňa rozhodne lepší, ako akýkoľvek V6 a uprednostním ho pred väčšinou brumlavých V8čiek á la Mustang. Samozrejme atmosférická B6 od Porsche je zase vyššia liga, ale R6 má stále charakteru na rozdávanie.
    Ad zlat(ist)é disky: najlepšie sú na fredovom Spyderi práve v kombinácii s tou tmavou zelenou: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.24  20:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Ale ty kroužky na zadním sloupku sis mohl odpustit ;-) Pak by to bylo celkem OK a přežil bych snad i dole ten nápis RS3 :-)
    Ty kola za mě dobré, z toho mála co je na výběr v podstatě jediné možné!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  20:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl.....moje kola si sednou s tou RS3 "Veselou Zelenou" perfektně. To se Audi opravdu povedlo. U mě to nemá chybu.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.24  19:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Mě se ty stříbrné kroužky líbí více než černé. Hodně podobné stříbrné máš ve světlech, takže za mě v pohodě :-)
    Jinak zítra má být celkem hezky, pojedu se projet do Hradce a kouknout (odpolední termín po 13-té hod) za kámošema na driftovací akci. Jeden tam bude s GR86, druhej s BMW Compact a možná Teslou 3 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  17:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd7
    K té tvojí zvýrazňovačově zelené by zlatá kola vypadala kýčovitě.
    Mně se líbí nejvíc ta základní kola (k té tvojí zelené ale moc ne), po nich ta tvoje černá lesklá verze a nakonec ta matná, a to hlavně proto, že jsou úplně celo černá a ještě k tomu matná = nevypadají a nepraktická zároveň. A hned jak se to kolo roztočí, vypadá jak o palec menší černý (typicky zimní) plecháč bez krytu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  17:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl....mě se stejně nejvíc líbí ty moje..... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  17:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd7
    Zlatá/bronzová kola s jakoukoli neutrální barvou, nebo viz fred.
    Kombinace červené se zlatou vypadá jak sovětská/čínská vlajka.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  17:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl....tak zlatá kola jdou nejlíp s černou...Lotus F-1.... :yes: A potom tmavo zelená plukovnická a Subaru STi tmavomodrá. Ano, červená a zlatá.....mno....když bude tmavočervená, tak to by ještě šlo. A ano, ta RS3 červená je na ně poněkud světlá, ale což, když se to borcovi líbí, tak je to ok.... ;-)
    Chrome kruhy a front splitter [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.02.24  16:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Áno, moje sa mi moc páčia, toto bol len taký výstrel.Keby som mal denné auto RS3 tak prečo nie aj nejaké zlatisté či bronzové kolesá ale s inou farbou.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

sf
    Máš tam mnohem hezčí kola, tvarem i barvou/odstínem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  16:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd7
    Ta zelená je na ty kruhy moc výrazná v neutrálnější světlé barvě by to bylo přijatelnější.
    Emblém neřeší problém se splývajícími kruhy.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  16:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd7
    To má do bronzové daleko, to je spíš taková zlatá champagne. Za mě je ten nádech zlaté moc do žlutozelena, i když fotka to může do jisté míry zkreslovat.
    Každopádně zrovna k tomu červenému laku mi to nesedí.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.02.24  11:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

To by mi pasovalo k Porče.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  11:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

RS3 SD + bronzová kola....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  10:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl....ty černé kruhy na masce jsme s prodejcem řešili, už když jsem objednával RS3 poprvé před léty. Někteří borci si totiž černě lakované kruhy měnili za chromové koupené z ND. Jenomže. Vpředu pak už nebyl žádný jiný prvek v chromu a tak museli měnit i RS3 emblém, aby tam alespoň trochu chromu někde jinde bylo. No jenomže.....chrome není nikde jinde na karosérii a tak ani to nebylo ideálním řešením. S těmi body colour kruhy si nejsem jistý. Spíš bych nechal kruhy černé a vyměnil RS3 emblém za originál s trochou chromu (viz zelená RS3 s body colour kruhy). [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.02.24  09:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Keď som mal VR6 tak ten motor mal hodne zaujímavý zvuk.......keď išiel :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.24  23:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd7
    Budeš taky lakovat kruhy vpředu na zeleno?
    Jak jsem svého času zvažoval křídovou RS3 SB, tak bych to tak udělal. Vzadu černé na šedé, vpředu negativně. Nebo sehnat masku bez kruhů a černé kruhy dát na kraj kapoty, jako u TTRS/R8.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.24  23:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Boxer je zvučnější, typický zvuk BMW R6 postrádá (na poměry šestihrnků) osobitý charakter, i koncernovwé VR6 a R5 znějí prostě osobitěji, výjimečněji.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.02.24  17:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Tříválec je v pořádku jen když jsou dva hned za sebou nebo proti sobě ;-) >:-[]
    (šestiválec řadový v BMW, nebo boxer v Porsche)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.24  15:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

iu....GR Corolla....ok, ale pořád ten tříválec, ten nemůžu jaksi zkousnout. Možná kdybych se v ní svezl, tak bych ji ten tříhrnek odpustil.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.24  15:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Ne, to není moje RS3....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.02.24  13:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Ad GR Corolla: mne sa to auto veľmi pozdávalo, proste praktickejšia varianta GR Yarisa. Z Yaríska sú všetci nadšení, ale u mňa neprichádzal do úvahy z jednoduchého dôvodu, že je to nepraktický trojdverák. Corolla túto výhradu rieši a keby bola u nás v predaji, tak o nej uvažujem. Ale nie je. A ten dovoz zo zámoria (čo mimochodom robí Jakub Rejlek) to brutálne predraží, kým v USA GR Corolla začína na 35900 USD (plus daň, čo je niekde okolo 6%), dovezené to tu predávajú za 58000 eur (základ), resp. 65000 eur Circuit edition. A za to mám RS3. Takže napriek všetkým kvalitám Corolla za cenu RS3 sa stáva nepredajnou.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.24  12:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Corolla GR.....o co v EU přicházíme... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.24  12:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Ano, zní to "too good to be true"...ale co si o tom myslíte nebo víte? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.24  11:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

iu
    Fred má decentní odstín zelené... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 16.02.24  10:14

SF, aké zase myši? Hlučné. Už tu mám pocit, že to s tou abstinenciou preháňam...

Tak som bol nadšený z nadpisu, že Stinger dostane 600k nástupcu, že som to sem skoro hneď bez rozmyslu šmaril. Šmária
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.02.24  10:12

Ja som nemyslel tento víkend, však som písal že nemôžem.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.24  10:07

Klídek! V sobotu se u dědy nic nekoná. Odloženo na jindy! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.02.24  09:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Ja prídem so šedou (bielou) myškou, ale kurevsky hlučnou. Včera som sa bol na ňu pozrieť ak to auto je nádherné.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.02.24  08:59

Ja by som rád vybehol, ale v sobotu idem na neveľmi príjemný lekársky zákrok. ;-\ Ale plánujem dobehnúť niektorú sobotu (aj s nejakým prezentom od Gašparíka). :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.24  08:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Ok....srandy moc, ale jak to tak vypadá, tak iudex v sobotu na okouknutí žluté RS3 SD nepřijede a účast na akci "dědův vozový park/sklípek/pokec/žádné baby" nikdo závazně nepotvrdil, tak se akce musí odložit na "později". Sorry.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.02.24  07:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl: no keď prídeš s karmínovočerveným Porsche ako naposledy, tak k tej dúhe prispeješ aj Ty. Notabene Fred so zeleným. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.24  00:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

sf
    Jj, v Kyjově bude u dědy duhové parkoviště... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 15.02.24  23:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Dáme teplý LPGDTI zraz.. Tie vaše pestré farby tomu aj nasvedčujú.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…