Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 30.12.20 12:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Možno bude Tvoje auto prvé v ČR. :-)
Tak ideál by bolo vyskúšať, ale sám viem, že s tými predvádzačkami je u nás furt problém a ak by bol človek ako pradedo a trval by striktne na osobnom ošahaní, asi by z týchto nie bežných áut nič nekúpil. Ale že nie je ani obyč GTI to ma celkom prekvapuje, zase trh pre GTI je tu celkom slušný. Každopádne ja by som ani nemal obavy o kvality Clubsportu čo do výkonu, dynamiky či kvalít podvozka a tiež by som kúpil bez vyskúšania konkrétne Clubposrtu, skôr by som bol zvedavý na ten základ spoločný všetkým Golfom, najmä ako by sa mi žilo s dotykovým ovládaním a či by sa na to dalo zvyknúť. Obyčajný Golf si jazdil?
Inak tak mi napadá, v Cupre si mal tiež TSI 221 kW, je oproti tomu motoru v Clubsporte nejak upravený ten motor? Nemyslím pridaný GPF, ale ostatná technika či naladenie. -
Thomasino 30.12.20 12:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Naslepo :-) Dlouho žádné jen tak u dealerů nebude, pokud vůbec bude mít někdo odvahu. Není nikde na Moravě ani obyč.GGTI k projetí. V mém okolí se k předváděčce Clubsportu ani nikdo nechystá. Zatím ani novináři v ČR s ním nejeli a neví o testovacím autě. Klidně se může stát, že když budu mít štěstí, budu ho mít ve stejné době jako budou první testy >:-[] Ale podle prvních testů GGTI8 a testu Autocaru na CS300, to nebude horší než běžné GTI VII Performance nebo TCR, spíše to vypadá velmi slibně. -
-
pradeda777 29.12.20 20:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
iu.....ano, seznam je ok.
SQ 2 se mě líbí, ale musel bych se v něm napřed svést, protože mám obavy z podvozku, který není adaptivní a není ani v nabídce na přání.
Ty ostatní stroje jsou ok, ale chybí mě tam mít GGTI CS. U toho zatím nevím, jak to bude s N/V (není to SUV), ale to by se snad dalo odzkoušet, protože nějaké to GTI by se tu mohlo objevit relativně brzy po novém roce. Jo, ještě ten infotainment....???
Yaris Cross by mě spolehlivě dovezl až do krematoria...... ;-) Chodím teď dost často na hřbitov a s většinou lidí si tam už tykám...... ;-) -
Thomasino 29.12.20 16:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
O Cupra Formentor 310k jsem také chvilku přemýšlel, ale je asi o 1/3 dražší než menší a hbitější GTI Clubsport >:-[] >:D
P.S.: Dobrý rozhovor s PR manažerem BMW ČR od AutoKult (Kuba Rejlek a Ondra Chamila, dříve Garáž.cz): [odkaz] -
iudex 29.12.20 14:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
dedo: to auto je tak škaredé (taký zlepenec tvarov bez jednotiacej myšlienky), fakt nechápem, čo - okrem iracionálnej nostalgie kvôli menu Yaris - Ťa na ňom priťahuje. Navyše ani technicky a motoricky to nie je absolútne zaujímavé (slabučký motor, navyše hybrid).
A keďže prokrastinujem, tu je môj zoznam tipov pre Teba. SUV (lebo nástup/výstup), malé (lebo rohlíkové mestské auto), ale nadupané (lebo rožky musia prísť domov teplé):
1. Audi SQ2: 2,0T 221 kW/300k 42.510 €
2. Audi Q3 Sportback 2,0T 169 kW/230k 45.490 €
3. Audi RS Q3: 2,5T 294 kW/400k 65.290 €
4. VW T-roc R: 2,0T 221 kW/300k 40.780 €
5. Cupra Ateca: 2,0T 221 kW/300k 45.960 €
6. Cupra Formentor: 2,0T 228 kW/310k 45.990 €
7. Mercedes GLA35AMG: 2,0T 225 kW/306k 56.712 €
Môj favorit pre Teba by bolo Audi SQ2, malé, nadupané, prémiové a mimo neprémiového T-rocu najlepšia value (power) for money. [odkaz] -
pradeda777 29.12.20 13:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Ok. Jedno podobné, delší video s YAGRem tu už bylo, ale i tak :yes: Škoda, že nemám pro tento stroj žádné využití....jinak bych ho už dávno objednal.... ;-\ Pro dědky bude rozumnější YCross.... ;-) [odkaz] -
Thomasino 28.12.20 18:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Speedfred - zatím nemám žádný termín, jen se zadalo před týdnem do systému a v průběhu ledna uvidíme. Může to být březen, a nebo dopadnu jako Ronault a bude to září >:-[] >:-[] (mám dojem, že i Woody čekal na GTI přes půl roku). Prostě auto na zimu ;-) Jen by se mohlo stát, že kdybych se rozhodl až v létě, že řeknou jako nyní u CTR, že emisní kvóty jsou vyčerpané a podobná výkonná auta nepůjdou objednat. To se bude nyní stávat častěji. V jednom anglickém testu GTI CS300 říkali, že mají auto bez adaptivního podvozku, protože ten přijde do výroby později, ale je možné že to je specifikum pro anglické auta s pravostranným řízením, těžko říct.
(ale M2 zůstává, tohle je na daily..) -
Ronault. 28.12.20 13:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
S křížkem po funuse taky přeji všem klidné svátky a především nový rok 2021 úspěšný s bezpečnými návraty domů... a samozřejmě přímo z "covidária" přeji "zůstaňte negativní".
Koukám na vaše dárky a asi jsem letos zlobil, protože pod stromečkem byly jen ty ponožky >:D ale pravda, stromeček i nás jsme před vánoci stihli přestěhovat do nového domu, takže nezbyl čas. Ale na příští vánoce si nadělím snad motoristický dárek a to novou garáž, pokud úřady dovolí...
Thomasino: podle mě by sis měl mít na prodej Atecy a dalších aut živnost, tolik aut co ty nakoupíš a prodáš, to je fakt malý bazar, aby na tebe nedošel berňák >:D
Tys objednal po tom snění o Civicu Golfa GTI? :-O Návrat ke HH kořenům? Tak to budeme hned tři s GTI :-) Teda pokud já zůstanu u GTI...před cca 2-3 týdny mi začalo z hloubě palubní desky při jízdě vycházet takové vrzání až chroupání, pořád, ne jen na nerovnostech 8-s a ani nezáleží na rychlosti nebo zdá se že ani na okolní teplotě. Po novém roce to odvezu k reklamaci a jestli to neodstraní, tak tohle psychicky v autě dlouhodobě nevydržím... 8-s No nevím jak to je s těmi bytelnými interiéry koncernu ;-\ :-( -
Thomasino 28.12.20 12:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Původně jsem chtěl jen malou NAVI, ale pak jsem se koukal jak vypadá a je to ošklivé, takže raději velkou. A když už velkou, tak i s malým příplatkem za HeadUp. A když už velkou, tak Harman s doplatkem jen 5000 CZK >:-[]
Když vezmeš 18" z výroby, máš je samozřejmě zapsány, ale nebudou tam 19" kola a ty bych tam pak časem chtěl, už kvůli občasným výletům na Slovakiaring :-) Takže rovnou 19" kola a budou zapsány. -
iudex 28.12.20 12:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Tom: tak ja by som väčšinu tej výbavy nedával, príde mi zbytočná. Načo napr. priplácaš za záruku? Aj tak žiadne auto nebudeš držať 5 rokov a teda to kupuješ pre budúceho vlastníka, nie pre seba. ;-) Cúvaciu kameru pri malom hatchbacku tiež považujem za nadbytočnú, navigáciu detto (určite máš v mobile aspoň 3 aplikácie, ktoré sa aktualizujú pravidelne a zadarmo), HUD je tiež zbytočný (máme to v Mazde sériovo, je to síce fajn, ale nič, čo by som potreboval). Jediný rozumný príplatok mi prídu adaptívne tlmiče, pri 19kach to asi má zmysel. Inak tých 18" diskov by som sa nebál, že by neboli zapísané v TP (prečo by nemali byť, ak je to opcia z výroby?), ja by som ich ale tiež nebral z dôvodu dizajnu, tie Richmondy pôsobia tak ťažkopádne, presný opak Estorilov.
Zľava teda vychádza necelých 10%, ak dobre počítam? Ako cena to v kontexte (zmenšujúcej sa a zdražujúcej) konkurencie nie je u vás zlá, u nás to vychádza trochu horšie (najmä v kontexte ceny bavoráku 128ti). -
Thomasino 28.12.20 11:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
U vás jsou větší rozdíly ceny mezi 19" koly? Tady naštěstí stojí skoro stejně. Za Adelaide [odkaz] chtějí 19.800 CZK a za ty Estoril 22.300 CZK, stejně tak za komplet černé Estoril. Celkově mi přijdou ceny ClubSportu u nás zatím celkem rozumné (mají na konci zimy ale zdražovat), je to po menší slevě pod milion, takže podobně jako MRS, Focus ST.. Honda CTR když se dala objednat, byla reálně i po slevě lehce nad milion a to má jen manuál.
Původně jsem přemýšlel jen o 18" kolech v základu a nechal je na zimu, ale problém je ten, že by pak nejspíše nebyl 19" rozměr kol zapsán ve velkém techničáku (doba je zlá). Takže jsem nakonec dal 19" kola, větší NAVI plus HeadUp displej a ještě přemýšlím, že doplníme Harman Kardon, který se až před pár dny objevil v konfigurátoru a v kombinaci s větší NAVI stojí celkem málo. Samozřejmě adaptivní podvozek tam v konfiguraci mám, taky záruku na 5 let/100 Tkm, Black Style paket a couvací kameru. -
iudex 28.12.20 11:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Tom: Ty si vážne objednal GTI? To čumím. Ale zase čo ma to u Teba prekvapuje. >:D Každopádne blahoželám. Spomedzi rýchlych Golfov Clubsport považujem za najlepšiu voľbu (základné GTI mi príde príliš obyčajné a Rko je cenovo za mojou hranicou prijateľnosti pre mainstream; CS je výkonovo bližšie k Rku, pritom cenovo bližšie základu). A v rámci CS si vybral úplne najlepšiu konfiguráciu, tiež by som volil jednoznačne Kings red (v Nemecku je ešte aj žltá Lime, tú by som tiež zvažoval, ale asi by to vyhrala červená; u nás tú dilemu ani nemáš a červená je bez konkurencie) a 19ky (uspokojil by som sa kvôli cene aj s tými 19kami Adelaide kvôli cene, ale tie Estorily z eRka sú uplne top).
P.S. Daj mi prípadne do SZ vedieť, akú zľavu si dostal. -
pradeda777 28.12.20 10:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Tož ve stříbrné líp vynikne červený proužek mezi bonnetem a mřížkou chladiče.....
Ta červená, by chtěla být kapku světlejší....
[odkaz] Tady to spíš bude nějaká šedá...
Dívám se na Tvoje Rajče a ani ta bílá by nebyla pro důchodce marná. Mám ale stále obavy z ovládání toho překombinovaného a často kritizovaného infotainmentu....[odkaz] -
Thomasino 28.12.20 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Viděl jsem fotky jak ve stříbrné (celkem nuda), tak ve vínové King Red, konkrétně ten GTI CS300 a volba je jasná, objednáno je v královské červené metalíze >:-[]
[odkaz] / [odkaz] / [odkaz]
ale kola budou tyto 19" ESTORIL co jsou na promo fotkách u Golfu R: [odkaz]
Na dalších fotkách je GGTI CS300 ve stříbrné a pastelové světle šedé.. -
Thomasino 27.12.20 18:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
prdd - kavárna má otevřené "okénko", což v praxi znamená, že vejdeš dovnitř. objednáš si kafe, oni ho udělají do kelímku a jdeš si ho vypít ven :-)
Tak když už tam nebude jezdit Macan v karmínové červené, tak za pár měsíců tam bude asi jezdit GGTI CS300 v karmínové červené >:-[] -
pradeda777 27.12.20 17:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
tms......hezká fotka......ale Pražírna je snad zavřená? Až bude něco nového stát v garáži, tak dám vědět....zatím je tam navic jen ten trakač z odkazu.... ;-)
Tady je zajímavý stroj za zajímavou cenu....
[odkaz]
wl....má to i odvětrávání sedadel........... :-! Ale nějak podezřele levné........ :-! -
-
Thomasino 22.12.20 22:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yaris GR
Thomasino si jen dělá zásoby na horší časy které přijdou a přikupuje nějaký HotHatch >:-[] Zalíbil se mi přístup White Labela, který ta auta taky jen přikupuje a sbírá ;-)
No teda ale je třeba uvolnit místo v garáži, takže Ateca jde bohužel z domu :-( -
Dany 22.12.20 14:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Yaris GR
Čavte banda.
Mal som trochu krušnejší záver roka, ale dnes konečne prepínam.
Vidím, že tu sa nič nezmenilo. Dedo vyberá svoj posledný povoz s neochvejnou istotou. Thom nakupuje na dlhšie obdobie >:D . Proste všetko po starom.
Leg, gratulujem k prírastku. Plukovník nakoniec vyzerá lepšie, ako som čakal.
Prajem Vám všetkým pokojné sviatky v kruhu svojich najbližších.
Zostante negatívni ;-) -
white label 20.12.20 20:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Leg
Jak vidíš, tak děda si tu (a ne poprvé) nakonfiguroval GTS v bílé...
I kdyby si to kupec náhodou rozmyslel, tak mezi svátky už budou stejně všechny zbytné obchody zavřené...
P.S. Njn, u vás jak máš prachy a nemáš hvězdu, tak si divný... -
Leg 20.12.20 17:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Táto epizóda s GTS jasne ukázala, že existujú len dve reálne alternatívy. Buď děda zoženie nejakého Macana, alebo to už “doklepe” s Yarmilou. Všetko medzi tým je klamanie samého seba. Dědo, neser sa a konečne si poruč jedno pekné karmínové GTS-ko. :-)
Aj keď, evidentne existuje ešte tretia cesta: [odkaz] >:-[] >:D (V našej najväčšej dedine už človek s obyč Géčkom nezaujme. Ani s Áemgéčkovým. Ani s Brabusovým.) -
white label 18.12.20 20:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd7
Když bude s autem cokoli wrong, pak ti samozřejmě musí případnou zálohu vrátit, takže v tom bych problém nehledal. Každopádně musíš mít jistotu, že nepojedeme přes celou republiku zcela zbytečně, bez finální možnosti ho vyzkoušet a následně reálně koupit.
Nového si zatím můžeš koupit. Kolik stojí letos víš a kolik bude stát příští rok uvidíš příští rok... -
pradeda777 18.12.20 20:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
wl....pokud si to zájemce rozmyslí, tak to taky může znamenat, že je s vozem něco wrong. To by potom vyžadovalo, aby se do Prahy vyrazilo quick smart a Macan se důkladně zkontroloval, než by se položily love na stůl. Ale zrovna tak jako Ty, i já (i když jsem s Macanem nejel), to vidím málo pravděpodobné. To pravděpodobnější by bylo, že koupím nového MGTS.... :-! -
white label 18.12.20 18:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd7
Pokud si to zájemce náhodou rozmyslí, což je zřejmě docela nepravděpodobné (protože zkušební jízda s MGTS určitě nebude to, co by ho mělo odradit) , pak tam určitě nepojedu s rizikem, že nám borec (někde u Jihlavy) zavolá, že je to rezervováno znovu, nebo že to právě prodal. Pokud to nebude závazně rezervováno na tvoje jméno (klidně včetně zálohy), tak tam vůbec nemá cenu jezdit. -
Market 18.12.20 18:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd: by som sa velmi necudoval, ked ti tu za par dni niekto napise a podakuje za tip na Macana. Ono toto nie je sukromna debata, mozno by ste sa velmi cudovali, kolko ludi to tu cita...
Okrem toho, aj tak si myslim, ze GR Yaris by bol pre dedu uplne TOP. Ma to manual pre chlapov. -
pradeda777 18.12.20 11:44
« Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Tož nečudujem sa....byla to výhodná koupě. Bohužel nevím jak to tu chodí s rezervacemi aut. V Austrálii bylo na rezervaci s/h auta nutné složit na místě zálohu. No a to pro mě v tomto případě bylo složité. Možná sem se měl borce v Lexusu na to zeptat. Ale na "blind" by se mě nějaká, kdo ví jak vysoká záloha, stejně nechtěla posílat. Třeba si to zájemce ještě rozmyslí.... ;-)
-
pradeda777 16.12.20 18:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Video super. Toyota Yaris GR super. Tu silnic z Andermatt znám. Vede přes Furka Pass. Jel jsem ji v létě. Ale i v létě je to výzva. Soudružka po příjezdu do Tasch, na cestě do Zermatt prohlásila: "tudyma už nikdy víc".... ;-)
Ale bacha! I když bude stát v garáži MGTS, tak na YGR zbude místa dost, když budou M140i a YGR stát na pravé straně za sebou. Garáž tam má na délku 9 metrů.... ;-) Ok. M140i by asi bylo v tu dobu už prodané. Ok. Kdo další bude objednávat YGR? :-! >:D And hurry while they last....[odkaz] -
iudex 16.12.20 15:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
dedo: ja som rovnako ako Leg a wl za Macan (predfiltrový V6), treba si urobiť radosť, kým to ešte ide. A ani moc neváhať, tá cena je dobrá a myslím, že dlho v ponuke nebude. Ako hovoril jeden horský vodca (zhodou okolností z Brna): co mám ty peníze žrát? Aj keď zase s SUV sa nebudeš môcť hrať na snežný pluh ako s Yarisom GR: [odkaz] >:D -
white label 16.12.20 14:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
-
pradeda777 15.12.20 22:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Leg....máš pravdu. Ale na ty sedadla jsem nezapomněl. Na fotce mají ale perforaci. Pokud je perforace durch, tak by to mohlo být ok. Když ne, tak šikovný autočalouník by ty sedadla rozhodil a našil by na sedák panel z alcantary. Znal jsem v Toyotě čalouníky, kteří dělali pro vývoj a taková věc byla pro ně pinkačka..... ;-) -
pradeda777 15.12.20 22:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
wl....jj....sadu letních kol k vozu mají. Požádal jsem i o foto, tak uvidíme. Ale kola mě moc nestresují. Spíš mě stresuje ten ischias... >:-[]
-
Leg 15.12.20 19:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Akože dúfam, že ten Macan sa zadarí, okrem iného by prišlo na moje slová, že v Macane skončíš, aj keď sa tomu brániš. Čo by som ale výrazne zvážil je tá nevetraná koža, mne osobne nevadí, ale ty si nie raz spomínal že si kvôli tomu predal X5, tak aby si ešte s príchodom jari horko nezaplakal. -
white label 15.12.20 17:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd7
A co ta letní kola?
Cena je atraktivní vzhledem k modelu GTS + hodně bohaté výbavě (včetně karmínové) a malému nájezdu.
To na cos dal odkaz je proti tomu nová líná plečka v holobytu (relativně!). -
pradeda777 15.12.20 14:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
wl...ok. Zatím jsem ověřil historii "and all looks good". Tržní cena je sice poněkud nižší, ale vůz má extra výbavu...střecha atd, tak co za to chtějí je přiměřené. Ale jak se říká, líná huba hotové neštěstí.....Tady je nový 2.0 l Macan za ty samé peníze. ;-)[odkaz]
O seznam přesné výbavy jsem si už napsal.
Tento týden to ale nevidím dobře. Musím napřed pořešit ten zk.....ný ischias. Začal jsem včera brát na noc lék a ráno jsem se cítil o dost lepší. Ale teď přes den se to zase sviňa vrací. Zkusím nějaké cviky. Snad příští pondělí nebo úterý by mohlo být fajn. Yarise tam zatím nepotáhnu. Napřed je třeba "zvíře" ošahat, projet a pak se uvidí. Když bude všechno ok, rezervujeme a po svátcích si to dořeším.[odkaz]
-
woody-alien 15.12.20 12:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
iudex: Ani jsem to zatím nekomentoval. Macan se mi jeví jako hodně dobrá koupě, ale počítal jsem, že se tady tak tři týdny bude řešit konfigurace, barva, N/V a naladění výfuku...a následně se vrátíme k tomu, že na rohlíky stačí Yaris a ani 2AT nevypadá jako špatná volba. >:-[]
Každopádně, pokud by tohle dopadlo, vezmu své veškeré jízlivé poznámky zpět a složím dědovi podobně velkou poklonu, jako kdysi musela veškerá konkurence složit nové i20. Včetně táákhle malého souseda z Boleslavi. >:D -
white label 15.12.20 12:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd7
Na rohlíky to bude dobré taky, protože to ještě nemá OPF/GPF.
A podle STK to bude mít 4 roky až v květnu 2021.
Hlavně na tom makej, nebo to bude mít pod stromkem někdo úplně jiný.
Víš už ty kola a přesnou výbavu?
Motor prochází postupným vývojem, dělali tam nějaké úpravy a nyní ho nazývají EA888 Evo4. Tento u Clubsportu a eRka má větší turbo (Continental) proti základnímu GTI a nebo Octavii RS. Jako na daily by mi stačila i Kokta RS, co si budeme povídat, má větší dveře a více místa vzadu, dneska jsem v ní seděl. Ale cena je stejná a na svezení bude mnohem zajímavější ten Clubsport s pozměněnou geometrií, většími brzdami a výkonnějším motorem. A taky to bude větší vzácnost a případně si bude lépe držet cenu >:-[] >:-[] Kdybych to se zádama dlouhodobě nedával, to nastupování. Není to s nimi vždycky úplně OK, ale zvykám si. Lépe už bylo v tomto směru. Ale to ty zrovna asi trochu znáš.