Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.01.21  11:12

« 128ti vs GTI

Nie je to ešte porovnávačka, ale Top Gear v teste 128ti často porovnáva s GTI (vraj nie je auto mimo VW ktoré by sa viac podobalo na GTI) a hodnotia ho lepšie.
    [odkaz]
    Podobný záver tu: [odkaz]
    Človek by povedal, že to sa dalo očakávať, že BMW bude lepšie ako VW, ale pri porovnávačkách M135i to tak nebolo. Btw. 128ti hodnotia ako lepšiu voľbu než M135i. Stále ale čakám na porovnávačku s Clubsportom, to je primeranejší súper než základné GTI.
    P.S. včera som zase zašiel na parkovisko trochu sa potočiť, ale potom sa začali zastavovať ľudia a krútiť hlavami, tak som sa radšej pobral. Ľudia nemajú pochopenie pre zimnú zábavu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.01.21  10:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Každý komu výrazně neklesly meziročně tržby, by logicky neměl mít na dotace ohledně poklesu tržeb/prodejů nárok.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.01.21  09:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Toyota Australia vrátila vládní Covid-19 podporu. To jsou borci.. :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.21  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Tak to dopadá, když si něco vezme Bureš osobně pod sebe...
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.01.21  16:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Komedie na..."čau lidi systém funguje bezvadně".....tentokrát z Rožnova..... >:-[] [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.21  17:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Já vím že GTI je tak trochu ženské auto, proto je taky kupovaný i s ohledem na moji drahou, aby to mohla občas řídit. Já mám přece eMko ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.01.21  16:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Thomasino: Samozřejmě, čím více GTI, tím více >:-[] Ale dneska je to prostě ostuda být heterosexuálním bílým mužem, tak buď rád >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.21  16:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Myslíš ještě více jako u Polo GTI ?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.01.21  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Thomasino: Já mluvím německy plynule. Píšou tam, že Clubsport bude novým oblíbeným autem gay komunity a mužů s malým přirozením, jízdně je to někde mezi Roburem a ZILem a brzdovka se leje do chladiče.... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.21  15:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Tak kdo tady umí německy?? Co tam říkají? ;-)
    [odkaz]
    GTI Clubsport 300
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.01.21  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

BMW 128ti
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.21  15:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

sf
    Zavřeli jen některé malé/menší přechody...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.01.21  14:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Ktovie čo je vôbec na hraniciach. V médiách bububu a realita je taká ze nikde žiadny policajt,colník a podobná verbež.Overené na vlastnou kožou.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.01.21  13:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Tož momentálně je Rakousko uzavřené. Ale to se může do té doby změnit. Řekl bych, že to vypadá nadějně...."keep the fingers crossed"... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.01.21  13:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Sleduji situaci jak je to s Rakouskem, pokud se to mírně zklidní, rád bych na driftování do Lungau ve druhé půlce února, to je super zábava!! Ale zatím to moc nevypadá :-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.01.21  12:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

tms........jo kamaráde...driftování mám již dávno za sebou. Já driftoval a to i na motorce, když slovo driftování pro toto bláznění ještě neexistovalo. Říkalo se tomu jezdit smykem nebo šusem. Teď už su v klidu. "Been there...done that", jak říkají Australáci. Tak si užívej pokud tě to baví a zdraví dovolí. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.01.21  11:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Praděda - to že nemáš na M140i zimní gumy mi přijde velká škoda, na čerstvém sněhu je to teprve zábava !! A nemáš to daleko např. na Pezinskú babu na SK, nebo do Beskyd apod. Přijde mi to nevyužité to auto pak >:-[] Akorát to opečováváš pro dalšího majitele, který to stejně asi neocení, ale hlavně tobě to může být jedno. A na čerstvém sněhu se tomu nic nestane.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.01.21  10:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Market - ano, Cupra má v karbonu, ale to je už celkem detail, s karbonem si hraji na eMku :-) Určitě budou výrobci, co to budou umět nahradit za karbon, stejně jako přední splitter.
    WL - taky myslím, že na druhém videu se to hodně blíží reálu (a doufám v to).
    IUDEX - ten interiér bude taková moje zkouška nervů, co skoro-dědek jako já vydrží. Prý to hlasové ovládání ale už celkem funguje, nicméně uvidíme >:-[] Na druhou stranu potřebuji akorát občas přepnout rádio a přepínat jízdní režim, na což je tam naštěstí tlačítko a pak ještě zmáčknout jednou na tom dotykovém displeji. Kvalita materiálů uvnitř Golfa 8 mi teda přijde upřímně o kousek horší jako jsem měl u šestkového GTI, nebo byla u GTI 7. Ojebávají to více a více :-( Ale CTR je na tom s kvalitou uvnitř podobně, asi o něco hůře podle mě, tam si na kvalitní interiér moc nehrají. Jezdit to snad bude dobře a na zábavu mám kdyžtak jiné auto.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.01.21  10:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Tom: už som sa vyjadril, že Clubsport je najlepšie vyzerajúci Golf a v červenej metle na 19kach Estoril je to úplne najlepšia konfigurácia. Za mňa zboku a zozadu paráda, nie som si stále istý tým predkom, pôsobí stále trochu kórejsky, tiež tú svietiacu lištu by som musel vidieť naživo, ale celkovo je to zvonku výborné. Horšie je to už zvnútra, jeden z mála príkladov, keď novší je horší ako predchodca (interiér G7.5 bol bez chybičky).
    Inak fakt som zvedavý na prvé porovnania GTICS so 128ti, na bavorák sú prvé ohlasy pozitívne (unisono v štýle: zábavnejší než M135i).
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 14.01.21  06:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Thom: Na Cupre R by si ho mal karbonove. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.21  00:33

Th
    Na tom druhém videu vypadá ta červená určitě reálněji.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.01.21  00:19

tms....ano, barva na CS je moc pěkná. I křídlo je very nice....měl jsem podobné na mé MPS gen. II. Také se mě líbí červené (body colour) boomerangy po stranách na předním nárazníku....very cool indeed... ;-) Jako univerzál by bylo ok........... :-! Jen ten infotainment...nevím... nevím... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.01.21  23:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Cayman GTS 4,0 PDK by se mi moooc líbil !! :yes: :-!
    Tady konečně aspoň nějaké video na červený GTI CS300, ikdyž tady ta barva vypadá spíše jako obyčejná nemetalická, kdežto venku na obyč. GTI působí o dost lépe. To zadní křídlo se mi moc líbí !! >:-[]
    [odkaz]
    Tady ta barva vypadá jinak: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.01.21  20:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Aha >:-[] , ten by bol fajn ale....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.21  19:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Ne, Škodovku jsem nemyslel, spíš Cayman GTS 4.0 . ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.01.21  19:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

To by som sa ale bál aby mi neustrelil predok, ak si myslel nejakú Š 105/130. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.21  18:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

sf
    Nebo rwd, ale s motorem u hnané nápravy... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.01.21  18:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Hlavne ten pocit keď si preberieš auto po oprave a za hodinu ho roztrelíš znova....
    To už by som asi psychicky nedal a pridal sa k Iudexovi že silné auto jedine so 4x4.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.21  17:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

sf
    Jj... ;-)
    Tomu rozumím, silný zadohrab na širokých letních, to v zimě není žádná sranda.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.21  16:56

pd7
    Jestli chceš vakcínu, musíš do kanclu, viz i iudex... >:D >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.01.21  16:54

Už se ví, jak je to s tím očkováním....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.01.21  16:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Dedo sa bojí driftovať a nie 140i
    Ja som išiel z Brna do Jihl na letných s QV a občas i snežilo a pršalo stále. Veselo mi ale nebolo, to je pravda.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.21  13:32

pd7
    No, to musíš dojet ještě za čerstvě napadaného sněhu na nejbližší parkoviště.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.01.21  12:55

wl....ano, jednak nemá zimní gumy, ale hlavně ji nechci zas.rat od slané břečky...... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.21  12:18

pd7
    Proč se 1er sněhu bojí? Nemá zimní pneu?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.01.21  12:15

wl.....yep.......to je Cibule.....stehna má vysportované....prsíčka na tenistku moc dobrý....není už náhodou maminka????
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.01.21  12:12

iu...jasný, driftovat se dá i s Yarinem....ale enom když to člověk zrovna nechce..... >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.21  12:10

pd7
    To je Cibule? Tak ta má větší stehýnka, než prsíčka... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.01.21  12:04

Dedo, že ťa huba nebolí, napísať, že nie je s čím driftovať a mať v garáži RWD? >:-[]
    A ako ukázal labelov syn, driftovať sa dá s všeličím (aj so Sharanom 4motion).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.01.21  11:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

iu....u nás už taky napadlo trochu sněhu....snad to chvílu vydrží, aby měli děcka trochu zábavu..... ;-) Driftovat? Není s čím. 1er se snihu bójí....
    [odkaz] >
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.01.21  11:44

wl.....iudex si nedělal srandu......už teď lituje, že se "pochválil".... >:-[] ;-) Já bych to taky bral, kdyby mě to nabídli, ale držel bych hubu...a to už su "nižší riziková skupina". ;-) :-! Cibulková má také větší prsa než iudex..... >:D ;-) >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.01.21  09:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Ron: som očipovaný, ale nejdem to rozvádzať, lebo je okolo toho zbytočná hystéria, každopádne podľa tých laxne definovaných pravidiel som patril do prvej vlny a keď mi očkovanie ponúkli, tak som to prijal.
    Na inú tému: včera u nás konečne napadol prvý sneh a tak som sa cestou domov zastavil na dvoch parkoviskách trochu si zablbnúť. A konštatujem (opakovane), že bavorácky xdrive je pre mňa ideálny. Po úplnom vypnutí DSC ide zadok pekne bokom, ale keď už mám pocit, že je to príliš a strácam nad ním kontrolu, pekne potiahne predok a auto mierne zrovná. Len sa nesmiem zľaknúť a musím držať plyn. Proste tam, kde by sa čistá RWD už stočila do hodín, xdrive to mierne zrovná predkom do kontrolovaného driftu, pričom je ale stále cítiť, že na zadku je viac výkonu. Teda samozrejme nie je to učebnicové a nejde mi to ešte dobre, predsalen človek má trochu obavy, keď sa také nie úplne malé auto hrnie bokom a hlavne keď je parkovisko malé a obrubníky blízko, ale aj taký slabý šofér ako ja to s ním vie akotak zvládať. Takže ako hovorím, pre mňa je xdrive úplný ideál. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.21  00:04

Ron
    Myslím, že si iudex dělal srandu, jinak by mi teď nechodily fotky Cibulkové, ale jeho.
    >:D
    Na druhou stranu i právníci/advokáti jsou vlastně riziková skupina. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.01.21  21:37

« Re: Re: Re: Re: Re: 2021

iudex: Ty, jak to, že jsi očipovaný? :-O Pokud se nepletu, nejsi zrovna riziková skupina a Slovensko taky nemá vakcín tolik, že by bylo na každého? To je u vás takové snadné, jak se "podařilo" té tenistce? :-O 8-s

Já jsem taky teda "očipovaný" první dávkou, ale jako zdravotník pracující přímo na Covid oddělení jsem přece jen riziková skupina. Horší je, že naočkovali mě v pondělí a než mi zabrala vakcína, tak mě Covid dostal a jsem pozitivní 8-s A to jsem až do očkování i přitom, že jsem na Covid oddělení mnoho hodin týdně a pacienty s Covidem ošetřuju (co nám zbyde, když z Ortopedie máme Covid oddělení :'-( ) vydržel celou dobu negativní, to jsem ověřoval dle protilátek... A to jsme tak dopadli hned dva, škoda na nás vakcíny >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.01.21  17:51

« Re: Re: Re: elektrický jezdec

Já používám zařízení Sherlog od SECAR Moravia, ale je to dost drahá záležitost........

Tady je další gadget....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 12.01.21  16:06

« Re: Re: elektrický jezdec

toto dokaze ta ich apka:
    This app is used to match with thetrackey, compatible devices: bluetooth 4.0, Android 4.4 and later system. One can control the other through Bluetooth. The following are functions of this app.

First of all, searching the Bluetooth of thetrackey. Tap the Scan icon in the Device List to connect with thetrackey, then the app will show its name and also you can rename it as you like.

Second, tap the name of thetrackey and come to the main interface. Now you can control the thetrackey.

Basically speaking, when thetrackey goes out of range, the app will alert you with sound, vibration and flash. Alarm can be set on key finder, phone, or both.

So the main function of this app is to find objects that are with thetrackey. Tap the icon in the bottom of the screen, the thetrackey will alert with sound to inform you where to find your objects.

Also, the app can be used as Remote Shutter. Tap the camera icon to launch camera in the app. Press the button on the thetrackey to trigger the phone take picture or video.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 12.01.21  15:59

« Re: Re: elektrický jezdec

pd:
    Ja som take nieco dokonca uz aj objednal a ked som zacal zistovat, ako to funguje, tak som objednavku okamzite zrusil. Na peniaze som cakal 2 mesiace po 20 urgenciach a mailoch.

To co som objednal ja, bolo cez bluetooth, teda ziadne GPS a satelity. Auto by mi to naslo iba vtedy, keby okolo neho isiel niekto zo zapnutym bluetooth a s tou ich nainstalovanou apkou... Cize nikdy :-)
    Mne a nechce citat, ako toto konkretne fuguje, ale skus si to poriadne nastudovat, aby si nedopadol ako ja :-)
    To by pomohlo najst tak kluce v dome, alebo penazenku, cize veci v dosahu bletooth z telefonu, urcite nie auto na Ukrajine...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.01.21  15:07

« Re: elektrický jezdec

Track you car....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.21  13:26

« elektrický jezdec

• « 00 Reagovat !

foto Market

Market 10.01.21  08:30

sf:
    Ten protektor je dobry tip, zvazim to ;-) (ked budem mat Aviu)
    GR Yaris vyzera fajn, dal som tam link aj na pekny Cesky test.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.21  22:09

Th
    HK bych tam dal taky... a v konfigurátoru už je minimálně týden.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.01.21  19:58

« Re: Re: Re: MEGA TEST HOTHATCH

tms.....sezení v Yarisu. Už sem to tu psal. Posaz v novém Yarise je o dost níž než v tom mém starém. A to mám sedadlo max nahoře. Takže "moje oblíbené" N/V ... :no: Jinak, jak už člověk sedí za volantem je to ok. Zatím neprodávám....čekám na Yaris Cross....nebo je tu také CHR, které se nám hodně líbí...... ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.01.21  19:45

Prý mu sedí PS SuperSport více než 4s. Já mám naopak o něco lepší pocit ze 4s, přijdou mi lepivější.
    P.S.: V konfigurátoru GTI CS300 se objevilo konečně audio Harman Kardon za 13.400 Kč, ale velká NAVI je pak levnější o 8100 Kč, takže ikdyž ho nutně nepotřebuji, nakonec jsme ho tam přidali také, protože rozdíl 5300 Kč je už zanedbatelný a z pohledu případného prodeje za X let to je lepší :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.01.21  08:43

Market: protektor Vraník, počul som na nich dobré referencie od vodičov Avií >:D
    Už budem ako Arese alebo Áďa ale tomu Golfu a všetkým moderným “ostrým hečom” pridávajú pár dverý naviac. Česť výnimke Jardo GR.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.21  18:17

Th
    Tak to se divím...
    Nevíš jaký má důvod?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.01.21  16:41

Za mě rozhodně 4s, vyzkoušeno na 2 autech a špička. Ale Covenant s Cuprou se od 4s vrací zpátky s SuperSportům např.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 08.01.21  16:02

« Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Iu: Dakujem

Michelin PILOT SPORT 4 S 235/35 R19 91Y od 142 Eur
    Continental SportContact 6 MO1 91Y XL FR 235/35/R19 91Y od 135 Eur
    Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT 91Y XL AO 235/35/R19 91Y od 135 Eur

Ceny su skoro rovnake, predbezne pojdem do tych MPS 4S...
    Rozhodnutie prehodnostim, iba ak by niekto vedel o podobne dobrych a vyrazne lacnejsich...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.01.21  15:36

« Re: Re: Re: Re: 2021

Špičkou je jasne Michelin Pilot Sport 4S, vyhráva väčšinu testov. Vysoko sa umiestňuje aj nový Continental Sport Contact 6. Mojím favoritom na letné UHP by ale bol Goodyear Eagle F1 Supersport. Špičková guma porovnateľná s vyššieuvedenými, ale o niečo lacnejšia.
    V tomto teste letných 19" UHP vyhrali spoločne Michelin a Continental, Goodyear druhý: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 08.01.21  15:18

« Re: Re: Re: 2021

Ahojte,
    Na jar budem kupovat nove pneu na CUPRU.
    Ake by ste mi odporucili?
    Na okruhy chodit neplanujem, iba okresky...
    Dik

Test na GR Yaris:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.01.21  14:27

« Re: Re: 2021

iudex - ano, ano !! Jeden anglický redaktor co má nyní svoje GTI TCR označil základní GTI 8 za lepší auto kupodivu. A CS má jiné naladění podvozku, jiné odklony, stabilizátory, kratší zpřevodování, lepší brzdy, větší turbo atd.
    P.S.: Tady jeden test CS300: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.01.21  14:01

« Re: 2021

Deda: už som začipovaný, tak môžem písať. >:D Len teda dúfam, že očkovanie nebude mať negatvne nsldk*č€đĐ[[]łŁŁ$$ßß>:-[] >:-[]
    Tom: v jednom teste som zachytil, že nový GGTI sa posunul smerom hot oproti predchodcovi, na rozdiel od Octavie RS, ktorá zostala "len" rýchlym cesťákom" a teda že rozdiel medzi nimi sa zväčšil. Takže ak už bežné GTI je živšie ako predchodca , tak Clubsport bude ešte ostrejší a dravší a v tomto smere voči nemu ako HH nebudú zrejme žiadne výhrady. Tie podľa mňa budú len v tom, čo sa vytýka základnému Golfu, teda infotainment, celodotykovosť a nevyladenosť systému.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.01.21  13:55

« Re: Re: MEGA TEST HOTHATCH

Ty by ses tam rozhodně nevešel, na to hned zapomeň. To je tak pro Pradědu, Ronaulta apod. Je to sezení vysoko ikdyž to dáš co nejníže dolů. Dost nepovedené. Viděl jsem ho už na živo. Pro lidi tak do 180cm bych řekl, možná o chlup více když urvou prostřední zpětné zrcátko.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.21  13:32

« Re: MEGA TEST HOTHATCH

To vysoké sezení v GR Yarisu, doufám není myšleno tak, že by ty sedačky ani neměly možnost výškového nastavení?
    Škoda, že tam ještě neměli Clubsport, nebo úplně jiný GR...
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.01.21  12:48

« MEGA TEST HOTHATCH

Tady je zajímavý velký test HotHatch:
    [odkaz]
    Vlastně asi nepíšou nic nového a jiného. Jestli jsem se svojí lámavou angličtou s překladačem pochopil. Máme počkat na GTI Clubsport, nebo si koupit CTR. Což tady ale už nejde. A komu stačí velikostí Jarda a nevadí to vysoké sezení, tak si má koupit Jardu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.01.21  11:56

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.01.21  11:46

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.01.21  10:03

Já myslel, že PES zakázal jen zpívat, ale on zakázal i psát? :*)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.21  16:34

« 2021

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.01.21  19:56

wl....Yaris takový gadget už dávno má....Porsche je v tomto pozadu..... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.01.21  19:53

Autoexpress best car reviews 2020
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.21  15:53

« Re: Re: 2021

Dědo, ty už si můžeš rovnou počkat na Macan EV s ultrarychlým nabíjením (s funkcí dopékání/rozpékání pečiva)..., pro tebe ideální nejen na rohlíky...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.01.21  22:59

Novinky 2021
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.01.21  12:12

Toyota přebrala továrnu v Kolíně. Bude se tam vyrábět i nový Yaris.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.01.21  00:03

« 2021

Veľa šťastných kilometrov a nových áut v roku 2021...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.12.20  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

tms ....inspirace....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.12.20  23:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

Moje Rko by vyšlo na 1.4mil (vč. střešního okna). Ale ten ne(výběr) barev nechápu.....já bych zůstal u bílé. Cenově Rko stále patří do kategorie "nepřehnané"...... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.12.20  17:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

Tom: tak ako vieš F30 xdrive môže driftovať defaultne (AWD s preferenciou zadku), nemusím si ani priplácať za driftmód (bežný Golf R to nemá, je to až súčasťou príplatkového R performance balíka za 2020 eur). :-)
    Takže o triedu menšie mainstreamové auto s menším a štvorvalcovým motorom by mi za vyššiu cenu* dalo len to, čo už dávno mám. To je super ponuka. >:-[]
    Každopádne bez ohľadu na cenu to bude výborné auto, prekonávajúce sesterskú prémiovú S3 a zrejme aj ostatnú prémiovú konkurenciu v podobe A35AMG a M135i.

* Pri mojej špecifikácii Rka (modrá lapiz, performance paket, winter paket) je cenníkovka 48620€, pri zľave 10% je to 44019€.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.20  17:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

iudex - vidíš, s tím bys mohl bezpečněji házek bočky než s M140i RWD ;-) >:-[]
    Takže výměna za 340i ??
    Prdd - můžeme pak na chvilku udělat výměnu M140i s fofrklackem za GTI CS300 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.12.20  16:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

Prvá ochutnávka Golfu R. Driftuje to pekne. :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.12.20  15:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

iu....tož já taky koupil M140i naslepo. Předváděčka v tu dobu byla jen M135i automat. Nevím, nevím jestli bych do toho manuálu tenkrát šel, pokud bych si ho mohl předem odzkoušet. A navíc jsem v tu dobu byl ještě zpovykaný z MPS, kde manuál fungoval jedna báseň. Jel sem sice před objednáním M3 v manuálu, ale tam ta řadička šla docela dobře. Asi. Myslím......? Proto su teď víc opatrný. Možná až moc. Bude to taky tím, že mě nic "netlačí". Ale ten GGTI CS bych si rád odzkoušel, až zase Tom přijede do Kyjova na kávu..... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…