Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.03.21  17:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

No ja si skor myslim, ze to bola iba nahoda.
    Ze ten jeden dealer dostal kvotu na tolko aut, ako mal cakatelov v poradovniku a dopyt sa s ponukou vyrovnal...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.03.21  17:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

Ako tiež by som vyjednával, ale pri 5 kusoch pre Slovensko by som skôr tipoval, že ma všetci pošlú dokelu, takže aj prípadná malá zľava, čo Market vyjednal je úspech.
    Mmch. bavorskí zdražili, 128ti išlo hore o rovných 2000 eur. 8-s Asi som moc nahlas upozorňoval, že GTI Clubsport je drahší >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.21  16:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

Market
    Tak to si tvrďák, myslel jsem si, že se to prodává minimálně za ceníkovou cenu, když je o to takový zájem.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.03.21  16:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

C je spravne. Ale menej, ako som chcel... 2 dealeri chceli cennik a mali ma viac menej na haku, mastri "svetla". Ked som potom volal ze podpisujem inde, bolo citit, ze su nasrani... Vsetkym som povedal, ze nikdy to za cennik nekupim.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.21  16:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

Někde určitě ano...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.21  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

Market
    Stačí když určíš jednu ze tří možností:
    a) stálo to přesně podle ceníku
    b) stálo (mě) to více, než podle ceníku
    c) stálo (mě) to méně, než podle ceníku
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.03.21  16:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

V polsku sa vraj navysenie deje... Teda slovaci to tvrdili...
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.03.21  16:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

Rokoval som s 3 dealermi... To je na dlhú debatu... A vyhral najrychlejsi a najakcnejsi...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.21  15:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

iu
    Určitě dalo..., navýšení ceníkové ceny! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.03.21  15:52

« Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

A dalo sa niečo s cenou robiť, alebo to bolo v japonskom štýle: ber alebo nechaj tak?
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.03.21  15:48

« Re: Re: Re: Re: TYGER

Iba som v tom sedel, vojdem tam akurat v pohode... Ano biela so sport paketom.
    Co sa jazdy tyka, necham sa prekvapit. Verim ovela skusenejsim testerom na YT. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.21  15:41

« Re: Re: Re: TYGER

Market
    Gratulace!!!
    Takže bílá se sport paketem?
    Už si TYGRa řídil?
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.03.21  14:52

« Re: Re: TYGER

Dik. Ak budem mat stastie, tak niekedy cez letne prazdniny, ak nie tak az neskor...
    Aspon mam dost casu na predaj Cupry... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.03.21  14:46

« Re: TYGER

Tak to bolo rýchle. Paráda, blahoželám k parádnej káre. :-) :yes: Koľko bude čakačka?
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.03.21  14:31

« TYGER

Tak uz mam zmluvu aj zalohovu fakturu... Vecer to zaplatim.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.03.21  08:46

« GTI vs. 128ti

Ďalšie porovnávačka GTI so 128ti, aj tu vyšiel ako víťaz bavorák, a to pomerne jednoznačne: [odkaz]
    1er vraj jazdí živšie, precíznejšie, má lepšie riadenie a celkovo je o niečo zábavnejšie. GTI je zase komfortnejšie (teda ak má adaptívne tlmiče) a má lepšiu/rýchlejšiu prevodovku.
    But what separates them most of all is the 128ti’s extra dynamic sparkle, its commitment to the cause of truly indulging the driver. In the end it’s just a cracking good car to drive. It has a clarity of purpose that’s diluted in the VW.
    Fakt sa javí, že 128ti treba skôr porovnávať s Clubsportom.
    Inak je vtipné, že "ľudový" Golf je v teste oveľa drahší ako prémiové BMW (42t vs 35t Ł).
    A pre doplnenie ešte trojporovnávačka 128ti - GTI - Focus ST. Poradie: 1. 128ti, 2. GTI, 3. ST
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.21  21:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGR vs Tb

wl: Jo, přesně. M116i. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.21  19:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGR vs Tb

w-a
    Prodávají se skoro tak dobře jako eMka (///M) na 16i/18d >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.21  19:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

VII
    Mercedes se aspoň může omluvit za podcenění GR a vyslat tam silnější hh (A45), ale BMW teď už žádný silnější hh nemá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.21  19:13

« Re: Re: Re: Re: TYGR vs Tb

w-a
    No, hlavně ty závodní Dacie vypadají hustě... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.21  19:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGR vs Tb

1,6 dCi RS/NS. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.02.21  17:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGR vs Tb

Tak to už je moter na Nordšlajf.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.21  15:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGR vs Tb

sf >:D
    Ron má alibi, on měl 1.6! dCi >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.02.21  15:34

W-A to si videl u Ronaulta?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.02.21  07:43

...dobrá zpráva...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.02.21  07:43

w-a......Su rád, že Ti to konečně "došlo"..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.21  07:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGR vs Tb

dědo, to je jasný. Proto se taky tak dobře prodávaj samolepky Sub-8 s mapkou N-Ringu pro majitele Megoše 1.5 dCi. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  22:30

« Re: Re: Re: Re: Re: TYGR vs Tb

mkt....jméno je to, co se počítá....ty to nevíš...?
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 27.02.21  22:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Už chápu tu cenu Rka. Koupit BMW nebo Mercedes a pak vidět tohle, tak se biju do hlavy.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.02.21  21:15

« Re: Re: Re: TYGR vs Tb

wl: Trochu jsem taky po TYGRovi slídil a jeden z inzerátů mě zavedl k "prodejci" ZOFI Blatná v Jižních Čechách. V životě jsem o nich neslyšel, tak jsem se kouknul. Zřejmě slušnej oddíl aspoń co se týká vztahu k motorsportu. Tolik od garážové teorie ke skutečné praxi.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.21  19:30

« Re: Re: Re: Re: TYGR vs Tb

Dedo, tvoj rohlikovy Yaris ma s GR Yarisom spolocne akurat meno Yaris.
    Alebo tolko, ako BMW 316i s BMW M3 >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  18:28

« Re: Re: Re: TYGR vs Tb

Chápu.....já jezdím s Yarisem už 9tý rok..... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.21  17:29

« Re: Re: TYGR vs Tb

Nová doba, rally už se nejezdí ani s kupé ani se sedany a dokonce ani s kompakty, ale s malými hb.
    A já po svezení s TYGRem chápu proč.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  16:08

« Re: TYGR vs Tb

Jasný....YARIS - GR je rally homologation speciál.....a u mě pořád Hot Hatch.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.21  14:20

« TYGR vs Tb

pd7
    Je to o úhlu pohledu a o vnímání slova sport/sportovní..., k závodnímu sportu má dnes TYGR (se SP) o vesmír blíž, než Toyobaru.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  12:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Freddie...souhlas....i velice dobrá atmosféra to má sakra těžké proti dobrému turbu. Už jsem to tu jednou psal a přiznal se, že jsem turbo "hrubo" podcenil. I moje závodně upravená ITR si pocitově nemohla ani čuchnout k M3 MPS, které jsem otestoval v Brně v roce 2008 a obratem hned koupil.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  11:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

mkt.....tož ty si skoro takový jezdec jako já. 12200 km za 3 roky. Je to určitě dané tím, že Cupra je druhý nebo třetí vůz v rodině, jako je moje M140i reg. 9/16. Já ani nevím kolik mám přesně najeto. Musím se jít podívat.....tož svítilo na mě 9161 km...a to už sem 3x měnil olej..... ;-) Ani já s ní v zimě nejezdím a vloni díky koroňáku sem najel pouhých 126 km. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.02.21  11:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Spomínam si už. V časoch turbomotorov to má aj taká dobrá atmosféra ťažké. No a hlavne tie autá sú už 20 rokov staré.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.21  11:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Pisal som to uz, v lete som slintal nad M3 E36, bol som 20 km pod Prahou uz aj s peniazmi, ze si to kupim.
    Ale ked som sa v tom povozil, nechapal som... Vobec ma to neoslovilo, asi som od toho cakal nieco viac...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.02.21  11:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Akej M3 je škoda? Asi mi niečo uniklo ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.02.21  11:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

To teď nebylo hezké k Pradědovi, ten poslední odstavec, ale je to tak >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  11:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

w-a přesně tak. Je to otázka úhlu pohledu. Můj pohled byl zformován životem v Austrálii, kde pojem sports car byl jasně daný a drtivou většinou šlo o nějaký britský kabriolet such as MG, MGB, Triumph Spitfire, Jaguar E-type a podobně. K tomu se později přidali nějací Japonci, ale stále šlo o podobná auta. Snad Mazda MX-5 je pro mě nejlepší příklad japonského sporťáku. A k tomu má Yaris GR sakra daleko. Ale jinak si toho Yarise trefil moc dobře. To by mě podle mých měřítek nikdy nenapadlo....můj poslední sporťák v Austrálii.. :-![odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.21  11:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Skoda toho, ze CUPRA jazdi iba do "kostola"?
    Ano, je to skoda, vyhodene peniaze za par peknych zazitkov. Ja si to uvedomujem.
    Ale niekto fajci, niekto droguje, chlasta, niekto cestuje po svete a spoznava ho. Kazdy clovek utraca inak...
    A niekto iba setri a vytesuje sa, ako mu rastie ucet v banke, vytesuje sa co by si mohol kupit keby chcel... Potom zdochne a vo vysledku si nic neuzil... :-(

Alebo skoda tej M3 E46?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.02.21  10:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Každý to máme inak, ale není to škoda?
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.21  10:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

CUPRA je rv 4/2018 a ma aktualne 12200 km. Sneh nevidela a dazd zazila 5 minut, ked ma chytila prehanka na vylete. Auto "byva" vo vykurovanej garazi a dokonca ani neviem ako svietia svetla, lebo som s nou este potme najazdil (okrem tunela) :-)

Ja som slintal nad M3 E36, bol som 20 km pod Prahou uz aj s peniazmi, ze si to kupim.
    Ale ked som sa v tom povozil, nechapal som... Vobec ma to neoslovilo :-(
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.02.21  10:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Koľko km si spravil na Cupre a za aký čas? Len tak pre zaujímavosť.
    Nejaký Yardovia sú na predaj v CZ.
    Momentálne slintám nad týmto. [odkaz] Je ale naprd doba.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  10:11

• « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.21  09:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Lebo na farbu sa nejazdi :-)
    A 680 eur ako priplatok radsej usetrim na pripadny ochranny polep vydutych zadnych blatnikov, ktore podla mna schytaju vsetky kamienky od prednych kolies...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.21  09:13

« TYGR

Proč máš tu červenou až na druhém místě, když je i podle tebe nejhezčí?
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.21  09:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Farby v takom poradi: obycajna biela a potom cervena (ta je najkrajsia).
    Cierna iba ako uplne posledna volba. Ciernu mam teraz a chcem zmenu...

Este nie som na 100% rozhodnuty, ale ak bude dobra ponuka a u mna dobra nalada na rozhadzovanie uspor, tak to podpisem... Keby nebola doba COVIDova, tak to mam objednane uz davno.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.21  08:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Market
    TYGR (se SP) je hlavně jízdně o parník zajímavější a lepší auto, než Toyobaru/Subota, které navíc, na rozdíl od TYGRa, jasně chybí výkon/síla, i když má (skoro) o jeden půllitr/jeden válec větší atmo motor.
    Jízda s TYGRem na sněhu je pak absolutní motoristická nirvána.
    Červenou?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.21  08:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

w-a
    :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.21  08:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

U predajcu v mojom meste mali kvotu na 5ks a uz su vypredane, alebo rezervovane.
    Cakaju, ci im kvotu navysia. A pisal som, ze neviem, ako je to inde, mozno nejaky predajca este nieco volne ma, to idem riesit v pondelok...
    TYGeR je aspon podla mna vacsi sportak ako BRZ...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  08:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Ale Yaris GR je momentálně dostupný (dá se objednat)............ :-O Yaris GR čistý sporťák? U mě teda ne.... ;-\ Ale jako fun car určitě dobrá volba.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.21  07:58

Horucim kandidatom na kupu je TYGeR :-)

Oproti Cupre je to mensie, ma menej dveri, je lahsie 1280 kg, ma menej valcov, mensi vykon...
    A z tohto pohladu vlastne ani neviem, ci by to bol posun dopredu? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.02.21  07:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

praděda: To je otázka úhlu pohledu. Pro mě není čistý sporťák ani Sub/ota. Proč by měl být ? Jen kvůli tomu, že je to RWD kupé ? Zato Yaris GR je na dnešní dobu až unikát. Navíc možná tolik nepíšu, ale celkem pozorně čtu. A vsadím se, že Market myslel na Yaris GR.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.21  07:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Ale Market píše, že to bude čistý sporťák....a Yaris GR není sporťák. A také píše, že ten vůz není momentálně dostupný. Já spíš typuju BRZ nebo GT 86.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.02.21  23:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Taky mě napadl Yaris GR :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.02.21  21:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Market: To je přece jasné. TYGR. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.02.21  19:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

BRZ ma napadlo ako prvé.
    PS: až budem mať čas budúci týždeň tak sa pôjdem zviezť s Teslou.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 26.02.21  18:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

iudex
    indicie su: vykon menej ako 310k, sportove auto, momentalne nedostupne (ale mozno niekde inde este je)...
    nove indicie: mensia hmotnost ako CUPRA a manual :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.02.21  18:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Tak GTI Edition 45 je oficiálne vonku: [odkaz]
    A je to presne to, čo wl písal, Clubsport s paketom naviac (aj keď to Anlgáni označujú ako "special edition").
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.02.21  17:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Market: takže tipujeme, čo to bude? To ma baví. >:D Takže indície otca Furata sú: športiak, s výkonom menším ako 310k. Hmmmm...
    BMW 230i RWD
    Toyota Supra 2,0
    Porsche Cayman 2,0
    Subaru BRZ/Toyota GT86
    Alpine A110
    Moc iných mi nenapadá. Kabriá a roadstery asi môžem vylúčiť (MX-5, Z4, Boxster) a zrejme aj veľké kupé typu 4er (s menším motorom asi to nie je to pravé).
    Alpine je asi moc exotika, s Toyobaru by si si značne výkonovo/dynamicky pohoršil, Supra imidžovo stráca za BMW... Ja by som to tipoval medzi 2er a Caymanom. Žeby to Porsche? :-)
    Btw. z úplne iného /Legovho/ súdka: v rámci servisu Mazdy mám dohodnuté ako náhradné elektro MX-30. Tak som celkom zvedavý na baterkáča.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 26.02.21  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Iudex:
    No toto si celkom trafil: A keď, tak jedine za úplne inú ligu, čistý športiak...
    Velmi silno o tom uvazujem, ale momentalne nie su. Mala napoveda: Vykonovo by som isiel troska dole :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.02.21  16:09

Teď se dlouho čeká skoro na všechno...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.02.21  15:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Market: myslel som to tak, že si asi zistil, že nič lepšie aktuálne v triede nekúpiš, preto píšem, že asi nemáš dôvod meniť. A keď, tak jedine za úplne inú ligu, čistý športiak. Ale z Tvojich slov usudzujem, že máš už niečo vybrané a to niečo je hodne zaujímavé. Napovieš niečo viac? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.02.21  12:29

...ale no! Nebudme naivný však vieme ako to tam chodí. Keby bolo najhoršie tak katy nahodím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.02.21  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

sf
    Máš tchána na STK? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 26.02.21  11:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Iudex:
    Cupru zacnem znova aktivne predavat az vtedy, ked podpisem objednavku na nieco, co je momentalne vypredane, alebo im navysia kvoty, alebo niekto odskoci...
    A co sa tyka novej CUPRY: To nie je pre mna cesta, vymenit svoju za novu s automatom. To urcite nie.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.02.21  09:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Chcel som aj ja meniť výfuk, ale momentálne som to odložil na neurčito. Keď sa v budúcnosti do toho pustím tak pôjdu vonku aj katy. Keď rámus tak poriadny a plamene ako bonus.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.02.21  08:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Tom: tak až táto zhoršujúca situácia s ekonormami ma naučila viac si vážiť to, čo mám v garáži a momentálne si pri viac vychutnávam zvuk a charakter R6, ako aj fakt, že môžem radiť sám (aj keď ten bavorácky manuál občas zadrhne z 1 na 2 a teda v drag race by som nezažiaril). Takže R4 s automatom a štupľom vo výfuku bude ústupok a pôvodný plán, že po obvyklých 4 rokoch bude nástupca som zrušil.
    Myslím, že aj Market už zmenil postoj k predaji Cupry, z pohľadu tej súčasnej (slabšej, utlmenejšej, bez manuálu a oveľa drahšej), resp. čohokoľvek v tej triede sa zrazu jeho Cupra R javí ako parádna voľba.
    Ako keď príde čas výmeny, možno v tom R4 s automatom skončím a určite to nebude také zlé, ale mám predstavu, že to bude vyžadovať nejakú úpravu, minimálne výfuku (včera som sa trochu držal novej 330i s nabudeným majiteľom a zjavne mal nejaký Remus alebo iný aftermarket, lebo mu to pekne bublalo a pr.delo pri ubratí plynu, úplne iná liga ako séria, ktorú som počul).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.02.21  08:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

tms.....no samozřejmě by byla ideální projížďka na těch 19-kách, ale jestli bude k máni CS předváděčka a kdy je další věc. Dnes bych chtěl zajet do Hodonína omrknout tu GTI předváděčku, ale pouze z hlediska N/V, protože to je priorita č.1. Kodrcání je až priorita č.2..... ;-) Pokud bude N/V minimálně na úrovni nebo "very close" našemu Yarisku, tak pak by si GTI zasloužil zůstat na "užším Schidlerově listě"... ;-) Hodonín vyřešen....teď jsem tam pro jistotu volal.....inspekce vozů nelze...tož tak...zas.raný covid.... >:-[] A to zrovna tak krásně svítí slunéčko.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.02.21  18:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Praděda - 19" kola a nový typ adaptivního podvozku by neměl být problém, ale když bude nejhůře, vždy ty origo 19" kola v pohodě prodáš a dáš tam 18" 235/40 a máš vyřešeno ;-)
    - vím, že mají v základu 18" 225/40, ale jak dostaneš jednou v techničáku 235/35 R19, nemůžeš mít žádný problém s tím, že jezdíš 235/40 R18. Opačně by to byl problém, dostaneš 18" 225/40 a když budeš jezdit 19" 235/35, tak už je to o centimetr širší :-) Stačí, že chystám na okruh 245/35 R19! >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.02.21  18:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45

Moc vypisujete a málo objednáváte !! Tak šup, kdo bere GTI Edition 45 ?? IUDEX ?? Jestli teda fakt bude nějaká omezená limitka, ikdyž mi to přijde že je to jen CLUBSPORT a jiná kola a a jiná barva, plus spousta výbavy co jsem si ani neobjednal, snad bude za zvýhodněný peníz :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.21  16:05

« Re: Re: GT3 manuál

iu
    Nepřehlédl si mou reakci ze 14:56? >:D
    Zajímal by mě ještě pomě rwd/awd u Carrery.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.02.21  15:29

« Re: GT3 manuál

wl: ideš proste s davom. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.21  15:18

« GT3 manuál

Citace z textu pod 911 GT3:
    "Z globálního pohledu po manuální převodovce u minulé generace GT3 sáhlo cca 30 procent zákazníků, což nemusí vypadat zrovna oslnivě. V porovnání se zbytkem nabídky modelů 911 je to však o 20 až 25 procent vyšší zájem."
    Tak dominantní je PDK u řady 911.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.21  14:56

iu
    Nepřehlédl si mou reakci z 11:27 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.02.21  14:34

Nie sme predsa ovčania ! Keď si tak zoberieš tak ani jeden nemáme v garáž to čo ľudová väčšina.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…