Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.21  13:31

« Re: Re: G8R vs A45s

sf
    Hlavně jen s pěti dveřmi a pouze ve třech barvách, nebo spíš ve dvou nebarvách (černá/bílá) a jediné barvě (modrá Lapiz).
    Proč tam není aspoň nějaká zajímavá šedá a červená?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.03.21  13:21

« Re: G8R vs A45s

Možno najlepčí Golf ever ale škoda že aj najškaredší . Porše im určo poradilo jak na lanč-kontrol.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.21  13:03

« G8R vs A45s

[odkaz]
    To jsou šoky..., kam se poděl ten stokoňový rozdíl (nemluvě o cenovém rozdílu)??? 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.03.21  11:28

« Re: Re: Vymazlenej REBEL

[odkaz]
    Hneď to zlepší look auta, ja som si ho menil doma sám. Je to jednoduché.

Keby si ma 2-er tak sa mi jeden karbónový váľa doma. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.21  10:59

Až tam dám zase malé odklony, tak to zaleze více. Na kufru je origo M Performance koupený výhodněji za 7500 CZK, v BMW je asi 2x dražší. Zbytek je z anglického ctcarbon.co
    Ty tam nemáš nic?? Mám tady původní menší z M2c v Sunset Orange, třeba bude pasovat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.03.21  10:13

« Re: Vymazlenej REBEL

Tom: pozeral som teraz tie fotky Tvojho auta a hoci tie kolesá na môj vkus už sú tak na hrane, troška moc lezú von, tie karbónové doplnky (predný splitter aj zadný spoiler) vyzerajú dobre. To je origo M performance, alebo nejaké iné? Lebo to celkom zvažujem, teda nie predný splitter, to z praktických dôvodov (parkovanie v meste) nechcem, ale nad tým zadným spoilerom vážne uvažujem. Zvažujem jednak, či dať lakovaný (a teda decentnejší), alebo opticky nápadnejší karbónový. Len ten origo bavorácky mi príde dosť drahý na tú trošku plastu/karbónu. Pozeral som na webe a sú všelijaké alternatívy, tiež z CF, ale o niečo lacnejšie. Čo myslíte?
    Napr. [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.03.21  23:53

« Re: Re: Re: Re: Auta šampionů

WL: no to je tak, když se značka řídí názorem svých klientů ... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.03.21  23:48

« Re: Re: Re: Auta šampionů

Tak teď už si to konečně můžou myslet právem, a i ty řetězy můžou mít vpředu... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.03.21  21:16

« Re: Re: Auta šampionů

Market: kdysi dávno jsem četl i výsledek průzkumu, kdy 80% majitelů 1er si myslí, že mají predokolku...
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 06.03.21  19:48

« Re: Auta šampionů

Ludi dnes technika auta nezaujima...
    Minule som videl fotku predoslej generacie BMW radu 1 so snehovymi retazami na prednej naprave :-) Asi bolo na snehu dost nedotacave :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.03.21  18:47

« Auta šampionů

Dnes na O2TV sport - první díl pořadu Auta šampionů a v něm fotbalista Kadlec.
    Otázka: Jaký má ten tvůj nový baworák motor, benzín diesel?
    Odpověď: Je to tam napsáno (vzadu nápis 330i), je to třílitr.
    Otázka: A je to šestiválec, nebo čtyřválec?
    Odpověď: Nevím...
    Moderátor nevěděl která bije stejně jako kopačka, ale mají "úžasný" nový pořad (i) o autech.
    ;-)
    V úvodní znělce mají video s bílou Carrerou 991.1 s hodně oťukanou (placenou) RZ: "1PO RSCHE".
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 06.03.21  09:17

« Re: Re: Re: Vymazlenej REBEL

Rozum mi vravel, ze mi TYGeR uplne staci na moje okresky.
    Uz na CUPRE, ked sa niekedy zabudnem a uzivam si, tak by mi vzali nie len vodicak, ale asi aj rodny list :-)
    Srdce ma ale tahalo k M2C.
    A moj otec je teraz nasrdeny, ze som dal prednost "malemu hrbatemu skaredemu trojvalcu"...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.03.21  08:38

hmmm, M2 vypadá fajn a mne sa to krídlo práve páči. Som ešte taký nedospelý tuner. :*)
    Popis auta ale troška komický (aj s tou ŠPZ).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.03.21  19:34

Pořádný chlapácký auto!! Teda jen to křídlo je na mě asi moc. Na časté návštěvy okruhů bych to bral, abych si mohl hrát s přítlakem vzadu, ale to zatím nepotřebuji >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 05.03.21  19:28

Thom:
    Pekne... :yes:
    Toto bolo vo finale s Yarisom: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.03.21  18:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

iudex: nevydělali ani na chleba? Opravdu? Tak to čekám kdy ten Renault nebo Citroenu zkrachují... stejně tak kdy zkrachuje můj neautorizovaný servis, který bere asi třetinu na hodinu co VW a donést si můžu jakýkoliv díl, co chci ;-) spíše by se neuživilo mraky lidí kolem...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.03.21  18:18

tms......looks great! Congratulation! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.03.21  17:57

« Vymazlenej REBEL

Tak jsem si dneska konečně vyzvednul emko u Šenkýř Motorsport, kde proběhla instalace karbon splitteru a difuzoru, plus jsme nahodili nová kola JR SL-01 (o půl palce širší a lehčí než původní kola, k tomu je ET o 2mm více ven) a nové letní pneu Michelin PS 4s (o cenťák širší než původně). Jsem spokojen, vypadá to výborně!! Ty kola jsou tak tak, nyní tím pádem o 7mm obě strany více ven, ale je to krásně srovnané s blatníky. Geometrie zatím seriová, až se s tím budu chystat na okruh, dáme zase mírně větší odklony, čímž se ty kola nahoře trošku schovají do blatníků. [odkaz]
    - plus další fotky
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.03.21  11:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

Auta na celý život....z diskuze.....jinak aut na celý život díky covidu nebývale přibylo. Díky naší hvězdné pěchotě ve vládě začíná být autem na celý život pro čím dál víc lidí v podstatě cokoliv... >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.03.21  11:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

To nepochybujem, otázka je, do akej miery k tomu prispeli tie dierované kotúče čo si dal namiesto sériových.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.03.21  11:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

iudex
    Spolu s těmi novými kotouči brzdí rozhodně líp, než originály a jsou i odolnější proti opakovanému intenzivnímu brzdění.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.03.21  11:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

O tých ATE ceramic som tiež počul, ich hlavnou devízou je, že neprášia. Ale nepovažujú sa za nejak výkonnejšie brzdy ako štandard, naviac aj tak pre 340ku sa nerobia.
    Ron: poplatok za vlastný olej? Ja ich chápem, ak by servisy fungovali tak, že si všetko kúpiš sám a oni ti účtujú len hodinu práce, tak by nezarobili ani na chleba. To je akoby si k labelovi prišiel s vlastnou smotanou a príchuťou, nech ti z toho spravia zmrzlinu a len za cenu práce. Môj servis vôbec vlastný olej neakceptuje, zoženú ti čo chceš, ale len cez nich.
    Tom: 400mm so šesťpiestikmi? Tak to by zastavilo aj kamión. A zrejme aj do 19" to bude len tak-tak, asi bude závisieť na tvare disku. Ja tiež 370mm M performance brzdy nemôžem dať, do 18" diskov nevojdú, takže som limitovaný na štandardný 340mm setup. A disky asi tak skoro meniť nebudem, to odhadujem tak pri 80t km. A pri tomto "koronovom" tempe nájazdu ani tie platničky nemusím meniť, len špekulujem, čo vylepšiť.
    Inak okrem tých Ferodo DS2500 si spomínal aj iné značky že si mal, čo to bolo?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.03.21  10:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

Tom mne tie 2500 nesedeli ani na normálne jazdenie. Fakt to najhoršie čo som mal.
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 04.03.21  20:53

« pekny test GR Yaris

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.03.21  20:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

WL: taky o těch ATE Ceramic uvažuju, až budou zapotřebí, nezačaly pískat? Někde jsem to četl jako jejich výhodu.

Praděda: hezké, že vidíš světýlko na konci tunelu, já zatím ne. Řešili jsme teď s kolegy, že právě ono světlo na konci tunelu nejde vidět, na což jsem jim vysvětlil, že když se díváme do *, tak nemůžou světlo vidět...

Tolik peněz za servis. Já byl s Picassem dnes na sedmiletou prohlídku ve 126t km, olej vlastní, celkově 1685 Kč, bez závad... Ve VW jen za vlastní olej manipulační poplatek 800 Kč... spíše VW by měli mít ve znaku kosočtverce a ne Renault
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.03.21  20:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

iu....doba se mohla posunút, ale fyzické zákony platí pořád stejně. A továrna obvykle přijde s tím nejvhodnějším kompromisem. Jak už sem tu psal, pár věcí na vylepšení brzdného účinku se dá udělat, ale vždy to bude jen kompromis. Proto já, když sem jezdil okruhy, sem měl dvě sady kotoučů a dvě sady destiček. Jeden na silnic a druhý na okruh. Při výměnách sem vždy odvzdušňoval brzdový systém. Mimo to jsem používal závodní brzdovou kapalinu Ferodo s vyšším bodem varu. Fungovalo to docela dobře.
    EBC dělá do brzd už hooodně dlouho. Také jsem měl od nich pár věcí na mých Hondách v Austrálii. Solidní značka.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.03.21  17:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

Neber to z pohledu okruhu. Iudex to chce na daily. Já to měl na Cupře ST a fungovaly celkem obstojně, zvládly i okruh a nepískaly.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.03.21  17:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

DS 2500 je to zatial najhoršie čo som mal na autách.....
    pd : nieviem , nie som vzorka na všeobecný prieskum výdrže (myslím bŕzd >:-[] ).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.03.21  16:46

Freddie....Teraz čo som mal dosky tak ich netrá zahrievať, neničia kotúč ,brzdia ďaleko lepšie ako origo a sú za polovicu............budou teda s měkčího materiálu, ale jak dlouho potom vydrží?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.03.21  16:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

Např. Ferodo DS 2500 - taková odzkoušená varianta, o něco lepší než seriové, ale nic REJSINGOVEHO >:-[] >:-[]
    Ale ta plocha je malá, kotouče ze špatného materiálu. Zažil jsem v M240i :'-( :-( Ikdyž na okresky bez dlouhého dovádění možná bude stačit..
    Podíval bych se po nějakém Brembo KITu :-)
    Nebo to zkus tady: [odkaz]
    Mě se dnes a zítra u Šenkýře pokouší dostat moje 400mm 6-ti pístky do nových lehčích kol, plus montáž karbon splitteru a difuzoru, jsem na to zvědavý!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.03.21  16:03

Dal jsem na GTI a allroad desky ATE Ceramic a jsem velmi spokojený, a skoro vůbec nepráší (s běžnými deskami nesrovnatelné). Ideálně s novými kotouči, na allroad jsem k nim dal drážkované kotouče ATE PowerDisc a na GTI děrované Zimmermanny.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.03.21  15:57

[odkaz]
    Chlap sa tomu rozumie,občas mu to ale občas trvá. Dosky (mám aj kotúče) sú fakt dobré.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.03.21  15:49

Dedo: doba sa už trochu posunula. je veľa možností medzi bežnými cestnými a čisto okruhovými platničkami. Tie posledné vyžadujú zahriatie, sú agresívne a žerú kotúče. Ja ale pozerám po niečom len o stupeň lepšom ako cestné, teda aby zniesli aj občasný okruh, ale nič hardcore.
    Ja som pozeral značku EBC, okrem štandardných OEM majú 4 stupne nad bežnými, od "trochu lepšie" až po "závodné nevhodné do bežnej premávky". Ja som pozeral tie žlté yellow stuff: [odkaz]
    Fred: nejaký tip? Aké si dal Ty?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.03.21  15:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

Nie nie a nie! Teraz čo som mal dosky tak ich netrá zahrievať, neničia kotúč ,brzdia ďaleko lepšie ako origo a sú za polovicu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.03.21  14:05

iu....na normální ježdění by měly normální brzdy stačit. Pokud chceš brzdný účinek o něco vylepšit a zůstat u stejného rozměru kol, tak nejlevnější cesta jsou lepší destičky. Ale jak píšeš, i ty jsou potřeba zahřát a navíc poškozují brzdový kotouč. Ten pak můžeš vyměnit za drážkovaný nebo vrtaný nebo obojí. To jsou pořád relativně "levná" vylepšení. Ale zdá se, že už pokukuješ po něčem jiném, tak zklidni hormón a šetři love.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.03.21  11:24

« 340i

iu
    Takže jen o něco větší destičky? Tak to je sakra málo za ty háky.
    A zrovna ta barva třmenů je to poslední, co bych u brzd tvého auta (navíc v SSO) řešil.
    Někde se za decentnější/méně výraznou barvu třmenů i připlácí.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.03.21  10:32

« Fotosúťaž

Jedna jarná mobilovka, len pre pripomenutie voľakedajšej fotosúťaže:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.03.21  09:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

wl: do väčších strmeňov vojdú väčšie platničky, takže i s menšími kotúčmi by to malo brzdiť lepšie. Ale myslím, že to dosiahne človek aj samotnými lepšími platničkami.
    Uvažujem preto o kompromise, že dám vymeniť platničky za nejaké lepšie a že by som pri tej príležitosti nechal streknúť strmene na nejakú farbu. Predebatujem s mojím servisom, ale videl som, že brzdy striekali aj na Lambo Urus a profesionálne: [odkaz]
    Inak nemáte nejaké tipy na lepšie brzdové strmene než je séria? Aby to malo o niečo vyšší brzdný účinok a zároveň viac vydržali, ale nie racingové (ktoré vyžadujú zahriatie, inak poriadne nefungujú).
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 03.03.21  19:08

sf:
    Myslis tie mentolky, na ktorych si v kazdom filme tak labuznicky pochutnavaju mimozemstania? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.03.21  13:47

Freddie....tu o těch guličkách sem neslyšel....ale všechno je možné...je třeba vyzkúšat.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.03.21  13:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

iu
    A co ty jiné třmeny navíc umí, kromě toho, že jsou barevně lakované?
    P.S. Synovec si dával na 335i cabrio lepší BMW ///MP brzdy se zlatými třmeny, ale on má 19".
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.03.21  12:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

To by som sa im na tú špéru aj brzdy asi vybodol a kúpil nejaký aftermarket ktorý by bol možno ešte lepčí.
    A aj tie lepšie BMW brzdy za moc nestoja pretože platnička je stále krátka ale hodne široká = zlé chladenie. Údajne.
    PS : na plašenie kún sú vraj najlepčie tie guličky čo sa dávajú do wc. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.03.21  09:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

iu....ano, BMW náhradní díly nebo performance díly jsou pekelně drahé. M parts samosvor mě předloni přišel s motáží a ECU přeprogramováním na 72t Kč. Když si ho před časem pořizoval Freddie na svoje 2 kupátko, tak to bylo hádám za polovic. Dnes bych se nedivil, kdyby si řekli o 90t Kč.....a bude hůř..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.03.21  09:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

fred: keď spomínaš cenu dielov, ja som včera bol v servise BMW a len tak zo zaujímavosti sa informoval na upgrade bŕzd. Ako som rátal, performance brzdy s 370mm kotúčmi do mojich 18tok nevojdú, ale vraj sa dajú dať len tie strmene s platničkami na moje 340ky kotúče (tie strmene sú potom farebné, na výber žltá, červená a modrá). No a len strmene (bez platničiek) by stáli cca. 1800 eur (cca. 47t Kč). Tak ma ten nápad veľmi rýchlo prešiel. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.21  22:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

Freddie....plašič kun. Než mě postavili garáž, tak jsem parkoval MPS venku a kuna se tam o ni jednou zajímala. Poradili mě tady tuto firmu, která mě jejich elektronický plašič kun i nainstalovala a byl pokoj. Teď jej používá nevlastní syn na svojí Oktávce a klídek.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.03.21  20:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

To sú nejaké tenké káble zaliate v plaste. Fungovať to funguje ale do budúcna aby to nezačalo korodovať vnútri,takže tak. Mechanik je veľmi fajn a k tomu ho to aj baví tak sa snaží poradiť.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.21  19:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

sf
    Jen kvůli ohryzaným kabelům musí být nový?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.03.21  19:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

>:-[] >:-[] no ty kokso.
    Predný tlmič pérovania. Nový stojí vraj 20tis :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.21  18:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

sf
    Od tlmiča výfucku? Nejde ti teď otevřít klapka? >:-[]
    Kdo ví, co ti v tom servisu s Julčou dělali a teď se to svádí na kunu...
    [odkaz]
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.03.21  18:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

>:D >:D >:D a bola to kuna skurwená, bo načala aj nejaký kábel od tlmiča.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.21  17:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

Freddie.....kuna skalní je chráněný tvor....tvoje QV je pro ekofašisty škodná....>:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.21  16:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

wl....jo, eště sem byl 2 x v Brně v servisu.......... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.21  16:56

mkt....vloni sme měli fšecí "portiadny odpočinok"...a stále pokračuje........ ;-\ ;-\ ;-\ Ale už sme zaregistrovaní na vakcínu, tak jakési to světýlko na konci tunelu začalo blikat..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.21  16:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i

sf
    A byla to kuna, sviňa nebo sviňa kuna...?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.03.21  16:48

Aby sme už nešili toľko do M140i.
    Fčera som bol zaviesť do servisu QV (kuna-elektrika). Cesta do Brna po okreskách, a kua to auto celkom ide aj v núdzovom režime. To bolo zase radosti aj keď možno len na 200-300 poníkov. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.21  16:25

« Re: Re: Re: Re: Re: M140i

pd7
    To je zřejmě kompletní rozpis všech absolvovaných tras/km s tvou M140i. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 02.03.21  16:15

« Re: Re: Re: Re: Re: M140i

PD:
    Ale v roku 2020 mala ta panna poriadny odpocinok, ked si s nou najzdil 126 km.
    To ja som tolko v roku 2020 nacuval... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.21  14:37

« Re: Re: Re: Re: M140i

Freddie....ano, většinou stojí v garáži...ALE...už nás odvezla 2x do Českého Krumlova, 3x do K.Varů a 4x do Chomutova...tož si aj ten odpočinek zaslúží...... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.03.21  14:27

« Re: Re: Re: M140i

wl
    ešte mi tam nejaké záprdky ostali >:D
    pd
    nechcem byť drzí ujo, ale keby tvoja 140i mala len jedny dvere tak to je fuk, bo furt stojí v garáži.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.21  13:23

« Re: Re: Re: M140i

iu
    A bude ještě hůř... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.21  13:22

« Re: Re: M140i

sf
    Tak to snad ještě máš, nebo už ne...? >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.03.21  12:58

« Re: Re: M140i

Tak šanovať si také auto je jedna vec (dnes už také nie sú), druhá vec je nejazdiť na ňom vôbec a oprašovať z neho prach v garáži; je to predsa auto, nie krištáľová váza. Aj tie staré panny potom už nikto nechcel. ;-)
    Btw. teraz som pozeral, že zdražilo celé portfólio BMW, či už 1er, 3er či 5er.
    8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.21  12:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

Freddie.....3 DR vypadá o kapku líp, ale je nepraktická. Proto se drtivá většina prodávala v provedení 5 DR. Label se mě tenkrát snažil ukecat na 3DR, ale já v tom měl po dvou 5DR MPS jasno..... :-! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.03.21  11:51

« Re: M140i

To by najprv musela nájsť niekoho s poriadnymi “balls” >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.21  11:09

« M140i

pd7
    Panna - ideální stav na vdávání... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.03.21  11:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

Keby bola 3dv tak by som ťa možno lámal na predaj. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.21  09:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

Freddie.....to je plán...... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.03.21  09:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

140 aj zomrie nepoškvrnená.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.21  08:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

mkt....M140i není na vdávání....je to ještě pana.... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.21  08:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

wl....Market si bere naši nevlastní sestřenici, voe...... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 02.03.21  06:09

Ja si beriem dedovu M140i :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.21  23:02

sf
    Ale to není obyčejný Seat, to je ryzí Cupra! >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.21  23:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

pd7
    Copak, Market si bere tvoji vnučku? >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.03.21  22:38

Mkt....vítej do rodiny..... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.03.21  22:37

Freddie.......taky mě to napadlo..... :-O Ale myslím, že Tiguanu osvědčený dvoulitr bohatě stačí. Údajně pokoří stovku pod 5 sec....... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 01.03.21  20:16

Tak Leguán má iba R4 a nejakému Seatu dajú R5?
    Market: gratulácia!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.03.21  20:04

Tiguan R v prodeji.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.21  19:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGER

iu
    O to zdražení 128ti sis vyloženě koledoval... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.21  19:03

Market
    Když ti dali nějakou slevu, tak si mohl jít do červené... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.03.21  17:25

Iudex:
    5 kusov mal jeden dealer, ten v mojom meste, nie pre cele Slovensko.
    Ale SR importer ziadal navysenie kvoty pre cele SR a vraj vyrokovat 20 aut naviac, ktore sa podelili pre vsetkych.
    Takze sa zvysila ponuka....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…