Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.21  10:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Leg: no nazdar, kade sa túlaš, šak sa nikam nemôže lietať. ;-)
    Ohlasoval som Ťa tu v súvislosti s mojou prvou skúsenosťou s EV, ale asi si to prehliadol.
    Inak ja konkrétne mám nový spoiler na 3er, konečne som auto umyl a odfotil, tak tu je pár mobiloviek:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 31.03.21  09:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Nazdar hoši, ako sa darí? Čo nové? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.03.21  15:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

wl píšeš....Na podobné srovnávačky takových nových aut budeme za chvíli pouze nostalgicky vzpomínat......kua, mě tato věc už straší delší dobu... ;-\ Zdá se, že ten nerovný boj s EU, ekofašisty a elektrolobby spalovací motory nemohou vyhrát.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.03.21  12:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Tak bolo by chybou, keby nový model M3, pre značku mimoriadne dôležitá imidžovka nevyhral nad končiacou Giuliou. Aj čas na okruhu mala M3 lepší (43,9 vs 44,4 min.). Ale Julča sa v porovnávačkách drží statočne, prehráva na nepodstatných veciach ako je interiér či infotainment, kombinácia motor-riadenie-podvozok je stále špička. A napr. v týchto dvoch porovnávačkách by redaktori skôr volili Júliu: [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.03.21  12:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

M3 je těžší, přesto rychlejší..., ale stojí majlant.
    Na podobné srovnávačky takových nových aut budeme za chvíli pouze nostalgicky vzpomínat...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 30.03.21  10:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

A čo je lepšie?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.03.21  07:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

M3 versus "Haraburda" test [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.03.21  17:04

« Re: TYCA

wl....tož uvidíme....aby se z toho časem (1er neprodávám) nakonec nestal ten dlouho očekávaný univerzál.... ;-) Uvidíme jak se bude chovat i na dálnici....
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 29.03.21  17:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Video s Cuprou R s manualom je tu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.03.21  16:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Tu som našiel video z akcelerácie 340i s manuálom (čo je veľmi zriedkavé) a dvojku dotočí do cca. 68 mph = 108 kmh a trojku do cca. 105 mph = 168 kmh:
    [odkaz]
    Ale pokiaľ si dobre pamätám GTI tak tam to bolo veľmi podobne ako Marketova Cupra (holt podobná technika), t.j. trojka do cca. 130 a štvorka do 180 kmh.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.21  16:38

« TYCA

Nový "dobrodružný" rohlíkový expres pro dědu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 29.03.21  15:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Takže este raz k tej rýchlosti na trojku. Teraz som bol prevetrať Cooper S - 128kW a ten to vytiahol v obmedzovači na 145. Vcelku svižne až mi to bolo divnô. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.03.21  14:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Zvětšit se to dá (klikněte na options napravo a pak na Fullscreen), ale protože nahrávka nemá potřebné giga, tak je to rozmazané. Ale stejně jsem to sem dal hlavně k vůli tomu parádnímu zvuku......... ;-) Natáčel to kámoš, který nebyl zrovna profík, ale díky bohu alespoň za toto video. Jinak mám z mého působení na okruzích jen fotky.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.21  14:21

sf
    Teď leda tak v okně.. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 29.03.21  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

To je preto tak veľké aby si to premietal v podniku na stenu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.21  11:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

pd7
    Nebylo by to video v nějakém menším formátu, nevleze se mi to na monitor... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.21  11:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

sf
    To máš asi pravdu, u malého může i těch 15 mm robiť veľký rozdiel... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.03.21  08:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Dědova ITR v "plné palbě" na Phillip Island - rok 2005 - výfuk Magnaflow. ITR točila do 9500 rpm [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 29.03.21  07:55

Ja nedám na trojke ani stovku. Môžem ísť dělat machra akurát do mesta a nie na nemeckú diaľnicu...
    Po týždňovom homeofficovaní mi ten môj dáreček vypísal, aby som si skontroloval vstrekovače, asi nejaký pavúk...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 29.03.21  05:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

:*) vsak preto píšem že aj málinko robí rozdiel. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.21  23:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

sf
    Děláš machra a nakonec sám přiznáváš, že si tam viděl jen o 15 mm víc, než iudex.
    >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.03.21  22:32

Však ja to viem, len konštatujem a odpovedám. V dávnych časoch som experimentoval s rôznymi diferencialami na e30. To boli poriadne rozdiely.
    Aj to je umenie toto vsetko nejako zladiť pre vývojový tím
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.21  21:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

sf: Nj, jenže to je jinej svět. Auto skoro s třikrát vyšším výkonem než mám já. Pointa je v tom, že dotočená trojka někde mezi 140-150 km/h tacho je pro auto se 132 kW prostě hrozně dlouhá. Clio RS IV končilo s trojkou někde na 120-125 km/h....a taky to pak hezky jelo.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.03.21  19:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

>:D >:D niekedy robí veľký rozdiel aj málinko. >:-[] >:-[]
    Skúšal som to už dávno (samozrejme v DE :-! ) a mám pocit že som tam videl 185 (??).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.21  18:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

sf
    Tak otevři poklopec a pochlub se, kolik dá tvoje JQV na trojku, ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.03.21  14:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

....stále malé pindíky aj na trojku. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 28.03.21  14:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Tak na 3ku ist 170 je uz sila 8-s
    Ja som tocil len do 6000, obmedzovat je niekde za 6500, cize by to bolo tak do 140, ale to by som uz prekrocil odporucanu rychlost na nemeckej dialnici... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.03.21  13:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Market: tak ja som dnes cestou do Kleine Karpaten (samozrejme v Nemecku >:-[] ) vyskúšal pokiaľ potiahne trojka. A pri 7000 rpm (áno, aj fúkaný R6 také zvláda) to bolo 170 kmh. Na štvorku nebola nemecká diaľnica pri Doľanoch dosť dlhá. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 28.03.21  12:41

Kam ten svet speje?
    Keby som si aj nechal benziove auto (auta) na "horsie" casy, tak kde za 20 rokov kupim benzin?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.03.21  12:19

Kua, černá mračna se víc a víc stahují i nad nejdražší koncernovou značku...... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.03.21  08:53

Go Aussie go....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.03.21  16:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Tak som si aj ja vyskusal (na nemeckej dialnici) .
    Vytocena 3ka staci na SR dialnicnu maximalku 130km/h
    Vytocena 4ka staci na maximalku Volva 180 km/h
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.03.21  06:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Skôr mi to prišlo ako Mazdácka červená, ale nebol som priamo pri aute. TYGR stál ešte v tieni.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.21  23:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Pěkný odstín? Podobný jako na MGTS u dědy?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.03.21  22:26

Červená. Bolo to odstavené na pumpe.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.21  20:53

sf
    A v akej farbe?
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.21  17:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

iudex: Já jsem zrovna dneska ráno dekarbonizoval >:-[] na běžné (byť k tomu vhodné) okresce a právě ve snaze dotočit kvalt do červeného jsem se ocital v nehezkých číslech. To by někteří zastánci Toyoty a Volva s jejich maximálkou 180 (protože víc přece nikdy nejedeš, je to nelegální a vraždíš kytičky) asi omdlívali.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.03.21  12:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

fčera som videl TYGR-a prvý krát lajf a feľmi dobré!
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 26.03.21  10:39

iu:
    V technicaku to ma pisanu prevadzkovu hmotnost 1453 kg.
    A zrychlenie 0-200 je cca 18 sek a 100-200 je cca 12 sek.
    TYGeR bude 0-200 cca 21 sek a 100-200 cca 15 sek
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.03.21  10:20

Ja idem na štvorke 244? :-! Tak nejako sa mi zdá.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.03.21  09:34

« Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Tak pridávam sa, výkon sa dá využiť naplno, stačí stúpiť poriadne na plyn a vytočiť motor do otáčok maximálneho výkonu. Druhá vec je, že sa to dá tak na dvojke, trojke, na "nemeckej diaľnici" >:-[] aj na štvorke, kedy už človek ide skoro 200.
    Market: tak Tvoju Cupru by som nepodceňoval, je to 310 koní v relatívne malom a ľahkom aute (tipujem tak 1370 kíl). Ja mám síce o pár koní naviac, ale v podstatne väčšom a ťažšom aute (1675 kg), takže s výnimkou akcelerácie z miesta (lebo štvorkolka) by mala Cupra R zrejme navrch.
    Inak tomu Tvojmu budúcemu prckovi som videl namerať stovku za 5,1s, to je len o desatinku menej ako má písaná moja 340i. :yes:
    P.S. Spoiler nalepený, už je zo mňa oficiálne garážový tuner. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.03.21  19:56

« Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

Tak ten výkon sa dá v pohode využiť, len už nie na každej rýchlosti. Režim Race takmer celú cestu (však Dedku) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 25.03.21  17:58

« Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

A presne aj to je dovod mojho vykonoveho downgrade :-)
    Tiez sa niekedy az "zlaknem", ked sa mi podari pozabudnut (samozrejme na nemeckej dialnici) a tachometer ukazuje "divne" cisla... :-!
    A to nemam ani zdaleka pod zadkom taky vykon, ako maju tie vase tatose...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.21  16:59

« Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

sf
    Tak vidíš, že vím... ;-)
    A ještě k tomu tvému: "Nech mi ale niekto vysvetlí na akého čerta sa robia tak silné autá..."
    Špatná otázka, dělají se pro ty, kteří je kupují, nechci ukazovat prstem. >:-[]
    Lepší otázka by byla, na co si někteří tak silná auta kupují?
    To mi připomnělo, když woody poprvé naživo v garáži viděl rozpláclého brouka a loGicky se pTal, jeStli se ten jeho potenciál vůbec dá, na normální cestě, využít? A byla to dobrá otázka...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.03.21  16:36

« Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu

To je presne ono, darca 3/4 motera s krivými výfukami.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.21  15:38

« Re: QV Turbo v perfektním stavu

sf
    Ale ty máš ty dva páry výfuku po stranách, ne uprostřed, jako na tom odkazu dědy.
    Navíc u JQV šlo i o to, upozornit tím na motorizaci ala Ferrari.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.03.21  13:54

« QV Turbo v perfektním stavu

Tak som bol dnes v Brne po auto a po dlhom čase sa zviezol peknými okreskami.
    Nech mi ale niekto vysvetlí na akého čerta sa robia tak silné autá.... trochu som sa krotil a cez dve kilá ale nešiel.
    PS: a aj tie krivo umiestnené výfucky tomu pasujú.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.21  13:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

pd7
    Extrémní Zonda si může dovolit leccos, ale prémiový sedan je (v tomto ohledu) hodně jiný příběh.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.21  23:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Freddie....díra nedíra....furt se natírá.... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.21  23:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

No vidíte, nakonec to vypadá mooooc dobře. Akorát na té Zondě je to tak trochu mimo.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.03.21  22:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Myslel som ze sa bavíme o autách nie o .....(dierach).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.03.21  21:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Podobné řešení měl už kdysi Lexus LFA a nejlepší to bylo u Zondy! :-)
    [odkaz]
    [odkaz]
    edit: WL - dobře, novější Vette ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.21  20:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Ne, to jsou normální dva páry s mezerou, akorát s menší mezerou.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.03.21  20:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

A Ferrari se chtěli opičit podle Corvetty, akorát neuměli počítat! >:-[] >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.21  19:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

pd7
    Ferrari nedělá sedany.
    CTR to má jako Ferrari:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.21  17:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Tvl, dědo, kvůli tomu, abych měl "něco jiného" si nebudu na zadku auta vozit trubkovnici od kotle. 8-s 8-s >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.21  17:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

iu.... a je desný. Type R style.....no právě....proto se mě líbí. Konečně něco jiného.... >:-[] Myslím, že i Ferrari na některém modelu něco podobného mělo....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.21  14:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

pd7
    Tak to je hrůza...
    To je hybridní design/konfigurace výfuku ala CTR/Lexus/JQV
    P.S. Obecně nefandím více jak dvěma koncovkám výfuku, je to zbytečná hmotnost navíc a ani to nevypadá líp, než jedna/dvě pořádné, naopak. A platí to i u motorek, kde je top - všechny výfukové svody do jediného tlumiče.
    Vidím v tom asociaci - čím více pruhů, tím více adidas.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.21  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

dedo: ten výfuk je z M performance parts... a je desný. Type R style. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.21  14:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

iu...když si koupíš novou M3, tak ta má zadní spoiler v základu..... ;-) [odkaz]
    Mě by se líbila tato verze s výfuky uprostřed....trochu změna....[odkaz]
    Možná i bude.....na Competition...nebo s M Performance parts.....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.21  13:38

« Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

pd7
    Ale já přece logicky píšu právě o těch kouzelnících, kteří dělají ze dvou nebo tří jedno, a pak do inzerátu napíší "v perfektním stavu".
    V tomto případě navíc "přilepená" zadní část (z vrakoviště) skrývá hodně silný (Turbo S) motor za zadní nápravou!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.21  13:12

« Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Tak ja by som tiež nepodceňoval šikovných garážových majstrov, častokrát sú ďaleko schopnejší, ako tí mechanici a.k.a. vymieňači dielov v autorizovanom servise. Label ale myslí tie ich produkty, ktoré sa predávajú ako "jazdenky v dobrom stave" a to skutočne môže byť na hrane zákona.
    Btw. po dlhých colných peripetiách spoiler dorazil: [odkaz]
    Ak by niekto z vás chcel, dám mu kupón 10% zľavu na ďalší nákup. Ja už mimo únie nič nekupujem. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.21  12:40

« Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Tož bacha. Nemluvím o místních kouzelnících, kteří dělají ze dvou nebo tří vraků jedno jakžtakž pojízdné auto na prodej. Když je pořádně odvedená práce, tak auto po bourače může být solidnější, než originál z fabriky, kde se šetřilo na materiálu, počtu bodových svárů i na protikorozním ošetření. Samozřejmě klíčová je pořádně odvedená práce. Tu umí většina borců co se věnují restauraci vzácných veteránů. A těm se on právě dost věnoval.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.21  11:59

« Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Kouzelník jaksviňa. A kupoval sis auta od toho kouzelníka? ;-)
    Takové kouzlení by mělo být trestné, proti tomu je stáčení tacho bohulibá činnost.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.21  08:40

« Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

wl....měl sem v AU kámoše autoklempíře a to byl zrovna takový kouzelník.... ;-) Kdo umí ten umí, kdo neumí jen čumí.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.21  19:15

« Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.03.21  19:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Novou M3 v manuálu jsem nakonfiguroval za 2.5 mil......stejná cena jako MGTS.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.21  18:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

sf
    Jj, přitom jezdit někam sám v autě není samo o sobě nic, mnohem podstatnější je, jak se člověk chová a co dělá, a ne to kde/na jakém místě (zeměpisně)...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.03.21  14:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Áno, hlavne sa z toho nepo.rat, ale potom tu je druhá skupina ľudí ktorá do teba rýpe a počúvaš že vďaka takým ako som ja sa toho nikdy nezbavíme (aj keď som pretestovaný krížom-krážom).
    No ale to sme už ďaleko od áut.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.21  13:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Jak píše sf, individuální ježdění mezi okresy je brnkačka, stačí si napsat papír, a je to.
    Známá teď přijela autem (Audi A1 na českých/zlínských RZ) z Itálie a nechtěli po ní nikde nic, stačilo říct tranzit.
    Prostě hlavní je se z toho nepo...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.03.21  11:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

tms...Ateca je ok, díky za pokus, ale já přece jen raději Tiguana R nebo RSQ 3 SB.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.03.21  09:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

iudex - zrovna ty si taky můžeš přece vypsat papír a jet pracovně. Stejně tak já na firmu. Takže o víkendu dáme kafe u White Labela ?? ;-) Nebo ve Zlíně?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.03.21  09:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Konfigurace v pořádku, u té M2c, je tam o něco více výbavy než mám já, to hlavní tam je. Jako větší brzdy, lepší sedačky, vyhřívané přední sedačky. Určitě bych nemusel Komfortní přístupový systém, snadněji se to krade, ale chápu že to pohodlí se někomu líbí. Harmana jsem taky vynechal, po zkušenosti s M240i kde jsem to měl a rozdíl na levnější a lehčí HiFi je minimální.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.03.21  08:37

Teraz jazdím celkom hodne v rámci ČR a bol som aj na SK - no problém. Takto jazdí ale hodne ľudí. Túto paniku vyvolávajú iba média, ľudia neznalý majú strach a čudujú sa ako je možné že sa dá cestovať. Robím to ako WA, vypíšem,orazitkujem papier a ide sa. >:-[]
    Salóny sú tak isto otvorené, len sa trá telefonicky dohodnúť.
    Chcem opáčiť toľko vychvaľovanú X5 45e. :-!
    iu : aha, Briti sú už mimo EU.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.21  08:23

dedo: fred je "domáci", on by cez hranice nemusel a ak áno, ako pre pendlera preňho platí výnimka. Inak sakramentsky rád by som dal nejaké stretko, ale cez hranice mi ani komplet očkovanie nepomôže, aj tak by som po návrate musel ísť do karantény. Celkove ma to už dosť ser_e, nikam sa nedá ísť a k tomu takéto depresívne medziobdobie, ani zima, ani jar. A ani len ten blbý spoiler mi nechcú precliť, aby som si spravil aspoň malú radosť. >:-[] :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.03.21  07:40

Freddie....co máš za lubem ve Zlíně? Snad ne tu M2C? ;-) Teď ale mají zavřeno. Plus přes hranice by ses musel prostřílet.... >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.21  06:34

wl: Tvl, do Zlína ? Tolik kontrol na hranicích (okresů) bych asi nezvládl. >:-[] V neděli jsem jel do práce sám samotinkej po ránu a zastavila mě patrola. Jeden zleva, druhej zprava, třetí mi oblizoval SPZky. Podávám jim papír z práce, docela dlouho to studovali až jsem začínal mít pochybnosti o jejich gramotnosti. A pak že prej mi tam chybí datum platnosti. Já na to, že to platí dokud mě nevyhoděj. :-) A oni ne, že tam musí být datum platnosti....třeba do 31.12. Tak já jsem ten papír vzal, vytáhl propisku a dopsal tam ten datum. Teď na mě koukali.... a já no co, vždyť já jsem vedoucí, kdo jiný by to tam měl vyplnit. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.21  00:24

sf
    Asi hned jak ten krám otevřou. Můžeme si tam dát "zcuka"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.03.21  20:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Dedku, kedy ideme do Zlína k BMW? Tiež som ta objavil niečo zaujímavé. :*)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.21  17:44

Th
    Jj, to i interiér v našem CrossPolu (z JAR) proti němu vypadá luxusně.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…