Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.06.21  11:17

« 4er Gran Coupé

Čo hovoríte na novú 4er Gran Coupé? Na nemeckom webe je už aj konfigurátor, vrátane nejakých nových farieb: [odkaz]
    Tá Sanremo green nevyzerá zle: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.21  21:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Však prodejce se v tom taky nevyzná !! >:-[] >:D
    edit: skladovka GTI Clubsport 45 Edition v Praze v červené. Akorát že tam nedali adaptivní podvozek, což moc nechápu. Ani lepší audio, při tom k té velké NAVI je přípatek malý: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.06.21  20:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Akože sorry ale toto je podľa mňa dosť veľký fail zo strany VW. Kto sa má v hentom vyznať- červená linka na maske alebo aj vo svetlách alebo aj vôbe a to sa určuje podľa toho, aký máš model, svetlá a paket… veď v tom sa nemôže vyznať ani white label, nieto ešte zákazník alebo predajca (pre neho je to okrajový model a musí ovládať ďalších x dôležitejších modelov). No a konfigurátor do hnoja hodil vidly úplne a tobrazil auto bez svetiel (vlastne tome môžeš byť rád, podľa objednávky si tam nemal mať žiadne svetlá). Na červenom by mi to až tak nevadilo, ale ak by bolo biele alebo sivé, tak by ma to dosť vytočilo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.21  16:49

« Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

OK, tak třeba jindy :-) Pojedu koncem července do Tater, ale nevím jak daleko je od tebe trasa Trenčín - Žilina - Ružomberok - Poprad (24.7.)
    Podle mě ta linka ve světlech je jen po přidání IQ LED Martix světel, které jsou součástí 45 Edition paketu, proto nejdou kombinovat.
    EDIT: POTVRZUJI. STačí přidat k základu IQ Matrix světla a linka ve světlech naskočí. Po přidání Black paketu zase zmizí a zmizí také linka mezi světly :-) A ten nejde dohromady s balíčkem Edition 45, kde jsou ty IQ Matrix světla. Kdybych to byl býval věděl, neobjednávám Black paket, mám linku mezi světly, ale ne ve světlech. Černá zrcátka bych oželel, LED pásek mezi př.světly je tam podle všeho v základu, ikdyž v té době jsem myslel že je jen součástí Black paketu, stejně jako černo-červený spoiler (ale podle všeho je dvoubarevný vždy). A tmavší podbarvení světel bych taky oželel, ony podle všeho o moc tmavší nejsou. Ale takto budu mít červenou linku i tmavší přední světla a černá zrcátka.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.06.21  16:34

« Re: Re: Re: Re: GTI CS

Tom: tak rád by som videl GTIčko aj dal pokec, ale doma je dosť práce a na otočku sa mi ani nechce merať takú cestu.
    Inak pozrel som slovenský konfigurátor Clubsportu a tam je to totálne zmätočné. Štandardne má CS červenú linku medzi svetlami, ale vo svetlách už nie. Tam sa objaví až potom, ako človek prihodí Edition 45 paket. Keď pridám "Black style (čierne kryty zrkadiel)", tak zmizne linka aj medzi svetlami. A keď dám aj edition 45 aj black style, tak to konfigurátor nezvládne a napíše, že zobrazenie momentálne nie je k dispozícii. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.21  13:51

« Re: Re: Re: GTI CS

Doufám, že jsi kamarádku pořádně povozil i povozil >:-[] >:-[] :yes:
    ...a ukázala ti svého bobra ;-)
    iudex - co ty a srazík v Rožnově? Dlouho jsem tě neviděl. Teda jestli má W.L. čas a ty můžeš na západ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.06.21  13:42

« Re: Re: Re: GTI CS

Tak jej predaj svoje a iď po M3 bobra.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.06.21  13:35

« Re: Re: GTI CS

Tom: good job. :yes: Ako nie je tá linka dôležitá, ale ku GTI patrí a hlavne domotal to VW.
    P.S. dnes ma potešila kamarátka, že si chce kúpiť k 40ke BMW 3er, vraj som ju inšpiroval. Tak nie všetky ženy túžia po SUV (prípadne "chutnom mini"), ale niektoré (s vkusom >:D ) ocenia klasický trojpriestorový sedan. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.21  13:23

« Re: GTI CS

Tak jsem reklamoval a červená linka bude. Samozřejmě se cukali. Teda celý ten předek mezi světly vč. loga GTI >:-[] A opraví popis na konfigurátoru, kde je to hodně nejasně napsané.
    Co takto udělat o víkendu nějaký malý sraz v Rožnově na kafe a zmrzku? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.06.21  13:07

« Re: Re: GTI CS

Slovácký Kopec před 2 týdny. Bráchův vnuk pokračuje ve šlápějích dědy a otce. Získal sponzoring na letošní sezónu od Yokohama tyres, Dojel se svou "kouřící" Oktávkou ve třídě E1-2000 na bednu. [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  22:16

« Re: GTI CS

Doplnil jsem 3 fotky červeného GTI CS s Black paketem, je pravda, že doteď jsem si ani nevšiml, že tam ta červená lišta chybí (měl jsem několik fotek červených Clubsport verzí uložených). A na závěr 3x červené s červenou lištou :-) (plus detail mého s otevřenou kapotou).
    [odkaz]
    Porovnávat s verzí Clubsport S je trochu mimo mi přijde, ale asi nesehnali obyčejný Clubsport. Prej nový ale lepší než předchozí TCR a Clubsport.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  22:12

« GTI CS ed. 45

Th
    Ten test G8 GTI CS ed. 45 vyjde v příštím Fasteru, a bude tam i porovnání s G7 GTI CS S!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  22:10

« GTI CS

Th
    Tak zrovna s tímto grafickým výstupem z konfigurátoru toho moc nevyreklamuješ...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  22:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Takto vypadal grafický výstup z konfigurátoru 15.12.2020, kdy jsem posílal konfiguraci k nacenění. Včetně Black paketu. Mají být černá zrcátka a nejsou. Přední světla chybí. Takže na tohle se nedalo spoléhat. Bylo to pár dní po tom, co konečně šla kombinace adapt.podvozku a 19" kol. Teprve o 2 týdny později tam přidali Harman Kardon, o který jsme ještě rozšiřovali.
    [odkaz]
    Jako že je tam LED lišta s černou lištou je tam napsané, ale teda vůbec mě nenapadlo, že by tím zmizela ta červená lišta. Tu beru prostě jako naprostý základ GTI, platný již od roku 1976 !! :-| :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.06.21  21:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl: jj, to s tím black paketem jsem přehlédl.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  21:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Th
    Pravděpodobně je to až teď, po náběhu nového modelového roku.
    Ale ten popis black paketu je teď, co se týče té lišty na masce mezi světlomety, jednoznačný...
    Divné je, že GTI/GTI CS (no ed. 45) dál prezentují s červenou linkou ve světlometech.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  21:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Jako že je tam napsaná černá optika světel a led pásek a černá lišta OK, ale nic o tom, že ta červená linka, tolik typická pro GTI, od tama zmizí! To mě jako štvou, to se budu s nimi ještě trochu hádat. Těžko budou měnit světla, tam to ani tak vidět není, ale budou muset sehnat ten střední panel s led lištou a červenou linkou, jak byl Clubsport od začátku promován.
    Stačí že verze Edition 45 má na sedačkách logo GTI a verze Clubsport nemá, ikdyž jsou ty sedačky stejné. Ty červené nitě asi taky něco stojí >:D
    Jinak Kuba Rejlek z Fasteru nyní již pár dní jezdí s GTI CS45 a je hodně spokojen. Jen zvuk to prý moc nemá a to tam jsou Akrapy.. Dobře prej funguje režim Nurburgring na rozbitých okreskách..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  21:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

pd7
    To první je z konfigurátoru, to snad poznáš...
    Mě by nevadila ani světlejší/tmavší, hlavně aby naživo nešla příliš do modra.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  21:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg
    Trojdverová verze by to logicky zachránila "pouze" při pohledech zboku.
    Tady je na začátku dobře vidět jak se ta rodinná 5dv. konfigurace nehodí do společnosti dřívějších edičních (výročních) GTIček:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  20:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl...co je co???????
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  20:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

iu
    Třeba tady vidím Hankook Ventus S1 evo3:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  19:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

pd7
    [odkaz]
    [odkaz]
    Co na tom nechápeš, šedý zákale...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  19:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

w-a
    Podle konfigurátoru je ta linka ve světlech jak píšeš... a na masce není u Th protože black paket - "černá lamela vč. LED osvětlení lišty mezi světlomety"... a ta černá lamela přechází u black paketu i do světel. Takže pro GTI jsou tři barvy linek předních lamp, "stříbrná"/čirá, černá a červená a dvě barvy linek v masce, červená a černá.
    Takže červenou linku i ve světlech teď může mít jedině CS ed. 45.
    Ale prezentovali s ní G8 GTI (i GTI CS bez ed. 45) od začátku.
    A pro ed. 45 nelze objednat black paket.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.06.21  18:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl: Mě to právě vyburcovalo na ten konfigurátor kouknout a je to tak. Bez ed.45 jsou ta světla bez červené linky. Ale mezi světly být měla a jakkoliv se to zdá jako banalita, tak já bych jí u GTI taky chtěl.

Jinak jsem ale co se týče vzhledu G8 podobně kritický jako Leg. Ano, GTI CS ledacos zachraňuje ale stejně se mi o dost víc líbil G7. Jestli se jízdně Golf zlepšil tak, jak se píše a mluví, tak fajn. Vzhled bych překousnul, infotainment už o dost hůře, snad jo....ale jedině za peníze, co stála sedmička. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  16:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg....věř mi...pochrúmany chrbat po 50 už nikdy nebude v cajku... ;-\ Myslím, že jako univerzál TR bude perfekt.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  16:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Vzhledem k tomu, že se chystám dát na začátek značky EL8, kvůli parkování v modrých zónách, tak bych tam zrovna to červené GTI mohl vyměnit za modré GTE >:-[] >:-[]
    Nebo proužek dolepím modrou či červenou páskou ;-)
    EDIT: koukám na konfigurátor a opravdu, když dám Black paket, zmizí červený proužek :-( U jiných barev než je červená je to viditelnější. Tak toho jsem si nevšiml (nebo to v prosinci spíše takto ještě nefungovalo, neboť nějakou dobu nešla ani kombinace 19" kol a adapt.podvozku na čemž jsem trval). No a popis není moc jasný!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  16:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl....nevím na které fotky se díváš ty, ale na těch na které se dívám já. to vidím opačně....asi mám už šedý zákal..... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.06.21  16:09

Ale iste, veď ja kritizujem len dizajn (+uštipačná poznámka smerom k infotainmentu), o zbytku nemám pochybnosti. Myslím ale, že problém nie je len vo svetlách, proporcie celkovo nie sú úplne správne, to auto kľudne môže v súťaží krásy bojovať s aurisom.

A navyše facelift thomovi moc nepomôže. Aj keď… o rok si kvôli nv kúpi tichuana, ktorý o ďalší rok predá, lebo chrbát je zasa v cajku a rovno môže objednávať facelift. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

iu
    viz 15:40
    Zobraz si grafiku na cs/sk konfigurátoru. Pokud nedáš ed. 45, tak světla červ. linku nemají, pouze maska, světla s červenou linkou jen u ed. 45.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  16:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Tms....vy,se.r se na nějaký červený proužek. Na konf. je to nejasné a červený proužek na červeném autě...? To by ani mě nevadilo.... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.21  15:56

Leg: tak 340i sa o koniec tacháča takmer oprie, viď: [odkaz]
    Inak ja by som k Clubsportu nebol taký kritický, stále sú to veci, čo sa dajú priebežne, resp. v rámci faceliftu vyriešiť (tie divné predné svetlá, blbnúci infotainment), dôležitý je technický základ, motor, podvozok, jazndé vlastnosti a to má Clubsport zjavne špičkové.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.06.21  15:49

Na červené prúžky by som sa vykašľal, u červeného auta je to jedno. Skôr ma trápi základ, nech to vnímam z každej strany (hb, variant, holobyt, GTI, fotky, naživo, biele, čierne, farebné…), mk. VIII proste nie je pekné auto. Úplne stratilo charakteristickú jednoduchú eleganciu predchodcov, a trojdverová verzia by to určite nezachránila. Ale aby som len nehanil, thomasino z tohoto základu vytrieskal maximum a jazdne je to evidentne špička. Tak veľa šťastných kilometrov a trpezlivosti so sekajúcim infotainmentom prajem. :yes: >:-[] :-)

Ach, 130i, konečne poriadne auto! Všimnite si, že ako jedno z mála dokáže prísť na koniec “tacháča”. Ja som to ale nikdy nevyskúšal, aj keď párkrát som bol celkom blízko. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  15:40

Th
    Vypadá to, jako když si na běžnou verzi dáš na masku logo GTI...
    "Black Style paket:
    - černá vnější zpětná zrcátka
    - černá lamela vč. LED osvětlení lišty mezi světlomety
    - černé podkreslení LED světlometů"

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  15:39

pd7
    Ta šedá moonst. je grafice na konfigurátoru světlejší, než na fotkách.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  15:35

wl....taky se mě to nezdálo.....na konf. je ale ta šedá Moonstone o hodně tmavší...na obrázku bych řekl skoro křída, ale ta v nabídce není.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.21  14:43

Tom: tak to je zaujímavé, všetky fotky Clubsportu bez ohľadu na výbavu (vrátane Edition 45) majú červené prúžky aj v maske, aj v svetlách. To je na reklamáciu a zľavu z kúpnej ceny (a prúžok má hodnotu tak aspoň 50t Kč) >:D
    Inak nielen pre Lega tu je jeho bývalá 130i na nemeckej Autobahn, ide to stále pekne na ten vek a výkon. Aj keď to atmosferické plnenie sa nejak neprejavuje na točivosti, točí to max. 7000 rpm, ani o chlp viac ako moje turbo: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.21  14:28

Ženskej zober lak na nechty, či rúž na pery a dorob si doma tú linku. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Na té fotce ta barva nevypadá vůbec tak jako na živo na světle, ona bude spíše malinová červená >:-[] Bude to podobné jako naše oranžovo-hnědá Sunset Orange, bude záležet na světelných podmínkách a foťáku >:D Dnes trochu lítání kolem úvěru, chtěl jsem 20% platit přes úvěr na 2 roky, ale minimum je 30%, takže mi asi zbylo na Remuse na M2c >:-[] Trochu jsme to celé urychlili kvůli dovolené mého prodejce, takže převzetí bude již ve středu po obědě :-)
    WL - jak vidíš, tak Cross Golf se ještě dělá !! ;-) Když jsem do toho nastupoval a sedačka navíc nebyla úplně dole, připadalo mi že lezu do Atecy! >:D >:D
    P.S.: A všimli jste si, že tam na GTI CS300 chybí vpředu ten červený proužek ?? Byl jsem dost překvapen, ikdyž jsem si to všiml až doma z fotky. Již to řeším s prodejcem a on s importem. Asi díky Black paketu (tmavší optika světel, LED proužek mezi světly, černo-červené křídlo, černé zrcátka) zmizel i červený typický proužek. Což nebylo nikde uvedeno, asi ho tam chci :-) Ikdyž u červené barvy je to skoro jedno >:D >:D Samozřejmě půjde doplnit jen mezi světla, ale do světel ne.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  13:00

pd7
    To není bílá perleť Oryx, ale šedá Moonstone.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  11:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Th
    Cross Golf se ještě dělá? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  11:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl....no vidíš....já to taky tak s tou červenou viděl, ale nechtěl sem do nikoho rýpat....... ;-) >:-[] Já bych asi zvolil tady tuto...bílá Oryx? ..[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  11:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

iu
    Se nedivím, že se ti ta barva líbí, dyť na té fotce vypadá skoro jako ta vaše SsO! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.21  08:19

Viem, “oni” ma časom donútia na očkovanie ale zatiaľ to je pre mňa tabu s takou či onakou vakcínou. Nám silným Oravským kusom netrá ništ. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.21  08:07

Tom: paráda, blahoželám! Vyzerá to lepšie, než som čakal, tá červená je fakt podarená. :yes:
    Gumy budú na 99% S005, ako som už písal, väčšina testovaných Clubsportov mala práve tieto gumy.
    Dedo: už som to písal, nie sú Bridgestony ako Bridgestony, S005 sú síce UHP, ale v danej kategórii len taký priemer. Ja som na nich oceňoval asi len dlhú výdrž, vydržali mi 3 roky vrátane jazdenia na okruhu a menil som ich skôr preto, že som chcel nové, nie preto, že by boli zodraté. Ale inak nič extra. To tie Potenzy Sport sa črtajú podstatne lepšie, lenže tie Tom na 99% mať nebude.
    Fred: tak keď máš opačný názor ako väčšina, tak už si iste zaregistrovaný na očkovanie Sputnikom? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  08:06

PS 1 Každé pneu je dobré......ale musí byt nafúkané....
    PS 2 QV váha.....udělals chybu. Od včerejška budeš vědět, že jezdíš s obézním autem.... >:-[]
    PS 3 Politika je ok, ale jen občas a v malých dávkách.... :-!
    PS 4 GTI by bylo fajn aj bez dveří..... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.06.21  22:25

PS 1 : ja by som sa nebál ani tých pneu "Altenzo Sports Comforter" >:-[] >:-[] >:-[] budeš robiť "drift show" s FWD.
    PS 2 : dnes som bol zvážiť QV - 1680kg (TP 1655) - 2/3 nádrže + 5kg v kufry ;-\
    PS 3 : politiku asi nehajme na iné diskusie aj keď mám iný názor ako väčšina.
    PS 4 : to GTI by bolo very fajn ako 3-dv
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.21  18:58

tms....už sem to tu nedávno psal.....Bridgestony bych nepodceňoval...svého času v F-1 daly Michelinkám pěkně na p.r.d.e.l.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.06.21  16:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Tady přišel jeden Cross Golf, zatím ještě s převozními zarážkami, dnes sundáno z kamionu
    [odkaz] +další 2 fotky
    Bohužel pneu Bridgestone (asi model Potenza S005, nejsem si jistý) a ne GoodYear F1 SuperSport. Co se dá dělat. Ale koukám, že mají nový model Bridgestone Potenza Sport co vypadá dle testů hodně dobře: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.21  16:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Tato RAVka se mě líbila nejvíc....už jsem na ni dal kdysi i zálohu, ale na poslední chvíli jsem ucukl..... ;-\ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.21  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

iu....dokonalé by to bylo, kdyby do toho namontovali ještě druhou půlku toho šestiválce... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.06.21  15:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg
    Jasně, že ani předchozí nebyla žádná krasavice, ale když vyšla ta současná, říkal jsem si, že ta předchozí vlastně zas až tak škaredá nebyla... >:-[]
    Ty nemáš Toyotu, ty máš přece Lexus... :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 03.06.21  13:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Iudex: skôr “dokonané”

Wl: netvrdil by som, že nová ravka vyzerá horšie ako predchádzajúca. Skôr by som povedal, že obe sú škaredé, ale každá svojim spôsobom. Staršia je plná expresívnych prvkov, napriek ktorým má totálne bezpohlavný výraz. Nová je zas čudne agresívna, čo vynikne hlavne v bielo-čiernej “stormtrooper edition”. [odkaz]

Ale mne parkuje v garáži verzia ravky, ktorá na tom nie je o moc lepšie, tak som radšej ticho. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.06.21  11:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

dedo: Už len krídla ako Fantomasovo lietajúce auto a je to "dokonalé". 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.21  09:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Tak bude vypadat ten můj....[odkaz]
    [odkaz] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.21  22:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg
    Víš, co se mi líbí na nové RAVce, že když máš tu předchozí, tak si říkáš, fakt dobrý, ještě, že jsem stihl koupit tu minulou generaci... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.06.21  22:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Yaris cross, taká miniravka. Čo nie je kompliment. :-) ale auto možno dobré.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.21  20:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

pd7
    Co je na tom komickém špuntovi brutální? Leda tak to šílené oplastování... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.21  20:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

pd7
    Tak to je "investice" do auta jak noha... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.06.21  20:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Brutální SUV co je FWD a nemá ani samosvor ?? >:-[] >:D >:D
    Pro ženskou a důchodce asi dobrý :-! Ale když si k tomu necháš M140i, tak proč ne. Teda pokud s ním budeš občas i pořádně jezdit a ne o něm jen psát ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.06.21  20:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

tms....nesouhlas. Tak má správně vypadat brutální SUV. I když bude jen do města.... >:D >:-[] I ty hranaté blatníky k tomu patří.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.06.21  20:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

No ty woe, ty oplastovanej Yaris ale nevypadá moc koukatelně :'-( :-(
    Vůbec se mi nelíbí hranaté lemy blatníků, což Toyota používá s oblibou. Bohužel.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.06.21  16:09

wl....R3 je polovina R6 a taky tak zní, voe,,,,, ;-) Btw, jsem "objednán" na privátní "čum čum" párty ve Zlíně na úterý 15 června. Budu referovat dojmy asap. ALE mezitím.....jak tak sleduju ten vývoj na trhu a útok zkratomobilů, tak jsem dospěl k závěru, že prodávat M140i by byla v tuto chvíli velká chyba a tak místo prodeje do ní investuju. [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.21  15:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

pd7
    rohlíkový excross s "usraným" R3:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.21  13:26

sf
    A taky slavnostně vyhlašují své největší nepřátele jako Rusáci? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.06.21  12:21

Nechcem do politiky moc vŕtať ale USA má tiež vo svete kámošov kde sa pozrieš. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.06.21  18:18

« Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg....Rusko namísto toho aby hledalo přátele, stále hledá nepřátele. Nechtěl bych trpět tou jeho chorobou....a očkovat se proti ní nedá.. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.06.21  17:34

« Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Fanúšik Putina jazdí na aute vyrobenom u nepriateľa Ruska číslo jeden (USA) a registrovanom u nepriateľa Ruska číslo dva (ČR). >:D

Podobnú M kamufláž ako ten Manhart má u nás jeden chlapík na svojej… 320d. Ale v Mpakete!!! a tiež má custom značku. Čo ušetril na motore, mohol vraziť do fólií (teraz už má druhú verziu) a EČV, je to o prioritách. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.06.21  16:38

Jedna 600-ti-koňová M2c s úpravama tam byla. Ikdyž ten den jezdila na mapu kolem 450 koní. Tady společné foto 10-ti aut pohromadě, plus pak jedna pěkná jízdní fotka. Aneb když se sejde asi 4000 koní!! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.06.21  13:00

« Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

tms.........hahaha....až budou zase na 1 máje jezdit alegorická vozy, tak ta 600 koňka by mezi ně hezky zapadla..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.05.21  21:22

Ta bílá má černou střechu proto, že je to M2 CS s karbonovou střechou >:-[] Stejně jako jedna černá je taky CS :-) Jinak půlka lidí byla z Brna a okolí, jeden od Olomouce a druhá půlka byla z Prahy a okolí..
    EDIT: Pradědo - tobě by se asi líbilo tohle zbarvení 600 koňové M2 :-) Ta teda na sraz bohužel nedorazila.. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.05.21  18:44

pd7
    Proč mi píšeš, že to nelze, když právě to kritizuji, a že nejde W, G apod., vím samozřejmě taky... ;-)
    Ad odkaz - jako, že PUTIN je 3 x nula? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.05.21  17:26

« Re: Re: Re: M2C(S)

wl....RZ na přání "skoro prázdné" nelze. Je předepsaný počet písmen a číslovek a také písmena, která jsou "mimo". Třeba jako W..... >:D Tady je super RZ.... >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.05.21  17:17

« Re: Re: Re: M2C(S)

iu....okruhová hračka M2 manuál (pata/špička. ;-) ), "za hubičku"..... ;-) >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.05.21  15:07

« Re: Re: M2C(S)

Leg
    Přesně, těch 8 znaků mě taky odradilo od české RZ na přání, i když nejen to...
    RZ na přání má být spíš skoro prázdná a ne ještě naopak!
    S barvami taky souhlas. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 31.05.21  14:40

« Re: M2C(S)

Aha áno, čierny kúsok so zlatými kolami má nielen cs kolá ale aj špeci kapotu. To som si nevšimol.

Keby som si mal vybrať z ponuky na základe vzhľadu, tak asi tiež hockenheim s bbs (?) a v tesnom závese čierna cs so zlatými kolesami.

Modré sú tam podľa môjho neznalého oka prevažne verzie pred faceliftom, čo o prejedenosti niečo hovorí.

Custom značky by som si v čr nekúpil okrem iného aj kvôli tomu, že majú 8 znakov a tie sú potom príliš nahusto. Z typografického pohľadu to nevyzerá vôbec dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.05.21  13:08

« M2C(S)

Kdepak hoši, jedině Hockenheim Silver! :yes: >:-[] ;-)
    P.S. Ta modrá se mi taky brzo "přejedla".
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.05.21  09:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R

Áno, aj nejaké nálepky má, takže presne Tvoj štýl. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.05.21  09:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R

iu....náhodou....ta bílá s černou střechou a polepy vypadá nejlíp... ;-) >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.05.21  08:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R

Tom: paráda, musela to byť dobrá akcia. Ani by som nepovedal, že v Brne a okolí je toľko M2jok. Tiež už by som šiel na nejaký zraz.
    Inak niežeby som si prihrieval polievočku >:D ale Tvoja oranžová je najkrajšia farba. Modrá je pekná a výrazná, ale je už dosť sprofanovaná a prejedla sa mi, každá druhá M2 je modrá, naopak biela a čierna sú fádne a nezaujímavé. A inak pozerám, že medzi majiteľmi M2 sú populárne nápisové evidečné čísla. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.05.21  17:15

« M2C(S)

Leg
    Minimálně tři z devíti mají Ypsilonky, Th + 2xCS.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…