Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.21  15:46

« Re: Re: Re: Najkrajšie BMW

Pár pěkných fotek z EcceHomo, vč. McLarenu a toho nejhezčího BMW ;-)
    [odkaz]
    ...a další :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.11.21  10:54

« Re: Re: Najkrajšie BMW

Chlapi, kde se dnes člověk pohne, tam na něj čučí elektro.....zdá se, že je to s ICE v * hlavně teď po té konferenci v Glasgowě. No, já to ještě nějak doklepu, ale těch z vás mladších je mě líto... ;-\ ;-\ ;-\ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 11.11.21  11:33

« Re: Najkrajšie BMW

Za mňa je v dnešnej dobe topka M2. Ja lifty moc nemám rád, radšej sedan.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.11.21  10:31

« Najkrajšie BMW

Na webe sa vyrojili prvé testy 4er Gran Coupé. Liftbacky mám rád a 4GC sa mi celkom páči. Predok síce stále nie je ono, ale v tmavšej farbe sa to stratí a celkové línie karosérie sú elegantné, k tomu praktickosť liftu. Aj keď Joe Achilles bol dosť skeptický, GC ho nepresvedčilo: [odkaz]
    Ale potom som našiel jeden starý český test minulého 440i Gran Coupé a to auto je (vo výraznej farbe a na veľkých kolesách) vizuálne dokonalé: [odkaz]
    [odkaz] Za mňa asi úplne najkrajšie BMW v histórii (OK, hneď za M1)
    V porovnaní s ním vyzerá nové 4GC (ktoré je inak pekné) ako tlstá Berta: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.11.21  20:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Zemřel Miro "Meky" Žbírka........byl to BOREC... :yes: (Byl o 5 let mladší než já. Už to pár let tak počítám..... ;-\ )
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.11.21  18:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Dany.....Yaris Cross. Byli jsme ho již vizuálně ohodnotit. Ok. Jízdy tenkrát ještě nebyly na pořadu dne. Volali mě nedávno ze Zlína, že už mají Yaris Cross předváděčku, ale vlezlo mě do toho to RS3, tak jsme tam zatím nebyli. RS3 bohužel narušilo moje plány. My jsme původně plánovali, že si pořídíme nějaké kompakt SUV, které se časem stane univerzálem a Yaris Cross by jsme pak prodali. Teď to vypadá tak, že se univerzálem stane RS3 a stávajícího Yarise (najeto 36 000km) si zatím ponecháme jako Rohlíkový Express.....soudružka (majitel Yarise), nechce investovat dalšího 1/2 mega do nového Yarise. Tož tak.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.11.21  17:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Taky zelená...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.11.21  09:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Fred:

ja som velice spokojný. Spravil som túto sezónu len 3t km, ale zajazdil som si parádne.
    Keď už sme pri tom, ideálne by bolo mať tak tri až štyri mašiny. Enduro, ideálne nejaký dvojtakt. Naháča na okresky, asi KTM 690 - 890, Triumph Speed, Aprilia Tuono... Skôr asi niečo ľahšie a obratnejšie. A turistu by som nemenil. Kawa je dostatočne pohodlná a viac cestná ako ostatné (GS, Adventure). Ak by som bol mladší a bez problémov s chrbticou, tak by som volil asi niečo športovejšie. Takto je to pre mňa ideálny kompromis s lepším posedom, ktorý nerezignoval úplne na športovejšie zvezenie. Áno, chcelo by to chlp výkonu navyše (skúsim či sa dajú dať mapy z SX, 140k) a určite vymeniť gumy. Bridgestony sú viac touring ako sport. S nejakými Rosso Pirellkami to bude úplne iný stroj.
    V reále som sa držal s ľahšou a podobne výkonnou 900XSR na športových Michelinoch v okolí Štiavnice a bol som rýchlejší ako GS a Adventure v kopcoch Makova.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.11.21  08:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Inak gratulujem Dedovi, že sa konečne rozhýbal, Fredovi k hriešnym myšlienkam a Thomovi, že sa neopúšťa

Dedo, zrovna včera som sa bol previezť na Yaris crosse, hybrid, predokolka a na rožky je to celkom príjemné auto. Pohýňanie s eCVT a reakcie v nižších rýchlostiach sú návykové.
    V porovnaní s Pumou má trochu horší podvozok, ale na také to normálne jazdenie v pohode. A spotreba mestská, skúšobná 5l
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.11.21  08:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

iu : neuveríš ale robím papiere na loď >:D , helikoptéra by tiež nebola zlá.
    Túto zimu by som xcel ale kúpiť asi moto (absťák preveliký). Dany je spokojný s Kawou alebo po nejakom pojazdení by si xcel radšej niečo iné?
    Rád by som nejakého turistu.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.11.21  08:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Istého času tak kupovali autá hokejisti. Jeden nemenovaný bol u bavorákov na serviske a mal ísť do Tatier a hovoria mu tam, že tam nemôže ísť na letných, že tam je sneh. Na jeho auto zimné nemali, tak zobral X5, čo bola na zimných. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.11.21  08:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Iudex: Java green býva zachytená trochu svetlejšie
    [odkaz]
    [odkaz]

niekedy až moc:
    [odkaz]

Ak je to ona, tak je celkom podobná Kawasaki emerald blazed green
    [odkaz]

Takéto farby sa dosť ťažko zvečňujú. Myslím, že som ju raz zazrel vedľa u bavorákov a bola skôr tmavšia, ako tá z tvojho odkazu.
    (Asi to bola skôr ermes na slnku)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.11.21  08:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Dany: a keď vyčerpá možnosti áut, je široké pole v rámci lodí, vrtulníkov, lietadiel... >:D
    Ad kyalami green: tak možno nejakú malú úlohu hrá aj to, že je bezplatná, ale pri dvoch miliónoch korún to asi nebude podstatný faktor, takže sa skôr ľuďom naozaj páči.
    Btw. tu je 4GC v zelenej ermes, myslím, že výborný match k danej karosérii: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.11.21  08:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl.....proč asi? Počítají s tím, že je u nás dost borců, co se na takovou divočinu nachytají? ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.11.21  07:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Fred: letné, zimné, na okruh, do mesta, farmárske... však nie si už ďaleko od ideálneho stavu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.11.21  00:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Nezapomeň, že je taky (u nás) ta barva v základu/bez příplatku (jako jediná). ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.11.21  22:38

wl....tož mě to není líto....v danou dobu to mělo své opodstatnění a líbilo se mě to. Měl jsem ten samý M Performance decal i na X5. Na X5 ale na světlé výšce tolik nezáleželo. Na M140i už ano. Decal na okně je super. Už tam mám druhý. Ten první "neprošel" na STK.... ;-\ Ale mě kur.wa jen tak neodradí..... ;-) >:D >:-[]
    Zelená Kyalami je really moc "hledivá" barva. Proto si ji také do minulého pátku už objednalo 7 borců.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.11.21  22:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Jj, žlutozelený centrofix! Ten i s rezavých plecháčů udělá cool disky... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.11.21  21:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl: Jj, možná bych ve finále vyměkl a bral nějakou "ztraťsevdavu" barvu, ale rozhodně mě Kyalami svojí výrazností neodpuzuje. Zatímco ta na M3 je pro mě klasická tunerská barva, která se řadí mezi očitrhající centrofixové oranžové a růžové na jejich výtvorech.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.11.21  21:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

w-a
    Tak tak, ta značkovací zelená je pro ty, co si ty chybějící koule potřebují něčím okázalým kompenzovat.
    Do zelené Kyalami bych sice sám nešel, ale uznávám, že ten odstín je naživo trefený dost dobře. Ale potřebuje k sobě co nejvíc černé, ideálně včetně střechy a spíš kratší hb, než delší sedan.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.11.21  21:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Zaplatíš za nejdražší "papír" na světě a pak je ti líto tu hrůzu sundat, na okně detto... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.11.21  21:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd77: No, když tu zelenou (jak výstižně napsal wl: značkovací) na M3 vidím, tak bych řekl, že "some guts" je právě to, co ti v objednání takové barvy zabrání. To je dobrý tak pro bezkulčáky. >:-[]

Naopak ta Kyalami na RS3 je sice pro extroverty, a to já zrovna nejsem, ale docela by mě lákala. Když už, tak už.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.11.21  18:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl....ano, pravda.....černý práh opticky zvedá světlou výšku......i na M140i mě to moc nesedí...ale platilo se za to extra, tož škoda to sundávat, ......[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.11.21  15:46

iu
    Ta metalická Brooklyn Grey má tady blíž ke Kreide, než k Nardo, ale vadí mi tam z profilu ten vysoký černý "práh", který opticky výrazně zvedá světlou výšku, to se nepovedlo.
    Navíc ten práh trčí ven, takže se přes něj bude "báječně" n/v. Škaredé a nepraktické, samé "výhody"... A co ty lakované lemy blatníků, jak na mém allroadu? Provedení není špatné, ale proč to tam vůbec dávat? Méně je často více.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.11.21  15:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl: jasne, tá verde mantis je ako zvýrazňovač, úplne desná. Nie každá zelená je dobrá. Naopak Java green je výborná a na väčšie karosérie verde ermes:
    [odkaz]
    [odkaz]
    Btw tu je 2er v brooklyn grey, niečo medzi kriedou a nardo šedou, to by sa Ti mohlo páčiť: [odkaz]
    market: jo, to si tu už dával. Ale čo aktuálne dojmy? Ráno už býva námraza (bol som predminulý víkend v Tatrách a ráno už bolo zamrznuté), tak ako sa stávajú cesty vhodnejšími pre TYGRa, už by sa mohli Tvoje nie úplne nadšené dojmy zlepšovať.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 09.11.21  13:48

Na Hyundai i30N som nejazdil, ale toto je moje porovnanie bezprostrednych dojmov pred par mesiacmi Cupra R vs TYGeR:
    100 km mojich oblubenych okresiek na Cupre a to iste na TYGRovi.
    Pocasie slnecno a sucho.
    - spotreba 12L/100 km TYGeR a 11L/100 km CUPRA
    - zvuk motora jednoznacne lepsia CUPRA
    - prdenie do vyfuku jednoznacne lepsia CUPRA
    - trakcia jednoznacne lepsi TYGeR
    - stabilita auta pri prudkom brzdeni lepsia CUPRA
    - zrychlenie do 100 km/h lepsi TYGeR, zrychlenie nad 100 km/h vyhrava CUPRA
    - pata spicka sa mi lepsie robi na Cupre (asi zatial vec zvyku)
    - manual vseobecne troska lepsi TYGeR, ale z 3 do 2 je lepsia CUPRA
    - v zatackach sa tych 100 kg mensej vahy na TYGRovi nejak extra neprejavuje, ale nesiel som uplnu hranu
    - hluk od podvozku jenoznacne lepsia CUPRA
    - zatial si neviem zvyknut na ten pocit, ked sa TYGeR v zatacke zrazu stane mierne pretacavy. V zadku to citim, akoby zadok auta vybocil par centi von, pritom kolesa drzia pekne svoju stopu. (v rezime NORMAL to citit viac, v rezime TRACK mam pocit trocha menej). Riesenie bude pravdepodobne vymena zadneho stabilizatora za pevnejsi CUSCO, alebo WHITELINE a vymena unibalov CUSCO na spevnenie zadnej napravy.
    Cize ked to zhrniem, na suchu cestu je pre mna CUPRA lepsia volba. Na mokro a zimu jednoznacne TYGeR.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.11.21  13:41

sf
    U tebe by to měl být (z těch dvou) jasný TYGR, bo má jen tři dveře... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.11.21  13:39

iu
    No, to je mnohem lepší/přijatelnější zelená, než ten značkovací centrofix před tím. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.11.21  13:35

Nič nejdem kupovat len tak som premýšlal na cestách (11 dní a 5000km).
    Celkom dosť som videl i30N a TYGR-ov tak ma to napadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.11.21  13:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pradeda: u Gašparíka máš okrem slušnej kvality spracovania a výroby hlavne istotu, že je to domáce mäso, žiadne "mäso z krajín EÚ a mimo EÚ". Ja ale nie som moc na údeniny či paštéky, plus doma máme vegetariánku, takže Gašparíka navštevujeme pomenej.
    U mňa green is the new orange, ako úplný ideál (money no object) vidím takúto kombináciu: [odkaz]
    fred: vidím, že obludu s V8 potrebuješ vyvážiť niečím malým a živým, to sa potom vhodnejšie javí TYGR. i30N je bezpochyby praktickejšie auto, ale na to ty hotheč nepotrebuješ a Yaris GR má určite lepší "petrolheadský" imidž ako Hyundai. Ale nech sa vyjadrí market, pod Tatry už prišla zima a snáď má viac skúseností s vhodným prostredím pre svojho TYGRa.
    Mňa celkom zaujalo nové 2er kupé, zatiaľ je embargo na jazdné dojmy, ale náznaky sú sľubné. 2er s motorom 30i by bol asi jediný zadohrab, ktorý by som si teoreticky vedel predstaviť, naviac 30i RWD bude aj relatívne dostupné (keď príde do predaja, momentálne je len 20i a 40i). Ale i tam radšej 40i s xdrive. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.11.21  12:29

sf
    Tak proč se ptáš, když to evidentně sám víš nejlíp... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.11.21  12:24

WL: a na track day Cayman GTS >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.11.21  11:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

iu....včera jsme byli u Bachana na kávičce a na koláčcích a také dokoupit zásoby od Gašparíka.... ;-) Kačaciu Paštétu neměli, ale měli novinku Domáce Dobroty Luncheon Meat....tož su zvědavý jak bude chutnat.... ;-) Paštétu ale měli od nového dodavatele René Šika z Podlužan.....tož uvidíme jaká bude.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.11.21  11:54

sf
    Teď na zimu určitě TYGRa, na léto zase asi spíš i30N.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.11.21  11:50

Freddie.....i30N vs Yaris GR? Ani s jedním jsem nejel, tak těžko říct. Pro mě by to mohl být klidně Yaris, protože jsme sami 2. Ale pro někoho kdo má ještě doma děcka, tak jako "výpomoc" by se pak víc hodilo i30N....I think... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.11.21  11:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

iu....já byl z Quattra tak unešen, že jsem úplně zapomněl na svá předsevzetí o N/V a vůbec jsem s objednávkou neváhal. Samozřejmě výběr barvy byl trochu komplikovaný, ale nakonec z toho byl rozumný kompromis....I think... ;-) Zelená? No ta zelená na M3 to je jasná bomba. Vybrat si takovou barvu na M3 to chce "some guts".... >:-[] Kyalami green na RS3 je jen slabý odvar oproti té mantis green na M3.... >:-[] Teď jsme párkrát jeli kolem Top Centrum a ta zelená RS3 tam na parkovišti září jako hvězda na tmavém nebi..... ;-) Ne, barvu už měnit nebudu..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.11.21  11:31

Asi áno, v normálnom svete je 4x4 (=16) výhoda. No a 3,1 na kilo je už fakt "hodne" slušné.

Ešte otázočka čo by ste radšej kúpili: i30N vs Yaris GR? Len tak pre zábavu a občasný track day.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.11.21  08:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

deda: jj, to už je vonku dlhšie. Každopádne sa ukazuje, že najnovšie štvorkolky už nie sú nevýhodou ani na trati, kde v minulosti vyššia hmotnosť 4x4 prevážila výhody lepšieho gripu.
    Aj M3 xdrive maximálne chvália, nielenže má citeľne lepšie časy zrýchlenia, ale ani pri jazde sa neprejavujú nevýhody. A hlavná výhoda m xdrive je to, že sa dá proste vypnúť a je z toho zadokolka pre tých, ktorí chcú "ten správny pohon". Joe Achilles nameral 0-96 kmh za 3,1s: [odkaz]
    P.S. Kyalami green je moc odvážna? A čo potom verde mantis green na M3? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.11.21  08:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

RS3 na NS nový rekord....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.11.21  08:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Top Gear na RS3....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.11.21  16:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Tý woééé, hned jsem si vzpomněl na tohle červeno-zlaté SLR s tím týpkem, to budeš působit podobně
    >:-[] >:D / [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.21  16:49

« Čipy u nás jedině v Rožnově...

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.21  15:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Tak to bylo nějak málo i na r. 2014, asi ňáký značkový plastic fejk.
    Za to ti normálně u BMW neprodají ani pořádný kartáček na zuby. >:-[]
    P.S. Ta karbon folie na střechu nebude nikdy stejná, jako na tom předraženém spojleru.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.21  14:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl.....bylo to 5 000 Kč v roce 2014. Pamatuju si to přesně.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.21  14:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

tms....když bude matching karbon fólie ke spoileru, tak do toho kurwa jdu. Nechcu přece nikomu nic bulíkovat! Vždyť to bude jen na polovině střechy, tak musí být každému hned jasný, že je to jen dekorace. Důležité je, že se to bude líbit mě. Na druhý lidi SERU.... >:-[] >:-[] >:-[] Teprve když nebude matching karbon kmáni, zvážím lesklou černou fólii, která půjde se střešním oknem. Btw...většina lidí, co objednala v Kyjově RS3, tak objednala i střešní okno..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.21  14:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Jak píše Thomasino, kombinovat střešní okno/panoramu s carbon look folií je těžce out.
    Zbytek střechy dolep lesklou černou folií, jak jsem ti psal.
    "Na X5 jsem je měl za 5 000Kč."
    To je nějak málo, nebylo to spíš 15.000,- ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.11.21  13:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Na nějaké karbonové fólie se na takovém autě vy.er >:-[] Max. ta černá lesklá střecha, když tam teda bude to podivný nesmyslný střešní okno. S karbon fólií budeš trochu pro smích, kde kdo dneska pozná během chvilky, že je to jen fólie ;-) Hlavně ji nedávej na střechu, s tím střešním oknem by to bylo úplně mimo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.21  13:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl....budu mít karbonový střešní spoiler. Možná nechám potáhnout ten zbytek střechy matching karbonovou folií. Zrcátka a prahové lišty? To musím napřed zhodnotit jak vypadají ty sériové. Možná by to bylo na červené barvě zbytečné. Na bílé to lépe vynikne.
    Na X5 jsem je měl za 5 000Kč. Co stály na M140i už nepamatuju.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.21  19:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Jj
    A individuální lakování je (pro změnu) zdržovačka...?
    Když nemají čipy, tak by na to lakování mohli mít čas.
    P.S. Jinak jsem ještě zjistil, že v Německu můžeš mít nejen zpětná zrcátka v karbonu (630euro/6FQ), ale i ty boční tmavé prahové prolisy v karbonu (1200euro).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.21  19:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Th
    To by tam měl PRA DEDA7 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.11.21  18:54

Praděda nás tady vodí za noc, jak objednal RS Q3, ale při tom už jezdí v tomhle !! >:-[] >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.21  12:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Z diskuze pod Thomas in RS3 video:
    "Car Crazy Guy SA
    1 week ago
    I feel like the front is a bit too much...its almost as if Audi borrowed Honda designers"

Přesně pocit, který jsem měl i já a dole po první testovací jízdě ho takto popsal.... :-! Těší mě, že jsem nebyl sám.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.21  08:05

Dostupnost 7K3 má asi něco společného s aktuální situací s nedostatkem chipů. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.21  08:01

Thomas na RS3....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.21  01:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    7K3 dostupná od 06/22, ale na předváděčce už ji mají... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.21  13:41

« Re: Re: Kyalami/Kyjov

To je Škoda 105 beSip edition. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.11.21  10:56

« Re: Kyalami/Kyjov

Škodovka barevně předběhla Audi RS3.... ;-) >:D >:-[] :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.21  08:49

« Kyalami/Kyjov

Sf
    Teď na to fakt není vhodná doba, leda, že by ti stačilo.kabrio s erbem Porsche - malotraktor!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.11.21  06:20

No dobre, no.... :-)
    Čo ale moja nadácia " Porsche do každej rodiny" , zatial nikto nič neposlal na účet.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.21  20:35

sf
    Pojďme udělat za tangem tečku..., kožená tanga do každé rodiny! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.11.21  20:18

Dostanú na Vianoce rodinné balenie. >:D
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.21  20:00

sf
    >:D Přesně tak, červená Tanga v červené Tango... >:-[] ;-)
    RS3 v červené Tango musíš řídit v červených tangách, jinak absolutně nedržíš styl... >:D
    Objednává pro dědu, speciální edice, model v kůži - Domina v červené Tango:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.11.21  19:46

...a červené tangá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.21  19:43

pd7
    Soudružka chce červená kopyta, tak budou červená kopyta... a k tomu i červené lodičky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.11.21  19:19

iu....jasný, promise....tento týden už nebude žádná změna... ;-) :-! >:-[] Když jsem tam dnes přijel, tak zrovna nějaký dědula s prodejcem nasedali do té zelené předváděčky a později jsem ho viděl jak podepisoval objednávku....že by další zelená.... ;-) >:D >:-[]
    wl...ano, moc podařené nasvícení...a ano je to Tango i červenými třmeny...soudružce se třmeny líbí...říkala, že se ji líbili i ty na Hondě, které jsem si sám v Austrálii nalakoval.... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.21  13:25

pd7
    To bude dobře nasvícené a parádně vyfocené Tango...
    Takže Tango zůstavá a červené třmeny k němu taky, jo...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.11.21  12:44

deda: výborne. :yes: A teraz už na to zabudni a nerieš, nespochybňuj, nemeň.
    Btw. zaujímavosť z anglického testu BMW 128ti: to stojí 32,995 libier. Základný(!) Golf GTI s automatom stojí citeľne viac, Ł35,010. A ten stojí zase len o chlp menej ako Mercedes A35AMG, ktoré je za Ł35,580. Proste totálne odlišné ceny ako u nás. Každopádne ak si Brit za tieto ceny kúpi GTI, musí to byť veľmi veľký fanúšik. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.11.21  12:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Hotovo! Červené třmeny zůstávají. Přidala se jen ta kontrola tlaku v pneumatikách plus. 7K3. Výbava na přání dostupná od 06/22.
    K dnešnímu datu je v Top Centrum Kyjov objednáno již celkem 7 zelených. (2 SD a 5 HB). Tango "tančíme" zatím jen 2... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.11.21  08:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Kde tady?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Tady ta červená Tango vypadá moc dobře. Je to vůbec Tango???[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl....no ono je ta Gltscher takový kompromis, protože je to jediná bílá v nabídce. Kdyby nabízeli i plain bílou, tak mohli jít v té metalíze i do nějakého tmavšího odstínu....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  17:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Z těch dvou červených byla v reálu lepší ta tmavší, ale ani jedna nebyla žádná velká hitparáda.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  17:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

tms...který?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  17:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Pd7
    Uvidíš, ale mně se ten ledovec nelíbil. Kdyby vedle nestála bílá uni, tak na první pohled ani nepoznám, že je to metla.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.11.21  17:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Ten odstín na MPS se mi na živo zrovna moc nelíbí :-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  17:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

tms....měl jsem 2 červené Mazdy 3 MPS. Ta první gen1 měla takový oranžový odstín a moc mě mrzelo, když jsem přesedlal na gen2, že ten odstín již nebyl dostupný. Ale časem jsem si na ten tmavší odstín zvykl a líbil se mě nakonec víc než ten na gen.1.
    Gen 1 [odkaz]
    Gen.2 [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  16:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl....zítra jedu podepsat přepracovanou kup. smlouvu (mínus červ. třmeny...plus snímače) a při té příležitosti zhodnotím tu Gletscher...třeba to bude přece jen ta bílá a to bych pak ty červené třmeny zase přidal zpět..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.11.21  11:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Na Mazdě a Renaultu jsou ty vínové parádní, o tom žádná !! Stejně tak Carmin Red na Caymanu nebo Macanu.
    Jinak Velvet jsem měl na Atece, nebyla špatná, ale nynější "královská" King Red s nádechem do malinova až vínova, podle druhu světla, je mnohem zajímavější a líbí se mi více. Ale stejně půjde v létě z domu, tak je to jedno >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  11:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Gletscher mají dole na Q7. Normální bílá, kde tu metalízu musíš hledat s baterkou v ruce... 8-s :no:
    Lepší metalická "bílá" od Audi je šedá Suzuka, ta aspoň vypadá jak bílá metla s lehkým nádechem do stříbrné.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…