Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 13.01.22 13:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
-
Dany 13.01.22 12:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Vyhrievanie sedla mi nikdy nechýbalo, možno pre ladvinku to bude mať nejaký význam.
Cez leto nás navi poslala cez riadne rozbitú lesnú cestu, veľké výmole, šutry. Dal som tam mäkší režim a aj so zdvihmi 140 a v stupačkách to bolo v pohode. Kamarát na naháči hrešil jak pohan. Základ by bol aj tak vymeniť gumy. Polňačku dá v pohode hocičo, tam si tiež najviac limitovaný gumami.
PS: najväčší problém, typická to dilema kupcu -
speedfred 13.01.22 11:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
V4 je už iná pesnička, desmo už tam není. Dukny ale mali/majú pekný rachot motora to je pravda. Jeden by si myslel že motor už je pred smrťou.
Vsetky vymenované moto sú tzv v plnej paľbe. GS má dokonca vyhrievané obe sedačky.
Mne terén moc nechutí ale sem tam prejsť cez nejakú poľňačku by to mohlo zvládnuť.
No a môj stále najväčší problém je vysypať toľko peňazí za moto aj keď si ju už chcem nehať na dlho. -
Dany 13.01.22 11:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Premianti majú ten problém, ale aj Honda (len o kúsok menší) , že začínajú na relatívne dostupnej cene a za všetko sa pripláca. Podvozok, QS, vyhrievanie...
Taká normálna konfigurácia GS je potom na 22 - 25t €.
Ja som mal podmienku tiež kufre bez dodatočných rámov. Lebo keď ich zrovna nemáš, tak to vyzerá ohyzdne.
Záleží, čo budeš jazdiť. Ak plánuješ aj Rumunsko, Ukrajinu a iné podobné destinácie, tak Afrika a GS budú dobrá voľba.
MS V2 sa mi páčila veľmi, prejavom, podvozkom. Ale hrkotala jak stará herka. O tom tiež koluje veľa historiek, ako znie štartovanie, chod motora. To bolo desmo. Majiteľ jazdil iba s hudbou, nemohol to počúvať >:D
V4 už by to robiť nemali -
speedfred 13.01.22 11:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Všetky moto 2021 a od ofiko dílerov. Buďto na tom jazdili majitelia alebo nejaké predvádzačky a plným servisom, zárukou a odpočtom DPH.
GS 490t
XR 505t
V4 539t
KTM 390t (Cocot Tlačí Motorku)
HD by mal byť za 405t
Aký dojem na teba spravila MS V2 ?
V2 motor som mal kedysi dávno v Aprílii RSV. -
Dany 13.01.22 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Fred, moja preferencia by bola novota. Z toho čo píšeš tak XRko, ale nikdy som nemal tú česť. GS a MS s malým nájazdom by som sa asi nejak extra nebál, ale chce to dôkladne prezrieť, možno zhodiť kapotáže, nádrž...
Ako som písal, mne osobne GSo nesadlo a MS som jazdil zatiaľ iba V2, ale na V4 sú samé chvály.
O Afrike sa dosť dozvieš tu, ak si na Jindru ešte nenarazil. Má dosť objektívne testy:
[odkaz]
KTM so 17t (modelový rok?) by som asi neuvažoval. Do KTM by som šiel len do novej. So spoľahlivosťou sú na tom podľa mojich info horšie. Potvrdil mi to aj servisák, čo prešiel od KTM ku Kawe
Napr tu: KTM - každej tejden motor
[odkaz]
šťastnú ruku prajem
-
speedfred 13.01.22 08:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Dany
Finálny vyber je: S1000XR (nová), GS 1250 (7000km), MS V4 (4444km) , KTM 1290 Adv (17000km) malá šanca a Afrika má peknú cenu za novú moto.
Multistrada ma moc a moc láka, no Talianka čo ti poviem. Uvidím čo tam spravia ešte s cenami.
Edit: volali mi ešte z H-D že budúci týždeň sa mám prísť pozriet na Pan American. -
pradeda777 13.01.22 08:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Dany....vidím mezi fotkami Evo s polepem od Liqui Moly, což byl primární sponzor série závodů do vrchu, když ji organizoval můj dnes již zesnulý synovec. Prasynovec psal, že otec tam závody Berg Cup v minulosti organizoval..re pradeda777..12.01. 10.41
-
Dany 13.01.22 08:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Dedo, závody do vrchu sa tam už jazdili. Jazdilo sa od Vychylovky po vrchol.
Posledné roky ale cesta dosť degradovala. Momentálne je to skôr na SUV
[odkaz]
Fred, kam sa uberajú tvoje cesty v moto svete? Že by KTM? -
Thomasino 12.01.22 17:58
« Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Do Rožnova jezdím s novými auty běžně bez značky, tu nepotřebuješ. Naopak tě nemusí zajímat kamery s radarem >:-[]
Je to jedna z mých oblíbených tras kam jezdíme na výlety po okreskách s novými auty (ale i normálně). Taky záleží kdy pustí bratry slováky z jejich země :-) -
-
Thomasino 12.01.22 13:31
« Re: Barvy jsou věda...
Tak info od prodejce je, že tam ten diferák zřejmě je i bez Performance paketu, ale jen tam nejsou ty funkce. Ale taky si není moc jistý.
Jinak předběžný termín na Tigouše R mám na 20-tý týden (výroba), tak snad zase v červnu k narozkám by to mohlo být :-) Takže sraz v červenci/srpnu v Rožnově s novýma kárama bych snad taky stihl ;-) Už je to optimističtější jak leden 2023 :-)
EDIT: potvrzeno z importu, že ten diferák je v sérii u Golf R -
pradeda777 12.01.22 12:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Freddie.....tož snad tu silnici dají do pořádku, když tam slovenský autoklub chce pořádat závod mistrovství Slovenska.... ;-) -
speedfred 12.01.22 11:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Dedo: Áno je to tá cesta, a niekoľkokrát sa tam už aj jazdilo keď bola cesta nová. Teraz sa tam môže jazdiť akurát tak nejaká rely vložka alebo relycross.Podívaná to bola ale parádna. -
pradeda777 12.01.22 11:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
iu....díval jsem se na mapy.cz a předpokládám, že by se to jelo na silnici č. 520 někde od Vychylovky směr Oravská Lesná. Tam ta silnice vypadá pro závod do vrchu nadějně. S mladým jsem ještě nemluvil, tak nevím jestli se tam v minulosti už něco jelo. Vím ale, že zesnulý synovec na Slovensku závody do vrchu v minulosti organizoval. -
iudex 12.01.22 10:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Tom: tak aj keby nemal Golf ten dodžubaný infotainment (celodotykový a naviac chybujúci), tak také peniaze za kompaktný kombík nedám (a celkovo mám pocit, že pri tých čo mesiac rastúcich cenách moje najbližšie rodinné auto bude akurát tak i30 kombi s 1,5kou). Ale Mazda nemá ani 2 roky, takže zatiaľ netreba nič riešiť.
Inak ja tiež tipujem, že GR ten torque splitter má, proste ten hardware tam je a drift-mód a iné serepetičky dostupné v performance pakete sú len softwarová záležitosť. Nemyslím si, že by pre VW bolo ekonomické robiť dva typy pohonu 4x4 pre jeden model, proste to železo tam je a ak si priplatíš, sprístupnia ti jeho plnú funkcionalitu.
Pradeda: Nová Bystrica? To je predsa Danyho revír a aj Fred tie cesty dôverne pozná. -
pradeda777 12.01.22 10:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Freddie.....dostal jsem zprávu od pravnuka. Tuším, že je ta trať někde poblíž Tvého rodiště....píše: "Pracuji na obnovení závodu do vrchu na Slovensku, kde otec pořadal Berg-Cup. Už jsme máme zaregistrovaný termín na Slovenském autoklubu.
Pojede se tam mistrovství Slovenska a český pohár . Je to v okolí města Čadca (Nová Bystrica) 13-14.8 2022 - Tak si udělej v ten termín volno, a můžete dojet na víkend jako VIP. Ubytování a strava bude zajištěna.
Ozvu se jak bude něco nového.
--
S pozdravem/ Best Regards
Stanislav Firtl
Motorsport Manager
T: +420 778 792 107
E: firtl@sigmamotor.cz
SIGMA MOTOR s.r.o.
W: [odkaz] -
Thomasino 12.01.22 00:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Na Tigi-R je ten zadní diferák v základu, ale tam žádný Performance balíček s Drift modem není, jen příplatek za Akrapa apod.
Ale i další lidi co se vyznají celkem v koncernu tvrdí, že ten novej diferák s Torque vectoring je v základu podle všeho. Takže pak je to rozumný rodinný kombík za 1.35 mega v ceníkové ceně co umí i pobavit :-) IUDEX, příští rodinné auto? ;-) -
white label 11.01.22 23:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Th
Vzhledem k příplatku za R-P paket a po odečtení příplatku za samotná 19" kola, by tam měl být ten TS už v základu.
Na TR je taky už v základu i bez nějakého R-P paketu, ne? -
woody-alien 11.01.22 22:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Thom: Vědět datum výroby tvého nového vozu je určitě důležité. Nicméně i bez toho už můžeš začít inzerovat prodej, ne ? ;-) >:-[] -
Thomasino 11.01.22 21:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
To je samozřejmě hodně důležitý "detail", to souhlasím. Ale že na a.cz mají často chyby, víme dobře všichni >:-[] Ale nikde o tom nejsou žádné informace, tak se asi zeptám svého prodejce. Stejně se chci zeptat po 1,5 měsíci, jestli nemá nějaké předběžné datum výroby. -
white label 11.01.22 21:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Ale v sériové výbavě ho nezmiňují a podle testu G8RV na a.cz ho spíš nemá:
"Při konfiguraci se totiž nezapomnělo na příplatkový balíček R-Performance za 55.000 Kč, který pro eRko berme jako povinnost. Ani ne kvůli posunutému omezovači, jako spíše novému systému torque vectoring se dvěma jízdními režimy navíc – Drift a Special."
Těžko říct na jistotu, ale je to dost důležitý "detail". -
Thomasino 11.01.22 19:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Zřejmě koukali na svého jediného konkurenta, což je Leon Cupra ST FWD >:-[] >:D Taky brutálně zdražili, jak jsme již dříve řešili. To už bych spíše koukal na Golf R kombi, nechal na 18" kolech bez Performance paketu, stále bude mít skvělý nový diferák a jsme na relativně přijatelných 1.35 mega CZK vč.adapt.podvozku, 5 let záruky, lepším audiem Harman, větší Navi a modré Lapiz :-!
P.S.: Zkusil jsem nakonfigurovat podobně Cupru ST FWD 300 hp, tak nějak rozumně jako Golf R, základní brzdy, lepší audio, nějaké běžné asistenty, metalíza a jsme jen o 180 tisíc levněji :-)
[odkaz]
-
pradeda777 11.01.22 17:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
iu....jo kamaráde, to jsou ty emisní pokuty....zaplatí koncový zákazník jako vždy. Jo, a s A/T se FST přehoupl přes milion..... ;-\ -
iudex 11.01.22 15:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Trošku z opačného cenového spektra ako Porsche: pozerám (český) cenník faceliftovaného Focusu ST a ten - v súlade s aktuálnymi trendmi - brutálne zdražil.
Kým predface verzia prišla na trh s cenovkou od 779.900 Kč, aktuálne FST začína na 953.900 Kč. Teda zdraženie o hustých 174t Kč. 8-s -
pradeda777 10.01.22 22:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Freddie....žádného skladového krokouše sice nemají, ale mají karmin MGTS v plné palbě za cca 3 mil.....i s panorámou. Sedadla ale kožená.... :no: [odkaz] -
speedfred 10.01.22 22:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Dnes večer som išiel okolo Porče Prágl Prossecco a bolo na plochce vidno pár pekných kúskov. Ráno sa ta asi stavím a ako písal dedo tak Rožnov s novými khárami? >:-[] -
pradeda777 10.01.22 17:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
wl....tož mě by taky n.a.s.r.a.l.i, kdyby to bylo tak brzy. Doufám, že jim to nevyjde. Ale jak znám Murphy´s law, tak jak na sviňu to tu o prázdninách bude..... >:-[] Tož potom sraz v Rožnově....srpen/září???? -
white label 10.01.22 17:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
w-a
Já tomu nevěřím, v tomhle jsem optimista, myslím si, že bude čekat dva roky bez ohledu na barvu! >:-[]
AUDI RS3 edice Jules Verne - Dva roky prázdnin
Pro španělsky hovořící trhy:
AUDI RS3 Mańana, mańana... >:D -
pradeda777 10.01.22 17:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
....samé dobré zprávy....právě jsem se vrátil z Top Centrum a můj prodejce mě sdělil, že mají pro moji RS3 předběžné datum do výroby. Wk 26/22. Tak to by bylo super. Poslední týden v červnu TENTO ROK. V únoru jim má přijít další RS3 (SD) s těmi matnými koly. Takže ještě spousta času na změnu. Při změně se mění pouze kód výbavy na přání. Číslo objednávky se nemění a datum do výroby také zůstává.
Barvu exteriéru měnit nebudu. Mají teď nahoře "on floor" RS5 v Tango Red a moc ji to sluší. Tož je vyřešeno.... ;-) Ještě ty kola. Prodejce se mě to snažil vymluvit, ale já si to musím na 100% ujasnit v únoru. Kupovat další set kol přes náhradní díly za cca 100 000Kč bez pneu se mě moc nechce. I když na zimu budu možná další kola potřebovat. -
white label 10.01.22 16:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
pd7
To nevypadá na Kemoru. Za mě už moc tmavá...
Ale kdybys chtěl lepší červenou, než Tango, tak mrkni na německý konfigurátor. Je tam i pár barev v režimu individual a jednou z nich je Misano Red, což je ten správný/zářivější odstín červené na Audi RS. Ale stojí o 1600 éček víc, než Tango.
[odkaz] -
Thomasino 10.01.22 15:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
iudex - jestli přemýšlíš nad tou M3, což schvaluji, tak bys měl objednávat zavčas, s čipy to stále nevypadá dobře: [odkaz]
Jinak z těch barev se mi líbí San Marino blue (hodně podobná mojí modré Lapiz z Tigouše R) a především fialová Twilight purple, na živo nádherná! :yes: Ale také ta tmavě zelená je bezva, ve které ji promovali. Ikdyž jich jezdí hodně. Sedačky nech ale základní.. -
pradeda777 10.01.22 13:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Freddie.....náhodou....nedávno M140i vylezla z garáže. Potřeboval jsem totiž víc místa, když jsem na Yariskovi měnil kola na zimu...... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
Na prodej. "Nová nezajetá" M140i manuál, M samosvor. Značka: Nejvyšší nabídce přes 900 000Kč...... :-! -
Dany 10.01.22 12:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Niečo do 3t km to bolo za minulý rok.
Spokojnosť. Chýba mi asi priestor na ďalšiu motorku, auto...
Dojazd 300 s malou rezervou. Spotreba mi vychádza 6,3 zatiaľ
Cenovka bola 17t presne (SE, GT) -
speedfred 10.01.22 11:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Ja som len zvedavý či ten univerzál niekedy aj vylezie z garáže. Obávam sa že moja motorka bude mať viac odtlačené dozadu ako ty najazdené dopredu. >:-[]
Akože si si spravil radosť na staré kolená tak tomu plne chápem, nebol by som asi iný. :yes: -
pradeda777 10.01.22 11:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
wl....souhlasím, že pokud by někdo kupoval RS3 na vymetání okresek, driftování a sem tam na okruh a chtěl ušetřit, tak RS3 v minimalistické konfiguraci je ok. V mém případě je to však jinak. Já budu mít RS3 jako univerzál a peníze při konfiguraci nehrály roli. Na stará kolena chci mít v autě vše co mi v něm zpříjemní jízdu. :-! -
pradeda777 10.01.22 11:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Freddie.....krokouše GTS jsem měl taky na seznamu, ale neprošel během "decision analysis". Zrovna tak jako MGTS. Zajímavé, že prošlo RS3 SB a ani na seznamu nebylo. Takže celý seznam byl vlastně na ho.w.no.... ;-) >:D >:-[] -
Dany 10.01.22 10:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
U mňa práve jazdenka už nemohla cez prah. Predchádzajúci Versys som tiež kupoval ako mierne jazdený 4t km a bola to padnutá predvádzačka z DE spravená ako cukrík. Mám sa natoľko rád, že toto som už riskovať nechcel.
GS a Multistrada sa budú jazdne dosť míňať. GS je istota ako v čom. Proti Multistrade asi spoľahlivosť, pravdepodobne bude lepšie držať cenu... ale ako hovorím, telelevery ťa tak odfiltrujú od cesty, že nevieš na čom si. GS sa jazdí na vieru.
Ak sa ti páčil Fazer a nemáš ambície liezť do terénu, tak si myslím, že GSu a Afrike sa vyhneš.
PS: Ja som tiež sám so sebou bojoval dlho, ale vyhral som >:D -
speedfred 10.01.22 09:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Dany
AT (ak myslíš automat) u moto ani náhodou. QS som ešte neskúšal ale bude to asi pecka čo hovoria v testoch. Svojim spôsobom mám QS aj v Alfe.
No peniaze riešim aj ja asi ako každý ale Multisranda V4 je brutálne lákadlo aj keď všetci radia istotu v podobe GS. V4 a GS mám vo výbere ako jemne jazdené či predvádzačky pretože cena.
XR by sa najviac podobala poslednej bývalke Fazer 1000 a tá bola hodne dobrá.
Sám pred sebou som ešte neobhájil prečo vysolit toľko peňazí za moto, to je môj najväčší boj. Celkom som ale prekvapený že niektoré moto majú už vyhrievané obe sedačky a aj adaptívny tempomat. -
Dany 10.01.22 08:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Všetko dobré v novom roku ;-)
Fred: výber máš veľmi podobný, ako som mal ja.
Ak nemusíš riešiť peniaze, ako som musel ja, tak choď rovno do Dukny. S V4 vyriešili veľa nepraktických servisných komplikácií.
Afrika je moc terénna. Vysoké zdvihy, 21" kolo... Od Hondy skôr to NT, ako spomína white.
Vážne uvažuješ nad AT pri motorke? Za mňa quick shift.
GSo mne vôbec nesadlo, tam necítiš čo sa pod tebou deje.
XRko som mal tiež v širšom výbere, tam je viac športovosti ako cestovania.
Od KTM by som momentálne pokukoval po Duke GT.
Tož, šťastnú ruku
-
white label 10.01.22 00:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
sf
Proto tvrdím, že pokud RS3, tak spíš v minimalistické konfiguraci.
Konfigurace RS3 nápadně blížící se dvěma milionům a víc, mi u RS3 nedává smyls a navíc si už nebude tak dobře držet cenu.
Při aktuálním kurzu euro/Kč už vychází německá ceníková cena CGTS 4.0 už od 2,1 milionu Kč. -
pradeda777 07.01.22 21:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Freddie....ty 2 RS3 jsou tak drahé, protože jsou jednak plně vybavené, ale hlavně ti borci z Prahy chtějí vydělat nějaké love. Koruna je teď silná, RS3 v ČR celkem žádné, tak nakupují v Německu a zkouší prodat tady. Jejich plánovaný profit odhaduji tak na 150 000 Kč. Zkouší prodat s profitem 200 000, ale jsou připraveni přistoupit na slevu 50k Kč.
Sedan vypadá opravdu dobře, i když SD už tak neletí. Předek? Naživo nevypadá vůbec špatně..... :-! -
pradeda777 07.01.22 16:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Na sauto se objevily první RS3. Zatím z Německa.... ;-)
Jeden nový SD....[odkaz]
A jedna předváděčka....prakticky ta samá jako z Top Centrum [odkaz]
Kdybych neměl objednanou tu červenou, tak bych ten zelený SB bral i s koženými sedačkami.....ale museli by slevit.... ;-) >:D >:-[] Ok...sice najeto jen tacho 1250 km, ale my, co víme, že víme, tak víme, že to bylo buď o dost víc a nebo "perných" 1250 km....anebo obojí... ;-) -
pradeda777 07.01.22 16:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Dnes jsem se nasr...naštval. Nějaký šulin nám u Kauflandu "poznačil" zadní dveře jeho zadními dveřmi. Proti těm ani ochranné lišty nepomohou, protože jsou kurewsky vykrojené. Schválně parkuju dál a nechávám "sousedům" dostatečného fóra, ale dnes ani to nestačilo. Tož první "značka" na Yarisku za 10 let. Škrábec se mě podařilo rozleštit, ale promáčklinka tam zůstala....kurwa .... >:-[] >:-[] >:-[] -
pradeda777 06.01.22 18:34
« Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
iu....tož ve smlouvě mám jaro 23, ale dealer se jistí, protože podle zákona bych mohl od smlouvy odstoupit, kdyby nedodal načas. Ale jaro 23 je také široký pojem.... ;-\ Nasadil jsem všechny možné "páky". ale lepši termín než listopad 22 mě neslíbili. I tak to záleží na tom, co bude s covidem a dodávkami dílů. Taky mě bylo řečeno, že čím víc výbavy na přání, tím větší riziko prodlevy.... :-| Mám ale kliku, že mě nic netlačí. Jinak bych koupil RS3 přes sauto nebo mobile.de.cz. Už se jich tam několik objevilo.... -
Thomasino 06.01.22 11:35
« Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
To je samozřejmě pravda, že od jara do září vzrostla i cena Tigouše R, ale naštěstí jen o 4%. Tím že jsem to objednal před dalším zdražením v říjnu, plus jim sebrali podnikatelský bonus 50 tisíc, jsem stále dost ušetřil, zvlášt když ho mezitím zase 3x zdraží, než ho vyrobí >:D Takže ano, taktika po převzetí nového auta si hned objednat nové, které přijde za rok až rok a půl a mezitím ho zdraží a také zdraží to co jsi převzal, může být ekonomicky dost výhodná! >:D >:D Ale já doufám, že Tigouše si nechám, jako daily auto mi to přijde akorát. Ani pomalý, ani malý, ani velký, ani to moc nežere (do 12 litrů ve městě jako s M2 se podle všeho vejdu, na dálnici do 10 litrů).
Praděda - ohledně navýšení ceny to má každý prodejce jinak, to je na nich. Třeba úplně v háji jsou u Peugeotu a Citroenu. Tam ti cenu negarantují, takže si objednáš auto, nevíš kdy ti dojede, ani kolik bude stát a ve finále nevíš ani přesně výbavu, protože se s modelovým rokem klidně změní !! >:-[] >:D Teď kolega kupoval P5008, chtěl benzín a mají jen 1,3 Turbo 8-s Už nenabízí 1,6 Turbo co má švagr v P3008.
Taký FTR okolo komína a na kávičku.
Na čopre som ešte nedorástol, ale má to svoje čaro, ne že ne.
Len je tu ten "najväčší" problém a potom ešte kopu menších