Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  15:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

pd7
    Kdo nechce, nevidí... >:D
    Na sedanu ji (zezadu) nehledej... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  15:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Já tady Scalu nikde nevidím..... ;-) >:D >:-[]
    [odkaz]
    A tady trochu...
    [odkaz]
    A tady ještě míň....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  15:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

iu
    Taky už si objevil tu paralelu se Scalou? Na to má patent moje žena! >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  14:38

« GT3T

Leg
    GT3 vidím docela podobně, i když ne úplně stejně.
    Kola neodym bez debat top, stejně tak sleeperský touring. :yes: :yes:
    Barvy: 1. Křída 2. GT Silver
    Tu stříbrnou dolomitku s nádechem do ledovcově modré spíš ne, klasická (psal si, že bys upřednostnil klasickou stříbrnou) GT Silver je za mě lepší.
    Odpustil bych si ta celolakovaná zrcátka, přidal karbonovou střechu (ty ne) a ke křídové Touring black paket.
    [odkaz]
    [odkaz]
    GT3 Touring je pro mě (s obrovským odstupem) absolutní top verze celé řady 992, navíc konečně může mít obě převodovky bez podmínek/omezení, a PDK zůstala 7st. (z 991.2) s klasickým voličem! Ostatní 992 mě ani zdaleka tak neberou.
    Rozhodně bych třeba nevyměnil GTS 991.2 za GTS 992.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.02.22  14:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

RS3 v bielej s celočiernou maskou a bez červených strmeňov, to je čistá Scala, úplne najhoršia možná kombinácia (teda priplácam si, aby moje auto vyzeralo horšie). 8-s
    Ale ako píše wl, je to veľmi subjektívne a ja slávnostne vyhlasujem, že už sa na tému farby a lišty RS3 vyjadrovať nebudem. Aj tak začínam mať pocit, že deda to auto chce viac vyberať ako na ňom jazdiť. A aby sa nestalo, že RS3ku tu niekto bez dlhých rečí a vyberania kúpi skôr. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 18.02.22  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Leg : za toho touringa ti dávam [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  13:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

tms....ty kola jsme už probírali několikrát. Ano, ty lesklé plošky na kolech jsou zrádné. Ale s bílou a bez červených třmenů (možná i s nimi?) by snad šly. S jinýma barvama jsou ty plošky problematické. [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.02.22  12:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Wl: ale mne sa krieda páči, len by som si ju na SUV nedal, Panamera sa mi hnusí a na klasickú 911 by som uprednostnil klasickú striebornú. Ale na 718 si ju prestaviť viem, možno aj na Taycane. Rovnako sa mi páči aj Hockenheim na M2, tam by som ani nad inou nerozmýšlal. Tá Kemora mi skôr pripomínala nevýrazné sivé “základovky” ako má škodovka a iní výrobcovia. Ale hovorím, videl som ju dosť dávno a ešte cez dva ploty.

BTW. donútil si ma naštartovať konfigurátor. Čo povieš na toto? [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.22  12:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

"tvoje" první předváděčka z Kyjova, co jsi s ní jel, už běžně jezdí po Moravě >:-[] Ale ani tyto kola se k té zelené podle mě nehodí :'-( [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  12:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

wl....Kemora je už "překonaná"... ;-) Long live Gletscher! :-! :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  12:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Leg...co si myslí Wikipedie na tom nezáleží. Na Wiki si může psát kde kdo co chce. Já tam psal také. Špekulace je u mě zdiskreditovaný výraz. Konec.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  12:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Leg
    Pokud se ti na 911 líbí GT Silver, tak by se ti určitě naživo! líbila i ta Křída.
    I když fotogenická zrovna moc není...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  12:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Th
    Tak s tou modrou se domluvte s iudexem, ten psal, že než tu modrou, tak radši Kemoru.
    Tlačit někomu konkrétní barvu je docela marné, musí se líbit hlavně jemu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  12:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

pd7
    Špekulace není (spisovně) nic, ale (finanční) spekulace je to, co píše Leg, jinak obecně je spekulace: "...nepodložená domněnka o tom, co se stalo nebo co se stane, dohad bez znalostí faktů."
    K té barvě (pokud už nechceš tančit tango), souhlas s Legem, raději Kemoru, než bílou. Zkus si zjistit kde je Kemora na něčem k vidění. Třeba na tom etronu GT.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.02.22  11:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Wikipedia: Spekulace v kontextu obchodování na burze označuje konání, při kterém jsou akcie, měny, komodity, opce atd. nakupovány nikoliv s cílem dlouhodobého vykonávání vlastnických práv (jako je výplata dividend), ale s krátkodobým výhledem na růst jejich hodnoty a následný zisk při prodeji, nebo prodávány s krátkodobým výhledem na pokles jejich hodnoty a následnou zpětnou koupi za nižší cenu. [odkaz]

Podľa mňa to celkom sedí na to na čo poukazoval iudex: objednať rs3 so zľavou a dúfať, že ju neskôr predám za plnú cenu. Môžem na tom získať ale musím počítať aj s tým, že na tom stratím.

To že za socíku sa tento výraz používal v súvislosti s najväčšími vyvrhelmi ešte neznamená, že to na inom mieste a/alebo v inom čase nie je legitímny výraz popisujúci legitímny spôsob obchodovania.
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.22  11:29

Klid a nuda ? No tak to sis mohl koupit A3 1,5 TSI v bílé a vyšlo by to na stejnou. Oživil bys to pár nápisy Audi Sport, nějaké rychlé pruhy přes kapotu a střechu a ještě bys ušetřil pro vnoučata milion >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  11:19

iu....nuda a klid je přesně to, co doktoři starším lidem ordinují.....protože jakýkoliv excitement by ti mohl přivodit infarkt myokardu.... ;-) >:D >:-[] Proto ta bílá.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  11:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

tms.....modrýho jsem měl Morris Cooper S s bílou střechou v roce 1969 [odkaz] a pak ještě 4dr Hondu Civic někde v roce 1975-6 [odkaz] ...a tím jsem úkol pro modrou barvu v tomto životě splnil.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  10:45

Leg....Gletscher bílá není normální bílá. Jednak je to metalíza, takže má lesk a má nádech lehce do modra.
    Špekulace může být běžně používaný výraz, což ovšem neznamená, že je to správný výraz. Za komunistů tento výraz figuroval i v zákonech a byla tím míněna trestní činnost.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.02.22  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Wl: ono krieda je v podstate zlepený prach (veľmi zjednodušene, dúfam, že sem nechodí niekto z kriedového priemyslu, ten by mi dal >:D ), takže je celkom logické, že na sojom Porsche prach nevidíš.

Ja som asi kemoru videl, aj som to sem dávno písal, u suseda cez dva ploty na etron gt. Pod mrakom mi vtedy domodra neprišla, vyzeralo to ako v súčasnosti módna “základová plotová sivá”. Nič moc pre mňa, ale na rs3 určite lepšia ako biela a takisto lepšia ako daytona grey a.k.a. “Šedá Audi myš”. Ak človek nechce čiernu, za mňa asi najlepšia voľba.

Praděda: špekulácia je bežne používaný výraz vo svete kapitalistických finančníkov. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.22  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Protože jezdí agresivně. Proto si ji kupuji !! >:D >:D Taky aby mě bylo na dálku vidět!
    Ale teď po 3 červených (počítám do toho oranžovou M2) nastává zase modré období >:-[]
    Pradědo a proč ne ta modrá?? Bílá je fakt nuda..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  10:12

Z garaz.cz:
    Jiří Matys
    Před 9 měsíci

Policie ČR zastavuje nejčastěji auta červené barvy.

Tož tak. A potom si kup červenou... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.22  09:27

iudex - přesně !! :yes: :yes: >:D
    Navíc je to nejprodávanější barva, spolu se šedou, takže "nuda - buda - šeď" >:-[]
    přehled prodeje dle barev v ČR: [odkaz] / bezpečnost a hodnota: [odkaz]
    Takže řešení z hlediska zůstatkové hodnoty a nenudnosti?? Když nechceš červenou: ;-) [odkaz]
    Já střídám červené a modré, jednak jsou ty barvy vidět na silnici, nejsou tak nudné, zvláště když mají zajímavější odstín, ale taky to vždy není výhra (Ateca neměla špatný odstín, ale žádná pecka to taky nebyla). Pěkná modrý byla na Leonu Cupra ST. Dobře se ty modré a červené ale prodávají :-)

• « 10 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.02.22  08:30

Ad: A jak tady sleduju tu jednu A3 "v Tangu", co občas parkuje u nás v ulici, tak jak není nablýskaná, tak je to přinejmenším nuda a někdy dokonce průser....
    Tak červená A3 je možno nudná, keď je špinavá, ale je parádna, keď je umytá, zatiaľ čo biela A3/RS3 bude nudná vždy, bez ohľadu na umytie. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.22  17:59

wl......tms....15:32
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.22  17:55

pd7
    Jaké video s pipinou?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.22  17:45

tms.....video ok...(až na tu pipinu), která by spíš mohla za války přesvědčovat Židy, že budou mít v táboře plyn zdarma..... ;-\ Kola v tom provedení působí moc "busy" a v matné pouze s červenými třmeny bude celek vypadat daleko líp. A další věc. To Tango na videu vypadá moc dobře, ale to platí jen když je kastle čistá a nablýskaná. A jak tady sleduju tu jednu A3 "v Tangu", co občas parkuje u nás v ulici, tak jak není nablýskaná, tak je to přinejmenším nuda a někdy dokonce průser.... ;-\ To taková bílá tolik péče k vůli lesku nepotřebuje.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.22  15:57

iu
    Pro mě je super, že po celou dobu, než ji znovu umyju, vypadá čistě, to u černé apod. nefunguje. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.22  15:52

Spíše to porovnával s předváděčkou, se kterou jel. Bych řekl já. Nevím :-! V zimě a na mokru bude ale určitě větší sranda s RS3 díky tomu diferáku. To se těším na příští zimu do hor já! :-) A nebo v sobotu do Hradce na Polygon, na další klouzání s M2.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.02.22  15:49

wl: Farba prachu, to znie hneď lákavejšie. >:-[] A na čo je tebe praktická farba, keď po každej jazde auto umývaš? Ty by si bol ideálny kandidát na nejakú ultra-čiernu: [odkaz]
    Tom: tak porovnávať silne poladenú TTRS so sériovou RS3 je samozejme nefér. A naviac si nemyslím, že kamarát môže vôbec relevantne zhodnotiť tú RS3, keď na nej ešte ani nemá značky a podľa inzerátu spravil 100 km, teda išiel akurát tak zo salónu domov. Nejaké relevantné dojmy môže mať po zábehu, keď tomu dá trochu na frak.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.22  15:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Nepraktická zase tak moc není, sklopíš zadní sedačky a má to celkem slušný a praktický kufr: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.22  15:39

pd7
    To jsem si taky myslel, než jsem měl zkušenost s křídovou, tam to platí opravdu na 100%. Není praktičtější barvy, a přitom jde i poměrně dobře vidět, skoro jako bílá...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.22  15:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Th
    Kromě toho, že je TT RS nepraktická, se ti může stát, že z ní vystoupíš a někdo po tobě bude chtít termín na ostříhání... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.22  15:36

tms....no právě...na bílé prach není vůbec viděl..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.22  15:32

To musí být hrozná nuda mít jen bílá auta :-( :'-( A ke všemu většinu času zavřené v garáži a sledovat, jak na tu bílou padá prach >:-[] >:D
    ...pak tam akorát vymýšlíš podivné polepy, aby to taková nuda nebyla. Při tom to může být v té pěkné červené docela pěkné auto už z výroby... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.22  15:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

tms...červená?....bílá?...soudružce červená moc nesedí...má raději bílou a já taky....proto jsme také měli 2 poslední BMW v bílé..... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.22  15:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Oni to mají na zábavu, na praktičnost mají jiné auta ;-) A když si občas zajedou na okruh nebo nějaký ten závod do vrchu, málokdy najde jejich naladěný TT-RS přemožitele. U té jedné teď dávají kovaný motor a výkon přes 600 koní >:D / [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.22  15:21

wl....Gletscher také není úplně bílá...to Alpine White je o kus bělejší, i když také není "docela" bílá..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.22  15:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Th
    TTRS nemá TS a je nepraktická (proti RS3).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.22  15:18

pd7
    Kemora vypadá na každé fotce úplně jinak a naživo ji ještě nikdo z nás neviděl.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.22  15:16

wl....Daytona se mě líbí, ale...re...dole....nepraktická? Kemora....kdyby neměla ten modrý nádech, tak je favoritem,,,,víš, že jsme ji na počátku "ságy" řešili.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.22  15:10

Th
    Definuj "o poznání světlejší". >:-[]
    Podle mě jen nepatrně. A čistá CSG vypadá "o poznání" líp, než Daytona.
    Ohledně viditelnosti/bezpečnosti, je na tom bílá prokazatelně o kus líp, než červená.
    Proto mám rád křídovou, je skoro bílá, ale bílá není... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.22  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

pd7
    Zvedl se předek s tím těžkým R6 pod kapotou? To by spíš měly hrábnout zadní nezatížená kola, leda že by to bylo do toho kopce spíš trochu víc.
    U 911 se mi to (se skoro prázdnou nádrží) stává, ale ta má motor vzadu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.22  15:03

Daytona je teda o poznání světlejší než CSG na GTI6/7 >:-[] Okukoval jsem ji zblízka pár dní na dovolené v létě na A6, menší prach v pohodě schová. Mě se líbí. Stejně jako modrá Navara :-)
    P.S.: s tou bezpečností má soudružka ale pravdu. Proto razím již roky teorii, že sportovní auto má být výraznější barvy. Zvláště když nejezdím úplně pomalu.. Takže jsi zpátky u červené, protože bílá je taky trochu o ničem i z tohoto hlediska. Proti obloze ji hravě přehlídneš.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.22  15:03

tms.....tož já měl tu Daytonu v jednu chvíli také v zaměřovači....ale soudružka má zafixovanou představu, že šedá barva není dostatečně bezpečná, protože splývá se silnicí. Tož něco na tom je, ale já bych to zase tak tragicky neviděl. [odkaz]
    [odkaz]
    Šedých RS3 je na mobile.de/cz asi nejvíc....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.22  14:52

Th
    Daytona je všechno, jen ne praktická, v tomto ohledu je podobná jako CSG na GTI 6/7.
    Praktická bude ta Kemora.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.22  14:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

tms....RS3 na prodej....tož komu ta zelená nevadí, tak cena dobrá....kdyby byla bílá, tak bych i zvažoval.... ;-) :-! >:-[]
    iu....je vidět, že v Tobě ještě proudí komunistická krev, že používáš jejich slovník. O žádnou špekulaci se nejedná. Je to normální obchod v tržním režimu - nabídka/poptávka.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.22  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Jo ten diferák tam nemají, to je pravda. Ale jinak tam mají 520 koní, podvozek KW V3 co nastavovali odborníci v Německu, TT-RS je nižší a lehčí. Je to spekulování, ale zase do toho dáš třeba 150 tisíc ze svého na zálohu, pak čekáš třičtvrtě roku, tak na tom chceš něco vydělat >:-[]

Praděda - až na jednu reálnou fotku jsou to zase fotky z konfigurátoru. To je o něčem jiném prostě. Ale upřímně? V bílé to auto vůbec nevynikne, hrozná nuda a ta velká černá plocha hrozně bije do očí. Dal bych červenou, nebo když chceš lehce zapadnout s davem (a volíš nepraktickou bílou), tak už bych volil praktickou šedou Daytona, příp. tu Kemora. Já teda Daytonu. Včera jsem viděl Q3 v S-Line paketu se stříbrnými doplňky v Daytoně a moc pěkný auto, důstojné, nepůsobí to lacině, prostě pěkné.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.22  14:33

« Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

tms/wl.....ok....fotky z mobile.de/cz
    Gletscher kola černá lesklá + lesklé plošky
    [odkaz]
    Gletscher kola černá lesklá + lesklé plošky + červené třmeny [odkaz]
    Gletscher kola černá lesklá + lesklé plošky + červené třmeny
    [odkaz]
    Gletscher kola černá lesklá [odkaz]
    Gletscher kola černá matná červené třmeny
    [odkaz]

Stále váhám nad tmavými skly vzadu???? Momentálně jsou objednané... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.02.22  14:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Tak to je nový level špekulantstva, kúpiť so zľavou a obratom predávať za cenníkovku. >:-[]
    P.S. čo to znamená "proti TT RS to moc naviac neprináša"? Nemalo by byť to "niečo naviac" práve torque splitter a teda citeľne lepšie a zábavnejšie jazdné vlastnosti?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.22  14:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Praděda - ta zelená RS3 je na prodej už nyní, známej tušil že to bude asi na kšeft, ale původní plán byl ji chvilku pojezdit. Ale proti jejich dvěma TT-RS to o moc navíc nepřináší a tak prodává úplně nové. Ale prodává za ceníkovou cenu 1,9 mega >:-[] Pokud na to někdo spěchá, možná koupí. Když nekoupí, prodá Arteona a nechá to ženě. Nijak ho to netrápí :-) Možná by se trochu ukecat nechal, ale moc ne. Nakonfigurovaná je dobře, až na tu barvu. Sedačky s Alcantarou, bez střešního okna, má elektrické otevírání kufru, Performance výfuky. Viz. poslední foto. Jo a má i černé lesklé lištičky ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.22  15:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Leg....to si mi připomněl.... když jsem poprvé zkoušel co M140i umí, tak při výjezdu z obce...bylo to trochu do kopce.....nevím už který kvalt tam byl, ale jak jsem na to šlápl, tak se předek zvedl a auto začalo "tančit" a já málem skončil mimo "trať"..... :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.22  15:53

« Na otázky odpovídá...

...Jarda Jágr:
    Váš vůbec první automobil byl ale modrý Škoda Favorit, že?
    Modrá je dobrá, no. Teď už bych takovou barvu nesnesl. Tenkrát jsi to ale neřešil. Byls rád, že jsi nějaké auto měl.

Je pro vás důležitá barva auta?
    Nikdy jsem nepřemýšlel, jestli je důležitá. Ale nikdy bych nemohl mít jinou než bílou, černou nebo stříbrnou. Hlavně to nesmí být nic výrazného. Žlutá, zelená – to vážně nevím, jestli bych dal. Ale pořád lepší než chodit pěšky.

O automatické převodovce: „Ušetří mi tolik energie. Mít řadicí páku, kde jsou zácpy, to je jedním slovem hrůza. Takže zlaté automaty.“
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.22  15:49

wl....máš pravdu. Je to Daytona.....ale Dakota Grey by taky nebyl špatný název....neměl bych si to nechat patentovat? ;-) >:D >:-[]
    Myslím, že M140i už nebude doma, když RS3 dorazí...ještě chvíli počkám a podle toho jak se ceny lehce jetých ojetin posunují dál "na sever", za chvíli za ni dostanu víc než za co jsem ji koupil... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 16.02.22  15:42

Thom: dobre, ale ako to jazdí? Či len ste tam postávali a kecali o lištách? >:D

Btw keď pozerám na tie moravské cestičky, čo sem dávate, tak ticho závidím. Keby som mal niečo podobné “za domom”, asi by som mal stále 130i v garáži. Ale tu na rovine, čo s tým… tabuľa koniec obce, plný, 150, brzdy, začiatok obce. To ma nebaví.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.22  15:37

tms....milion za usraný čtyřhrnek?....Ty si děláš kozy..... ;-) >:D >:-[]
    Křídlo na RS3 je kurwa drahý a to je dobře.....proto ho taky každý ořežprut nebude mít....jenom já...budu výjimka.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.22  15:06

« Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

pd7
    Ty si dobrá Dakota, Daytona! >:-[]
    Vím proč chceš RS3 bílou, aby, až bude stát v garáži vedle bílé M140i, jim to spolu ladilo... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.02.22  14:58

« Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Praděda - neposílej furt odkazy na fotky z konfigurátoru, to nikomu nic neřekne, to je fakt o ničem. Ale jestli chceš, prodám ti moje hezčí GTI za rovný milion a ušetříš na pár týdnů v teplých krajích ;-)
    P.S.: na bílou se vykašli, na to zadní drahý křídlo taky !! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.22  14:20

« Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

iu........na tms fotce vůz nemá RZ a proto je ta plocha tak dominantní. S RZ je to o něčem jiném. A ano, chromové Audi kruhy plus RS3 badge tomu moc pomůžou. [odkaz]
    Už jen samotná RZ udělá velký rozdíl. [odkaz]
    Nappa je studená a s Yarisem se v podzemí Hiltonu snadněji parkuje.... ;-) >:D >:-[]
    V Kyjově si všichni borci (až na jednoho), kteří si původně objednali RS3 v Kyalami Green uvědomili, že ta barva je moc ukřičená a změnili ji na tmavě šedou Dakotu nebo modrošedou Kemoru. Nakonec i to Tango se mě zdá dost ukřičené a možná proto se vrátím k té "nikoho nenasere" Gletscher bílé.... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.02.22  12:53

« Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Tom: tak z uvedenej dvojice musím povedať, že GTI spredu vyzerá lepšie. Tá obrovská masa jednoliatej černe na RS3 nevyzerá vôbec dobre. Žiada si to rozbiť inou farbou, minimálne tými chrómovými kruhmi. Takto to pôsobí vykradnuto, akoby sa spredu niečo zobralo a chýbalo to tam. Opakujem, Clubsport rozhodne pôsobí lepšie. Ako písal label, z RS3 vyslovene pekné auto nikdy nebude, môže byť len menej zlé.
    Ale zase hotheč na prednú masku nejazdí, tam ide o motor a pohon a o tom práve RS3ka je. Práve preto by som neriešil, akú lištičku vpredu dať do čiernej, je to jedno.
    Alcantara je lepšia pre tých, čo veľa jazdia, Nappu nech si dá ten, kto bude mať z RS3 len garage queen a do Prahy bude jazdiť Yarisom. >:-[]
    Leg: vidím to podobne, čaro Kyalami je v jej neopozeranosti, keby ju mala každá druhá A3ka, tak sa rýchlo preje. To pri menej výraznej a decentnej červenej Tango nehrozí.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.22  11:37

« Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

tms....ta drobná úprava by to úplně "zabila". Ona totiž ta velká maska je pro Audi "trade mark". Do toho nedrbat! Komu se to nelíbí, ať si koupí něco jiného. Pro mě je to super. Jenom si nejsu jistý, jestli později chromové kruhy a RS3 badge nebo nechat vše v černém.... 8-s
    Ano, sedačky v základu pro ty, kterým se potí prdelička jsou nutnost. I když ty v Nappa vypadají lépe a plus se s nimi dá objednat designový paket Plus. S alcantarou to nelze.
    Křídlo vzadu v karbonu na RS3 vypadá super....alespoň na fotkách....[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.02.22  10:22

« Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Tak včera jsem tu zelenou RS3 viděl na živo, za mě ta tlama moc velká a je tam moc černé. Ty základní sedačky s umělou alcantarou jsou ale fajn, rozhodně tam nedávat žádnou kůži. Plasty na zadních dveřích tvrdé a bídné, stejně jako u GTI (jen u auta za 2 míče to vypadá ještě divněji). Ale jinak vypadá celkem dobře, díky těm vystouplým blatníkům vpředu to vypadá i agresivně. A je asi o 15-20mm nižší než GTI.. Jo a křídlo vzadu má teda GTI CS mnohem hezčí, jsme se shodli všichni :-) Na druhé fotce jak by to mohlo vypadat s drobou úpravou ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.22  16:17

« Re: Re: Divoká milenka Meggie

LEG - Bylo GTI (mk6), pak na rok mrtka i30 (z politických důvodů a tahanic s bejvalkou), následně Meggie, pak modrá první M2 :-) Ale když sečtu první M2 a nynější M2c, tak jsem už skoro na 3,5 letech (GTI 3 roky, Meggie 3 roky). Jen u těch dailycar to bylo divočejší a střídání častější >:-[] >:-[] Jo a pak ten krátký příběh s M240i na 8 měsíců, než jsem se vrátil k M2, zřejmě následek praštění se do hlavy u bouračky, či anestézie, nebo nedůvěra v postupné se zlepšování zad 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.02.22  11:39

« Re: Re: Re: Divoká milenka Meggie

Donovaly? Veď tam jazdia kamióny na letných gumách. Na Skalke som samozrejme bol bez problému, na Salamantdre iba v lete, tak to sa asi nepočíta. :-) Netvrdím, že štvorkolka nie je výrazne lepšia a že by som ju nepreferoval, ale z mojich skúseností kým nezastavíš, tak je rovnako dobrá ako predokolka. Ak zastavíš, tak môžeš mať problém a najhoršie čo môžeš spraviť je zastaviť tak, že musíš cúvnuť do kopca. To si v potom v pytli. Ja som pre najhoršie prípady vozil lano a reťaze, ani jedno som nepoužil.

A to, že ti auto dáva informácie o stave vozovky je silná výhoda, aj keď sa to nezdá. Klasický príklad keď je kúsok pod nulou, cesta naoko mokrá a sneží. So štvorkolkou si ideš s prstom v nose kým nepotrebuješ brzdiť (alebo v lepšom prípade z času na čas opatrne skontroluješ brzdné účinky), v zadokolke to vieš hneď.

Čo sa týka zelenej, tak ako píše label. Tá farba nie je pekná, len je zaujímavá, aj to len tým, že je krikľavá. Predstav si, že by z nejakého dôvodu začala trebárz škodovka dávať toto ako jedinú farbu bez príplatku na fabiu. To by znamenalo, že by sa s ňou človek stretol niekoľkokrát denne a silno pochybujem, že by sa vtedy našiel niekto, kto by si toto zvolil na akékoľvek drahšie auto.

Je to proste niečo, s čím sa človek často nestretne, nič viac a nič menej.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.02.22  10:54

« Re: Re: Re: Divoká milenka Meggie

iu
    To je přesně ten problém podobně výrazných barev.
    Hrozí, že budou vypadat (dříve, nebo později) lacině...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.02.22  08:49

« Re: Re: Divoká milenka Meggie

Leg: tak je to silná sofistika, ale dá sa to otočiť aj na výhodu. >:-[] To si teda jazdil možno na Donovaly, na takú Skalku si mohol vyjsť len tak-tak a na Salamandru si nemal šancu.
    Každopádne woody Toyotu nebude mať ako daily car a nebude s ňou chodiť v zime na hory, možno dokonca ani nebude mať zimáky a jazdiť v zime ako label, takže žiadnu trakciu riešiť nebude, resp. v lete to bude len radosť z (kontrolovanej) straty trakcie. :-)
    P.S. Už sa tu o GR86 bavíme ako o hotovej veci a woody neprotestuje. To je dobré znamenie. >:D
    Ad Thom: tak na tých fotkách sa mi akosi Kyalami green prestáva páčiť, notabene s tou celočiernou maskou, vyzerá to trošku lacno. Rozhodne červená Tango so základnými striebornými kruhmi vyzerá oveľa lepšie.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.02.22  07:04

« Re: Divoká milenka Meggie

Thom: To už je osem rokov? Ten čas ale letí. Rozmýšlam, či "mrdka" i30 bola pred alebo po Megie? Zdá sa mi že pred. Najprv bolo GTI, potom mrdka a potom Megane a potom sa mi to celé nejak zlieva, už to nestíham sledovať. >:D

iudex: ja som jazdil so zadokolkou na hory 9 rokov a nikdy som nemal problém. Ale uznávam, väčšinou to boli dobre obhospodárené lyžiarske strediská a takisto som si vždy musel rozmyslieť, kam zaparkujem, aby som sa odtiaľ ešte vyhrabal. So štvorkolkou toto neriešiš, proste ideš. Čo je ale aj trochu nevýhoda - že trakcia nie je ideálna sa prejaví až keď začneš brzdiť a vtedy už môže byť neskoro. V tomto bola zadokolka geniálna - už jemnú nímrazu som krásne cítil pod zadkom.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.02.22  22:30

« RS3

pd7
    Chápu, sexy máš soudružku, ale tu zase nemůžeš řídit... >:D ;-)

P.S. Jo, kámoš od Th tam má sériové černé třmeny.
    S červenými to bude o poznání lepší, navíc červené třmeny jsou jediné, kde na první pohled/z dálky nepoznáš, jestli jsou vpředu karbonkeramiky, nebo klasika, u všech ostatních je (v tomto ohledu) jejich konkrétní barevná verze signifikantní.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.02.22  22:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

iu : čože po Orave, ale do Álp na lyžovačku.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.02.22  20:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

tms/wl....Tvůj kámoš si vybral matná kola a myslím, že nemá ani červené třmeny brzd. Asi věděl proč. Nebo snad neměl na výběr? Já jsem šel také do matných kol, ale s červenými třmeny. Se stříbrným prvkem jsou kola ok, ale bez červených třmenů. Já ale chtěl ty červené třmeny. To ví i borci z Top Centrum a proto objednali předváděčky tak jak to vidím já. Ta s prvky nemá červené třmeny a ta druhá má červené třmeny, ale kola jsou matná bez prvků, protože vše dohromady působí rušivě. Možná s bílou kastlí by to bylo ok. [odkaz]
    wl....já nekupuji RS3 protože je sexy, ale proto, že má unikátní motor a úžasně se řídí.... :-![odkaz] [odkaz] [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.02.22  18:53

« Divoká milenka Meggie

Před 8 lety jsem si na Valentýna domů přivezl do té doby nejdivočejší milenku a následné 3 roky to byla teda jízda !! >:-[] >:D Hned první den jsme podnikli větší výlet po stopách Santiniho se zastávkou v Křtinách u Brna a následně pak ve Žďáře n.S.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.02.22  18:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

Th
    To je vyhlášená valašská trasa!
    Jednou jsem četl, jak tam jel v zimě nějaký (asi pražský) motoristický novinář a byl v šoku, jak tam před ním driftuje nějaký místní týpek s dodávkou...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.02.22  18:17

iu
    "...RWD je na rodinné auto či zimné daily už obmedzujúce."
    Ale woody zvažuje GR86, ne 3er.
    A o GR86 jako o rodinném autě, nebo zimním daily, zřejmě neuvažuje ani woody...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.02.22  18:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

Woody - Tuhle trasu neznám, ale je mimo naši cestu. Nicméně zvažujeme, že na jaře si tam někdo poblíž uděláme pár dní volno a pak bude třeba čas si to projet.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.02.22  17:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

Opravdu "krásné auto" z toho nebude nikdy, má to takový designový syndrom splašené Scaly.... >:-[]
    Jak říká moje žena, proč to (za ty prachy) vypadá jako Škodovka s kruhy mezi očima? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.02.22  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

Kola na RS3 jsou všechny na houby, tady to soudruzi z NDR moc nevymysleli !! 8-s :'-(
    S tím stříbrným prvkem jsou ještě nejmenší zlo, souhlas.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.02.22  17:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

Th
    Příliš mnoho výrazných zelených ploch, chce to nutně černou střechu.
    A pak se mi na tom nelíbí ta "slepá" celo černá matná kola. Jak se roztočí, vypadají pak úplně jako černé plecháče.
    Ty kruhy v lesklém "chromu" by sice byly výraznější, ale taky nic moc.
    Chtělo by to spíš matný "hliník".
    Nebo v barvě laku karoserie, ale to by musela být třeba křídová, ne "signální" zelená...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.02.22  16:29

iudex: To je jasný..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.02.22  16:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

pd77, Thom: Tak z Valmezu na Bystřici je to fajnová jízda, kdysi mi to ukázal Covenant a od té doby se tam vracím pravidelně. Jinak z posledních pobytů NA (to aby white label věděl, že i sudeťák respektuje místní zvyklosti >:-[] ) Prostřední Bečvě jsem si oblíbil trasu nahoru na Soláň a do Velkých Karlovic. Tam to benzín nežere ale přímo chlastá. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.02.22  16:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

tms....zelená RS3....ano je to "moc".... :-! V Kyjově z původních 9 ji všichni až na jednoho borce změnili na šedou Daytonu a Kemoru. "Stařečci dostali kurwa rozum".... ;-) >:D >:-[] Viditelné logo Audi v chromu nelze s černým lesklým paketem, který je třeba pro voštiny a pro černé Audi logo vzadu. Je to komplikované a nebudu se tady o tom rozepisovat, abych někoho nenasral.... ;-) >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…