Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.04.22  08:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iu....tož ono nás to ani nebude bolet, protože jak to tak vypadá, tak GR Corolla se v EU prodávat nebude. V US před 5 hodinami...GR Corolla 300 koníků..wow...
    [odkaz]
    Ta prostřední oválná trumpetka tam skutečně je....[odkaz]
    [odkaz]
    Takhle by vypadala daleko líp, ale nakonec to dopadlo jinak....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.22  16:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

deda: jo, tu tie výfuky vyzerajú lepšie a reálnejšie, ako tak pozerám na tie tri trumpety, možno to ani nie je reálne a niekto to tam dorobil (a možno to bola samotná Toyota, ako posledná sranda v rámci ich vcelku originálnej odhaľovacej kampane).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.03.22  16:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iu....vypadá to tak, že Toyota přebrala celou zadní nápravu z GR Yarise a kastly vzadu na Corolle pak museli "znásilnit", aby jim to všechno "sedlo"..... :-( >:-[]
    [odkaz]
    Tady ale chybí "třetí trubka".....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 31.03.22  14:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Alpina mohla vytuniť hlavne predné partie exteriéru. Inak to bude asi fajn povoz.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.22  14:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

dedo: ale to by Ti malo vyhovovať, keď štafetu divokých expresívnych hothečov po Civicu (ktorý sa dizajnovo umiernil, čo kritizuješ) prevzala Corolla. Tvoja "materská" automobilka, k tomu tajpárovské divoké línie, trojvalec z Yaríska, značka ideál, nie? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.03.22  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

GR Corolla ok....ale co ten "těhotný" zadní blatník? To si "dělají kozy" nebo co? Tuzing hadra.... :no: [odkaz]

Výfuky? Byl ten prostřední vůbec potřeba???
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.22  12:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Počet jim sice sedí, ale proč nejsou všechny stejné a nejsou u sebe mi hlava nebere... ;-)
    Jako kdyby se nemohli rozhodnout, jestli jednu oválnou centrální, nebo dvě kulaté po stranách..., tak tam dáme obojí!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.22  12:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

A čo hovoríš na "tri trumpety" GR Corolly? [odkaz]
    Aspoň im to v Toyote sedí: tri valce = tri výfuky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.22  11:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iu
    Výkon parádní, bobr ne, a ta modrofialová za mě spíš ne (hlavně na tom prvním odkazu), a ty polepy Alpina (z minulého století) to je dílo, ale dveřní kliky ala E39 jsou O.K. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.22  09:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Čo hovoríte na novú Alpinu B4 Gran Coupé? [odkaz]
    [odkaz]
    Za mňa výborné, takmer 500 koní v praktickom 5-dverovom liftbacku. Len ten bobor, len ten bobor...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.03.22  17:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

tms....pravda......pokud je slovenská R7 už hotová až skoro k Dunajské Strede, tak by to z Brna byla "brnkačka".... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.03.22  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Hmmm... 360 km je fakt hodně :-O A nemáte podobné akce na Slovakiaringu na tamním polygonu? Tam to mám 2 hodiny (a kůsok), takže naopak bych klidně dojel na podobnou akci k vám :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.03.22  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

ABT tuning 460/540...3.6 sec.....[odkaz]

Ta naleštěná RS3 v šedé Daytona vypadá moooooc dobře....
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.03.22  14:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

dedo: vieš že ja nie som žiaden leštič a auto používam ako workhorse (nedávno nieslo aj betónovú dlažbu zo stavebnín), takže toto u mňa problém nie je. ;-) Popravde takéto šmýkanie na polygóne je fakt asi najlepšie a najbezpečnejšie zabavenie sa s autom. Na okruhu stále môžeš vyletieť do štrku či narvať to do zvodidiel. No a na okreske je to vždy o papiere či iný prúser, aj včera sa v teple vyrojilo milión motorkárov, človek musí rátať s tým, že spoza každej zákruty či horizontu môže niekto vyletieť. Takže mať takéto niečo nablízku, určite idem. Ale HK je pre mňa už mimo dosahu (360 km).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.03.22  12:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iu.....tak tak ..... a ještě by sis zasral nablýskané 3er....dobře děláš..... :-! :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.03.22  12:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Tom: tak mokrý polygón musí byť super, škoda, že to mám "trošku" od ruky.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.03.22  11:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iudex - co si takto udělat výlet s přespáním a své šoférské schopni potrénovat a zdokonalovat také na Polygonu v Hradci? Sobota 23.4. je další akce :-) Za mě ideální prostředí kde netrpí auto a kde si můžeš postupně pohazovat prdelkou, až přejdeš do delších driftíků >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.03.22  08:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Tom: naozaj dobré fotky. A tiež ma zaujala vysmiata frajerka, asi celkom dôveruje Tvojim šoférskym schopnostiam. ;-)
    wl: tak uvidím, snáď nerobím chybu. Ale je to proste túžba po aspoň malej zmene (keď na tú M3 nevydá) >:D A dúfam, že to spravia kvalitne. Ale zase robili to i na Lamborghini, tak to snáď zvládnu: [odkaz]
    Inak ja si som bol včera prvýkrát v tomto roku zajazdiť na malokarpatských a záhorských okreskách. A pripomenul som si, že 340ka je stále parádne jazdiace auto, oveľa schopnejšie, ako jeho šofér. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.03.22  21:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

pd7
    wl má vždycky pravdu... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.03.22  18:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Dneska jsme konečně dostali druhou část fotek z blbnutí na Polygonu v Hradci Králové před 2 týdny, některé jsou fakt super. Jinak dneska jsme využili možnost si projít pěšky brněnský závodní okruh, tak jsme si ho tentokrát prohlédli v klidu (posledních 5 fotek) [odkaz]
    Tahle fotka mi přijde skvělá !! [odkaz]
    A když se u toho spolujezdkyně a kamarádka takto směje, tak je to potěšující! >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.03.22  21:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

wl má pravdu. Taky bych asi šel do té černé. A nebo bych investoval do M brzd a pak dostaneš tu M modrou se třmeny. Ale nevím jestli by to nebyla moc drahá a trochu zbytečná investice, když iu sní o M3.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.22  15:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iu
    Vyber barvu jakou chceš..., jen měj na paměti, že ty nebudeš mít eMkové brzdy, takže i tou červenou budeš více upozorňovat na to, že máš (jen) sériové brzdy..., skoro každý garážový tuzing začíná tím, že se výrazněji přetřou sériové třmeny (obvykle na červeno)... a když vzadu nejsou kotouče/třmeny, tak se natřou i bubny.
    Takže zvaž i ten černý lesk a nebudeš litovat.
    ;-)

P.S. Žlutá ne:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.22  14:38

« 911/991.2 GT3 RS s Muldixem!

Kdo to ještě (omylem) neviděl, tak napravit:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.03.22  12:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Prodej "looks good"....už se mě ozvali 3 zájemci. Žádný nesmlouval.....možná prodávám moc levně.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.22  08:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Štandardné farby na bavorácke brzdy sú modrá (tá je na Mkách sériovo) a červená (voliteľne): [odkaz]
    V rámci M performance príslušenstva sú ešte žlté a oranžové strmene: [odkaz]
    Lenže paradoxne k sunset orange sú farebne bližšie tie červené strmene ako oranžové.
    Takže buď sa budem snažiť to farebne zladiť, v tom prípade je voľbou červená, alebo naopak dať niečo kontrastné; to by som potom volil žltú. Ale to je na mňa moc krikľavé. Takže to bude červená.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.22  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Lesklá černá by k těm lesklým černým kolům byla ok. Ale bacha..... iu má i další kola a tam by mohl narazit.... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.03.22  17:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Iudex, dal bych černou lesklou, případně modrou ala eMkové brzdiče. Červenou ne, taky mi to nesedí. Ale dal bych trochu lepší směs desek, bude to lépe brzdit >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.22  16:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iu...ano, ta červená na třmenu je blízko k barvě kastle.......ale ne dost blízko. Pořád je tam rozdíl a to by stačilo k tomu, aby tě to začalo časem s.r.á.t.... ;-) >:D >:-[]
    Já, kdybych nakonec 1er neprodal, tak bych ještě investoval do Remus cut back výfuku a bílých kol...jako tady.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.22  16:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

wl....souhlas. Proto jsem i napsal "když už by to muselo být". Černou se k jakékoliv jiné barvě nic nezkazí....to modrou jsem zmínil asi proto, že ji mám i na M140i....ale ta má bílou kastly.... [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.22  16:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Modrá sa podľa mňa s oranžovou vyslovene bije. Čierna by ladila, ale fakticky by strmene úplne zanikali. Červená so SSO práveže celkom ladí, ono SSO je pomerne do červena a je to pomerne blízke, viď originál M340i:
    [odkaz]
    [odkaz]
    wl: jo, dizajn i farba mojich sériových diskov (na letných pneu) je naprd, tieto aftermarkety čo mám na zimu ladia výrazne lepšie s autom.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.22  15:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

pd7
    Ani SSO, ani modrá, s touhle barvou kastle nejlíp ladí černý lesk, viz i origo doplňky.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.22  15:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iu
    Já bych k té SSO (v kombinaci s černým leskem, viz B sloupek, okenní lišta vzadu, zrcátka...)do červených třmenů určitě nešel, dal bych černé ve ve vysokém lesku (ty ATE Ceramic budou prášit minimálně). Zkus si to v nějakém "fotoshopu" porovnat.
    Opět je jasně vidět, že je design těch aludisků na zimu (k tomuto autu) mnohem lepší, než u origo letních.
    Letní bych jinak nalakoval..., dneska už to umí hodně kvalitně.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.22  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iu....barevné lakování třmenů bych na Tvém místě řešil jedině barvou kastle. A nebo barvou, která s barvou kastle ladí. Červená s oranžovou by to nebyla. Já bych (když už by to muselo být), šel do modré. Odstín? Jeden z těch, které jsou na M emblému.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.22  12:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

iu...good job....krásný lesk...radost pohledět... :yes: Také jsem míval takovou radost a to skoro každý týden, když jsem kvalitním šamponem s voskem umyl moji VTiR a pak naleštil jelenicí...často jsem neodolat a zašel pro Pentax SLR....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.22  12:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Takže tu máme v podstate v rovnakej cene a s podobným nájazdom dva hotheče, jeden šesťročný s motorom 3,0 R6 a jeden ročný s motorom 2,0 R4. Celkom dilema, byť kupujúcim.
    Inak idem meniť platničky, presvedčili ma v servise na ATE Ceramic, tak dám tie. A dávam aj streknúť strmene na červeno, snáď to bude dobre vyzerať a spravia to kvalitne.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.22  11:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Freddie......ano, je to málo....řekl bych hotový bargain.... ;-) (mimořádně výhodná nabídka)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.03.22  11:16

« Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

dedo a není to málo za "bejby em" ? :*)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.22  10:28

« Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Čas na predaj je right, lebo ceny jazdeniek sú vysoko, ale ešte vyššie išli ceny nových, takže človek moc nezíska.
    Ja som dal včera ručne umyť trojku (vedľa práce mám detailingovú firmu), tak sa teším, že mám po zime konečne nablýskané auto. Aspoň taká malá radosť, keď už nekupujem nové ako Tom. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.03.22  11:15

« Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Good thinking.... :yes: Začíná sezóna. Čas na prodej je right. :-!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.22  23:08

« Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

M240i jsem začal nabízet dříve >:-[] >:-[] Tady ale nespěchám, proto cena o kousek výše, trápit mě to začne až v červenci :-) Ale začíná sezóna, třeba na to bude někdo spěchat a nebude chtít čekat rok na nové auto. Pak jsem ochoten jezdit 3 měsíce v M2 jako daily.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.03.22  22:38

« Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Tom: myslím, že to je nielen tvoj, ale aj tunajší rekord: predaj po 9 mesiacoch od kúpy. >:D Ale tuším za drahšie, ako si kúpil, tak prečo to zdražovanie nevyužiť. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.22  22:04

« Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Pane řídící, už je čas ;-) >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.22  20:38

« BMW R 1250 GS

[odkaz]
    Sršeň pro sf
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.03.22  17:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

tms.....Ok....chápu.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.22  11:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Trošku moc narychlo :-O A předpokládám, že taky přes den pracuje...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.03.22  22:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

tms.....zítra v úterý 22.03.22 budeme v Olympii. Kdyby jsi sehnal toho borce s červenou RS3 a mohli jste přijet, tak brnkni......label má moje číslo..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.03.22  13:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Přes Českou Kamenici a do Chřibské jsme jeli (až na konec na západní stranu, krásné staré domečky a chatičky tam všude), pak přes Kytlice do vesničky Svor, ale to už byli extrémně úzké okresky tak na jedno auto, tam se muselo jet pomalu. Hledali jsme kudy se dostat nahoru na kopec Klíč, který nám byl doporučen na výlet Honzou Červenkou. Ale když jsem ho viděl, že je to stoupání 45 stupňů, tak jsem to zbaběle odpískal (ten v pozadí tady: [odkaz] ). Nahoře není skoro žádný porost a prý je od tama skvělý rozhled. Trasa tady:
    [odkaz]
    Bohužel až později jsem si na netu našel, že se tam jde z té vesnice Svor. Tak třeba někdy příště, ale moje nohy by to nedaly a druhý den mě čekala dlouhá cesta domů, tak jsem neriskoval
    >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.03.22  11:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Thom: A kde jste se projeli po Lužicku ? Mám rád úsek Česká Kamenice - Chřibská. Hned za cedulí konec obce je to zajímavý svezení. Za Chřibskou už je to dost nahuštěný. Ale zase zajímavej kraj. Jak se dostaneš k Jiřetínu pod Jedlovou, úplně na tebe dýchne pocit drsné ale krásné oblasti. Nebyli jste se podívat ve Varnsdorfu do pivovaru Kocour ? To je dost proslavená zajímavost... Nebo třeba Tolštejn stojí za zhlédnutí, Loreta v Rumburku, kamenný strom života - "rumburské Stonehenge" atd.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.03.22  11:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Bolela mě už 2 dny záda a cesta 3,5 hodiny do České Lípy by byla dost náročná, plus pak další den 1 a čtvrt hodny do Mostu a pak zase zpátky. Takže jsem zbaběle volil mnohem pohodlnější (měkčí) Golf GTI >:-[] Těch M2 tam bylo dost, o jednu více nebo méně už je jedno. Včera zpátky jsme to vzali přes Pardubice (poslední 2 fotky), trochu zajížďka, ale vyhnul jsem se skoro úplně D1. Jen to bylo přes 4 hodiny za volantem, naštěstí rozdělené na 2 části díky procházce v Pardubicích. Mimochodem ten "moravský" zámek tam mají moc pěkný !! [odkaz]
    A není hrdinství přijet na sraz BMW M nějakým emkovým báwem, hrdinství je tam dojet Golfem GTI Clubsport !! Vyniknul tam mnohem více, ikdyž stál bokem ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.03.22  08:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Tom: akcia aj fotky fajn. Ale Ty ako majiteľ M2 po 5 rokoch plánovania ideš na zraz Mkových bavorákov... na Golfe?!! :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.03.22  20:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Když už jsme u těch eMkových baworáků, tak jsem po 5-ti letech plánování konečně jel na velký sraz BMW M v Mostě v pátel 18.3.22, pořádaném Czech M Clubem. Naplánoval jsem si v Severních Čechách nějaké schůzky, takže nakonec jsme tam spali již ve čtvrtek a zůstali až do neděle (v sobotu projížďka po Lužických horách). Tady pár fotek. Ta nová M240i na živo zepředu celkem dobrý, zadek horší.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.03.22  09:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

wl/tms......té "armádní barvy" agáve byla v Česku za a po bolševikovi plná p.r.d.e.l a tak není divu, že se objevila i na Favoritech.... ;-) >:D >:-[]
    tms...V úterý se chystáme do Olympie. Kdyby ses tam mohl s tou červenou RS3 ukázat, tak dej prosím vědět....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.22  17:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

pd7
    Mně to připomnělo zelenou agáve na prvních Favoritech... >:-[]
    [odkaz]

Asi myslel tenhle odstín "novoduru":
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.22  16:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

wl......mě spíš zaujalo to přirovnání...... ;-) >:D >:-[] Ale jinak máš pravdu..... :-! Řekl bych, že ten odstín má slušně nakročeno k "plukovnické" zelené.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.22  15:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Pd7
    Tenhle zelenošedý odstín nesedí ani mně...
    Na druhou stranu, viděl jsem už i horší barvy.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.22  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

.....z diskuze na ACZ.....Lidi mají tolik peněz, že neví už coby koupili. Rozhodně ale nechci auto, které má barvu jak novodurové koleno od záchodu. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.03.22  13:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Súhlas s wl, 4 Coupé je nevyužitý potenciál. Je "umenie" spraviť kupé škaredším ako sedan, z logiky veci má dvojdverové veľké kupé lepšie predpoklady na krajší dizajn exteriéru ako štvorvderový sedan. K tomu tie bobrie zuby, ktoré na nízkom kupé opticky viac vytŕčajú, ako na sedane. Fakt tu nie je jediný dôvod prednostniť M3 pred M4. A kto by veľmi chcel dvojdverové kupé, tak rozhodne radšej 2er: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.22  12:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

pd7
    Celé je to přerostlý paskvil. Klasické "sedanovské" 3er coupe bylo pěkné a praktické (dost místa vzadu na hlavu), tohle neumí ani jedno z toho.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.22  12:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Mě se M4 líbí. Až na tu masku a celkovou velikost.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.22  11:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

sf
    Njn, to kupé zdupali...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.03.22  23:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Možno prijateľnejší, ale pre mňa to je stále neprijateľné aj v čierno-čiernej.
    A čo je horšie tak toto je už druhá generácia M3 kde sa mi sedan páči viac ako kupé.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.22  18:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

sf
    Právě v nějaké tmavší zelené by byl i ten bobr mnohem přijatelnější... ;-)
    Za mě ta zelená Java na sedan stř. třídy ne, včetně M3..
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.03.22  15:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Tak B3 asi môže byť a skôr v kombiku. Tie budíky sú furt hnusné aj v tej Alpine. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.03.22  15:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

iu...ano, ta zelená na B3 je přijatelná.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.03.22  15:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Nejde len o vytunenú M340i, tá má motor B58. Alpina má naopak podladený motor z M3, t.j. S58. Ale v zásade je to taký kríženec M340i a M3, dynamicky síce takmer zhodná s M3, ale jazdne a komfortnejším naladením bližšia M340ke. Kto by chcel okruhové auto, tak rozhodne M3, kto chce univerzála na cesty, môže byť Alpina lepšou voľbou.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.03.22  14:54

Tá Alpina B3 je “iba” poladená 340i ?
    Na obyč jazdenie asi tá B3 ale občasný track day by bola lepšia M3.
    Za 90t € by som asi pozeral už niekde inde keďže nejaký sedan doma je.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.03.22  14:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Ano, z hľadiska prednej časti som z bobra stále neni moc nadšený, tu by som uprednostnil dizajn Alpiny B3: [odkaz] A asi aj dedo túto decentnú Alpina green pred nápadnou Java green.
    Ak by som mal tých cca. 90t, mal by som veľkú dilemu, či výkonnejšiu a ostrejšiu M3, alebo krajšiu a univerzálnejšiu B3. Chvalabohu ich nemám, tak ma hlava bolieť nemusí. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.03.22  14:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Tá zelená na M3 je krásna, ale toho hnusného “bobra” vpredu nezachráni žiadna farba.
    Z niektorých pohľadov je dizajn svetiel ako na “obstarožnej” Giulii.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.03.22  14:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

iu....plukovnická zelená ještě ujde....sorry, ale toto je vyloženě pro vodníky....hastrmanská zelená....ani Zeleninskyj by do toho nesedl...... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.03.22  14:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

wl....kurwa jak si to zjistil? Mělo to být v tom nejpřísnějším režimu utajení.... >:-[] Setkání proběhlo u nás ve vinném sklípku a k obědu se podávala kyjovská tlačenka a k vínu dřevorubecký chléb se škvarkovou pomazánkou, taky kyjovská domácí.... >:-[] Velká spokojenost a borci slíbili, že přijedou zas..... >:-[] No Heger zaváhal...je to zkrátka "zajko bojko".... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.03.22  11:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

wl: to by bol skvelý podklad pre meme, náš premiér v Kyjove, zmätene sa obzerajúc, kde ten Zelenský je: [odkaz] >:-[] >:D
    P.S. Tu si niekto objednal M3 v pre mňa ideálnej kombinácii: M3 Competition xDrive v zelenej Java:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.22  11:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

iu
    Mě zase napadlo jestli to setkání premiérů ze Zelenským nebylo nakonec (kvůli zmatení ruské rozvědky) v Kyjově, takže ten váš premier se možná bál úplně zbytečně. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.22  11:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

iu
    Ten černý lesklý paket (bez černých kruhů/log) stojí poměrně zanedbatelných tři tisíce Kč, takže tady cena prakticky nehraje roli.
    Ty lesklé černé kruhy vyniknou na matném podkladu víc, než na lesklém, kde logicky splývají s podkladem úplně.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.03.22  08:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Kyjev, Kyjov, to sa dosť podobá, len aby si to nejaký ten ruský mužik zadávajúci cieľ rakety nepomýlil. >:-[] 8-s
    Ad RS3: ten základný čierny plast za mňa vyzerá rovnako dobre, ako príplatkový lesklý, teda z môjho pohľadu sú vyhodené peniaze za ten lesk, notabene ak by som chcel strieborné kruhy a nie čierne (celočierna kombo vyzerá desne). Just my 2 cents.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.03.22  08:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

tms....schůzka v Brně? Budu o tom přemýšlet. Snad u Olympie by to šlo. Tam se dost často motáme. Dám vědět..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.22  00:53

Th
    Ani do Kyjeva by s tím teď přijet nemohl? >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.03.22  18:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Maximálně bych byl schopný domluvit nám schůzku s tím borcem někde v Brně >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.22  18:07

sf
    Jen 20 km
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.22  17:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

pd7
    Sériové stříbrné/chromované kruhy musíš mít vpředu i vzadu... plus nápisy RS3 ve stejném provedení také vpředu i vzadu.
    Jinak to není podmíněné ničím. Základní paket černé lesklé optiky je samostatný/nezávislý.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.03.22  17:50

Freddie.....šak přijeď na presso, když si tak blízko....seš vítán....uděláme ve sklípku mini sraz, když přijede tms s tou červenou RS3.......... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…