Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
stalker1 25.02.18 16:10
« Re: Odkaz pre Fera
A ešte aby som nezabudol,s dôchodcami z tvojej rodiny som mal akurát nemalé starosti,toto je asi poďakovanie z tvojej strany,ale to ma vôbec neprekvapuje >:D .
Ostatné osobne :-) .
Si srandista, že odvahu :-)
Teba mať v rodine/našťastie nie v pokrvnej/ tiež nie je bingo ;-) -
stalker1 25.02.18 14:22
« Re: Odkaz pre Fera
Aj ja sa ospravedlňujem , ale patrí sa odpovedať.
Odkaz pre Milliho : tak sebavedomie ti rozhodne nechýba . Pokiaľ viem , táto stránka je verejná a aj ja sa chcem občas zabaviť.
Neviem , či by sa ti páčilo , keby som sa zosmiešňujúco vyjadroval o tebe a tvojich deťoch ( mimochodom , to nie je 1x). Ja s tvojou maminkou moc nekomunikujem a ani ju o ničom neinformujem. Taktiež nekomentujem teba ani tvoju rodinu , nie je prečo . Akurát mám o vás sprostredkovane až privela nechcených info, to si už zariaď ty.
PS : ak veľmi chceš , nemám problém ťa navštíviť osobne B
Stalker Fero -
iudex 25.02.18 11:15
« Odkaz pre Fera
Odkaz pre Fera: v zásade mi lichotí, že aj po rokoch ma tu stále sleduješ, zaujímaš sa o moje názory a môj život (napriek údajnému nezáujmu o moju osobu). Ale poprosím Ťa, ak máš nejaký problém s tým, čo tu píšem, nežaluj sa dôchodcom, ale pozbieraj odvahu a povedz mi to priamo. Ďakujem.
P.S. Ospravedlňujem sa ostatným za offtopic, žiaľ stalker v rodine je radosť. 8-s -
praděda7 24.02.18 11:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
No ono za velmi lepší peníze je jedna věc a ve velmi dobrém stavu je věc druhá.... :-! Ale jinak máš pravdu. Takových borců by se našlo co by i jednu ledvinu za 235i dali.... ;-) -
speedfred 24.02.18 11:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
zase až tak dobre na tom nie som a vcelku rozmýšľam prečo tak vôbec špekulujem. Čo by iný dali aj za 235i.
Viem tiež o M3 a za vééélmi lepšie peniaze. -
praděda7 24.02.18 11:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
Tož mě do teho netahej.....já žádný love nepotřebuju a ani nechcu. Jestli nevíš co s penězi tak dobře ti tak....ale šance na utracení zbytečných pár korun by byla.....[odkaz] -
speedfred 23.02.18 16:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
508 GT mám ešte vo firme,ale jazdí na tom už z 98% kolega a mne chodia iba pokuty z celej EU :-)
Zraz je pekná a dobrá idea,ale aby som sa ho dožil po dnešnom stresujúcom dni. Asi pôjdem od pondelka radšej na úrad práce.
Na Ariele a podobných autách sa prosím nevoz,moja vlastná skúsenosť s GT3. Až potom zistíš ako má jazdiť sparávne auto a začneš špekulovať ako ja. -
iudex 23.02.18 14:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
Fred: v diskusii na ACZ si spomínal, že máš ešte 508? Ja som bol v tom, že popri 235i máš ako rodinné Galaxy.
Btw. na jar sa pôjdem povoziť na Ariele Atom, tak predpokladám, že to mi zase trochu poopraví názor na to, čo je to športové auto. :-)
A keď tu nastávajú také veľké presuny v garážach, chcelo by to na jar nejaký zraz, ideálne s povozením. Povedzme Bumbálka. Nevidel som ešte naživo labelových MGTS, Tomovu M2 ani Cupru, pajovu M3 a prípadne fredovu novú Júliu. >:D -
-
-
praděda7 22.02.18 15:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
Jak píšu níže. To nastavení mojí sedačky je stále jen kompromis. Po X5 to bylo velké zklamání. Čemu nerozumím je to, že třeba na babybmw si na ty sedadla lidi stěžovali už když se začaly prodávat M135i a BMW s tím nic neudělalo a stejný problém je "carry over" do M140i. A to si BMW říká prémie..........? I v Yarise se mě sedí pohodlněji.....
Jo a M2 ještě k tomu v kůži a není na vybranou. Po kůži Dakota v X5 jedině s ventilací...a tu zase v M2 ani v M3 nenabízí......prémie?. -
iudex 22.02.18 15:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
Neviem s určitosťou, či sú emkové sedačky v 3er rovnaké, ako v 140i, ale v tej jednotke mi teda dosť dlho trvalo nájsť si nejakú vyhovujúcu pozíciu (k samotnému materiálu: látka+alcantara výhrady nemám). Kdežto v GTI mi sadli z fleku ako povestný šerbeľ. -
praděda7 22.02.18 15:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
S tím předním a zadním nastavením výšky sedáku jsem se setkal poprvé v roce 1983. Měla jej Toyota Supra, evaluation vůz pro Toyota Australia. A nejen to. I bočnice na sedáku a opěradle byly nastavitelné. Vše elektricky ovládané. Taktéž vzduchem nastavitelný lumbar support s pumpičkou. No zkrátka paráda. Podařilo se mě (před tím než ta Supra šla do crusheru) ten sedák získat pro moji RA40 Twin Cam Celicu. Byl jsem na správném místě ve správný čas a měl ty správné kontakty. :-) -
Dany 22.02.18 10:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
GTI nemajú naklápanie? Nejak si to nevybavujem. Ergoactiv by mali mať naklápanie. Tak isto AGR od Opla. A ešte jedna raritka, na Hyundai Accent sa dá výškovo nastavovať predná a zadná časť sedáku nezávisle na sebe. -
praděda7 21.02.18 18:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
Tož aby se ti v Cupře dobře sedělo!
V M140i sedadlech lidi bolí záda (lower back v Anglii) a mě taky bolely. Hrál jsem si dlouho s lumber support až sem našel so, so, nastavení. Je to ale stále jen kompromis. A to jsem menší postavy.
Jinak SEAT až na Leon cca 2005/8 mě žádný neoslovil. Ale stejně jsem po návrátu z exilu v roce 2008 koupil Mazdu 3 MPS gen1. A pak v roce 2010 gen.2. Obě měly perfektní sedadla v alcaltaře. Ale jak už se zmínil, jsem menší postavy, tak se sedadly mám problém jen vyjímečně. -
Thomasino 21.02.18 17:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
Ty sedadla jsou dělaná spíše na menší lidi, mě to dole z boku rejpe do mých bolavých ledvin a zespodu do žeber :-( V M3 jsou lepší sedadla, nebo v Audi S-line. To boční vedení jde více nahoru. Nakonec i v Oktávce RS jsou o dost lepší :-! Ta má mimochodem v té verzi 245 famózní sedadla s relativně dlouhým sedákem a v alcantaře (no dobře, kdyby se dal vysunout jako u BMW, bude to špička!
[odkaz]
Proto jdu nyní do Cupry, protože ty jejich příplatkové jsou hodně fajn! [odkaz]
Navíc od jara 2017 vypadá i ten interiér už o poznání lépe, více se blíží Golfu, přidali tam černé lesklé plochy s chromovanými rámečky a působí to hodnotněji (aspoň na mě). Plus u Cupry jsou pěkný výplně dveří v Alcantaře, to nevím jestli ale Cupra neměla už před tím, to nám řekne spíše COVENANT co tam má. [odkaz] -
praděda7 21.02.18 14:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
Co ti na sedadlech v M2 "nesedí"? V M140i to také není žádná výhra. Trvalo mě nějakou dobu než jsem to jakžtakž spytlíkoval. Ale stále to není 100% "ono". Nejpohodlnější jsem zatím měl komfortní sedadla v F15 X5....jako "v peřince".... ;-) -
Thomasino 21.02.18 11:31
« Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
Zatím jen prodávám Golfa SV 1,4 TSI a po včerejšku má již svého kupce >:-[]
U M2 se pak uvidí, snaha bude ji udržet samozřejmě dále :-) Ikdyž občas je to střídání aut vopruz a ty sedadla mě nevyhovují. Jo a Cupra 300 ST je podepsaná, výměna proběhne začátkem dubna ;-)