Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 11.11.23 19:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Porsche 917 K #22 Winner Le Mans 1971 H.Marko / G. van Lennep - Tak toho H. Marko jsem viděl v roce 1969 v Brné na starém okruhu (Evropský pohár cestovních vozů) Z Wiki..V tomto ročníku poprvé v Brně startoval pozdější pravidelný účastník závodů v Brně dr. Helmut Marko na voze Chevrolet Camaro.[5]
Ani W nechtějí dávat zmetci.....proto musím mít na 1er BMV....ale stejně jsem asi měl raději zvolit F20 místo BMV.... ;-\ :-! >:-[] [odkaz]
-
pradeda777 11.11.23 10:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Tms.....příští týden út-st-čt má být počasí ještě ok. Pak už nic moc. Tož pár km by jsi mohl ještě kliknout.....zimáky máš obuté?
Ty ZNP si nech dát až na tu 911 GT3 RS, co přijde po této 917ce..... ;-) [odkaz]
Přesně 8 symbolů...to by šlo.... :yes: Jen jestli ji již někdo nemá... :-O
Tady je jedna už na značkách [odkaz] ...divná SPZka >:-[] ) a i s fólií....[odkaz] >:-[]
Modrá je dobrá... ;-)
Ale 911 GT3 RS nelze v manuálu....takže nic... >:-[] -
Thomasino 10.11.23 21:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Už se to prý blíží, zřejmě je už hotové, přes víkend to musí proschnout a v pondělí se zkontroluje a dokončí. Takže asi úterý bude hotové. Mezitím vyřizuji SPZ (značky), bude zatím jen nějaká obyčejná, tady už nejdou zařídit ty mírně lepší jako třeba 16 16 nebo 16 61 :-( A na značku na přání za 10K nejsou teď prachy a navíc mi to k tomuto auto nepřijde nezbytné. Výrazné je samo o sobě >:-[] -
pradeda777 10.11.23 12:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
iu....je to tak jak píšeš. Trh je u nás na dražší výkonné ojetiny velmi malý. A navíc, jak mě bylo řečeno, manuály už netáhnou. Takže na tom budeš s prodejem podobně jako já.... ;-\
Cena ale "sedí". Na mobile.de/cz jsou ceny M140i s nízkým nájezdem km podobné nebo i vyšší, i když drtivá většina jsou automaty. -
iudex 10.11.23 10:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
dedo: tak od autorizovaného predajcu nemožno čakať zaujímavú cenu, oni chcú na tom zarobiť. Ale 550t je fakt hodne pod cenu. Ako pozerám Tvoj inzerát (a ostatné M140i na sportovnivozy), pýtaš 750t, čo nie je úplne málo za 7-ročné auto. Na druhej strane väčšina inzerátov tam má ešte vyššiu cenu pri vyššom nájazde, takže Tvoja cena je asi primeraná. Divím sa teda, že sa Ti nikto neozval. Asi ten trh pre takto drahé výkonné jazdenky nie je zrovna veľký.
Sám som zvažoval, koľko by som pýtal za moje, ak by som ho chcel predať. Jedna vec sú ceny v inzercii, druhá vec je, aký je reálny dopyt po takomto aute.
Tom: už máš auto "zafašované"? Asi ho v tomto počasí môžeš rovno zazimovať. -
pradeda777 08.11.23 17:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Dnes v Renocar. Výměna brzdové kapaliny... [odkaz]
Seděli jsme v Mini JCW. N/V překvapivě dobré. Podobné jako v Yarisku. Možná i kapku lepší. K projížďce (i když byla nabídnuta) nedošlo, protože jsme spěchali domů. Naše 1er se jim líbilo moc, ale nám se zase nelíbila cena, kterou nám za ni nabízeli (550k) na protiúčet. V komisním prodeji by to prý mělo být o 100-150k víc. Do toho se mě ale nechce jít....takže to vypadá na 700k.....
-
pradeda777 07.11.23 14:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
iu....mě se vždy řadilo líp levou rukou a volant ovládal pravou....ale to asi proto že jsem pravák... >:D Ale se změnou strany to máš pravdu. S tím jsem měl vždy po návštěvě Evropy v Austrálii chvíli problém. Nejhorší to bylo, když jsem na křižovatce odbočoval vlevo a byl jsem tam v ten moment sám, což na štěstí nebylo často. Hned jsem skončil na pravé straně.... ;-) -
iudex 07.11.23 08:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
woody: presne. Ja mám takú utkvelú predstavu, že akonáhle by som dal auto do fólie ako ochranu pred kamienkami, tak auto rozflákam kompletne (alebo mi ho niekto rozfláka ako Tebe). ;-\
P.S. Ako Swišť, už je opravený?
Leg: presne o tom to je, prežiť prvú hodinu-dve. Ale tá býva aj bez zmeny strany najťažšia, lebo začínaš pri letisku alebo veľkom meste, hustá doprava, viacpruhové cesty, kruháče; k tomu zvykanie si na ovládanie požičaného auta... Keď už si niekde na vidieku alebo na rovnej diaľnici, to sa už dá. Ale v Británii by som si úplne nepetrolheadsky požičal radšej automat. >:-[] -
pradeda777 06.11.23 13:06
« Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Tms....zafóliování celého auta, když je ještě zbrusu nové, je dobrý nápad. Já dělal vždy jen předek a později i dveře a myslím že by to cenově vyšlo nastejno jako celé auto.
Teď mám na C-HR pouze předek a zbytek v keramice. Dáváš před fólií i keramiku? Někdo říká, že je to dobře kvůli vysokému lesku. -
Leg 06.11.23 10:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
... a ešte follow-up pre iudexa: ja som s manuálom na ľavej strane cesty jazdil prvý krát. Za hodinu som si zvykol. Dôležité je prežiť bez šrámov túto prvú hodinu, a potom už je to v cajku. -
Thomasino 05.11.23 17:24
« Re: Re: fotosoutěž!!!
Další level by byla až 911 GT3 za dvojnásobek, takže tohle bude na dlouho >:-[]
P.S. Praděda, teď jde auto na týden na lepení PPF fólie (celé auto). Pak uvidíme dle počasí, začnu postupně zajíždět. Tradičně jedna z oblíbených tras je Rožnov, Třebíč a Telč. Kyjov patří také mezi ty oblíbené. -
Thomasino 04.11.23 23:44
« Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Nazdar bando! Tento týden byl náročný, ale naprosto fantastický. Zkusím to zkrátit. V pondělí ráno v 6 hod odjezd s kamarádem na 3-denní akci KSA (klub sportovních aut), sraz po deváté kousek od Berouna. Postupné sjíždění dalších účastníků zájezdu. Před polednem oběd a odjezd k legendě jménem Walter Rohlr >:-[] Bydlí na druhé straně Šumavy. Vytvořili jsme kolonu přes půl vesnice, každý si pak k němu na 10 minut zaparkoval u domu, vyfotil, potřásl pravicí, krátce pokecal, nechal podepsat auto apod. Pak prohlídka jeho vývojové 911 S/T, jedna ze tří testovacích. Také prohlídka jeho soukromé garáže, následně pomoc s plachtami na jeho auta. Následoval přesun do Stuttgartu do stylového hotelu V8. Druhý den zase brzký budíček v 7 hod a odjezd k museu Porsche, kde vybraná auta zaparkovala přímo před museuem (auta si vybralo samo Porsche). První skupina měla prohlídku továrny a výrobní linky 911/718, asi na 2,5 hodiny, což byla PECKA !! Každý jsme asi viděli nějaká videa z výroby, ale stát asi 5m od linky kde jel 2x 911 Dakar, nebo 911 GT3 RS či Targa, to bylo něco. Viděli jsme kompletaci palubky, kontrolu kvality kůže (911 a 718 mají pravou kůži z bejků, Taycan nějaké eko náhražky), obšívání dílů interiéru, nasazování předního a zadního skla (zrovna Targa a 911 Turbo), pak jsme byli na chvilku také v motorárně a koukali již z větší vzdálenosti z patra na kompletaci motorů. Vše se tam dělá v poklidném tempu, mají na to hodně času. Proto je ta kvalita u Porsche vyšší. Údajně si změřili aby na jednotlivé úkony měli dostatek času a přidali ještě 30%. Následoval super oběd v italské restauraci a my jsme pak s kamarádem jeli do 30 km vzdáleného Metzingenu do Porsche Design outletu, na nákupy Porsche hadrů za nižší ceny než běžně >:-[] Druhý den jsme dopoledni zajeli do Porsche Museum a pak už v poledne domů. Skvělý výlet !!
No a v pátek jsem zakončil Porsche týden převzetím našeho nového mazlíka, Caymana GTS 4.0 manual v legendární barvě Ruby Star (odkaz na 30 let starou 911 964 Carrera RS ala Ibalgin). Dneska jsme dali s pár brňákama malý sraz, pak něco málo pofotil u lesa a také u staré Velké ceny Brna a starých boxů. Tady fotogalerie ;-) [odkaz]
[odkaz] -
-
woody-alien 04.11.23 19:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
dědo: Hlavně si nějaký modlitby schovej i pro nás. Trochu to vyznívá, jako bychom my tady neměli (nejen) v politice šmejdy, zloděje, křiváky, chudé duchem, bizarní postavičky a nesvéprávné voliče. Jenže máme. ;-) -
pradeda777 03.11.23 11:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Chlapci máte kliku, že jste se narodili později a můžete využívat svobody cestování. Moji vrstevníci, kteří zůstali v ČSSR mohli cestovat tak akorát do ř.i.t.i ;-\ A dnes už cestují tak akorát od doktora k doktorovi a většinou mají vyměněné klouby a kolena.... ;-\ -
iudex 03.11.23 10:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Leg: super, už to pozerám na mape. >:D
A ako to šoférovanie naľavo? Nebol problém?
Inak ten opis ciest mi pripomína Faerské ostrovy, tam tiež boli úzke, väčšinou jednopruhové cestičky pomedzi trávnaté údolia a takmer vždy s morom na dohľad, resp. priamo po pobreží. Ak išlo raz za čas auto oproti, tak si zastal na rozšírenej časti cesty, auto mohlo prejsť a ty si pokračoval. Celkovo tam bolo viac oviec ako áut a ľudí.
[odkaz]
[odkaz] -
Leg 03.11.23 10:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Toto video mi pripomenulo staré časy, keď to tu ešte fungovalo ako fotosúťaž a nie ako prokrastinačné okienko pre výber áut, ktoré nielen že nepotrebujeme, ale vlastne ani nechceme a nekúpime. >:D Vtedy sme si hovorili, že tá fotka je dobráá, ale škoda toho mobilu, ktorý kvalitu celkom zráža…
[odkaz]
Jasné, že náklady na produkciu a vybavenie sú rádovo tisícnásobky ceny jedného iPhonu, ale aj tak… to že niečo také ide natočiť cez šošovku, senzor a čip niečoho, čo si viem strčiť do vačku by v tej dobe bolo nepredstaviteľné. A to je pár rokov dozadu. -
Leg 03.11.23 09:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Wl: nie je čo závidieť, stačí si nájsť týždeň čas, nažhaviť internet a vyraziť.Aj keď rozumiem, že nie vždy je to také jednoduché, ja by som si to teraz tiež nemohol dovoliť. Dosť pomáha, ak spolucestujúca/spolucestujúci majú radi prírodu a/alebo hrady a zámky. Toho sa po ceste dá užiť dosť a dosť a nie je treba sedieť celé dni v aute.
Iudex: my sme obišli north coast 500, potom pár dní na nejaké škótske atrakcie (nejaký loch, pálenica od whiskey, vláčik z Harryho Pottera, Balmoral castle…) a nakoniec dva dni v Edinburgu. Jednoznačne odporúčam NC500, tam skoro nikto nebol, väčšinou motorkári na GS-kách a dôchodci na karavanoch. Tých bolo ale tak málo, že napriek tomu, že väčšinou bola cesta iba pre jedno auto, dalo sa pekne držať tempo a ísť podľa seba. V tom bol aj najväčší rozdiel oproti všetkým alpským priesmykom, kde sa človek väčšinou aj tak vlečie za nejakou vláčuhou, uhýba motrokárom alebo obchádza cyklistov. Ten pocit, keď to valíš škótskym údolím 90-100 mph po 3 a pol metrovej cestičke, vidíš 5 km pred seba a nikde nikoho (okrem oviec), trafíš medzi dva ploty a pod tebou hrkne rošt na dobytok, to bolo fakt ako z TopGearu. :-) A ako som hovoril, rôznych prírodných, historických či alkoholických atrakcií je aj tam na severe dosť, takže netreba sedieť len v aute. Aj ja by som si už teraz NC500 natiahol na týždeň a na zbytok, kde boli davy turistov by som sa vykašlal. BTW chlapci z Grand tour tam už tuším medzičasom tiež točili, takže ak je aj tam teraz hlava na hlave, tak by som sa moc nedivil. -
pradeda777 02.11.23 12:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
iu...."zvyk je železná košile".... ;-) Já jsem vždy používal menší auta a tak mě to i zůstalo. Z Yarise do C-HR to byl pro mě dost velký skok. Zatím jsem si nezvykl. V Mini se budu cítit tady po městě určitě líp. Vše záleží jen na tom, jak "přívětivý" bude podvozek. Zkusím si vypůjčit předváděčku s DDC na víkend a pak uvidím. Ale napřed se krátce svezu s Cooper S bez DDC, abych mohl posoudit rozdíl. :-! -
iudex 02.11.23 08:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Leg: to musel byť fajn roadtrip, kedy si to absolvoval a čo si pochodil? Ja som tiež uvažoval o nejakom výlete po Škótsku (v Edinburgu som už bol). A aktuálne na Prime chodí cestopis Fotr na tripu (redaktor Autosalonu) a ten chodí po britských ostrovoch, vrátane Škótska. Fakt zaujímavé (akurát tam furt pršalo). ale popravde mám trochu obavy z šoférovania na ľavej strane, mám pocit, že na prednosť zľava by som si nezvykol a v prvom kruháči by som spôsobil hromadnú nehodu. >:D
Deda: CHR ako "väčšie auto"... je na chlp rovnako dlhé aj široké ako Škoda Scala, čo som mal naposledy požičanú. Proste malý kompakt a auto tejto veľkosti fakt nemá najmenší problém v meste, podzemných garážach, nikde. Možno v preplnenom veľkomeste ako je Rím či Paríž s úzkymi uličkami, cyklocestami a maličkými parkovacími miestami by som bral, že menšie auto bude obratnejšie, ale v našich malomestách fakt nie je problém s kompaktom. A taký Fred by Ti povedal, že väčšie auto je jeho RAM a už sedan strednej triedy je malý. >:D
Tým nechcem povedať, že Mini je zlá voľba, naopak, len si netreba klamať, že ho treba kvôli rozmerom, ale treba si priznať, že proste chceš meniť autá už len kvôli tej zmene (ako Tom). -
Leg 01.11.23 18:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Děda: s Mini súčasnej generácie som dal asi 1000 míľ po Škótsku, vrátane North coast 500. Super auto, prťavé čo sa hodilo na ich uzučký cesty, zábavné a pritom pohodlné (len pozor na nv). Ale bol to obyč Cooper, nie S a už vôbec nie JCW, to je vraj kostitras. A obuté mal 16-ky. Asi je treba konfigurovať s rozvahou. Môj najlepší roadtrip ever. -
pradeda777 01.11.23 17:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
iu...C-HR je u mě pořád takové "větší auto" a na lítání po městě to není přesně ono. Mini mají dnes i adaptivní podvozek, což by mělo jízdní komfort vylepšit. Je třeba vyzkoušet... ;-) -
pradeda777 01.11.23 10:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Rallyeový závodník Sobieslaw Zasada je světovým unikátem. V roce 2021 se zúčastnil Safari Rally, která se po 19 letech vrátila do šampionátu mistrovství světa. Na tom by nebylo nic zvláštního, pokud by Zasada neslavil v témže roce 91 let. Účastí na náročné africké soutěži se tak stal s přehledem nejstarším účastníkem v historii WRC.
Tož to je borec :yes: Mohl by být pro mě inspirací.. ;-) >:D >:-[] -
pradeda777 01.11.23 07:34
iu...Mini was my first car in 1969 in Australia and I got emotionally attached to it.......[odkaz]
Mini has grown up since...nevertheless it´s still a Mini.......no harm done to take it for a spin and then decide if I could live with it or not...doubt it could be worse than the old one.... -
speedfred 31.10.23 17:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Neprestávaš udivovať :-) To je asi hromadou voľného času a badžetu.
Ja si myslim ze je jedno či padá prach na 140, GR alebo JCW.
Inak už si bol niekedy merať vykon so 140i? Mne na 235i namerali myslím 360 koní a to bola bez úprav. -
iudex 31.10.23 16:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
deda: myslím, že ani Mini Cooper, ani GR Yaris nebude nič vhodné pre Teba. Sú to malé tvrdé autá (z logiky veci pri takej malej dĺžke a rázvore a vysokom výkone), podľa niektorých (najmä v prípade GR) dosť uskákané, rozhodne nie vhodné pre človeka s problémovou chrbticou. Inak podľa počtu tých málo jazdených TYGRov sa zdá, že mnohým to auto nesadlo, proste nie je to auto pre každého.
A popravde nerozumiem prečo by malý hybridný crossover (ideálne auto do mesta) mal byť vo funkcii mestského približovadla niečím nahradzovaný. :-O -
pradeda777 31.10.23 14:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
iu...ok...ve středu jedu do Renocaru měnit brzdovou kapalinu, tak omrknu nějaké Mini, které tam mají na prodej. Kdyby nabídli na 1er rozumný protiúčet, tak bych do toho možná i šel....Mini by bylo jako rohlíkový expres super a C-HR by si vyměnilo místo s 1er coby "sběrač prachu"... ;-) >:D >:-[]
[odkaz]
[odkaz]
Pak je tu také toto, ale myslím, že Mini bude praktičtější....[odkaz] -
iudex 31.10.23 13:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
dedo: či má Tvoje auto 5900 alebo 6200 km je úplne jedno a pár stoviek km navyše na hodnote nič neuberie, aj tak je to široko-ďaleko najmenej jazdená 1er v predaji: [odkaz]
Naopak by som si to ešte na záver užil, nech Ti nie je ľúto, keď budeš bzučať iba na elektrinu a Tom tu bude onedlho dávať svoje zážitky so šesťvalcovým Caymanom. :-) -
pradeda777 31.10.23 11:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Včera sem po dlouhé době vzal M140i "vyvětrat". Nechci najíždět km teď když je na prodej... ;-) S KN vzduchovým filtrem a ve sport režimu je neuvěřitelně živá. Chystám se ji vzít do Brna na brzdu, abych věděl, jaký má teď výkon. Pocitově to vidím tak na 10k navíc... ;-) -
Thomasino 27.10.23 19:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Tak poslušně hlásím, že Cayman konečně dorazil k dealerovi a jestli se vše stihne, tak za týden snad přebírám >:-[] Zatím nebyli schopni za 10 dní ani spočítat finální cenu a musím si nechat udělat nějaké nabídky na pojištění. Nějak prý nestíhají ;-\ ;-\ -
pradeda777 27.10.23 13:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
wl...M140i cizím lidem za 720k.....rodině a přátelům za 820k.... ;-) >:D >:-[]
Freddimu za 300k prodám levé zadní kolo z C-HR...pravé je dražší, protože je zrovna umyté.... ;-) >:D >:-[]
No joke....dealer mě za C-HR nabídl ("off the record") 600k.... :-! Tak můžeš začít přemýšlet.... ;-) >:D >:-[] -
iudex 26.10.23 10:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
dedo: ja by som asi všeobecne nenechal doviezť auto zo zahraničia, hlavne keď máš platiť 100% vopred. Možno profesionálna deformácia, tých zlých príkladov som videl veľa. Dal som to len všeobecne, že aj za toľko sa to dá a verím, že slovenský díler by sa k tomu priblížil. -
pradeda777 26.10.23 10:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
iu....2er taky trochu porostlo (překonalo 4,5 m) a ta přístrojová deska...no nevím nevím...ale ta bíla v odkaze je moc hezká a cena přijatelná. :yes: Ale do nákupu přes Carvago bych se asi nepouštěl.
[odkaz]
[odkaz]
Dobrý den
Rozhodně nedoporučuji nakupovat auto přes tuto společnost. Levá ruka neví co dělá pravá. Mezi jednotlivými odděleními vázne komunikace, nikdo se neobtěžuje vás informovat a možných problémech které vznikají. Dnes je 10.5. 2023, automobil jsem zaplatil už 3.4. 2023 a stále ho nemám. Dokud jsem nezaplatil z Carvaga mi volali klidně 2x denně. A po zaplacení?...Pokud bych se sám nezajímal nikdo by mi nedal vědět, že se doručení protáhne z důvodů údajné změny dopravce.
Uběhla nějaká doba a po urgenci jsem se dozvěděl, že nastalo další zpoždění z důvodu zaslání špatných dokladů k autu německým dealerem,to jako vážně?! Dále mi bylo sděleno,že se mi ozve kolega z Carvaga s nabídkou na povinné ručení, co myslíte? Nikdo se neozval a když jsem řešil kdy že budu mít auto,odpověď zněla: no my ale stále čekáme na zelenou kartu... NO COMENT..
Na trhu je spousta společností i soukromích,lituji,že jsem se rozhodl pro Carvago, rozhodně nikomu nedoporučuji podporovat tento cirkus!