Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white_labels 02.04.19 16:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Th
To tě asi zklamu, do toho "brouka" se mi nastupuje lépe, než do většiny aut se dvěma páry dveří, je tam sice trochu zvýšený práh, ale s tím problém nemám, pořád lepší vyšší práh, než krátké dveře. ;-)
Kde není žádná výrazná barva, v nabídce na 911? -
-
white_labels 02.04.19 15:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
iu
Příšerně zastaralá koncepce se kterou GT2 RS dává stovku za 2,8 s! Která jiná zadokolka (o předokolce ani nemluvě) to dokáže? Zadokolka není problém, jen musí mít motor na správném místě!
>:D
Takový Cayman GTS je skvělý i s B4, ale pro mě docela malý, "brouk" je tak akorát. Jen je třeba si za tu o číslo větší velikost trochu připlatit. >:-[] -
iudex 02.04.19 15:05
« Re: Re: Another Car In Paradise
Dany: aká karmínová, veď tu label týždeň riešil jednu špecifickú farbu a aj sa vyjadril, že kaminrot už majú na Macane a na 911ku by ju už nedal (ups, už som prezradil, že Cayman to nie je; btw. aj ja som pôvodne tipoval Cayman). No a prevodovka je jasná, wl by sa už nešpinil ručným radením. >:D Takže zo 4 identifikátorov si trafil jeden. -
white_labels 02.04.19 15:03
« Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
sf
Není to "brouk" s invalidním voličem PDK.
Neboj, nebudu, nejdřív komplet pod plachtou, pak dlouho nic... a nakonec kompletní striptýz vozu.
Ale jinak si to vychytal, je to Ferrari pod plachtou Porsche, prostě klasický aprílový žertík. >:D :yes:
Dany
Kromě PDK vše špatně. Ještě jsem zapomněl na volbu rwd/awd, ale nedal jsi tam 4, tak to máš vlastně taky dobře. -
iudex 02.04.19 09:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
woody: toto je z môjho pohľadu veľká prednosť Škody (aj keď len ako píšeš pre niektoré modely). A ak si napr. kúpiš Kodiaq v farbe oranžová Cayenne, tak sa môžeš tváriť trocha ako v Porsche (Cayenne): [odkaz]
>:D
Ron: no tak ja mám podľa Thomasinových merítok už staré auto, tento týždeň má už rok. >:-[] Inak na labelove GTI si zálusk nerob, on to (v danom stave zánovnej málo jazdenej leštenky) bude predávať tak za 90% ceny nového, to nedáš. ;-)
fred: tak wl má nejakého chrobáka so zastaralou koncepciou všetko vzadu, toho sa už aj Škoda vzdala v 90. rokoch. >:D -
Thomasino 01.04.19 19:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
Praděda, někde musí být limit. Původně jsem chtěl koupit zatím krátkého Rapida 1,4 TSI s DSG ve verzi Monte Carlo (1-2 roky starého po fejsu), aby se na tom drahuška trošku naučila, nebo něco jiného max. do 600 tisíc (Golf Sportsvan 1,5 TSI DSG - pro změnu ;-) ), takhle jsem rád že jsem se udržel těsně kolem 750 >:-[] >:-[] -
Thomasino 01.04.19 15:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
částečně ano, ale proč zbytečně vyhazovat dalších 40 tisíc ?? (20+20) :-!
..navíc zprávy z autorizovaných servisů hovoří o tom, že adaptivní podvozky u BMW i VW jsou poruchovější, takže klasický tlumiče nejen že stojí polovinu, ale více vydrží. -
Thomasino 01.04.19 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
Přesně tak. Nemá to velký kola, ono to není ani tak moc velké SUV, spíše středně velké až menší. Délka jen 436cm. Je to holt na podvozku Golfa (jo a vzadu bude s touto motorizací samozřejmě multilink). -
pradeda777 01.04.19 14:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
wl...až přijde na "lámání chleba" tak se na tu možnost individuální barvy zeptám. Červená Velvet? Je hezká, ale tu bmw nenabízí. V mém předešlém odkaze je Sunset Orange. Hodil sem čučku a v de. a i v usa. je nabídka barev stejná a o individuální barvách ani "Ťuk" (někde sem četl, že brzy hodí "flintu do žita). No, on nemusí být zrovna špatný manažér, ale když má kolem sebe snůšku lemplů, tak s tím nic nenadělá. A ano, párkrát se "střelil do nohy"..... ;-)
Thm....píšeš, že je na 19" Ateca moc tvrdá. A to i s adaptivním podvozkem? -
Thomasino 01.04.19 13:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
S tím že nemusím přebírat a rovnou nechám na salóně, to jsi mě celkem pobavil >:-[] :yes: Ale vždycky si to auto chci aspoň na rok vyzkoušet a podrobit "dlouhodobému testu" ;-)
Ty 19" kola jsou hezčí, ale v Cupra Ateca co jsem řídil mi to přišlo už moc tvrdý (ale ona má i tvrdší podvozek) a zrazoval mě od toho i Honza Červenka (co jezdil s tou 2,0 TSI FR), když jsem to s ním probíral. Vyzkoušíme jak se to celé bude vůbec chovat, protože jsem se nikde nedostal k projetí verze FR a kdyžtak se ty kola použijí jako zimní (pneu se prodají) a na jaře se koupí buď jiné 18" kola, nebo 19" kola. Ale ty 19" mají rozměr 245/40 a 18" kola jsou užší o 20mm a jsou 225/50. Takže i hlučnost na dálnici hraje celkem roli. -
white_labels 01.04.19 12:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
Komunikace s ajťaamatéry i s "MaMa" stále marná, takže jsem byl zatím nucen založit nový profil s jinou emailovou adresou a lehce faceliftovat nick.
Jestli bude Thom čekat na auto půl roku, tak už ho pak ani nemusí přebírat, prostě ho dá rovnou na protiúčet a vybere něco dalšího...
p777 - Červená Velvet je podle mě jediná možná volba z toho mála, co je na to v nabídce.
A tmavá je v reálu rozhodně dost, resp. tak akorát. Opravdu povedený (škodovácký) odstín červené. Takový právě té X2 M35i chybí.
Nabídka barev na X2 M35i je tristní, nevybral bych si. Není nějaká možnost individuální barvy?
Th- Proč ty pěknější kola nebereš, k vůli ceně?
Na tom tvém odkazu vypadají jinak, tam mají tmavě podbarvené jen ty hlavní elementy, kdežto v konfigurátoru jsou podbarveny komplet, což vypadá ještě o něco líp.
-
iudex 01.04.19 11:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
Praded: k okukateľnosti výrazných farieb: je to len zbytočný strach vystúpiť trochu z davu (čomu sa práve u Teba divím). Aj mňa si strašil s tým skorým opozeraním oranžovej a po roku tvrdím, že je to to najlepšie, čo som mohol pri výbere urobiť. Kamarát teraz kúpil 3er v obligátnej mineral grey a tá sa vedľa sunset orange úplne stráca, proste sivá myš. A šedi je na svete aj tak priveľa.
Naviac Tomova červená velvet nie je nijak expresívna kombinácia á la ružový Bentley: [odkaz] , proste pekná červená.
Plus ako viacerí poznamenali, Tom to aj tak vymení skôr, akoby sa mu stihla (akákoľvek) farba opozerať. ;-)
Inak súhlasím s tým, že s farbami to je všeobecne zlé. Napr. Golf mal donedávna v ponuke výraznejšiu žltú kurkuma, ale aktuálne ju už pre Golf R nedostať a jediná chromatická farba (ak nerátam nevydarenú pastelovú červenú) je modrá misano metla. A pre GTI TCR je výber farieb úplná tragédia, len 4 farby, čierna a biela metla a červená a šedá pastelová (pre hotheč, ktorý z podstaty veci má byť výraznejší). Zlatý Renault, že pre MRS si človek môže vyberať až z troch výrazných farieb, z ktorých každá posunie vizuálny dojem s auta o level vyššie. -
pradeda777 01.04.19 10:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
Tms...congratulation and celebration.....Ateca FR looks good!
Z tohoto odstínu červené bych měl strach, že se mě brzy okouká. Trochu tmavší by byla lepší. Kola na první fotce jsou parádní.
Já už komunikuju s "mým člověkem" v Renocaru ohledně X2 M35i, které se konečně objevilo na konfigurátoru. Výběr barev je tristní. Ale to už mě nepřekvapuje. Já bych tedy bral Misano Blue s bílou střechou a s bílými krytkami vnějších zrcátek...(jako Mini)... :-)
Tu střechu a zrcátka bych si asi nechal zafóliovat. Ale soudružka manželka není na modrou, tak to asi bude zase AW...... ;-) -
Thomasino 30.03.19 22:29
« Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
Ano, souhlasí, Ateca FR (Family Racing?) 2,0 TSI 190hp 7DSG 4x4 a dokonce i v té červené metalíze Velvet (není na výběr mimo šedou, bílou, černou a hnědo-oranžovou), jak je tady v testu na Garáž.cz >:-[] [odkaz]
Ale čekací doba asi 3-6 měsíců, tak snad to do zimy stihnou ;-)
Na některých fotkách je ale mnohem tmavší než je na fotkách v testu Garáž.cz, jo a budou tam jen 18" kola ve stříbrné. Sice ladí k těm stříbrným lištám vpředu, vzadu a na boku, ale nejsou nic moc, asi je nechám jako zimní a na jaře za rok koupím jiné 18" kola.
[odkaz]
[odkaz]
-
iudex 28.03.19 10:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 508 GT-line
Jj, Tvoj názor na MRS poznám a dáva zmysel. Ono buď to zobrať tak ako Ty, teda že najdostupnejší hotheč, ktorému nič nechýba ani v tom základe (280k za tú cenu, kto to má?), alebo potom rovno ako píšem ja, teda topmodel Trophy, kde mám všetko čo chcem za 33100 eur. Pretože ten medzistupeň Cup v mojej konfigurácii stojí 31600, čo je len o 1500 menej, ako Trophy, a to bez jeho výbavy (bimetalické brzdy a i.), nehovoriac o 20 koňoch naviac. Plus platí: vyššia cena, vyššia zľava, čiže ten konečný odstup Trophy by bol ešte menší. -
Dany 28.03.19 10:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 508 GT-line
Stingera som myslel ako cenovú konkurenciu k päťstoosme, čiže 2,0T, zadokolka. Šesťvalec už je mimo. Ten váhový rozdiel a celkovo správanie by bolo treba odjazdiť. Takto od stola by som si typol Stinger. Ono Peugeot nie je žiadny jazdecký majstrštyk. Je to pohodlné GT s výkonom tak akurát do bežnej premávky.
S GPF je jasné, že pôjde dole vodou všetko. Reakcia, výkon, zvuk 8-s
RS by bolo pre mňa, bez ambícií liezť na okruh, asi najsympatickejšie postavené. Má to dosť dobrú trakciu aj bez samosvoru, dobré brzdy. Brzdy ja viem uťahať aj na okreske (No dobre, na horskom prechode). 4control potláča nedotáčavosť. Výkon by mi asi stačil takto. Resp. viem, že o tých 20k viac by tiež bolo málo >:-[] . Takže -
iudex 28.03.19 09:51
« Re: Re: Re: Re: Re: 508 GT-line
Dany: len k tomu Stingeru, čo si spomínal ako Tebe bližší: aktuálny model prechodom na prísnejšiu emisnú normu stratil trochu výkonu (aj keď len symbolické 4 kone), ale čo je horšie, pribral 73 kíl (na aktuálnych 1905 kg), vďaka čomu aj dynamicky stratil (stovka za 5,5s, predtým bola 4,9s).
Takže vďaka filtrom pevných častíc dostaneme síce menej výkonu, ale viac hmotnosti. 8-s A ako bonus horší zvuk (aj v aktuálnom teste i30N som čítal, že s filtrom sa zvuk motora/výfuku v porovnaní s predchodcom utlmil). Tom, ešte stále chceš predávať svoju bezfiltrovú Cupru a kupovať niečo s tým parádnym GPF?
P.S. mám pocit, že tu ľudia neprispievajú v poslednej dobe aj preto, že sa možno nevedia vôbec prihlásiť.
Ad Megane RS: video som tiež včera pozeral a stále sa mi to auto páči, hlavne fakt, že už základný model bez samosvoru dokáže pekne pobaviť aj na okruhu, ten čas je výborný. Ak by som dnes kupoval hotheč, zrejme by to bol práve MRS, a to rovno Trophy. Tých 280k sa miestami zdá málo (aj Homola to spomínal), takže 20 koní navyše poteší, plus malo by to byť o niečo ostrejšie, k tomu výbava v cene, vďaka ktorej je to vlastne výhodnejšie, ako rovnako vybavený RS Cup. Proste za 33t v mojej konfigurácii, to je za 300k hotheč bezkonkurenčné, s nejakou zľavou to iste bude pod 30t. -
iudex 27.03.19 10:33
« Re: 508 GT-line
Aj ja už som 508 obzeral naživo (ale nejazdil), bola to tiež GT verzia s tou promo červenou na veľkých diskoch a v tej konkrétnej konfigurácii paráda. V nejakej skromnejšej verzii a nefarbe sa ale iste stratí časť jej čara. Každopádne vedľa konkurenčného Arteonu & spol. sa postaví dizajnovo silný súper.
Interiér by som ale tiež neskúsol, proste nie, vymýšľať koleso nanovo, na to som asi už starý. Ak by bol ale normálny, s benzínovou 1,6kou by som si to vedel predstaviť, aj keď nie ako rodinné auto, na to je to zrejme malé. Len ako píšeš tie ceny, tie sú skoro prémiové, ja viem, výbava a všetko, ale 45t za slabšiu 1,6ku... Keď si spomeniem, že za môj strednotriedny koráb s podobnou fúkanou 1,6kou som dal menej ako polovicu (!) Arteon je tiež sakra drahý, ale má viac priestoru pre ľudí aj batožinu, má ergonomicky bezchybný interiér a v ponuke aj dvojlitre. Proste bude to mať tá 508 napriek vydarenému dizajnu ťažké. -
Dany 27.03.19 10:08
« 508 GT-line
Čavte banda.
Včera som mal možnosť sa zviezť päťstoosmičkou v benzíne, 180k. Kamoš robí managera v Peugeote a fasovali to na skúšku. Dostal som sa k tomu len z Dolnej do Hornej a spak a ešte po tme, ale aj tak mi nedá nepodeliť sa o to málo.
Z vonku sa tomu dá máločo vyčítať. Štíhla silueta ešte viac vynikne na 19" kolách. Snáď len kly šablozubého tigra sú trochu viac, ale trochu extravagancie hádam neuškodí. V ineriéri je fjúčúr a nabitý fičúrami až po strechu. Za ten krátky čas som zistil, že posledná verzia ájkokpitu bude sr*ť asi najmenej, ale aj tak. Budíky som sice videl celé, ale volant bol o čosi nižšie ako som zvyknutý. Počas cesty sme skúšali nočné videnie, kvôli zveri a aj tak je nutné preostrovať. Ideálne by bolo, keby to premietal na sklo. Priestor je stiesnenejší. Stredový tunel je široký a vyvedený vysoko, ale po uložení haxní na pedále nič netlačí. Cestou som skúšal svetlá, neadaptívne s prepínacou automatikou a zaskočila ma logika ovládania. Automatika sa zapína na displeji (ako skoro všetko) a potom funguje so stretávacím režimom. Diaľkové sa aktivujú potiahnutím páčky k sebe a potom svietia natvrdo. Takýmto spôsobom sa nedá rýchlo zrušiť automatika, keby náhodou niekoho oslepovala. Tým, že je volant menší (a hranatý), je riadenie viac preposilované, bez spätnej väzby. Dosť ťažko sa mi odhadovalo, čo si môžem dovoliť. Podvozok je komfortnejší ako u mňa, ale držal. Motor sa pekne zbiera, nemá žiadne diery a konzistentne ťahá až po obmedzovač. Žiadne divadlo, len široko roztiahnutý priebeh do čo najširšieho spektra. Prevodovka prevodovkuje tak nejak meničovo nekonfliktne. Vo Volvách mi príde naladená lepšie, živšie. Čo ma celkom štve je hluchota po zošliapnutí pedálu z kľudovej plavby. To je mor šíriaci sa naprieč značkami. Vzadu som nesedel a do kufra som nepozeral.
Ja neviem. Je to pekný kus auta, jak zvonku, tak v interiéri, ktorý bude tu a tam štvať nejakými funkčnými zvrátenosťami za škandalóznu cenu. Cenníkovka tohto kusu bola 45t €. Nejaká blbosťami nenabitá verzia s 30% zamestnaneckou zľavou by sa asi dala zniesť. -
Ronault. 25.03.19 23:56
« Garáž, perly
Rozhodl jsem se, že si postavím na našem pozemku garáž, protože k sousedovi, kde mám Fanouše a Megana se nastěhovali nájemci a stojí mi permanentně ve vjezdu a celkově dělají problémy. I když pravda, že možná už tam nebudou, protože z pátku na sobotu tam zasahovala policie se samopaly a náš tip je, že si tam udělali varnu pervitinu... >:D ale o tom příště. >:D
Vzhledem k tomu, že jí musím postavit v hranici pozemku a ještě mi stojí v cestě elektrický sloup nízkého napětí (jeho přesunutí o 1,5 metru mi ČEZ vyčíslil na 104 000 Kč, z čehož 42 000 kč je projektová dokumentace), začalo chození po úřadech. Dnes jsem byl po třetí a opět jsem byl dojat.
Napíšu vám několik perel.
Odbor majetku města:
Úřednice: Musíme požádat BESIP o zhodnocení bezpečnosti provozu novým vjezdem do garáže.
Já: >:D Cesta k domu je účelová komunikace pro jedno auto s nezpevněným povrchem kde v 10 km/h na výmolech upadávají kola, ještě k tomu slepá a za námi krom čerstvě zabásnutých vařičů pervitinu nikdo nebydlí.
Úřednice: Ale na komunikaci se díky této stavbě zvedne hustota provozu.
Já: No to asi nezvedne, já už onen automobil vlastním a jezdím s ním, jen mu chci postavit domeček, víte. >:D >:D >:D
Odbor životního prostředí:
Úřednice: Chybí vám technický popis stavby.
Já: Ale na stavebním odboru mi říkali, že stačí půdorys a jeden pohled a jednoduchý popis do žádosti, protože je to do 25 m2.
Úřednice: Ale já potřebuji třeba vědět, jak tam budete mít řešenou vodu a elektřinu
Já: Ale já tam nebudu ani vodu a ani elektřinu
Úřednice: Dobře, přes den v pořádku, ale jak budete v noci vjíždět potmě do garáže?
Já: A co třeba, že bych si zapnul světla na autě?
Úřednice: A jak budete otevírat vrata?
Já: Rukou? >:D >:D >:D
A tak bych mohl pokračovat. Věřím, že nejsem jediný, kdo tohle zažívá, ale otázka jak budu vjíždět potmě do garáže, to mě ještě bude dlouho bavit. >:D >:D >:D
No, chtěl jsem na zimu mít postaveno, vidím, že začnu stavět tak v roce 2025 a za projektovou dokumentaci zaplatím 3x více než za stavbu 8-s
Mimochodem, přišla řada i na změnu oplocení a i na to mám mít povolení, tedy na vše, co je pevně spojeno se zemí. Tak jsem se zeptal, že o víkendu budu stavět 1,5x1,5 metru domeček na hraní dceři... prý jestli je pevně spojen... tak ho asi nechám na volno, případně skončí vedle u vařičů pervitinů jak zafouká, taky by se mohla malá dočkat domku na až k maturitnímu večírku. -
iudex 25.03.19 10:33
« Free solo
Malý offtopic: odporúčam pozrieť si dokument Free solo (dostalo to nedávno Oskara za najlepší dokumentárny film). O chalanovi, ktorý ako prvý vyliezol v Yosemitoch skalu El Capitan bez istenia. Vyše kilometrová (!) rovná skala a on sa tam vyšplhal len tak, bez ničoho. Neskutočné, ani som nedýchal. Hlavne, keď si spomeniem, ako som minulý rok ledva vyliezol éčkovú ferratu na Skalke, čo bolo len asi 70 metrov hore a plne istený a ešte tri dni sa mi triasli ruky.
Trailer: [odkaz] -
iudex 25.03.19 09:36
« 140i
Aha, to som poplietol. Vlastne chceš to isté, čo som chcel ja, teda zábavnosť manuálu, ale bezpečnosť štvorkolky. A to sa žiaľ nedá (asi v už žiadnom bavoráku). :-/
Inak s tou "thomasinovskou auto-promiskuitou" plne chápem, ale práve v tomto období, keď mizne jedna kombinácia pohonu/prevodovky za druhou, všetci racionalizujú produkciu pod tlakom emisných noriem a pokút, manuály miznú a autá všeobecne dražejú, tak je asi najlepšie obdobie nechať si naše (ešte za dobré peniaze kúpené) autá s manuálmi čo najdlhšie. Keby som bol leštič ako wl (čo nie som), o dekádu by z mojej trojky mohol byť pekný youngtimer a obdobne to platí pre Tvoju limitku.
Btw. neviem, prečo mi nejde reagovať na príspevok, musím dať vždy nový. To sú tie zlepšenia. :-( -
Market 25.03.19 09:23
« BMW M140i xdrive manual
iudex:
Ja nehladam M140i RWD manual, takeho auta sa troska bojim :-)
Aj ked si ho samozrejme viem predstavit v garazi.
Ja povzujem za ideal M140i xDrive manual, ktore ale bohuzial neexistue :-(
A Cupra este nejde z domu, je sice na predaj, ale nie za kazdu cenu. Uz som sa bol na nej par krat povozit teraz v peknom pocasi a uspokojuje ma. Mam na to este na 4 roky GAPko, este na 5 rokov zaruku a este na 3 roky servis zdarma. To iba moja "auto promiskuita" mi neda pokoj :-) -
iudex 25.03.19 08:37
« RWD
Market: ako som tak čítal Tvoju aktualizáciu recenzie, Cupra asi ide z domu a zjavne uvažuješ o zadokolke. Technickú otázku Ti nezodpoviem, v tom som mimo, ale javí sa mi, že to bude dosť náročná (a teda nákladná záležitosť). Moja rada, ako sa najjednoduchšie dostať k zadokolkovej jednotke s manuálom: oslov pradeda a skús s nim zjednať cenu na jeho 140i, aj tak ju onedlho predáva. ;-)
Ja som prvýkrát vybehol prevetrať auto, bol som na Pezinskej Babe: [odkaz]
Aj keď tentokrát jazda nebola cieľ (išiel som na túru do Karpát, za víkend som spravil skoro 27 km), tak horský prechod samozrejme človek musí využiť naplno. Akurát už bolo dosť teplo a moje ešte neprezuté zimáky už dosť pískali a plávali; musím už prezuť. No a na záver jazdy ma zastavili orgány a bola pokutička. Paradoxne nie na Babe, kde som išiel hrubo mimo predpisov, ale 100 metrov od domu, kde som šiel 51 km/h (žiaľ v úseku so 40kou). -
praděda7 22.03.19 15:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samé skromné socky
Doporučuji každému se s X5 svést. Já měl svého času sice jen 313k 40d, ale svezení to bylo parádní, jak už jsem několikrát poznamenal. Novou X5 mám stále v zaměřovači, ale v tabulce "podezřelých" figuruje až někde v druhé polovině..... >:D -
iudex 22.03.19 15:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samé skromné socky
woody: tak odhalil si ma, na Porsche nemám, tak ho podvedome hľadám v Kii. ;-) Ale keď už sa bavíme o SUV-imidžovke, na ktorú nemám, tak rovno Lambo Urus, ktoré testoval Rasťo: [odkaz]
Btw. kolega mi práve rozprával, ako sa zviezol s X5 s triturbom 50d. A hoci sa chcel tváriť nad vecou, že akože nejaké SUV ho nerozhodí, bolo vidieť, že na neho to auto spravilo dojem a z hľadiska dynamiky, pružného zrýchlenia, ako aj stability na ceste i v zákrutách zjavne zbúralo predsudky o tom, ako jazdí veľké SUV. -
-
iudex 22.03.19 11:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Samé skromné socky
No veď mi volal nasr.ný wl, že sa nevie prihlásiť a keď zmenil nick, tak už ho to nepustí k pôvodnému wl. Proste amatérčina najhrubšieho zrna. Podľa mňa by teraz aj redakcia bola rada, keby sa vedeli vrátiť k pôvodnému dizajnu bez zmien, ale asi sa už nedá. Aj by som povedal, že tak im treba, ale doplácame na to my.
Inak stretko jasné, dobehnem v lete, ale aj dovtedy by mohlo byť ešte nejaké stretko, škoda nevyužiť jarné počasie.
-
woody-alien 22.03.19 11:30
« Re: Re: Re: Re: Samé skromné socky
No ty voe, zatímco na auto.cz mi to přihlášení bralo, tady ho to chtělo znova a dva dny mi to psalo, že mám špatný heslo. Na auto.cz mi to pro změnu nebralo příspěvky... :no: :no: :no: :no: Ať jdo do háje, funguje to hůř než Wrangler s Ozzmanem za volantem. >:D >:D
iudex: Koukám, že si připravuješ půdičku pro Proceed. >:-[] Takové skoro Porsche. ;-)
Btw: Mezi 14. a 20. červencem se budu vyskytovat v Prostřední Bečvě, hotel Sport Art centrum. Pokud bys v tom období nebyl mimo, mohli bychom konečně udělat sraz nových aut, samozřejmě s billbarem. Tedy pokud bude přítomen. Budu tam sice jako hodně chudej příbuznej, ale mně to neva. ;-) -
iudex 22.03.19 10:06
« Re: Re: Re: Samé skromné socky
Billbar label? Čo Ti tunajší "malý, nerevolučný facelift" zrušil konto? ;-)
Možno ešte týždeň a výsledkom zmien bude to, že budeme ďakovať, ak spojazdnia doterajší web ako bol.
A čo ako znalec a fanúšik Porsche hovoríš na nový Cayenne coupé? Za mňa teda dobré, asi najkrajšie "SUV-kupé": [odkaz] Pekná je aj tá červenooranžová metalíza. Inak zozadu mi to celkom pripomína toto: [odkaz]
-
Dany 21.03.19 07:24
« Re: Re:
WL: mal som ho tak zaradený kvôli rôznym indíciám. Tak napr. o tom postavení v hierarchii bolo vyhlásenie Volkswagenu a druhá časť vety je doplnok p. Kolmana. Však ho poznáš. Tvrdé plasty v interiéri, horšie ako v Pole. Mohlo ma to trknúť podľa možnosti štvorkolky. Netrklo. Ale už som sa zrovnal ;-)
Mě se líbí tahle "šmloulí" modrá, co má známej na 911 GT3:
[odkaz]
P.S.: Jinak samozřejmě čirá závist! Osobně bych se "spokojil" s předchozím šestiválcovým Caymanem GTS v Carmine Red (a upřednostnil ho před 911, ale každý to má jinak):
[odkaz]