Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 11.09.19  09:33

« Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

:-) :-) :-) ták a Mustangu je koniec.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 11.09.19  08:58

« Re: Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

iudex: Tak mi trochu připadá, že ti ten baworák doma udělal medvědí službu. ;-)

"První edice, o kterou se mohou zákazníci přihlásit v předobjednávkách, má prostřední kapacitu baterie, elektromotor o výkonu 150 kW a stát bude méně než 40 000 eur (tedy asi milion korun)."

Ovšem když si nebudete moc vymýšlet, vejdete se možná s cenou pod Megane RS nebo Focus ST. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.09.19  08:34

« Infarktový stav alebo elektro je budúcnosť

Tak práve mi polovička navodila infarktový stav, keď mi poslala odkaz na článok o ID.3 s tým, že toto bude jej nové auto. >:-[] 8-s Normálne kolabujem. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  15:09

« Re: Re: Re: HH

w-a
    Tak téhle trase bych se raději vyhýbal... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.09.19  15:01

« Re: Re: Re: HH

wa...jo, a k odvozu nepotřebuješ ani auto se spalovákem, můžou tě odvézt ekologicky.........trolejbusem..... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.19  14:45

« Re: Re: HH

wl: To já mám kousek ulici s ještě příhodnějším názvem. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.09.19  13:50

« Re: Re: HH

Kua.....já věděl, že s tim Macanem je třeba být opatrný........ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  13:45

« Re: HH

Šíbr do keramiky, to je problém...

P.S. Ironie osudu: To neštěstí (s Macanem) v Berlíně se stalo na "ulici invalidů"...

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.09.19  12:12

« Re: HH

Kua, hledal jsem nějakou tu urnu se střešním oknem, ale bylo mě řečeno že to nedělají, protože by to nesplňovalo WLTP...... >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  11:04

« HH

KKKHH (Keramický Král Kremačních HH)! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.19  10:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

wl: Jj, takový nabušený žihadlo. To bude v kremaci "hukot". >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  10:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

w-a
    A jestě to bude mít celé (nejen brzdy) v keramice.. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  10:40

« hh

w-a
    Velmi dobrá volba pro ortodoxního krušnohorce... :yes: :-)
    Pokud se prokáže, žes nikdy nevlastnil SUV, bude ti zřejmě povoleno.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.19  10:39

« Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

wl: :yes: >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.19  10:38

wl: Nedostatek zdravého úsudku je rakovinou dnešní doby. A k hysterii je dobrá každá záminka, bohužel i tahle, která stála lidské životy. Připadá mi to stejně blbé, jako když Áda na příkladu srážky Twinga se stavebním strojem (a fatálních důsledků pro řidičku za volantem Renaultu) dokazoval, že Renaulty je potřeba vymýtit z povrchu zemského.

No a tak mají Greenpeace svého Klimakillera a lidstvo blbne dál.

Btw. se teď dost řeší nehodovost seniorů za volantem a na vlastní oči jsem viděl, kterak jakýsi znalec v TV prezentoval motivační mechanismy v některých zemích. Někde (tuším nějaká skandinávská země) při dobrovolném odevzdání řidičáku dostane senior slevu na nákup vozítka, jež dosahuje maximálku 40 km/h. To v Japonsku prý při odevzdání řidičáku dostaneš slevu 15% na budoucí pohřební služby. No tvl, to je motivace jako kráva. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  10:37

pd777
    V podstatě taky forma hh (horkého poklopu)... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.19  10:26

« Re: Re: Re: Re: MGTS

dědo, to já už mám vybráno dávno. Jestli mi to tedy ochránci přírody nezhatí. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.09.19  10:13

wa...už je pozdě...zrovna dnes jsem si vybral tady tuto věc...nekecám...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  10:11

w-a
    Jj a ironií osudu je, že aktuální hon proti velkým SUV začala nehoda relativně menšího Macanu, tedy spíš crossoveru, než typického velkého/vysokého SUV.
    Kdyby tam vlítla stejnou rychlostí např. Panamera apod., jistě by se naopak nikomu nic nestalo. Hlavně, že aktivisti hned mají "jasného" viníka...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.09.19  10:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

woody: zabudol som na Tvoju hudobnú záľubu. To si iste videl aj film Almost famous (Na pokraji slávy), ak nie, rovnako odporúčam: [odkaz]
    Keď už sme pri filmoch, teraz sa teším na dva filmy: Stehlík (sfilmovaná kniha, ktorú som nedávno čítal a veľmi sa mi páčila, dostala aj Pulitzerovu cenu) a klasického Tarrantina Vtedy v Hollywoode.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.19  09:42

iudex: Jj, já taky majetnickým syndromem netrpím, takže jsem v pohodě. ;-)

Btw. ten film neznám, mrknu se. Oplátkou posílám odkaz na film, na kterej jsem narazil nedávno náhodou. Nic světobornýho, ale je to dobře natočený. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.09.19  09:22

woody: ja som si cez víkend pozrel nemecký film 100 Dinge [odkaz] a uvažujem, či naozaj potrebujem úplne všetko. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.19  08:55

« Re: Re: Re: MGTS

Souhlasím s Danym, dědo. Jdi do toho než bude pozdě. Na západě se po dieselech pomalu začínají zaměřovat na SUV.
    [odkaz]

No a já, jelikož Porsche je pro mě dosažitelné asi tak stejně jako vrchol Everestu, si asi půjdu v den volna pročítat svou speciální edici Shakespearových her v geniálním překladu Martina Hilského, poněvadž nevíš, jestli tu nekorektní literaturu v nejbližší době nezakážou. Tam se to šovinismem, antisemitismem a genderovou nerovnoprávností jenom hemží. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.09.19  08:41

« Re: Jarek v oblacích

wl.....písničky od JN mám rád. I tu zápletku s STB a "podraz" na Kryla bych mu odpustil. Ale s tím vyznamenáním od Putina to bohužel possrral.......... ;-\ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.09.19  08:17

« Re: Re: MGTS

Dedo, tak už toho Macana objednaj, aj tak skončíš na dvoch autách. Evidentne ťa nič menej, ako šesťvalec neuspokojí. Možno, pre mňa nepochopiteľne, A AMG za cenu toho Macanu.

PS: Na strešné okno sa vykašli. Ešte som nezažil okno, čo by nerobilo problémy. Aj keď Porsche a nájazd iba do 9t km. Neviem >:-[]

Nám nemajetným tu radíš Porsche v každom príspevku a ty okolo toho chodíš, jak ... prd v galotách
    Žiješ iba raz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.09.19  08:07

« Re: Jarek v oblacích

WL, díky za odkaz. U nás doma sa odjakživ počúval a spolu s Krylom formovali moju pubertálnu myseľ. Ich texty a piesne boli komplikované, plné viaczmyslov a ako človek zrel, tak v nich objavoval stále a stále niečo nové a až časom sa formoval význam textu.
    Donútili ma nájsť si svoje Klepáče a chmatnúť do ruky gitaru. Díky za to

PS: Na talkshow Petra Bohuše mi tak trochu vadí Peter Bohuš, ktorý nedokázal celkom využiť potenciál tohoto rozhovoru. Jarek je osobnosť, ktorá potrebuje silnejšieho diskutéra.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  00:39

« Jarek v oblacích

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.19  00:08

Jj. podle toho prošívání a ovládání jsou to příplatkové sport. sedačky plus, do kterých se ventilování nenabízelo, to šlo jen do komfortních sedaček.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.09.19  22:37

« Re: Re: Re: MGTS

Tak o těch větraných sedačkách není v popise ani zmínka, i když tady na tomto obrázku je na sedadle vidět perforace, což ale nemusí nutně znamenat, že jsou sedadla
    ventilovaná.... 8-s
    [odkaz]

Edit. Také jsem někde četl, že borec měl od sedačkové ventilace nachlazený cemr..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.19  22:13

« Re: Re: MGTS

pd777
    Tam je chyb jak máku (360 PS), tu výbavu musíš číst výhradně podle fotek, viz třeba větrané sedačky.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.09.19  17:22

« Re: MGTS

wl...MGTS inzert a cena.
    Myslím, že tam mají chybu ve výkonu 365 by mělo být koní ne kW.
    Cena (2,050,000.-) je pro GTS dobrá a hlavně není zatížena GPF bordelem..... ;-) Ale nemá střešní okno..... ;-\
    Na druhé straně jsem nakonf. nového MS v bílé barvě se střechou za bratru 2,084,810.
    .....a navíc se mě na novém MS líbí design zadních svítilen daleko víc než na superseded modelu.... :-! [odkaz]
    PL1QDBV7
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.09.19  16:29

« Re: MGTS

wl.........můj MS by si držel cenu ještě lépe, protože by po 3 létech ještě nebyl ani na značkách.... >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.09.19  07:01

« Re: GT3

Malo byť mezger, tak nejako myslím volajú tieto polozávodné atmosféry.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  21:51

« GT3

sf
    Čo je "merzger"?
    I poslední GT3 má 4.0 atmo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  21:47

« MGTS

pd777
    Hleď, jak si MGTS drží cenu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  21:27

« křídová GT2RS s W-P

Kdyby někdo nevěděl co s penězi, tak bych tady měl typ na jednu čerstvě zajetou ojetinku s pořádným žehlícím prknem v základu:
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.09.19  20:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Však práve, dôležitá je aj veľkosť/malosť konta inak by to už bolo doma.
    Známy má presne takú oranžovú ale s “merzgerom”4.0l. Fakt najbližších pár rokov to neprichádza do úvahy, a či vôbec niekedy.
    Nejdeme radšej debatovať o pradedovich narodkách a jeho panenskom sport+ ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  19:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

pd777
    Není to zdaleka jen o velikosti koulí, je to taky o rozumu a v neposlední řadě samozřejmě o velikosti konta.
    Cena za GT3 je bezesporu hodně vysoká, třeba pro mě je nejeté GTS za cenu o cca milion nižší (než jetá GT3) vhodnější volbou. Navíc GTS má méně tuhý podvozek a jako bonus můžu dozadu posadit (za ženu) i dceru. A designově za mě vede minimalističtější design GTS, vozit (vzadu) sebou sušák na prádlo, ani žehlící prkno, nutně nepotřebuji. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.19  19:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

wl....tahle oranžová GT3 mě teda vzala.....kdybych byl o "nějaký ten rok" mladší, tak bych ji asi koupil........
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.19  19:16

Freddie, kurňa tys mě ale zklamal...myslel jsem, že máš větší koule.... ;-) To ti ty vibrace dlouho nevydržely. Asi nebyly dost silné.......... ;-) Common, o 50 rokov, jestli tu ještě budeš, vrazíš hlavou do zdi a budeš litovat, že jsi do té GT3 tenkrát nešel........ ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

sf
    Za 50 roků..., to už bude asi trochu pozdě. ;-)
    Ta oranžová je předfacelift (991.1)...
    "Levnou" GT3 (991) nekoupíš, ani novou, ani jetou (ve slušném stavu).
    Kdyby ti stačila GTS (nová 991.2 s možností odpočtu DPH), tak to by se asi ještě rychle něco vymyslet dalo.
    edit:
    Takže nejeté zadokolkové! 911 GTS coupé! (991.2) už je v ČR skladem jen jedno jediné, bílé v Ostravě (tam by zřejmě šla udělat hodně zajímavá cena, cca 2,6 mega bez dph, možná i méně) a v celém Německu taky už jen jedno (černé), jen během prázdnin jich tam rapidně ubylo.
    Nové/nejeté GT3 skladem nula a jeté GT3 (991.2) od cca 4 mega s dph.
    GT2RS (991.2) nejeté nula, jeté 5 ks s cenami okolo 10 mega.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.09.19  17:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

No díky, ale asi tak o 50 rokov pôjdem do toho. Momentálne to je pre mna téma úplne mimo - jedine že by som niečo vyhral. Aj tak ale :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.19  15:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Freddie, je to jasné. Zamiloval ses... >:D A když ji miluješ, tak není co řešit...... >:D Teď je jen třeba zvolit tu správnou a účinnou strategii, která tě dovede k cíli.
    2 "levnější" GT3 jsem pro tebe vyhledal na sauto. Ta druhá v Lava Orange je bomba. Nabízí i finance.....
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.09.19  11:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Koniec prázdnin tak sa začalo makať,nie? Bol autom na tripe?
    PS: ja od RB ringu rozmýšľam ako sa dopracovať ku GT3 kľudne aj bez RS a môže byť aj automat..... to auto vo mne stále vibruje. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.19  11:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Tak jsem se večer vrátil z dovolené (europe tour/cruise - tre mille km) a tu snáď zdochol pes, či čo? 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.09.19  19:39

« DG

"Jako by situace okolo dieselů v Německu nebyla dostatečně bizarní, stala se nyní ještě bizarnější. Motory donedávna odsuzované jako zdroj znečištění jsou nyní označovány za čističky vzduchu."

Tak to abychom se ještě nakonec nedočkali návratu dieseloveho Cayenneu apod. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.09.19  16:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Tož stojí zato číst......
    zajimavosti/nemci-obraci-po-nejnovejsi…
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.09.19  13:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Freddie...právě jsem se vrátil z hradu....errrr.....z garáže. Nahnal jsi mě tolik strachu, že jsem běžel zjistit, jestli ten přepínač funguje. Poslušně hlásím, že zatím funguje, ale "naostro" ho vyzkouším až na ty narozky......... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 06.09.19  13:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Fred, možno ako si vo svete, tak ti uniklo, že tento rok tam bola armáda, minulý -42. Jasné 20 km od Lesnej je o 2m snehu menej, ale tam sa to stále drží. K domu majú taký krpál, že zo šenku sa chodí štvornožky a esíčko k tomu. Ten ma vytrápi každú zimu. Žena sníva o chate (ak by tu bol smajl čo sa drží za hlavu, tak dám tri) a ako som bol pozerať tie pozemky, tak nič nízke ani dvojkolkové sa tam nedostane. Ale už im aj jabloň volačo zarodila, to je pravda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.09.19  12:21

« NChP

sf
    Na Orave a Spiši,
    až bude zima v pi*či,
    pestovať môžu aj liči... :-O :*)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.09.19  12:15

Podľa mňa ten prepínač už ani nepojde prepnúť ako je zatuhlý a elektronika aj zabudla že existuje nejaký softvér sport+. :-( Radšej už nejdem písať ništ bo som vytočený!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.09.19  11:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Freddie.....sport+ si šetřím na moje 75 narozeniny...... ;-) >:D
  • « 10 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.09.19  11:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

dedo ty si snáď robíš pr.deľ, po 3 rokoch si ešte nemal sport+ ? Tebe je škoda kupovať aj R3 motor, stačí ti úplne 2 válec od Fiata. ;-\ Mňa asi picne.
    Dany: na Oravu 4x4 a na čo? Však sa tam budú za chvíľu pestovať pomaranče!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.09.19  11:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

iu....SQ2 je ok, ale přece bych raději do něčeho trochu vyššího. V tuto chvíli nikam nepospíchám. Počkám ještě na to kombo S/RSQ3 a AMG GLA 34/45. Mezi tím se pokusím projet tu X2 M35i, protože i když se všude píše o tom jak je tvrdé, tak není nad objektivní osobní otestování. Ona totiž moje M140i také není zrovna "měkoučká"... ;-) Ve sport setting umí být pěkně "drncavá". Sport+ jsem ještě nezkoušel. Proto drtivou většinu času trávím v comfort modu.
    Co se týče délky vozu, tak 4.5m je na univerzál ještě ok. MPS měla na délku cca 4.5 m a nikde jsem se s ní netrápil.
    woody.....výfuk...souhlas s iu...:-! I já zvažuju, jestli se (po samosvoru) nemám zbavit ještě nějakých peněz.... ;-) a nepořídit si trochu větší Rámus..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 06.09.19  10:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Chamilla vs. Koubek, aneb Když dva dělají totéž

Woody, pekne napísané, veľmi pekne. Zmrzlina v 911 je víťazstvo za šecky prachy, len na to treba mať karty.
    Sám som zvedavý, ktorým smerom sa budem uberať a ako veľmi mi do toho bude kecať pragmatizmus. Možno žena dostane väčšie rodinné auto a ja sa uspokojím s niečim menším. Je v tom zatiaľ kopec premenných. Zatiaľ sa spolieham na to, že aj Vitara bude na tom jazdne nadpriemerne a nebude to žiadne utrpenie. Ešte som sa k nej nedostal.

Výfuk je paráda :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.09.19  09:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

dedo: tak ako všade čítam, X2 M35i nebude pre Teba, pretože všade viac či menej kritizujú tvrdý podvozok: The X2 is exceedingly stiff on anything other than a perfect road. The ride on broken pavement or roads with concrete slabs borders on annoying and makes us wonder if the optional adaptive suspension is any better... the stiff suspension causes the most discomfort. You'll bounce around on all but the most pristine surfaces.
    Takže X2 do mesta je úplne nevhodná. GLA ešte nemá AMG variant tak naozaj zostáva len to Audi. Ja by som sa na Tvojom mieste previezol s SQ2, dynamicky/výkonovo na úrovni M35i, ale u Audi predpokladám väčší komfort. A myslím, že pri Tvojich priestorových nárokoch ;-) sa nemusíš báť nedostatku miesta a rozhodne kvôli priestoru by som nešiel do väčšieho Q3 (to opäť budeš bojovať s tým, že do mestských uličiek Ti 4,5 metra bude už priveľa). Naviac Q3 ani nemá športový variant, aktuálne má ako vrchol 40 TFSI, t.j. dvojliter 169 kW. Plus pri SQ2 je nezanedbateľný cenový odstup od X2, SQ2 začína na 43t eur, kdežto M35i na 54t.
    woody: to je ono! Presne toto SSS potrebuje, čo som počul na videách, tak ten zvuk je taký bezpohlavný, nehodný hothheču. Pritom čo som videl namerali Swiftu oveľa lepšie zrýchlenie ako udáva výrobca (7,39s oproti udávaným 8,1s). Takýto výfuk pridá to správne korenie (a subjektívne aspoň 50 koní >:-[]
    A tiež plne súhlasím s malými víťazstvami v rodine. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.09.19  08:58

« Re: Re: Re: Re: Chamilla vs. Koubek, aneb Když dva dělají totéž

Dany: Ženy už jsou takové. Ta moje mi to taky sem tam připomene, když kolem jede další nová Vitara. Ta by v téhle kategorii ostatně byla mým favoritem. Ta 1.4 je opravdu povedenej motor a celkově Vitara jezdí zajímavě (s AWD ještě víc) a zároveň dostatečně pohodlně. Daní za to jsou oblasti, na které Suzuki moc nedbá. Interiér a horší odhlučnění.

Nicméně, já si denodenně blahořečím, že jsem tohle nakonec ustál a koupil SSS. To auto mě baví čím dál víc. Děda má sice pravdu v tom, že žijem jenom jednou a za peníze na účtu si v kremaci nic nekoupíš >:D , ale pravidlo je jednoduché. Rodina je nejvíc. A v rámci tohoto pravidla existují velká vítězství (např. vozit zmrzku v kufru 911 ;-) ), ale i ta menší. A i malé vítězství je pořád vítězství a rozhodně potěší. Není důvod si ho neužívat.

PS: Začínám přemýšlet o tom zvuku, to mi to teda dlouho nevydrželo. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 06.09.19  07:27

« Re: Re: Re: Chamilla vs. Koubek, aneb Když dva dělají totéž

Woody, tak to rád počujem, že najväčší problém je tlačítko. Mne by sa to tiež páčilo a obávam sa, pokiaľ sa do Swiftu vojdú štyria dospeláci, že by sme skončili podobne. To by ma ale žena dochovala v rekordne krátkom čase. Z duše neznáša kombíky.
    Jej by sa páčilo nejaké menšie SUV (Vitara, Duster...) a štvorkolku by sme využili na Orave. Ešte bude chvíľku na materskej, tak je zatiaľ čas. Už teraz ale vidím, aký bude výber náročný.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.09.19  21:30

« Re: Re: Chamilla vs. Koubek, aneb Když dva dělají totéž

Dany: Těžší řízení je až druhá věc (po užších sedačkách), kterou jsem myslel, že mi bude otloukat o hlavu. Ale zatím nic, to spíš že ji nutím po každým nastartování mačkat nějakej blbej čudlík....Start/Stop ;-) Na druhou stranu, já ji Swifta moc nepůjčuju, asi ji začnu zacvičovat na kombíka. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.09.19  15:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

sf....no, předešlá Q3 byl vyložený "záporák", to je pravda. Nová Q3
    [odkaz]
    je už v cajku a sportback
    [odkaz]
    se mě docela líbí....proč? Já tady vidím SUV kupé jak by mělo podle mě vypadat.
    I předešlá X4 se mě líbila a kdyby se X4 M40i [odkaz]
    objevila o kapku dřív, tak jsem ji objednal místo M140i.
    Edit. Hlavně by se do ní lépe nastupovalo/vystupovalo.... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 05.09.19  14:49

« Re: Chamilla vs. Koubek, aneb Když dva dělají totéž

Woody, ako sa jazdí žene so Swiftom? Nebrble na riadenie?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.09.19  12:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

“ohořelá vetev” pobavila :yes:
    A tá GT3 s vozíkom je tiež dobrá, tam by som si vozil druhú sadu kolies na okruhy >:D
    PS: Q3 je hnus.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 05.09.19  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Driftovať s vozíkom, to bude ďalší level. Ďalších dvoch dospelých do rakiev na strechu a ono by to šlo. Pouvažujem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.09.19  12:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Nový Q3 sportback by také nebyl marný.....
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    jen by to chtělo trochu "šťavnatější" motor..... ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.09.19  12:13

iu....pretože to už nie je nevyhnutné,...tak tak, nevyhnutné je platit daně a pak zemřít.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.09.19  12:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Dany.....vyřešeno......... >:D ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.09.19  12:04

iu....tak tak ...si nemoderný.... ;-) ....že s tým ďalším, novším autom to už bude iné, lepšie. Hmmm...možná to neplatí u aut, ale platí to asi u ženských, protože už delší dobu je v módě měnit starší model za novější....dokonce i bohaté ženské tomu propadly a "kupují si zajíčky"....zrovna vedle nás žije se "zajíčkem" jedna taková "ohořelá větev".... :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.09.19  11:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Dany: no veď ja som to myslel presne tak, ako píšeš, teda prikrývajme sa takou perinou, na akú máme. Ak potrebujem praktické rodinné auto a zoberiem si mainstreamové kombi na splátky, to je úplne v poriadku, ale ak by som na to nemal a napriek tomu si musel kúpiť Porsche (Mercedes atď.) aj za cenu zadlženia sa, to považujem za hlúposť, pretože to už nie je nevyhnutné, to je zbytočný luxus, na ktorý nemám.
    Ale možno je to proste môj rezervovaný postoj chlapca z dediny k životu na dlh a som len nemoderný. >:D
    deda: ... pulvis es et in pulverem reverteris, viem. Ale to skôr treba brať ako využitie dňa, toho, čo mám k dispozícii, teda ak mám nadupanú silnú zadokolku, tak budem ten život užívať s ňou (na okreskách, okruhu atď), to je u mňa viac užitie si života než čakanie, že s tým ďalším, novším autom to už bude iné, lepšie.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 05.09.19  10:06

Nemaluj na zeď, porád
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 05.09.19  10:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Auto mám na splátky, štvrtiny, ale ako zadlžovanie to neberiem. Stále mi peniaze niekde inde dokážu zarobiť viac, ako ma stojí poplatok, zvýšená poistka a vlastne aj celé auto...
    Zadlžovať sa kvôli autu, no, keď ho potrebuješ, čo narobíš. Možností je veľa a treba to robiť s rozumom. Vždy mi vraveli, že sa mám prikryť takou perinou, na ktorú mám. Potom sa lepšie spí.
    Nie, že by som nad Caymanom neuvažoval, že by to stálo za menší rodinný konflikt >:-[]
    Už som tu spomínal, že na tretie auto momentálne nemám priestor. Dedo, ako by som do Caymana narval totok?

[odkaz]

Všetko mimo zadokolkového kupé je max kompromis, ktorý potrebujem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.09.19  09:42

Časom všichni zemřem...... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.09.19  01:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Tak prežil by som aj bez RS :-)... dal som nejaké to kolecko na RB ringu s RS a to auto v sérii je neskutočné, ale ako fakt.
    Dedo: Nemám na tie veci okolo toho a už vôbec nie na auto.Snáď časom.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.09.19  22:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

iu...330i čtyřválec má celkem dobré parametry (190/400) a při hmotnosti cca 1.5 t se nedivím, že byl borec z vozu nadšený. Hlavně ten krouťák je dobrý... :yes: Já měl v MPS podobný výkon (191/380), hmotnost o kapku nižší, samozřejmě FWD a byla to také raketa...:yes:
    Plus, lehčí čtyřválec vpředu bude také hrát svou roli. No, ať je to jak je to....do tak velkého auta patří kua šestiválec........ >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.09.19  22:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Kua Freddie na co čekáš? Prodej Julču, půjč si "pár korun" a jdi do toho...udělej si radost.... :yes: Život je kua krátký, někdy je sviňa a može byt i kratší.....nečekej na nic a jestli to jen trošku jde, neváhej..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.09.19  22:06

Takže už nemusí být ani RS (ta GT3)?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.09.19  21:14

Ach to sú problemy, ja súrne potrebujem k životu P 911GT3....to auto je úžasné. :*)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.09.19  21:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Malý OT: Martin z Martina bol totálne nadšený z novej 330i (RWD), pekné video: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.09.19  19:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan Turbo faceift

Po 70tce se člověk zase pomalu mění na dítě. Ne, plinky zatím nepotřebuji, ale to také přijde.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.09.19  19:50

wl...dobře si to napsal....je jiná doba...mladí chtějí mít vše a hned....ženské už nechtějí rodit a je jim přednější kariéra. Kluci už přestávají mít zájem o namachrované a panovačné slepice. Mám 3 takové borce v rodině. Raději se dají dohromady s dalším klukem a jezdí pochodovat do Prahy na Prague Pride.... :-) Sousedův syn.... ;-\
    V žádném případě nikoho nenavádím, aby se choval iracionálně...to je jasné.... :-!
    Je ale třeba si pamatovat, že život je krátký a podle toho se zařídit.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.09.19  19:40

Kolik máš roků? Jak malé děcko... 8-s >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…