Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.10.19  11:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

Ron...ok...mír... ;-)
    Protože jsme každý v jiné fázi života, tak máme i jiné priority. Platí to i o způsobu výběru aut.
    Mě baví si pohrávat s možnostmi výběru, které teď mám, ale jak píše w-a někde dole, tato doba se nezadržitelně chýlí ke konci. Proto nyní hledám ten univerzál, který mě doveze třeba i do krematoria... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.10.19  11:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

Ještě k tomu Polu GTi...........mě zarazilo.....
    Stav tachometru: 5 km
    (a kousek vedle)
    Poznámka:
    Jedná se o předváděcí vůz, pro informace o stavu km kontaktujte prosím prodejce VW.

Nevím, kdo jim radí s inzerováním, ale asi to nebyl Albert Einstein..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.10.19  11:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

Praděda: to nebylo myšleno ve zlém ;-) spíše jako že se snažím vyvarovat moc procházení si aut, co bych si mohl koupit a diskutování to na netu...ale to není nic proti... ;-)
    Já nepotřebuji velikostně univerzál, sice mám 110 kg a 183 cm, takže se mi nesedí v Miate moc dobře, ale potřebuji místo v autě jen pro sebe a maximálně malý kufr, když jedu na kongres nebo školení, v autě maximálně občas ráno vezu dceru na vlak a kdykoliv jedu se ženou nebo dalšími dětmi vyžadujícími sedačky jedeme Picassem, které má tažné příčníky a letos jsem koupil i velký střešní box...pro mě je B segment velikostně ideál a kompaktní HB maximum. Moje kombi teď vůbec nemá využití.

Spíše jsem možná loni měl prodat Megana, nechat Fabiu HTP a letos měnit Fabiu za Polo...ale to zase co by kdyby atd.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.10.19  10:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

Ron....teď jsi mě opravdu rozesmál....vybírač.....ale pro tvé info, já jsem také kupovač.
    Od roku 2008, kdy jsme tady žili 1/2 roku "na zkoušku" a koupili na popojíždění předv. Mazdu 3 MPS gen1, kterou jsem v roce 2010 dal na protiúčet za novou f/l MPS gen2 o dva roky později. Tu jsem v roce 2014 prodal a koupil novou BMW X5 40d v M paketu. Tu jsem v roce 2016 prodal a koupil novou M140i manuál. Mezi tím jsme v roce 2012 (po definitivním usazení zpět na Moravě), koupili pro soudružku manželku Yarise s CVT.
    5 aut za 8 let...musíš uznat není špatný výkon na vybírače.... ;-)
    Ano, teď jsem měl 3 roky pauzu, ale jak správně sleduješ, už se schyluje k další koupi. M140i nebudu zatím prodávat. Spíš prodáme Yarise a proto teď "vybírám" univerzál, který ho zastoupí. :-! Ale Polo je na univerzál přece jen trochu malé. Jinak bych ho určitě bral.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.10.19  10:24

wl......to Polo je opravdu krasavec! Cena moc dobrá. Chybělo by mě jen vyhřívání sedadel. Ale i tak bych ho bral (dá se dodělat), kdybych teď hledal náhradu za Yarise. Barva super. Podobný odstín jako moje první MPS. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.10.19  10:00

Ron: No počkej, to s tím Šmuclerem se týkalo inzerce nových aut. Vlastně tam nebyly ani reálné fotky, jen z katalogu. Šlo většinou o auta už na cestě, co si objednali na blind. Ceny byly fakt dobré, dostali je do popředí na stránce sauto. O což zřejmě šlo. Reálná cena byla ovšem vyšší v řádu desetitisíců, že prej na úvěr, nebo věrný zákazník, započtenej bonus za výkup a kdesi cosi. Podle mě krajně neseriózní. Zkrátka ve skutečnosti bych pak koupil auto výhodněji jinde.

Nicméně s tou předváděčkou by to mělo být jasnější. Jenom si musíš zavolat, jak je to starý (obvykle kolem půl roku) a kolik to najelo.

Swifta můžeš klidně vyzkoušet u mě. S FieSTou to bude horší, wl psal, že je snad jediná předváděčka v republice v Praze. Komfort je relativní pojem. Leon FR nikdy nebyl žádná peřinka, ale když jsem do něj vlezl z Emelovy Insi, tak bych ho neváhal nazvat kostitřasem. >:D No a teď, když ho střídám se Swiftem, tak mi přijde takovej houpavej, vláčnej, rozvážnej, utlumenej, pomalej po stránce reakcí.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.10.19  09:38

WL: ano, přesně na tohle jsem koukal...jako přemýšlím nad tím, cena je výborná, konfigurace super, nějak bych to s leasingem dal dohromady, to asi jo, jen jsem ještě nedoplatil Picasso 8-s >:D obávám se, že jen pár nocí nad tím nebudu spát a zůstane to tak jak je...

Navíc mladý si teď dělá řidičák, Picasso má automat, děda mu na naučení novou Fabku určitě nepůjčí a začínat s 200k a novém autě, to nerozdycham já, natož manželka, která už remcá, že i Megane je pro něj moc silný 8-s >:D

Woody: no moc jsi mě nepotěšil a jet do Plzně a zpět
    ... Na konci října máme cestu k vám na sever, tak buď bychom dali sraz a možná kdyby tam to Polo ještě bylo, mohl bych se tam stavit. Ale jestli je to jak říkáš, tak jedině za daných podmínek.
    Swift musím asi někde vyzkoušet, možná i tu Fiestu, přecejen sice bude tužší, ale Megane taky i v kombíku není zrovna komfortní
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.10.19  08:45

Ron: Jako daily car by Polo GTI bylo zcela zřejmě lepší, pohodlnější a rychlejší auto než SSS. Na druhou stranu je bezmála o 300 kg !!!! těžší a zážitky bude jaksi víc filtrovat. Oproti Megošovi by sis co do dynamiky znatelně pomohl i Swiftem.
    [odkaz]
    A to ještě tyhle údaje neříkají nic o pocitech z jízdy a ovládání auta.

Že se ještě něco objeví, to moc nedoufej. Není na to doba. Automobilky se ve chvíli kdy nad nimi visí Damoklův meč emisních pokut, nepohrnou do minoritních prodejních segmentů, které by jim kazily průměr. Ve hvězdách je i to Clio RS. Možná na elektriku.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.10.19  08:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

wl: Jj, bylo to skoro stejně "zajímavé", jako když jsem kdysi jel na domluvenou předváděčku s GTI do Strakonic. To si budeš pamatovat, psal jsi stížnost na import. ;-)

No a ze včerejška mám taky takovou "zajímavost". Chci aktuálně vyměnit olej v Leonu, oficiální záruční servis mám až v červnu 2020. Tak jsem si říkal, že ušetřím čas a nechám si to udělat ve Škodovce v Děčíně. A když už tak adresně - Gerhard Horejsek, dealerství Škoda, VW, Kia v Děčíně, Litoměřicích, České Lípě, Roudnici a Jablonci. Rozhovor proběhl PŘESNĚ takto.

Dobrý den, tady pan w-a, chtěl bych se u Vás objednat na výměnu oleje.
    Dobrý den, jaké auto ?
    Seat Leon 1.8 TSI kombi.
    chvilka, no spíš dlouhá chvilka trapného ticha
    Haló, slyšíme se ?
    Hm, Seaty neděláme.
    Vy jste mi asi špatně rozuměl, já nechci "dělat" Seata. Chci pouze vyměnit olej v motoru koncernu VW.
    Seaty neděláme.
    Takže mi nevyměníte olej v motoru, kterej je úplně stejnej jako ve Škodovce ?
    Hm, Seaty neděláme.
    No tak Vám gratuluju.

>:D >:D 8-s

PS: Nj, takže jsem zavolal do Loun, taky adresně Auto Myslivec, dostal jsem rychlej termín, výměna slíbena na počkání s tím, že si buď dám kafe a přečtu Žatecký a Lounský deník....nebo se zatím projedu v nějaký předváděčce. Začínám mít silnej pocit, že kupení dealerství do řetězců vede často k podobným vstřícným jednáním. Stejná zkušenost s Renaultem v ÚL po převzetí od společnosti Auto LOUDA.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.10.19  02:13

w-a
    Že to nemá 5 km mi bylo jasné, ale jinak ty Šmuclerovy jinotaje neznám, ovšem musím uznat, že to zní hodně zajímavě... 8-s >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.10.19  01:22

wl: Je to za dobrý peníze, ale každopádně předváděčka a těch uvedených 5 km je kravina. Neříkám, že je to špatně....jen aby bylo jasno.

Jinak obecně ke Šmuclerovi. Měl jsem s nimi co do činění, když probíhal výběr, z něhož vzešel Leon. Tehdy byla nějakou dobu situace, kdy to vypadalo, že v autě budu potřebovat víc než pět míst a zvažoval jsem Tourana. Jejich inzerce nových aut na sauto se ukázala být plná jinotajů, které mi vysvětlili až když jsem se dokodrcal do Plzně. Po telefonu všechno sedělo, na místě se ukázalo, že inzerovaná cena není tak docela platná, neb nesplňuji některou z podmínek. Třeba že nejsem z Plzně, Škroupova ulice 12, nefandím sportovnímu klubu TJ Třemošná, nejsem členem Spolku příznivců pasivní jízdy Starý Plzenec, nevlastním sbírku turistických známek z oblasti Kašperských hor atp. >:D No prostě vymýšleli si blbosti, takže jedinou pozitivní stránkou toho tehdejšího výletu bylo, že jsem se cestou zpátky jen tak pro zajímavost stavil v Lounech podívat na Seaty a po vyjasnění situace v rodině (a taky díky tamnímu skvělému prodejci) už u toho zůstal.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.10.19  00:25

Ron
    Současné Polo GTI bylo v nabídce v manuálu poměrně krátkou dobu, aktuálně už v nabídce není, a proto se bude i v bazarech vyskytovat vzácně.
    Asi myslíš to červené od Šmuclera. To tam dlouho nebude, to je za ty prachy super kauf a ještě k tomu v manuálu, který už nekoupíš.
    Ber ho hned, vem ho třeba na splátky, Megouše prodáš a zbytek už nějak doplatíš.
    Je to pěkně nakonfigurované, barva, kola palubka...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.10.19  23:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

WL především, ale otázka i pro ostatní:
    Díval jsem se na Sauto a mají v nabídce Polo GTI s manuálem, ale v konfigurátoru jen DSG...? ...nechce se mi to zdlouhavě hledat.

Ne že bych zrovna hned kupoval, ani nejsem dlouholetý vybírac jak praděda, spíše tak pokukuju, kdybych se konečně odhodlal, že si můžu dovolit utratit peníze a Meganu nebude líto... >:D Teď mu po šesti letech odešla baterka a bylo to poprvé, co mě někde nechal a poprvé, co mě něco stál servis, což je nezvyk a tak koukám trochu více. :-)

Výběr v malých HH je značně redukovaný, Fiesta se mi moc nelíbí, Clio V RS vypadá slibně, ale kdo ví kdy bude, Swift trochu slabý, Polo GTI poněkud málo "hot", ale zase pro mé každodenní dojíždění asi lepší než kostitras... nižší střední typu Megane a Golf asi přes můj limit, co bych utratil a příjde mi to krapet velké, když pro rodinu je Picasso, do MX-5 se prostě komfortně nevlezu... no bídný výběr na trhu...

Ale třeba se něco objeví, zatím jsem začal filosofovat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.19  23:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

Tak já bych bral červenou metalízu. Ale i ta základní šedá je ok.
    Ano, s tou extra výbavou to vypadá tak na ty 2 míče. Možná, že i o nějakou tu kačku víc..... :-!
    Že nemají auto klímu v základu to je opravdu bída...... :-| Nakonec i ta navi je v této cenové kategorii často v základu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  22:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

Tak zkus češtinu.
    V základu nejsou ani el. páté dveře, to má i Octavie RS v základu.
    Myslel jsem si, že tobě se budou ty 20" líbit. A co barva, tu už máš vybranou? Za mě jsou dobré tři, základní šedá, zelená a červená. Akorát ta zelená by u mé ženy zřejmě neprošla.
    V základu nejsou ani adaptivní tlumiče, ani sport. výfuk, ani navi apod. Když jsem to dovybavil na úroveň našeho Macanu GTS (který toho měl v základu mnohem víc), dostal jsem se na nějakých 76.000,- euro. Otázkou je, o kolik víc bude taková konfigurace stát u nás.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.19  22:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

Právě do angličtiny to mám nastavené na furt. A zrovna když jsem chtěl přidat to auto aircon, tak mě začal naskakovat ten error. Ale to je mucha. Za chvíli bude konf. s Q3 RS sb fungovat i zde.
    No nekeke....mě se zrovna ty 20" kola líbí. Myslím, že na velikost kastle jsou velké až až. Já měl na X5 s M paketem 19" (v základu byly 18") a i ty byly velikostně v cajku. A to je X5 o dost větší kráva než Q3.... ;-)
    Ale jinak máš pravdu...že na výběr pouze jedny 20" a zbytek všechno 21" to je trochu divné.
    Kdybych šel cestou Audi, tak v tuto chvíli je na pořadu dne jen RS Q3 sb. Nějakých 2500 eu tu nemůže hrát roli.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  21:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

U nás to bude velmi pravděpodobně víc, i když možná s lepší výbavou v základu, třeba zrovna u té klimy bych si tipnul, že tady dají spíš dvouzónovou v základu a připlácet se bude (něco málo) za třízónovou. "Sporák" v základu tu už tradičně většina kupců neakceptuje ani u nových VW, natož u prémie. ;-)
    Pokud to přepočítám cenovým koeficientem D/CZ z TT RS (x 28,27/euro), pak by ta cena mohla být u nás 1.837.550,-
    Možná se zase začne vyplácet individuální dovoz z D, naposledy jsem to absolvoval u G5 GTI.
    RS Q3 stojí o 2.500,- eu méně, než SB
    Kola v základu 20" s designem nic moc a všechny ostatní už jen 21".

P.S. Zkus dát přeložit do angličtiny.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.19  21:15

« Re: Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

1.7 mil by bylo o nějakých 100k míň než si typoval někde dole. Ale to zase neznamená, že to nemůže být těch 1.8 tady u nás, že? No a pár věcí z výbavy na přání a už se na jednoho usmívají 2 míče..... ;-)
    Ten audi.de configurátor v překladači moc dobře nešlape. Vyhazuje mě to nějaký error....ale i tak odhaduji, že na ty 2 míče se dostanu lehce.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  20:34

« Re: Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

Na audi.de už je konfigurátor na RS Q3 SB, základní cena 65.000 eur., což je při současném kurzu nějakých 1,7 mil. Kč.
    Výbava žádná velká sláva, např. klima v sérii jen manuální, připlácí se buď za dvouzónovou (590,-), nebo třízónvou (885,-).

Rád bych ji vyzkoušel, u minulé g. jsem měl největší problém s pocitem zvednutého a přitom úzkého auta.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.19  19:01

« Re: Re: Re: MS vs RS Q3 SB

Q3 RS sb....4500...no není to paráda....přesně, co "doktor naordinoval".... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  18:30

« Re: Re: MS vs RS Q3 SB

pd777
    Pokud by měl Macan 2098 mm se zrcátkama, tak to by byl rozdíl 76 mm, a ne 67 mm jak si psal. Ani ten rozdíl délky ti přesně neseděl (o 17 mm), asi si vzal rozměry normální RS Q3 (no SB), která je o něco širší a kratší, než SB. Q3 RS SB má délku přesně 4.500 mm.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.19  17:34

« Re: MS vs RS Q3 SB

wl...určitě to bude bez zrcátek, protože s ním jeli v tom zúženém pruhu na D1......někde tam od roku 2016 leží i sešrotované zrcátko od Yarise.... ;-)
    Se zrcátky je Macan 2098 mm
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.19  17:26

« Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note10 vs S10+

iu....právě fakt, že je Macan o půl třídy větší, se v mém případě = nevýhoda (okoukal jsem od Hamuny).... ;-) .
    Já se chcu vejít do 4.5 metru na délku. Pro budoucí "Rohlíkový Univerzál" je délka kastle při manévrování moc důležitá. Anyway,....that´s me.... :-!
    Odřít ráfek se mě také už v Česku podařilo. Jednou na Yarise a jednou na 1er. Oprava vždy perfektní, ale zdlouhavá. 3-4 dny. Z BMW jsem tenkrát dostal coby náhradní vozidlo X1 v naftě. Motoricky dobrý, ale šasi nic moc. Chováním mě to připomínalo předešlý Tiguan. Jednu chvíli jsem měl X1 na mém "Schindler´s List", ale už je off... ;-)
    V tuto chvíli zůstaly "in the run" M135i, X2 M35i, AMG GLA, RS Q3 sb, FFST a pak s odstupem (kdybych se zbláznil) AMG GLC 43 SUV, X3 M40i a Macan S......... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  16:55

« MS vs RS Q3 SB

Díval jsem se narychlo na porovnání těch šířek a Audi uvádí 2022 mm, Porsche 1923 mm? Jediné vysvětlení by bylo, že u Macanu je to bez zrcátek.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  16:50

iu
    Vycházel jsem z ofiko aktuálních konečných cen, je pravděpodobné, že na "starší" S10 už budou někde i výraznější slevy, kdežto na Note 10 (jako na novinku) ještě ne.
    Jasně, já bych si počkal na MGTS.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.19  16:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note10 vs S10+

Poslední verze Beetlu nevypadá vůbec marně.........vidím tam i kus Macanu....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.10.19  15:52

« Re: Re: Samsung Galaxy Note10 vs S10+

wl: pozeral som a u vás stojí S10+ od 18400 Kč, nie 26t: [odkaz] teda aj u vás je Note 10 drahší (od 21230). A za podobnú cenu už som kúpil pred pár dňami slušný notebook, to mi príde za mobil priveľa.
    Ad dedove auto: hlavne by ma zaujímalo, aké sú reálne ceny, teda aké zľavy vie dať Porsche a Audi. Audi pri tých nadsadených cenách snáď výrazne spustí (ale nemám žiadne skúsenosti), u Porsche si nie som istý. Ak sa ale bude reálna cena Q3 RS blížiť Macanu, tak by som fakt zvažoval. Porsche je Porsche, naviac o pol triedy väčšie. Audi je zase výkonnejšie a rýchlejšie a je to ostrá RS verzia (kdežto Macan S je bežná verzia a treba tam dosť výbavy prikúpiť, aby to vyzeralo). No proste sám som zvedavý, čo dedo vyberie, napätý som skoro ako pri kriminálke, ktorú práve čítam. :-)
    P.S. Dnes som pri parkovaní oškrel disk o obrubník a na diaľnici ma namerali pomáhači, proste darilo sa. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  15:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note10 vs S10+

pd777
    Jo, ale ta délka Macanu je v pohodě, při jízdě, ani parkování, nijak neomezuje. + 7 cm na šířku je mnohem víc znát, než těch + 20 cm (196 mm) na délku.

V tom případě je TT RS jen upravený NewBeetle.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.19  15:11

« Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note10 vs S10+

RS Q3 sb je o 67mm užší a také o 213mm kratší než Macan........... ;-)

PS. Cena za TTRS je v cajku, protože je to pořádný auto a ne nějaký upravený VW Beetle...>:D ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  14:15

pd777
    Každý 2-3 dny je podle tebe (u smartphonu) časté dobíjení, jo? >:D >:-[]
    RS Q3 SB je hlavně užší, než Macan.

P.S. Když jsem viděl tu cenu za TTRS, tak jsem si znovu uvědomil, že ta 911 GTS byla ještě za skvělou cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  14:08

iudex
    Ale o té "zázračné" ceně (685 eur) za S10+ jsi se nějak zapomněl zmínit.
    Jak jsem psal, u nás stojí S10+/128GB ještě o litr víc (26 vs 25 tis.), než Note10/256GB, no a v takovém případě je Note 10 lepší volbou.
    V neděli jsem viděl M2C naživo v té světlé stříbrnošedé a ta barva jí neskutečně sedí, konečně barva, kterou bych si na M2 nemusel brát jen jako nejpřijatelnější volbu z toho mála v nabídce. Kola bych si sice uměl představit i hezčí (aspoň, ne ty s černým podkladem) a na sedačkách bych viděl raději alcantaru, ale i tak je to teď jediné (relativně dostupné) BMW, u kterého si dokážu představit po něm toužit, a to je dnes v rámci celé D3 velmi vzácná/výjimečná "vlastnost".
    Podle Ondry je TTRS v přímce rychlejší, než M2C, ale také bych dal v tomto případě přednost spíš M2C.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.19  13:59

Jen krátce k těm mobilům. Můj S9 "žere" baterii jako blázen. i když ho moc nepoužívám a v pozadí mě jede pouze počasí (doufám ;-) ), tak dobíjím každý 2-3 dny. Ne, není úplně vybitý, asi tak na 30%. Zlatá stará slide Nokia, tam baterka vydržela i 2 týdny. Ano, mělo to prťavou obrazovečku a o internetu si mohlo jen zdát... ;-)
    RS Q3 sb zvažuji i za tu cenu. Hlavní výhodu oproti Macanu vidím v tom, že je celkově menší a také to, že mám prodejce i servis v místě.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.10.19  08:59

« Re: Samsung Galaxy Note10 vs S10+

wl: tak dík za radu, ja píšem, že asi nie som ochotný kúpiť S10+ za 685 eur a Ty mi poradíš Note 10 za vyše 800. ;-)
    Ja som zvažoval, či minulogeneračný S9 Plus za 527 eur, alebo aktuálny S10 za 635. S9+ má väčší displej a rovnaký základný foťák i teleobjektív, S10 má menší displej, ale širokouhlý objektív naviac. Ale nemusím to riešiť hneď, moja S7 ešte šlape.
    Ad Audi: tak nenápadne zdražujú nielen Audiny, ktorých ceny častokrát prevyšujú BMW i Mercedes, ale aj Volkswageny.
    TT RS môže byť raketa, ale dať za ňu 71t eur, keď M2Competition je za 64t, to by som nedal. Obdobne S3 (47t) vs M135i (45t), S4 (63t) vs M340i (61t), proste Audi si cenovo dosť verí. Aj VW dlhodobo pomaly zdražuje. Kamarát pokukuje po Golfe, ale napriek tomu, že ide o 7 rokov starý končiaci model, ceny išli hore (v porovnaní s minulým rokom). Passat tiež po facelifte nasadil ceny vyššie. Asi proste koncern potrebuje zarábať na pokuty za Dieselgate.
    Btw. debatoval som s "mojím" predajcom BMW o cenách a hoci sám povedal, že moja cena sa už nebude opakovať, aj na novú 3er by sa dalo baviť o 20% a možno viac.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  01:48

« RS Q3 Sb

Podle propočtů na základu aktuálních ceníků Audi, nebude cena RS Q3 Sb začínat níž, než na 1,8 mil. Kč, což by bylo víc, než o třídu větší Macan S s 3.0 V6.

P.S. Mimochodem, víte, že aktuální cena TT RS začíná až za hranicí 1,9 mil. korun?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  01:24

« Re: Re: Samsung Galaxy Note 10+

Dany
    Mě příjemně překvapil ten noční (dětský) portrét (poslední odkaz), který jsem fotil bez blesku, z ruky (takže žádný dlouhý čas, to ti stejně dítě nevydrží déle bez pohnutí) a za hodně špatných světelných podmínek.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.19  01:16

« Samsung Galaxy Note10 vs S10+

iudex
    Proč ne místo S 10+ raději Note 10, který je celkově dotaženější (a novější), než eSko. Navíc Note 10 má (kromě skvělého S penu) za nižší cenu (o litr) 2x větší pamět (256 vs 128), než S10+. A tu jednu desetinku (6,3" vs 6,4") úhlopříčky ti bohatě vynahradí menším místem v displeji pro přední kameru (navíc ve vhodnějším místě) a menším zakulacením/ořezáním displeje v rozích.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.09.19  20:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné

Souhlas...i když v bodu 1. 3er měla i verzi GT, ale už ne GC, 4er bylo kupátko a od něj odvozené 4GC, 5er GT ani GC nemá, ale má v nabídce kombi a 6er je v nabídce jen jako GT. Ale jako marketingový trik to 2GC beru.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.09.19  17:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné

Napadajú mi 3 zdôvodnenia:
    1. ako som už písal v blogu, Gran Coupé odvodené od základných karosárskych verzií majú vždy o jednu triedu vyššie označenie, teda od 3er odvodené Gran Coupé je 4GC, od 5er je 6GC, 7er a 8GC, takže rovnakou logikou označili od 1er odvodené Gran Coupé ako 2GC. To je také marketingové zdôvodnenie.
    2. Potom je tu možnosť, že chceli predať "nafarbenú biedu" drahšie, odpútať od 1er a keď sa veľkostne sedan podobá skôr 3er než hatchbacku 1er, tak ho "povýšili".
    3. Alebo BMW si je vedomé handicapu FWD a preto chceli vniesť trochu chaosu do toho, kto má aký pohon, aby to ľudia proste neriešili. Málokto okrem nás fanatikov si bude pamätať, že 2er GC je predokolka, ale už 2 coupé je zadokolka, takisto 2 cabrio, ale zase 2AT a 2GT je opäť predokolka. A ako Dany ukazuje, pomýlia i nás. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.09.19  16:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné

Nevím, proč tomu nakonec říkají 2 GC, když původně to měla být 1 GC určená pro Čínu. To by dávalo i smysl, když je to FWD a postavené na mini platformě.... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.09.19  14:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné

Iudex, videl som, dík. Som v šoku, že dvojka nie je zadokolka. Asi som niekde zaspal.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.09.19  14:34

« Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 10+

Ja som momentálne siahol po číne a to Xiaomi MI9T. U nás mladý (najmladší) má momentálne zábavku, že hádže telefóny po zemi. Zo starého už mi vypadávalo sklo. Cpát do telefónu 1000€ sa mi nechcelo.
    Tiež sa mi nepáčia rôzne výrezy a priestrely v displayoch. Má to foto čip od Sony, oled display od Samsungu, Snapdragon 730 alebo 855. Slušný mobil za zlomok ceny toho, čo tu dávate
    Dedo, jasné, ergonómia foťáku je inde. Aj keď potrebuješ nejaký ten zoom, tak sa mobil nechytá. Zase to vyvažuje tým, že ho máš stále po ruke a nemusíš rozmýšľať či berieš foťák, alebo nie.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.09.19  14:16

« Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 10+

Já mám S9 a myslím, že S9+ by byla díky větší obrazovce, hlavně pro čtení textů v základní vertikální poloze praktičtější. Ale byla i o něco těžší. Zajímavě, že u 10 je tomu s hmotností naopak. Proto, kdybych si pořizoval novou 10, tak by to určitě byla S10+. Na Heureka od 18500 peněz.
    A focení? Pro mě (pro kmeta.. ;-) ) je focení mobilem vcelku neohrabané a volím raději kompakt foťák. Ano já vím, někdy ho člověk nemá při sobě..... ;-)
    PS. BMW story můžeš přidat k tomu.... ;-)....chtěl jsem ti napsat aby jsi ji "přilepil" na tu story co tam už máš....ale teď vidím, že se ti to už povedlo.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.09.19  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné

Dany: špeciálne pre Teba som zmienil priestor vzadu v 2GC. A nie je to zlé, na nohy ako v Megane kombi, na hlavu ako v krátkom Megane, proste štandard triedy, nie špička, ale solídny priemer a použiteľné.
    Cenu neviem, ani predajca vôbec netušil, ešte ju nemajú, ostatne auto sa predstaví až o 2 mesiace. Logicky to bude viac ako pri 1er, ale nebude sa to blížiť 3er, predsalen je to iná platforma a technika. Môj odhad je, že ak M135i stojí 45300 € a predošlá M240i (xdrive A/T) stojí 51850 €, tak M235i bude niekde na 47-48t.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.09.19  10:40

« Re: Re: Samsung Galaxy Note 10+

Ja tiež pomaly uvažujem o nástupcovi mojej S7 (aj keď stále verne slúži) a pozerám hlavne po dobrom foťáku. Keďže som u Androidu, iPhone 11 je mimo mňa. Najlepší fotomobil je asi Huawei P30 Pro, ale kvôli absencii Google služieb tiež je pasé. Tak mi to vychádza zase na Samsung, aj keď si nie som istý, či chcem dať toľko peňazí za aktuálny topmodel S10 Plus. Tak zvažujem, či S9 Plus, alebo novší, ale menší S10. Oba majú základný foťák s variabilnou clonou a parádnou svetelnosťou, oba majú aj druhý teleobjektív, S10 má aj ultraširokáč.
    P.S. tak som hodil dojmy z prezentácie BMW na blog: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.09.19  08:17

« Re: Samsung Galaxy Note 10+

WL: tie foťáky v telefónoch ušli dobrý kus cesty. Celkom sa popasujú aj s náročnejšími svetelnými podmienkami. Klasický kompakt s malým snímačom už teraz nemá na trhu miesto.

[odkaz]

pre porovnanie 48 Mpx. Ten fotí iba do 4:3

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.09.19  07:56

« Re: Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné

Iudex, mňa bude zaujímať aj miesto vzadu v 2GC. Cenovka ale asi bude už na úrovni trojky.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.19  01:54

« Samsung Galaxy Note 10+

Po dvou letech s Note 8, změna.
    Ten širokáč na mobilu je super:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.09.19  23:47

« Re: Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné

Good article on 2GC....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.09.19  22:41

« Re: Re: Re: Re: RS Q3 a iné

Sorry, vybil sa mi notebook. Zajtra. Len stručne, M135i spredu vyzerá tak, ako som sa obával, prerastene obličky robia dojem crossoveru. Zvnútra ale paráda, na úrovni 3er, X2 je ďaleko pozadu. Ale všetko rieši 2GC, elegantný malý sedan, velkostne taká 3er E90, predok je krajší ako na 1er, s menšou maskou, dynamický profil, bezrámové okná, super.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.09.19  20:49

« Re: Re: Re: RS Q3 a iné

...už to bude?????? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.09.19  13:16

« Re: Re: RS Q3 a iné

Práve som sa vrátil z prezentácie BMW. Konečne som naživo zhodnotil 1er, k tomu nová X6, X5M, M8, 8 Gran Coupe, RR Cullinan a hlavna novinka ešte nepredstavená 2Gran Coupe. Večer napíšem viac.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.09.19  10:37

« Re: RS Q3 a iné

iu....RS Q3 ano, mě se také líbí. Zvuk? Nevím, nevím...možná naživo bude jiný...lepší.....tady na klipu si nejsu jistý. Nevím, jak RSko znělo před DPF............. :-!
    M135i nevidím pro svou budoucí potřebu dobře. Pokud by bylo N/V na úrovni Yarisu (o čemž pochybuju), tak by to bylo ok. Ale také by mě u tohoto vozu asi chyběl manuál. Plus zmínky jako....firm ride aside....the ride is firm.....mě také straší....a to testovali jen "cooking version"...no uvidím.... :-!
    S tou maskou to nebude tak horké. Tady na tomto záběru nevypadá tak dramaticky. Ano, je větší, ale ještě "zkousnutelná".... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.09.19  10:04

« Re: RS Q3 a iné

Už jsme tu měli letadlo a vrtulník a co tak toto:[odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.19  23:17

« RS Q3 a iné

Zvuk novej RS Q3: [odkaz]
    Myslím že doooosť dobré, DPF moc neublížil, ten R5 je paráda. A celkovo sa mi tá zelená RSQ3 SB páči, byť na dedovom mieste, asi by som mal vybrané. :-)
    Tiež vychádzajú prvé testy novej 1er, vrátane topmodelu M135i. Autoexpress píše, že by to mohol byť nový líder triedy: [odkaz]
    Aj Joe Achilles testoval M135i, tiež chválil, aj keď logicky povedal že netreba čakať nástupcu M140i, proste R4 nikdy nemôže nahradiť R6: [odkaz]
    Akurát si neviem zvyknúť na ten look, stále tam vidím príliš vysoké auto, skoro zpredu pripomínajúce SUV: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.19  15:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Potkají se dva sousedi a jeden říká druhému: "Vaše kočka mi zabila pitbula...", druhý na to: "To přece není možné...", první: "...ale je, zaskočila mu a on se udusil!"
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.19  14:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Aj ja som si spomenul na jeden:
    Policajti zastavia ženu za volantom a chcú jej dať pokutu. Tá začne vyjednávať: Nešlo by to nejako urobiť? Vyzlečiem si nohavičky a dám vám!
    Policajt sa otočí ku kolegovi: Potrebuješ nohavičky?
    Ja nie.
    Ja tiež nie. Takže pani, bude to za päťdesiat! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.09.19  12:49

« Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Na piatok:

Dobrý deň pán vodič. Viete prečo sme vás zastavili?
    No dpč... policajti so sklerózou, to mi ešte chýbalo...
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.09.19  12:14

Najnovšie som si všimol, že stávajú na pumpách medzi kamiónmi a do cesty majú vystrčenú len radarovú pištol. Ale na mňa sú krátki. Z motorky som vycvičený tak, že ich vidím aj za rohom >:-[]
    Naposledy ma stiahli asi dva roky dozadu na firemnom. Keď som sa pýtal od kedy majú nové autá, že som si ich vôbec nevšimol a to mám na nich nos, tak s hrdosťou oznámil, že nakúpili také nenápadné.
    Ako si to rozluskol s tými gumami? Budú PS4?
    Tá životnosť a to pri lepších vlastnostiach sa s Contíkmi nedá srovnat.
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.19  12:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

w-a
    Léto PS4, zima TS 860, ideální stav (aktuálně i na mém G5GTI), nic dalšího není potřeba. Obě pneu fungují dokonale. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.19  12:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

wl, iudex: No jasně, 195/45 R17.....btw: aktuálně je na tenhle rozměr jedna jediná zimní guma - CWC TS 860, ještě nedávno nebyla ani ta.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.19  11:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

iudex
    Těch 175 je překlep (to by i na SSS bylo málo), má tam být 195, viz P.S. z 11:39
    Já zatím (na léto) zůstanu u PS4/PS4S, které mi maximálně vyhovují.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.19  11:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

dany: tiež som sa schuti zasmial na zlom grupáku. >:D
    woody: k tým pneu: tak samozrejme pri rozmere 175 sa nedá čakať možnosť výberu medzi UHP a semislickami, ale to, že máš možnosť dať Pilot Sport 4 je super. Ja mám akože veľké auto s plnotučným rozmerom gúm (225 vpredu, 255 vzadu) a vybrať si môžem u Michelinu... tiež len tie Sport 4. Michelin si proste povedal, že 18ky si nezaslúžia lepšie 4S a ponechal mi len rovnaké 4ky, ako pre Tvoj Swift či Danyho Megane (4S sú až od 19"). Pritom predchodca 4S - Pilot Super Sport bol dostupný aj v rozmere 18".
    Takže ak budem v budúcnosti meniť gumy, tak pôjdem do Goodyearov Eagle F1 Supersport: [odkaz]
    Btw. cez víkend idem pozrieť nové modely BMW, malo by tam byť ešte nepredstavené 2er Grand Coupé, tak som vcelku zvedavý: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.19  11:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

w-a
    Vím, že na SSS je výběr pneu, mírně řečeno, omezený. Proto mě docela překvapilo, že už na něj lze koupit PS4, to je dobrá zpráva i pro mého synovce, který s tím také bojuje.

P.S. Nechtěl si napsat 195/45/R17
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.19  10:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

speedfred, co se podle windiesela hroutí u pumpy >:D : Jak psal Dany, Suzuki si libuje v podivných rozměrech pneu, takže na SSS (175/45 R17) nemáš moc na výběr a od Michelinů maximálně Pilot Sport 4.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.19  10:47

« Re: Re: Re: Re: držáky

Dany: S tím špatným grupáčem..... >:D >:D >:D >:D :yes:

Jinak ano, je to tak, a vzpomněl jsem si na pokec v Rožnově o používání "vychytralých" aut - to se u nás zatím neděje. A vůbec, já si v těch zapadlých Sudetech nemám co stěžovat. Být tady tolik radarů a hlídek, co píšete, tak jsem dávno bez řidičáku. Už jsem si párkrát se Swištěm na D8 kolem Ústí (neplacený úsek - Swift nemá známku) vyzkoušel i maximálku, to "čistění" levýho pruhu je až groteskní. I když na okreskách je to samozřejmě mnohem zábavnější. Na druhou stranu, možná že časem tady pomahači přejdou na anglický systém vzájemného bonzáctví a bude úplně po srandě. V provozu mě snad ještě víc než klouboučníci s.erou vychovávači, chlápek ti to sekne od pumpy tak, že musíš šlajfovat ze stovky na čtyřicet, a když ho pak na sedmdesátce předjedeš, ještě na tebe troubí.

Takže zatím stále provozuju bezcílné výlety třeba časně ráno o víkendu, kdy je provoz minimální a můžeš si jezdit relativně jak chceš. A přesně jak říkáš, počítá se každý semafor,kruháč a zatáčka.

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.09.19  08:41

Fred, vznikajú tam ďalšie problémy. Potrebuješ letiská, čas na cestu k letisku, prípravu...
    Na kratšie trasy to nebude mať zmysel

Napr tu štartovali z letiska a tiež ciel mali na letisku

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.09.19  08:34

« Jimny

Konečne niekto popísal aj to, ako sa to správa na ceste:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.09.19  08:29

Freddie....toto je ještě šikovnější a stačí když máš i baráku trochu větší plac.......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.09.19  08:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Však práve....a 90% problémov ako si ich popisoval je preč.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.09.19  08:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Fred: nieje to ani také drahé a ani to moc nežere. Čakal som teda viac
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.09.19  07:56

« Re: Re: Re: držáky

S tými dennými radosťami je to čím ďalej ťažšie a na iné akosi nezostáva čas. Ak by som aj momentálne mal niečo zaujímavé, tak by mi to bolo asi iba ľúto. Ráno ma brzdia zvieratá, ktoré majú jak na just koridory krížom cez tie moje. Na diaľnici je to potom samý pomáhač a dávajú to zpredu, zozadu a na tom krátkom úseku kľudne 3, 4x. To sa potom cítim ako na zlom grupáku. Mňa už trikrát a ja ešte nikoho.
    Počíta sa každý semafor a každá zákruta. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.09.19  07:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Kašlem na autá, toto je niečo pre chlapov :
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.09.19  17:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Když mě bylo 10, tak jsem měl autíčko na baterky.........další už nechcu...... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.19  16:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Jinak Q4 je údajně stále v plánu jako elektrické SUV kupé.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.09.19  16:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Ok. Ale bacha. Já musím počítat s tím, že budu co nevidět potřebovat ten univerzál. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.19  15:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: držáky

Dříve, než u vás v Top Centru, bude asi v Top Gearu apod.
    Na tom "ŠL" bych nechal jen RS Q3 Sb a Macan S/GTS.
    A Macana bych vyřadil pouze v případě, že by ti po vyzkoušení přišel příliš velký.

Jinak ten problém s Q4 (označení AR pro awd) vyřešili u Audi šalamounsky, prostě jen Q3 Sportback. Třeba se časem i místo případné Q6 dočkáme Q5 Sportback.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.09.19  15:15

wl....v každém případě je (a bylo, jak víš), RS Q3 vysoko na mém "Schindler´s list"... ;-) Vypadla z něj kvůli špatné N/V AMG A35/45 dvojce. To samé asi postihne nové M135i.
    Takže. V tuto chvíli je stále "ve hře" X2 M35i, AMG GLA 35, RS Q3 SB a s odstupem pak SUVky......AMG GLC 43, X3 M40i a Macan S.
    Ano, RS Q3 SB mě mile překvapil. Nečekal jsem, že by z Q3 mohli vykouzlit takového fešáka. Obzvlášť když ten předešlý model byl tak nějak "otrávený"..... ;-)
    Rád slyším, že zvuk je stále jak by měl být. Tím by "akcie" RS Q3 SB určitě posílily..... ;-) Těším se na recenze a samozřejmě na jízdu až se tady u nás v Top Centrum objeví.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.19  14:30

« Re: Re: Re: Re: držáky

pd777
    Radši nám napiš, co říkáš na novou RSQ3/RSQ3Sb s R5.

Ondra teď měl nové červené TTRS a byl z něj poměrně nadšený, hlavně ten zvuk R5 je pořád porno a třeba při přímém srovnání se zvukem M2C, nemělo M2C šanci.
    M2C je jízdně zábavnější, TTRS je zase hrozně rychlé úplně všude a i s průměrným řidičem je i ve velkých rychlostech jízdně hodně jisté.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.09.19  12:46

« Re: Re: Re: držáky

Na kontrolu frustrace je nejlepší toto:
    [odkaz]

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.09.19  10:09

« Re: Re: držáky

Tak to je neskutočná dynamika. Ale na to už potrebuješ ten vysokorýchlostný okruh, príp. letisko. Ja od začiatku školského roka využívam tak 1% svojho výkonu, posúvam sa v ranných kolónach a je to dosť frustrujúce. Tak som si dnes aspoň trošku zdvihol náladu, keď som stál na semafore prvý a potreboval sa následne preradiť cez 2 pruhy, tak som na zelenú na to dupol a spravil trochu rozruchu. Lacné, viem, ale zdvihlo mi to náladu. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…