Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 16.02.24 10:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
SF, aké zase myši? Hlučné. Už tu mám pocit, že to s tou abstinenciou preháňam...
Tak som bol nadšený z nadpisu, že Stinger dostane 600k nástupcu, že som to sem skoro hneď bez rozmyslu šmaril. Šmária -
speedfred 16.02.24 09:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ja prídem so šedou (bielou) myškou, ale kurevsky hlučnou. Včera som sa bol na ňu pozrieť ak to auto je nádherné. -
iudex 16.02.24 08:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ja by som rád vybehol, ale v sobotu idem na neveľmi príjemný lekársky zákrok. ;-\ Ale plánujem dobehnúť niektorú sobotu (aj s nejakým prezentom od Gašparíka). :-) -
pradeda777 16.02.24 08:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ok....srandy moc, ale jak to tak vypadá, tak iudex v sobotu na okouknutí žluté RS3 SD nepřijede a účast na akci "dědův vozový park/sklípek/pokec/žádné baby" nikdo závazně nepotvrdil, tak se akce musí odložit na "později". Sorry.... :-! -
iudex 16.02.24 07:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
wl: no keď prídeš s karmínovočerveným Porsche ako naposledy, tak k tej dúhe prispeješ aj Ty. Notabene Fred so zeleným. >:-[]
[odkaz] -
Thomasino 15.02.24 22:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
V tom případě si najdu poblíž nějaké ubytování a nemám problém s vámi posedět a popít. Ale to bych nechal až na nějaké teplé období, jako květen apod. Tím nemyslím "teplé", jako že tam bude pár chlapů a žádné ženské >:-[] >:D Ikdyž jeden bude mít růžovo-fialové Porsche >:D -
pradeda777 15.02.24 15:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Jestli iudex přijede do Kyjova okouknout ten žlutý RS3 sedan (sobota otevřeno do 12.00, nebude tam sice můj prodejce, ale slíbil, že by to zařídil. I když v pátek do17.00 by to bylo pro něj lepši), a pak bychom mohli posedět a něco si zobnout u mě ve sklípku. ;-)
Jestli ale chcete v sobotu jen přijet a okouknout můj nový vozový park + pokec/sklípek, tak klidně, ale dejte vědět ještě dnes. ;-)
[odkaz]
[odkaz] -
pradeda777 15.02.24 09:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Žlutá RS3 teď stojí v showroomu, ale je to SB. SD parkuje v podzemí. [odkaz]
Sraz na Babě by byl fajn. Ale jak jsem už psal, chtělo by to lepší počasí a to vidím až tak v dubnu..... -
pradeda777 14.02.24 17:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
iu....tož ano, přijel bych a vzal to třeba i přes Babu a stavil se ve Slovenském Grobu na husu, ale až bude trochu jarní počasí.... ;-)
Dnes jsem byl opět v podzemí v nevytápěné části. Borec mě tam v jedné RS3 (modrá barva?) a s Akrapovič výfuky vysvětloval nějaké detaily ohledně ovládání různých věcí. Samozřejmě jsme ji natočili, abych si mohl poslechnout....krása... :yes: Borec za to vysolil na dřevo 120 000Kč. Tož mám zase o čem přemýšlet..... ;-) >:D >:-[] -
iudex 14.02.24 14:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
pradeda: chce to v rámci zábehu vybehnúť na dlhšiu súvislú cestu, najlepšie k nám do Trnavy ukázať zelenáča, cesta k nám je ideálna zmes miest, okresiek aj zábavného horského prechodu. A už sa u nás naučili robiť dobrú kávu, je tu kopec pražiarní. :-) -
-
speedfred 14.02.24 09:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ja už som rozhodnutý žiadne nové autá nekupovať nebudem (hneď na začiatku roka to padlo :-! ) ala taká jemne jazdená predvádzačka S3 na daily by asi nebola zlá a vcelku by stačila do budúcna.
Dedo ma prevedie podzemným skladom a niečo sa vyberie. -
iudex 14.02.24 09:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Cenový odskok medzi S3 a RS3 je dosť veľký, cca. 17t eur (S3 sedan začína na 48t, RS3 na 65t). Samozrejme to je hlavne kvôli motoru, ale tiež tá technika pohonu a úpravy na podvozku a aj výbava RS3 je o chlp lepšia. Tiež som zvedavý, či po facelifte S3 cenovo poskočí kvôli tej lepšej technike a zmenší sa rozdiel oproti RS3 (najpravdepodobnejšie ale je, že zdražejú obe >:-[] ). -
speedfred 14.02.24 09:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Keď musíš tak musíš.
Normalne som z toho videa nalomený.
Krásny malý sedan S3 by do Lídla a Kaufu úplne stačil, aký tam je cenový odskok S3 vs RS3 ? Žľahka som pozrel konfigurátor a buďto neviem hľadať alebo to tam není. -
iudex 14.02.24 08:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ty si úplný king, jazdiť na roadsteri so semislickmi v zime. >:D >:D :yes:
Inak to výrazné posilnenie S3 a fakt, že dostane torque splitter z RS3 naznačuje, že aj RS3 sa pri facelifte trochu posunie. Podľa Motor1: The RS3 is also getting tweaks, possibly with more power from the five-cylinder engine without resorting to electrification. The Ingolstadt-based marque has hinted the 2.5 TFSI could be massaged to deliver an output beyond the current 401 hp
[odkaz] -
iudex 13.02.24 15:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Aston Martin v žiarivej zelenej je presne to isté ako 911ka v nudnej šedej: tie tvary sú natoľko skvelé, že znesú akúkoľvek, aj nie zrovna peknú farbu.
Ad poistka: no ja sa práve zamýšľam, či platiť havarijnú na ďalší rok na 3er. Nové auto je jedna vec, 6-ročné zase iná, tak neviem, či ešte vysolím vyše 1000 eur, alebo už počkám na nové.
Ono či auto maximálne využiť, alebo si ho šanovať na dlhé roky, to je otázka. Ak je to víkendovka, má samozrejme zmysel si ho hýčkať, nech vydrží; na druhej strane mať auto = vec na jazdenie, ktoré nejazdí, je ako pozerať sa na dobré jedlo a nejesť ho. Ja som za to jedenie. :-) A konkrétne RS3 ja vnímam ako univerzála, to nie je ako Fredov Spyder, chuťovka na pekné letné víkendy, ale auto do všetkých ročných období a na každý deň. -
pradeda777 13.02.24 14:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
tms....to víš, každý to má trochu jinak....někomu stačí chodit se na svůj "poklad" dívat a jen občas ho provětrat.....jiný má radost z toho, že ho často huntuje.... ;-) >:D >:-[] a obojí je v pořádku.... ;-) >:D >:-[]
Aston v "mojí" zelené? Tož nevím....Audi RS3 ok, ale Aston? .......Avšak proti gustu žádný dišputát... :-! -
Thomasino 13.02.24 14:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
A radost si děláš proto, aby jsi s tím jezdil, nebo se na to chodil dívat ?? ;-) :-!
Připomínáš mi jednoho mého kamaráda, který taky má vždy min. jedno auto se kterým skoro nejezdí a chodí se na něj do garáže dívat >:-[] Před tím to byla Alpinka A110 v bílé (plus Megane III R.S. Trophy-R, jeden ze dvou v ČR - to dokonce nejezdil se dvěma autama!), nyní je to Aston Martin Vantage (přeplňovaný osmiválec AMG) za 5 mega v zářivé zelené :-) [odkaz] -
pradeda777 13.02.24 14:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
wl....kupovat nové auto za víc než 2 mil a nemít ho dobře pojištěný, to není zrovna ten nejlepší nápad. Víš přece jak funguje Murphyho zákon..... >:-[] Spadne ti na garáž letadlo a si v p.r.d.e.l.i..... ;-) >:D >:-[] -
pradeda777 13.02.24 13:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
tms.....M140i jsem kupoval s tím, abych si udělal radost, ne abych počítal kolik mě bude stát jeden kilometr. S tím kdybych do toho šel....tak bych do toho asi nešel a chodil bych po svých.... ;-)
Fotovoltaika je investice, která se mě při prodeji haciendy vrátí. Mezi tím budu šetřit na elektrice pro barák a jezdit po městě a okolí "zadarmo"... ;-)
A novou C-HR PHEV si koupím, protože se mě líbí a tak budu mít v garáži radosti dvě... ;-)
-
Thomasino 13.02.24 11:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Pradědo, při tvém nájezdu mi přijde, že nějaké nabíjecí auta u tebe nedávají smysl :-! Zaplatíš za něj mnohem více (rozdíl na normální auto), než časem projezdíš/ušetříš! Do Varů budeš jezdit s RS3, protože na dálnici bude tišší než staré nebo nové CHR, mezi námi klidně si nech stávající CHR, máš pro radost přece RS3, tak s ní koukej jezdit!! Mezi námi děvčaty, spočítal sis kolik tě stálo vlastnictví M140i a na kolik tě vyšel jeden kilometr!?? ;-)
O nějaké fotovoltaice a její dlouhé návratnosti ani nemluvě, to ti musí spočítat oni a hlavně ty dobře zkontrolovat! Až na mě budeš v závěti pamatovat s domečkem a zahrádkou (rádi se tam přestěhujeme a nebudeme prodávat), nemusí mít fotovoltaiku, dokonce i ta garáž může být klidně prázdná a můžeš udělat radost dalším ;-) :-) -
pradeda777 13.02.24 11:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
tms....tož jako důchodcovský univerzál dávala 2AT tenkrát smysl. ;-)
V dnešní elektrické době už asi ne. Proto budu (s největší pravděpodobností) kupovat PHEV C-HR a instalovat fotovoltaiku na přístřešku za garáži a úložiště v garáži.
Jinak dělám pokroky. Už jsem se naučil jak na RS3 nastavit automatické sklápění/vyklápění venkovních zrcátek...... ;-) >:D >:-[]
Odpoledne doufám zvládnu nastavit sedadlo tak, abych nastavení mohl následně uložit do paměti č.1..... ;-) >:D >:-[]
Fred má decentní odstín zelené... :yes: ;-)