Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.22  13:22

« Re: Re: Zlatá kola na Porsche

iu
    Se stříbrnou souhlasím, právě proto jsem tam nedal stříbrnou, ale nemetalickou křídovou!
    ty dva různé třpyty se do jisté míry bijou a křídová nechává zlatá kola mnohem líp vyniknout. ;-)

Dát zlatá kola k tmavým lakům napadne každého, za mě prvoplánové a dnes už neoriginální.
    Navíc Porsche má dvě zlaté, aurum (hodně do žluta, viz tvé odkazy) a mnohem povedenější neodym, viz můj odkaz.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.09.22  13:06

« Re: Zlatá kola na Porsche

wl: a zrovna za mňa táto kombo nie, zlatá a strieborná moc nejdú dohromady. V tomto zdieľam pradedov názor, že zlaté skôr k tmavým lakom, modrá, čierna, tmavozelená...
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.22  12:53

« Zlatá kola na Porsche

Zlatá kola na Porsche, to se musí sejít, auto, barva laku i tvar kol:
    Tady je ideální kombinace:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.09.22  12:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Tom: tiež som čítal, že manuál má dlhšie, tažšie prevody (ono je to logické, 6st vs 7st), ale žeby to malo vadiť štvorlitrovému (!) motoru, naviac v ľahkom športiaku, aby neutiahol dvojku v stúpaní, to sa mi nejak nezdá. Samozrejme nepochybujem o kvalitách poršáckej PDK, to je vyššia liga ako DSG v Golfe. Len proste ako píšeš atmosférický vysokootáčkový šesťvalec v ľahkom športiaku pre zábavu si pýta manuál, aj keď s ním budeš o niečo pomalší (plus 3400 ušetrených evri, ale to je pri cene Porsche asi zanedbateľné). Automat nech je do Panamery či Macana, prípadne ešte 911 Turbo, ale Cayman si zaslúži manuál.
    Farba akákoľvek, Cayman (rovnatko tak 911ka) so cťou znesie akúkoľvek farbu (i nefarbu, pastelovú či perleťovú), trebárs aj základnú červenú, za exklusiv farby by som určite neutrácal. Strieborná je klasika, ktorá nič nepokazí.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.22  12:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Za posledních 5 let jsem tam byl počítám asi tak o 8 krát více než ty >:-[ Ano, zpřevodováni je důležité!
    Zlatá kola u M2 jsou opravdu pěkná zlatá, mnohem lepší než u Porsche ty matná žluto-zlatá vyblitá..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.09.22  12:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Tms.......vracečky v Alpách? A k vůli tomu kupovat drahou PDK pro měkouše????? ;-) >:D >:-[] To zíráááám...... :-! :-! :-! Kolikrát za rok tam v těch vracečkách budeš?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.09.22  12:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Tms...kola ve zlaté barvě jsou ok. V Renocaru stála jednu dobu černá M2C se zlatými koly a vypadala moc dobře. Samozřejmě čím tmavší barva kastle, tím víc zlatá kola vyniknou. Oproti stříbrné nic moc. Tmavomodrá kastle a zlatá kola jsou klasika. (Subaru Impreza STi). Ano, zlatá se objevuje v několika odstínech. Ta na M2C byla spíš světle zlatá.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.22  11:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Taky jsem zvažoval že manuál, přímo se to nabízí, k atmosférickému motoru mít manuál, stará škola. Ale je zpřevodovaný celkem nakrátko, ve vracákách v Alpách je jednička moc a dvojka to neutáhne. PDK tam funguje mnohem lépe !! Vyzkoušeno pár lidma v Alpách, všichni co mají více zkušeností a jeli s obojím, doporučují tady PDK, ikdyž manuál mají rádi. Navíc stojí 92 tisíc, takže by se ještě ušetřilo za ten manuál >:-[] >:-[] Bose audio jsem si taky nebyl jistý, ale taky doporučili že ano, že to už není zase tak moc.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.09.22  10:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Tom: OK, preto som písal, že tie sedadlá neviem, to treba vyskúšať, dobré sedenie je pre nás platničkárov základ. Ale ešte jedna pochybnosť: načo automat?!! K víkendovému športiaku pre radosť?
    Dany: udička ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.22  10:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

zlaté BBS jsou OK, stejně jako mají moc pěkné bronzové u modelu CI-R, co jsem chtěl na M2: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 13.09.22  10:30

Thom, zdala sa mi do oranžova/hneda, ale hovorím si, že na živo asi vyzerá ináč. BBS tuším robili pekný odtieň zlatej resp. bronzovej...

Iudex, hádam sa nesnažíš rozprúdiť diskusiu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.22  10:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

iudex - ty sedačky jsem si taky myslel že mi stačí ty základní, které vypadají na fotkách stejně jako ty příplatkové elektricky stavitelné, ale známej co mě vezl v té staré 911 (964) a co má doma ještě nového Boxstera Spydera 4.0, plus 996 GT3, mi vysvětlil, že ty elektrické potřebuji, že tady je to výrazný rozdíl, nastavuje se i šířka sedáu, délka sedáku, samozřejmě šířka opěradla a bederní opěrka. Pro mě prý rozhodně nutné, že kašlat na nějaký alcantara interiérový paket (který vypadá fantasticky), ale stojí 130 tisíc, ale připlatit za tyto sedačky.
    Foto GTS interiérového alcantara paketu vč.karbon obložení (plus další): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.22  10:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Dany - ta barva těch "zlatých" (spíše žlutých) kol je na živo divná, bohužel to netrefili pěkně. Kdyby to byly aspoň opravdu zlatý, nebo spíše bronzový, ale nelíbí se mi to. Za mě jasná volba šedé kola, i kvůli praktičnosti, ikdyž se připlácí u GTS 15 tisíc. Stejně jako k té modré Shark bych je volil. Ty základní černé (matné) kola to zabíjí, opticky zmenšují.
  • « 10 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.09.22  10:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Strieborná je na Porsche klasika, ktorou nič nepokazíš. Tá extra drahá modrá za to nestojí (plus ani to nie je metalíza, nemá ten povestný třpyt). Ja ako skromný chlapec by som z konfigurácie vyhodil drahé blbosti typu Bose audio (máš tam vysokootáčkový B6, načo lepšie rádio?), disky z Exclusive manufaktur a zvažoval by som, či potrebujem elektrické sedadlá (ale neviem, aké sú tie základné). A do serepetičiek typu karbónové lištičky by som už vôbec nešiel, to len zvýši cenu bez reálnej pridanej hodnoty.
    Proste Cayman GTS je o tom podvozku, usporiadaní pohonu a hlavne o šesťvalcovom boxeri, nie o farbách a lištičkách, to potrebuješ riešiť pri inak konzumných autách ako je hatch nižšej strednej, aby si sa odlíšil od verzií s trojvalcom. Ale Cayman je proste Cayman, tie tvary sú jedinečné a nezameniteľné, tie znesú aj takú fádnu farbu ako je trebárs Kreide. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 13.09.22  10:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Tie čierne kolá to zabíjajú. Za mňa šedé. Prípadne ma zaujala kombinácia na GT3 v galérii, kde sú zlaté

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.22  09:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Prozatím jsem se rozhodl pro GT Silver, nenadchne, neurazí, ale není to výrazná pěkná barva jak bych si možná přál (možná pak polep Rothmans ala LeMans 1986/1987, nebo Martini), už řeším přes známého nabídku. Tak uvidíme :-! Ale jako moc šancí tomu nedávám, ta cena je strašidelná a nedává smysl ten rozdíl na M2c (ikdyž ta váha je u Caymana GTS o 200kg nižší). Kdybych se náhodou rozhodl objednat, tak mohu před tím ještě změnit na modrou Shark (+40T). Jiné barvy nezvažuji. Nebo to mohu ještě jít 3x změnit, než to vyrobí, jako někteří u Audi RS3 ;-) >:-[]
    Konfig tady: [odkaz] (plus za tím fotky těch dvou barev s šedými a černými koly)
    P.S.: A to raději nekoukám na možnosti invividualizace, různé karbonové nebo černé lištičky, nápisy, vytlačené loga Porsche do opěrek hlavy či na opěrce ruky ;-) Na druhou stranu zima bude dlouhá, můžeme to tady zase celou zimu aspoň řešit >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 13.09.22  07:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

label, woody: Čapneme to za kriedu, alebo za Julku a bude to mať aj adekvátny pohon. Potom už jsou jen samá pozitiva a socialní jistoty >:D

Do Bow by sa sice horšie naskakovalo, ale bez penez a s doprovodom by si sa náramne zabavil
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.09.22  06:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

wl: Zase se do toho dobře naskakuje....na X-Bow bychom museli potrénovat... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.22  01:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Th
    Nejdřív se rozhodni..., přemýšlení je málo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.22  01:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Dany
    Nebudeme to přece brát v drobných... ;-)
    P.S. Teď tu přijde čmuchat Mig a udá nás cajtům...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.22  01:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

w-a
    Tohle na nějakou poštu v Horní/Dolní... stačilo, ale na banku by to chtělo něco svižnějšího... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.22  01:15

Dany
    Křídu už mám taky...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.09.22  21:13

WL- už ses poptal na výši slevy? A reálný termín dodání?
    Iudex - na prodej M2c je ještě rok čas, dodání je tak rok ;-) Hlavně zatím jde o "prověřování trhu" a ceně. Jako za ceník to kupovat asi nehodlám.. Taky bych potřeboval vědět, kdy skoncí začínající krize. Potřebuji aby se to přibližně shodovalo s termínem dodání ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.09.22  20:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Woody, auto dobrý, budeme brať veľa >:D >:D >:D
    Bereme ťa do party ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.09.22  18:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Dany: Nechci se chvástat, ale já už při podobné příležitosti řídil....možná by to chtělo jiný auto, to se hádat nebudu. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.09.22  16:09

sf: voláme
    label: daj tie značky na kriedu a dohodnuté. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.22  15:56

sf/Dany
    Dodám falešné RZ, za 5%. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 12.09.22  15:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Idem s tebou do toho Dany, auto je len to chce cvik na naskakovanie.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.09.22  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Iudex, keď začínajú špekulovať o farbe, už je dva týždne v garáži >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.09.22  14:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

serete ma. Kuklu mám, idem pozrieť banku...
    Nejaký vodič? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.22  14:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

iu
    Myslím, že u Th je to už hlavně otázka zajímavého prodeje M2C. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.22  14:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

th
    TWL, já už jsem ti to objednal... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.09.22  13:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Poznám už ja tie vaše "premýšľania" (Ty, wl, fred...). Keď v diskusii premýšľate, v reáli už handlujete s tromi predajcami naraz, príp. už máte objednané. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.09.22  12:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Len se premýšlá >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.09.22  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Tak tu sa zase kupuje auto? A rovno Porsche? Tak to čumím. A zjavne je už rozhodnuté, keď Tom vyberá len farbu. Ak je tomu tak, potom veľká gratulácia a tichá závisť, Cayman je sen asi každého petrolheada a verzia GTS so šesťvalcom 4.0 je úplný ideál (GT4 by zrejme bol už moc hardcore na Tomov chrbát).
    Tom: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.09.22  18:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

2.46 mil. Tak já se držel taky při zemi........samozřejmě manuál, Guards červená, sedadla std, audio taky, zákl. tempomat, vyhř. sedačky, pár asistentů a HomeLink. Budget 2.5 mil, takže ještě nějaká maličkost by se vešla...... :-! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.09.22  14:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

No za rozumnou cenu teda nevím. Držel jsem se při zemi, vynechal jsem bohužel Alcantara interiér paket za 130 litrů, audio dal prostřední Bose, vynechal jsem adapt.tempomat, ale dal mírně lepší sedačky se 14-ti směry elektr.stavitelné a s PDK jsem na 2.6 míče. Moc procent slevu nečekám, dnes všude bída..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.09.22  14:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Cayman GTS 4.0 je k mání pořád za rozumnou cenu a v manuálu. V základu prakticky za ty samé peníze jako RS3 se solidní výbavou. Ve žluté by to byla bomba, ale myslím, že pro klid a mír v rodině by to byla nakonec červená..... ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.09.22  12:03

« Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Já už mám na daily pořádné auto od koncernu a jsem s Tiguanem R spokojený! Teď už k němu jen dokoupit koncernového brášku s motorem uprostřed. Akorát tady váhám jestli automat, nebo manuál..
    WL - jasně že Shark Blue není metalíza a chybí mi tam ta třpytivost, ale to není skoro u žádných barev dneska, bohužel, jen ta stříbrná GT Silver. Ještě je tam nějaká nová šedozelená Aventuri, nebo tak nějak, ale zatím na ni nemám názor, chce to vidět na živo.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 11.09.22  07:47

« Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Bavíte sa tu o Poršákoch, čo tak si kúpiť aj poriadne auto na riadenie s motorom od koncernu keď tam už chcete ostať? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 11.09.22  07:09

« Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Thom, paráda. Za mňa Miami alebo GT silver
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 11.09.22  07:01

« Re: Dvojspojka na moto Honda

Zrovna posledne bol s nami chalan na NC s DCT. Aj som to chcel skúsiť, ale nenašiel som úsek, kde by som bol na tom radšej. Jasné, že sme to predebatovali a má to aj svoje neduhy. V normálnom režime že často podtáča motor a hrá to typicky na spotrebu. V Sku, že je to potom lepšie, ala DSG. A samozrejme nevie predvídať, takže narazíš na situáciu a musí si to prechrúmať. Veĺké dvojvalce s ňou budú mať asi ľachšiu spoluprácu.
    Dvojvalec má svoje pozitíva aj negatíva, tak ako každá. K NT by mi viac sedel štvorvalec a keby použili Včko, bolo by to úplne najvác
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 11.09.22  06:44

« Re: mototrip - Dany mě dostal...

label, ty si musel oranžového Caymana vidieť už 2x ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.22  23:09

« Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Th
    Podle této fotky by to mohla být i Guards Red, musel bych to vidět naživo. Jako vínová to na této fotce nevypadá.
    Carmin Red je zářivě červená hlavně na přímém slunci.
    Ta kovově stříbrnošedá kola vypadají dobře, ale ta žraločí modrá taky není metalická, a tam ti ten tvůj třpyt nechybí?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.09.22  23:00

« Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Leda by to byla nějaká jiná obyčejná vínová. Ale když je to 911 GTS, tak to byla na 90% Carmin Red : [odkaz] Jako z dálky je pěkná, ještě tak z 5 metrů, ale z blízka vypadá celkem obyčejně a nemá hloubku. Ale stále o hodně lepší jako základní žlutá nebo červená..
    Asi jsem mezitím náročnější, když jsem tam viděl tolik pěkných zajímavých barev >:-[]
    Za mě nyní jasná volba je SHARK BLUE a šedé kola. Tady je na GT4: [odkaz]
    Jinak souhlas, GT Silver by se drahušce nelíbila, ale prosadil bych si ji :-) Ale raději dám +40 za tu modrou, ikdyž to není metla. Stejně na to přijde fólie.
    Šedý kola ala Cayman GTS jsou vidět tady u GT Silver barvy: [odkaz] Až by mě šedá nebavila, hodili bychom polep Martini nebo Rothmans ;-)
    P.S.: Pradědo, za mě žlutá ne, ani na ITR.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.22  22:48

Th
    Ty si taky dobrý "třpit". >:D
    S GT Silver by tě tvoje "stará" vystěhovala z domu... >:-[]

P.S. Mimochodem Karmin rot si viděl naživo už u Dědy v Kyjově na Macanu GTS a tehdy si o žádném velkém zklamání nemluvil, ani nepsal. Na slunku je to nádherně zářící (a přitom sytý) červený odstín.
    Nevím, proč by se muselo zrovna sportovní auto (typu Cayman/911) třpytit, jak vánoční ozdoba...
    GT silver je povedená klasika, která nic nezkazí (naopak), ale barevné metalízy mi k vyloženě sportovnímu autu přijdou spíš kýčovité (čest výjimkám)...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.09.22  20:21

tms.....tak u mě jasně vede ten žlutý Cayman. V Austrálii jsem jednu dobu zvažoval žlutou ITR, ale soudružka manželka mě to rozmluvila. (Že já ji vůl tenkrát poslechl.... ;-) >:D >:-[] )
    [odkaz]
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.09.22  19:23

« Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Dneska jsem měl tu čest svézt se jako spolujezdec ve starém Porsche 911 (964) do Bratislavy na velký sraz Porsche. Spousta krásných aut. Jak si tak přemýšlím o tom Caymanu GTS a myslel jsem si, že bych bral barvu Carmin Red, tak na živo velké zklamání, ta barva má sice pěkný odstín, ale chybí jí hloubka a třpit :-( Zaujala mě světle modrá Miami Blue [odkaz] a také stříbrno šedá GT Silver, která má v sobě hloubku a krásně se třpytí >:-[] [odkaz] A nebo také příplatková SHARK Blue: [odkaz]
    KOMPLET GALERIE: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.22  18:19

« Re: Re: Dvojspojka na moto Honda

w-a
    Taky jsme došli na téma dvouhrnek vs čtyřhrnek u litrových/nadlitrových motorů.
    Podle nich na delší cestování má dvouhrnek (logickou) výhodu v lepším krouťáku už v nižších otáčkách, takže na dálnici si dost rychlý, aniž bys to musel víc točit..., což má samo svá zřejmá pozitiva.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.22  18:01

« Re: Re: Dvojspojka na moto Honda

Koncern VW jako úspěšný průkopník dvojspojek do HH a Honda pro změnu do moto, přitom třeba zrovna CTR ji nemá v nabídce (alternativně) do dneška...
    Svého času jsem velmi vážně uvažoval o VFR 1200F s DCT.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…