Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.22  16:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

To je jen potřeba se naučit toho nebát a v bezpečném prostředí poznat limity auta >:-[] Na druhou stranu, když se ti občas nesvírá pozadí u rychlého průjezdu nebo šlápnutí na plyn, kdy přemýšlíš jestli to ty zadní gumy ještě ustojí, tak je to houby zábava a málo adrenalinu !! ;-) >:D
    Mimochodem v neděli jsem jel z Hradce a nechal jsem vzadu ty zimní co mám na driftování, vpředu ty letní PS 4s, tak jsem musel trochu opatrněji a sledoval jsem na displeji jaký je tlak a teplota v pneu. Ono na zimních na mokru to ESP neuhlídá, jak jsem si již vyzkoušel právě v Hradci.
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.10.22  14:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Tom: ako auto po Tebe by som v pohode kúpil, je jednak krásne a určite v top stave, len je to mimo môj badžet (cca. 68t), plus trošku obava z RWD, takže ak by som sa odhodlal ísť do kupé, tak radšej nové M240i xDrive (59t cenník, s malou zľavou to odhadujem na 54t).
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.22  13:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

A pak je tu ještě jedna varianta, mnohem zábavnější - teda pokud je ti více jak 18 let !! (zvláště ta fotka za tím): [odkaz] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.10.22  13:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

iu.....zapomeň na CTR a přemýšlej o o tom druhém favoritu......[odkaz] :-! :-! :-!
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.10.22  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Ako tak čítam o type R, tak to bude fakt problém kúpiť. Do Ameriky už doviezli prvé kusy: [odkaz] ale špecifikáciu určil výrobca; teda nielen kupujúci, ale ani díleri si nemohli auto nakonfigurovať. Takže to bude v štýle ber alebo nechaj tak. To fakt nevyzerá dobre pre Európu, o to menej malé Slovensko. Takže nielenže nebude predvádzačka, ale ešte ani auto podľa vlastného výberu. :-/
    Ale ako povedal woody, keď nechcú predávať, nech nechajú tak, auto nie je vajce Fabergé, aby som skočil po jedinom, čo je na trhu a ešte oňho licitoval.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.22  18:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Na GTI jsem měl zimní Hankook W330 a jsou super. Oproti předchozím W320 co jsem rok před tim koupil na M2, jsou o poznání lepší. Nakonec jsem loni na předek M2 taky koupil novější W330 a bylo to znát. Ty původní W320 mám nyní na drifty (vzadu, přední nechávám letní PS 4s). Na Tigouše jsem koupil Bridgestone, tuším LM005, podle testů v TOP3, zvláště s preferencí sucha a mokra. [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.10.22  17:30

« Dobrá zpráva.....že by???

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.22  17:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Koupili jsme ty celoroční Continentálky a spokojenost. Když náhodou napadne sníh, tak stejně drahá polovička nevyjede a já mám Tigouše 4x4 >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.10.22  16:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

iu....tož ano, asi to budou ty Goodyear nebo Hankook. Ale ani ty Bridgestone nebo Falken nevylučuju. Já osobně mám velmi dobré zkušenosti s Bridgestone, ale to byly jen letní pneu. Ty Falken jsou sympatické tím, že jsou v testu nejtišší a při jízdě na elektriku bych to asi ocenil..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.10.22  16:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

tms.....driftování Ti jde.... :yes: Žluté Porsche v jednom momentě....very nice....
    Se zimákama je to jak se slivovicú....čím starší....tím lepší.... ;-) >:D >:-[] Pokud nejsou na bocích žádné prasklinky a vzorek dostatečně hluboký, tak jsou pořád cajk....já bych se jich nebál....speciálně pokud jezdíte jen klíďopíďo po městě.... :-! Jo, a taky prodávají přípravek na "oživení" gumy. Ten jsem již použil na 1er.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.22  15:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

pd7
    Tak to byla přezutá předváděčka...
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.10.22  15:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Tak oni aj v tom teste zdôrazňujú, že výsledok veľmi záleží na tom, čo od tej celoročky čakáš. Keď vieš, že snehu je u vás málo a keď aj bude, proste nebudeš jazdiť, tak toto kritérium nie je dôležité a väčší zmysel má pozerať na výsledky na suchu a vode. V kombinácii wet + dry vyzerajú najlepšie Goodyeary a Hankooky, tak pre Tvoj spôsob použitia by som vyberal z tej dvojice (prvé stoja 95 eur, druhé 85 eur/kus).
    Tom: chválim Tvoj progres v driftovaní, robíš to čisto a pekne plynule, na rozdiel od niektorých účastníkov, ktorí to sekajú. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.22  14:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

V sobotu jsem byl zase podriftovat v Hradci, tady na videu se Rebelka 2x mihne :-)
    [odkaz]
    ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.22  14:57

Pradědo, jestli chceš, zimáky z Jarýska ti vrátím, zavazí mi v garážích a jsou 10 let staré, na tom si netroufáme :-) >:-[] Ani za 500 Kč za komplet je nikdo ve skupině YARIS CZ/SK nechce :-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.10.22  13:42

iu....thanks....ok, tož Michelinky na sněhu....ok, ale to není pro mě důležité. Jednak je tu u nás sníh na silnici tak 2-3x za zimu a já nikam daleko bych ve sněhu nejel, protože nemusím. Plus jsou taky nejdražší. Škoda, že neuvádějí výdrž/nájezd. To by byla pro mě zajímavá informace. Já bude preferovat pneu s nízkým hlukem a dry handling. Já to vidím na Falken nebo Bridgestone, možná Hankook.
    The Michelin CrossClimate 2 wins the test in the balanced scoring, but does drop down to third in the mild climate results. Why? The CrossClimate 2 is quite frankly ridiculously good in the snow, Tyre Reviews ran the all season test alongside the winter test in the same size and if the Crossclimate 2 was in the winter tyre test, it would have been better than half of the winter tyres in the snow! It also had a very low rolling resistance, and it had the shortest dry braking, the CrossClimate party piece. However, it seems to have lost its significant lead in the dry, just 1.5% ahead of the hankook in dry braking, and it no longer has the subjective lead in dry handling, the Bridgestone won that show. But the biggest reason it could only finish third in the mild climate results was because of its wet performance, it was great in straight aquaplaning but it was only midpack in wet braking and struggled a little during the wet handling laps. The CrossClimate 2 is certainly an exceptional all season tire, and worthy of the test winning award, but we hope for the next generation of CrossClimate Michelin trade some of that incredible snow performance for a little more ability in the dry and particularly the wet to bring back the "summer tyre with winter capabilities" theme the Crossclimate is so loved for.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.10.22  12:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

wl....tož když sem kupoval Yariska, tak jsem ho dostal na zimácích. Ale byla to předváděčka........ :-!
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.10.22  08:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Tu je aktuálny komplexný test celoročných gúm, treba si ho prelúskať celý: [odkaz]
    Opakujem, som odporcom celoročných pneu, ale ak má pradeda jazdiť v lete na zimných či naopak, tak to určite radšej solídnu celoročnú gumu. Napr. pri Michelin CrossClimate 2 píšu, že je na snehu lepšia než polovica čisto zimných gúm: "The CrossClimate 2 is quite frankly ridiculously good in the snow, Tyre Reviews ran the all season test alongside the winter test in the same size and if the Crossclimate 2 was in the winter tyre test, it would have been better than half of the winter tyres in the snow!"
    A naopak Bridgestone je výborná na suchu, je to skôr letná guma s nejakými zimnými schopnosťami.
    Takže môj názor je: nechať M140i na kvalitných letných a v zime ju nejazdiť a na allroundera CHR, čo bude jazdiť stále (ale stále s minimálnym dedovým nájazdom) dať kvalitné celoročky, napr. Micheliny.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.10.22  23:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

pd7
    Nové auto chodí logicky z výroby standardně na letních pneumatikách, bez ohledu na aktuální roční období.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.10.22  12:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

iu...ok. Já jen, že šance je, že C-HR bude dodáno na zimácích a dealer nebude ochoten je vyměnit za celoroční. Pak bych je raději nechal na voze i přes léto, než je na jaře přezouvat na celoročky a zimáky by pak jen zabíraly místo v garáži.
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.10.22  12:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

No presne o tomto píšem. Ak máš nechať zimáky aj na leto, tak to radšej choď do tých celoročných. Je to kompromis, ale furt lepší, než absolútne nevhodné gumy (zimné v lete).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.10.22  11:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

iu....sledoval sem celé video, ale ve vyhodnocení jednoznačné nezaznělo ano nebo ne pro celoroční pneu.
    Pro C-HR jsem předběžně objednal i set zimních kol s pneu za 40 000 Kč, ale zvažuju, že to zruším a dám na něj ty celoročky. Nevím, jak se budou v Toyotě tvářit, ale zkusím to. Popřípadě budu napřed používat ty letní co přijdou s vozem a na zimu pak přezuju na celoročky a už je na voze nechám. Další věc je, že pokud C-HR dorazí ještě na zimu, uvidím na jakých pneu ji dostanu. Logicky by mělo být na zimních. Což by bylo ok, protože bych je pak nechal na voze i v létě a až by se poroučely, přešel bych na ty celoročky.
    Teď už jenom, aby C-HR dorazilo než zamrzne, abych nemusel pro rohlíky chodit pěšky s nudlou u nosu.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.10.22  21:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Ja to vidím presne tak, ako woody či label, teda celoročné gumy sú v lete horšie ako priemerné letné a v zime horšie ako priemerné zimné. Takže radšej dať na zimu lacné zimné Barumky ako akékoľvek celoročné.
    ALE! Ak pradeda jazdí toľko, koľko jazdí (rozumej skoro nič) a nechce prezúvať, priznáva, že na Yarise nechal v lete zimáky, tak to už je tá (kvalitná) celoročná guma lepším riešením (obdobne keby neprezúval na zimné a chcel jazdiť aj v zime na letných). Ono aj tie celoročné gumy dobrých značiek sa za poslednú dobu dosť zlepšili, začal to Michelin so svojimi Cross Climate. Tu je test celoročných pneu a okrem víťaza Cross Climate 2 vyšli dobre aj Contíky AllSeasonContact či Bridgestone Weather Control: [odkaz]
    Osobne ale myslím, že 1er nebude v zime vôbec jazdiť (keď tu bude CHR ako univerzál) a zimáky či celoročky na BMW nebude treba vôbec riešiť. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.22  20:47

« Limitka MG V100 MAN

Nejhezčí V2 je v limitce ještě neodolatelnější:
    [odkaz]
    :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.22  20:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

pd7
    Ad Edit: Tak určitě..., s tím počítám!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.10.22  15:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

wl....tož dyť sem Vám už psal, že M140i je teď používáno jako rohlíkový express a doba je zlá, tak by se mohl spokojit s kompromisním obutím......... ;-) Na druhé straně jsem se ještě nerozhodl, který vůz bude plnit roli rohlíkového expressu až dorazí C-HR.... :
    Edit. Ale to je přece jasné. Málem jsem zapomněl. Budu přece jezdit s C-HR na elektriku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.22  14:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

w-a
    :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.22  14:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

pd7
    Co na tom nechápeš? Nebavíme se tu o Yariskovi, ale o M140i!
    Neřešíme (jarní) dojíždění zimních pneu na Yariskovi, ale to, jestli jsou na M140i lepší letní/zimní, nebo celoroční...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.10.22  12:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

wa....právě,..... já měl na Yariskovi zimní gumy několikrát i přes léto a pohoda. Ba právě naopak, auto bylo na nich pohodlnější. Věřím, že ty celoroční Micheliny budou na 1er v cajku. :-!
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.10.22  10:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

praděda: No právě o tom wl píše. Gumy na "klíďopíďo" ježdění jsou při "neklíďopíďo" ježdění o ničem. Takže ano, máš tam blbější gumy....ale zato celej rok. :yes:
    Jak by řekl Pyrrhos - Ještě jedno takové vítězství a jsme zničeni. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.10.22  07:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

wl....ok, ale je taky důležité, k čemu a jak ty celoročky chceš používat. Pokud jen na normální "klíďopíďo" ježdění, tak by měly být "cajk", I think.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.22  00:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Dany
    Preslýcha sa všeličo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.10.22  00:06

« Re: Re: Re: farbičky

Podľa toho čo som počul tak na CTR asi zabudnite. Jedine dovoz z mimo EU.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 21.10.22  22:45

« Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

label: preslýcha sa, že Michelin upiekol lepšie celoročky ako zimáky
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.10.22  21:53

« Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Tvl, to se sem nas.ral nějakej palcovač a hodnotí tady příspěvky ? To jsou vážně duševní chudáci....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.10.22  19:38

« Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

pd7
    Jestli chceš mít pneu o ničem celý rok, tak na to jsou celoroční úplně nejlepší... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.10.22  16:19

« Re: Re: Zimní kola na 1er

iu...ok a díky. A co ty celoroční pneu? Že bych originální kola uskladnil a používal jen ta nová ??? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.10.22  16:10

« Re: Zimní kola na 1er

Borbet Y, obľúbené to disky, mám ich ja na zimu na Mazde a má ich aj Dany na Meganovi. :-)
    Neviem presne ako 140i, ale moja 340ka má na zimu ofiko možnosť rovnakých koliesvpredu aj vzadu, takže ja mám na zimu vpredu aj vzadu 225/45 R18. A s určitosťou si spomínam, že M140i, čo som mal požičanú, mala tiež na oboch nápravách rovnaké zimné obutie 225mm R18.
  • 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.10.22  15:59

« Zimní kola na 1er

....jelikož to vypadá tak, že budu potřebovat zimáky, tak se dívám a přemýšlím, že bych koupil na zimu kola i s pneu. Tady borci nabízí balíček za celkem rozumnou cenu. Tvrdí, že je to všechno pro 1er, ale nejsem si jistý s rozměry, protože předek a zadek na 1er mají rozdílnou šířku ráfků, FR 7.5J x 18 (pneu 225x40) a RR 8J x 18 (pneu 235x35) a ET ráfků je také rozdílné. FR 45 a RR 52. A oni nabízí jen stejnou velikost Co vy na to?
    Celoroční pneu? Pneu, co jsou na voze jsou už 6 let staré....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.10.22  11:21

« Cayman (základ) vs M2 (2016)

Citace z porovnání Caymanu s M2:
    "Po přesednutí z Caymanu působí (M2) asi tak mrštně a precizně jako SUV"
    Jirka Červenka skoro (o mínus měsíc) přesně před 6 lety (21.11.2016)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 21.10.22  10:16

« Re: Moto okénko

Hornet: kone, sila, váha, cena - všetko super. Ja nemám nič ani proti dvojvalcu. Čo sa mi nepáči, tak je design. To, že spravili väčšiu 500. Mne sú oku lahodiace krivky neo kávičkového racera. Nepáči sa mi sedlo (teda vizuálne áno) plytké s ostrými hranami. Neviem čo je to za módu. Sadol som na 5 min na nové XSR a to je tiež jak trestná lavica. Viem, že to nie sú diaľkové krížniky, ale prečo by som sa mal dávať po 200 km trase tri dni dokopy?
    Urobil si dobre, woody ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.10.22  08:48

« Re: farbičky

wl.....a já si říkal, kde jsem tu vybledlou modrou už kdysi dávno kdesi viděl.....no jasný.....závodní GULF.... >:-[]
    [odkaz]
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.10.22  08:45

wa: aj ja ako laik som nového Horneta zaregistroval. Vcelku zaujímavé moto, hlavne cena dobrá. Ale asi iný charakter ako Tvoja 650ka, je to dvojvalec s nižším výkonom a vyšším krútiakom, teda papierovo viac cruiser ako Tvoj vysokootáčkový štvorvalec.
    Inak bodaj by si to solídne nacenenie Horneta Honda zopakovala aj pri Civicu type R (aj keď Thomasino straší, že bude vypredaný skôr, ako sa oficiálne dostane do predaja).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.10.22  00:41

w-a
    Jj, jen větší dvouválec, ale za ty prachy je to O.K.
  • « 01 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.10.22  23:06

« Moto okénko

Nějak mi v běhu posledních dní a týdnů uniklo, že Honda představila dlouho očekávanou novinku - CB750 Hornet. Takže ve stručnosti dvouválec, 755 ccm, 92 koní, 75 Nm. Hmotnost 190 kg s plnou nádrží a cena 189.900 Kč (uvidíme, jak dlouho vydrží) jsou milým překvapením. :yes: V sérii jsou i jízdní režimy a za příplatek obousměrný quickshifter.

Po stránce vzhledu to za mě teda žádná bomba není, spíš bych řekl, že "jen" větší bráška CB500F. Rozhodně nic, co by mělo vrhat stín na mou objednanou CB650R. Nicméně pokud Honda zvládne dodat Horneta v dostatečném množství na showroomy, budou si nejspíš u konkurence hodně drbat hlavu.

[odkaz]
  • « 01 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.10.22  21:21

« Re: Re: farbičky

Dobře, řekněme že jsem ochoten za sportovní auto utratit 3,25 až 3,5 milionu (jako že u mě je to o mega méně). Proč bych si měl koupit 911 Carreru T, kde to trochu kazí to Turbo na šestiválci, a proč si nekoupit jako víkendové auto Cayman GTS s atmosférou, případně ostřejší GT4 (na mě až moc tvrdé už) ?? Spíše je podle všeho ta 911-tka takový větší GéTéčko pro pohodlnější ježdění a hlavně 992 je už hrozně široká. Zlatá 997 :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.22  19:47

iu
    Na stránkách Porsche tu 911 T prezentují hlavně v té hadí zelené, tahle "GULF" bledě modrá bude asi nějaký individual...
    991.1:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.22  19:28

« Re: Re: Re: farbičky

iu
    Bingo!
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.10.22  16:49

« Re: Re: farbičky

wl: samosvor; z môjho pohľadu jediná zmysluplná vec na Tčku.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.10.22  15:07

iu....na českém konfigurátoru tu barvu nenabízí......ale jinak specifikace je parádní a i cena je přívětivá....a konečně otevřeli novou značkovou prodejnu i v Brně. Že bych jim dal vydělat??? ;-) PPVSTRF4
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.22  13:28

iu
    Hyu má ten odstín ještě horší, specificky šmrnclý do fial(k)ova... 8-s :no:

Víš jaký je opravdu nejpodstatnější rozdíl mezi základní rwd Carrerou a Carrerou T (kromě možnosti manuálu, nižší hmotnosti a vyšší ceny)?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…