Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 16.10.23 22:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hádanka
Hlavní důvod jsou elektrické sedačky s pamětí a nesmí to být větší než Tiguan. Nejlépe o něco kratší, aspoň 10cm. Za mě zase to nesmí být moc krátký a musí to být mírně zvedlý. A musí to mít automat. Samozřejmě mě napadl 3-dvéřový Yaris GR s automatem, co bude nyní v nabídce. Ale asi nebude mít paměť na sedačky a už by to bylo na občasné delší cesty moc malé a krátký rozvor (poskakující). Však zkuste navrhnout něco jiného. Já na nic jiného s pamětí na sedačkách nepřišel, než Mercedes B220, GLA a Dvojka AT :-) Ale dlouho byl favorit C-HR, ta se nám líbí oběma. Než jsem zjistil, že sice má elektrické sedačky, ale nemá asi paměť :-( Taky jsme zkusili Kia X-Ceed, to taky není špatný. -
Leg 16.10.23 21:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Hádanka
Tome, to samozrejme môžeš a iste by to viedlo ku spokojnosti všetkých zúčastnených. Len som nevedel, že by to bol reálny scenár. >:D
Ale jedno je isté, caymana oprašovať v garáži nie je žiadne hrdinstvo, treba na ňom jazdiť a užívať. :-)
Pre mňa nejakých 12 cm a elektrické sedačky nie sú dôvodom na výmenu, ale ak to dáva zmysel tebe a ešte ušetríš, prečo nie. Myslím že je to lepšia voľba ako chr. Len sa obávam, že polovička na tom bude skoro rovnako ako predtým. -
Thomasino 16.10.23 21:26
« Re: Re: Re: Re: Hádanka
Už jsem myslel, že napíšeš, že si má drahuška nechat Yarise a já si mám ke Caymanovi koupit Macana >:-[] >:-[] Tak si představuji "Porsche na full time" >:D >:D
Dvojka AT je o 12cm kratší, o 2cm užší a kousek nižší a hlavně opticky vypadá menší ;-) Interiér je u 2AT kvalitnější, kůže nahoře na palubce a nahoře na dveřích (ikdyž za příplatek), sedačky ještě lepší než u Tigouše, ale hlavně s pamětí. Jako uvidíme, varianta to je... -
Leg 16.10.23 21:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Iudex: do prčic, tieto vaše komorové a špajzové zľavy ma pekne štvú:
"Ste podnikateľ? Máte sročku?" "Nie"
"Tak JUDr alebo MUDr?" "Nie"
"Pracujete v niektorej z týchto firiem?" Vytiahne zoznam, ja viem, že do neho ani nemusíp pozerať... "Nie"
"Tak potom nič. Asi pre Vás platí cenníková cena"
"Tak mi dajte nejakú individuálnu zľavu"
"Bohužiaľ to nejde"
Alebo ako z autosalónu odísť s pocitom, že ti niekto nakadil na hlavu, lebo ty proste za to auto zaplatíš viac ako všetci ostatní.
Lexus má teraz NX 450 (plugin) v peknej výbave v akcii za 50000. Ak by sme odpočítali 21 percent, to je velice dobrá ponuka. -
Leg 16.10.23 21:21
« Re: Re: Re: Hádanka
HUD na sklíčku vyzerá infantilne - ako wannabe fighterpilot, hlavne zvonka.
Ja som jazdil s minulou generáciou 2AT a to auto malo prekvapivo výrazný BMW feeling. Proste to, ako bola nastavená ergonómia, sily v ovládaní a podvozok, celkovo som z toho cítil trochu DNA mojej starej stotridsiatky. Podobne ako v X5, skrátka, človek by to nečakal, ale aj tá 2AT pre mňa stále mala DNA BMW. Takže 2AT, prečo nie.
Na druhej strane je treba si položiť otázku, bolo by pre polovičku BMW až takým prínosom oproti Tichuanovi? Jasne, auto je o nezanedbateľný kus kratšie, ale stále je to drahá veľká krabica. Ona potrebuje niečo, u čoho sa nemusí báť, že jej muž pri odratom disku dostane infarkt. Niečo, z čoho je vidieť dozadu bez 360 kamery. Niečo, čo dokáže zaparkovať do štandartného parkovacieho miesta s tým, že na každú stranu má viac ako 10 cm rezervu.
Ja si myslím, že teraz je čas ukázať petrolheadské srdce, predať tigiho, mladá bude jazdiť na Yarovi a ty na Porsche full time. A keď nasneží vytiahneš služobák. Peniaze z predaja si odlož a keď ťa klepne staroba, môžeš kúpiť rovno sanitku. >:D >:D >:D -
pradeda777 16.10.23 20:34
« Re: Re: Hádanka
Tms....tož v odkaze je výbava včetně adaptivního podvozku i sedadel s pamětí, HUD, no má to všechno. Podvozek tvrdší? I v comfort nastavení? Má to větší kola (18"?) a nízkoprofilové gumy, které také nepomáhají.....
150kW? Ještě nedávno to mělo 170kW....v konf. mají 160kW... -
Thomasino 16.10.23 17:43
« Re: Hádanka
Ještě nic neobjednávám, ale už jsem si to stihl půjčit a svézt se s tím asi hodinku ;-) >:-[]
Tady nějaké foto, navečer napíši nějako dojmy. Není to o moc jiné než eRkový Tigouš (Báwo má překvapivě tvrdší podvozek, ale více přeposilované řízení), díky malému elektromotoru ten 2,0T 220ps jede podobně jako Tigoušek. tady nějaké foto (+další):
[odkaz]
A konfigurace půjčeného - musím kouknout jestli měl adaptivní podvozek, vypadalo to že ne: [odkaz]
-
speedfred 16.10.23 16:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Chodím na dovolenku so 4 ženskými naraz. Problém v tom nevidím len to musíš správne usmerniť.
Tom : moja mladá (dcéra) vobec nemá problém jazdit aj s RAM-om, len by sa jej páčilo keby som ho požičal častejšie. -
iudex 16.10.23 12:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Jj, na Tomove víkendové výlety do Álp sú tie dva kufre Caymanu s prehľadom postačujúce.
woody: ak Ti to všetko poisťovňa preplatí, potom je to jedno. Problém by nastal, ak by Ti krátili poistné plnenie (to oni radi).
Inak prišla mi ponuka Lexusu so zľavami pre našu komoru a dávajú napr. na RX 15%, na UX aj ES 20% a na NX až 21% zľavy; to nie je zlé. -
speedfred 16.10.23 12:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
To som si vždy myslel aj ja že vymenia iba povrchové diely a 3 škrabance boli snáď za 1.5M >:D
Dedo, neviem čo treba tebe na dovolenku ale Gayman má vcelku veľký predný kufor a čo-to nahádžeš ešte aj dozadu. -
woody-alien 16.10.23 12:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
iudex: Čekám na prohlídku technika pojišťovny, měli by se dnes nebo zítra ozvat. Uvidíme co na to řeknou, hezkej pohled to není ale pořád to je jen výměna běžných dílů, žádné poškození konstrukce. -
pradeda777 16.10.23 12:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Jak to tak sleduju, tak usuzuju, že Tomově soudružce se líbí C-HR moc. A není nad to, když má chlap doma spokojenou ženskou. ;-)
Takže....napřed by se měla soudružka s C-HR pořádně svést (víkend?) a pak se rozhodnout zdali je C-HR to pravé ořechové. Nevím, jaký výhled ze sedadla řidiče bude v nové C-HR, ale v té současné se šířka vozu (i když se sedí výš) odhaduje špatně. Na druhé straně mám ale 360° parkovací čidla, která při parkování fungují výborně. Nová C-HR je sice kapku kratší, ale také o kapku širší....
No, a pokud bude soudružka happy, tak se sedadlo nastaví podle ní a když pojedete
v C-HR spolu, tak bude řídit ona...problem solved.... :-!
Na dovolené s Caymanem? To jako 2 trička a zubní kartáčky....ostatní se dokoupí na místě????
-
iudex 16.10.23 11:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Tom: OK, rozumiem, že 3 autá sú zbytočnosť a tiež že polovička si stále za volantom moc neverí a Tigi je jej veľký. Ale ako pozerám na to presklenie C-HR a zjavne neprehľadnú karosériu so zlým výhľadom, nie som si istý, že to je ideálne do mesta pre osobu, ktorej je kompaktné SUV ťažšie zvládnuteľné. Potom sa mi ako logické riešenie vidí len dvojica áut, Yaris pre ňu a Cayman pre Teba, najmä ak píšeš, že máš k dispozícii služobné kombi. V podstate SUV či crossover nepotrebujete na nič. Na dovolenky jazdíš preto, aby si jazdil, teda budeš chcieť ísť Caymanom, po meste Yarisom a na služobky služobným.
Woody: tak to naozaj vyzerá, že to Toyobaru ešte máš šancu kúpiť, okrem avizovaného návratu GR86 mi občas chodia avíza na skladové BRZ, ktoré je trošku zabudnuté v tieni Toyoty (málo ľudí vie, že sa vôbec predáva) a aj tí díleri, ktorí mi sebavedome tvrdili, že sa BRZ bude predávať štýlom aukcie, tak volajú, či mám stále záujem.
Inak ako vyzerá oprava Swišťa? -
Thomasino 16.10.23 10:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Kdyby to bylo jen na mě a mém ježdění, Tigouška si nechám. Jsem s ním nadmíru spokojen. Doufal jsem, že si k němu i drahá polovička najde cestu. Jako v sobotu ho řídila do Lednice a zpátky, přes dálnici i s kolonou, ale jednak se jí nelíbí, ale přijde jí furt moc velký. Pravda je, že na moje popojíždění po městě nutně tak velké auto nepotřebuji, na dovolené budeme jezdit převážně Caymanem a na služebky by auto velikosti C-HR nebo BMW 223i-AT stačilo. Hlavně máme nyní k dispozici ještě služební auto, které si mohu půjčit (Astra 1,4T) a když píši cesťák, tak prodělávám na spotřebě, protože má Tigouš moc velkou a musím to psát na jiné auto. Hlavní důvod je ale ten, že nemá smysl držet 3 auta, teď když už drahá polovička trochu jezdí a stačí jí to auto o víkendu, tak by se za Yarise a Tigouše koupilo jedno mezi tím (a doplatil Cayman), ale musí mít paměť na sedadla. Což teda C-HR asi nemá :'-( Jako co si budeme povídat, nejsem nejmladší, za pár let budu rád, když drahá bude umět řídit a bude mě moci v případě nouze vozit po doktorech >:-[] Už jsem to po bouračce zažil, jaký to je, když ona neřídila a měl jsem jezdit po rehabilitacích a vyšetřeních. A nyní má blízká dlouholetá kamarádka má nemalé zdravotní problémy, z ničeho nic a to je jí o 6 let méně. Bude to sice lehký skok dolů, ale vypadá to že i ten ActiveTourer 223i celkem jede, že to nebude o tolik horší. Ale není to na okamžitý prodej, spíše na řešení na příští rok (kvůli daním potřebuji Tigouše prodat až v příštím roce a hlavně než se prodá, tak to bude trvat). Ale je potřeba předběžně zjistit jak dlouho se čeká na dodání na nové ;-) -
iudex 16.10.23 08:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Tom: počkaj, toto mi nejak uniklo, Ty vážne uvažuješ o kúpe C-HR? Načo preboha? Veď máš Tigiho. Alebo sa Ti ten javí príliš priestranný, praktický a výkonný a usúdil si, že škaredý, nepraktický a slabučký hybrid od Toyoty je to pravé orechové namiesto Tigiho? >:-[] [odkaz] -
pradeda777 16.10.23 08:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Tms...el. nastavení sedadel....ano vím, ale o paměti ani ťuk. Obvykle se tím výrobce rád pochlubí. Tož to se budeš muset do toho víc "zavrtat"... ;-) U mě to nehraje roli, protože soudružka už řídit nechce. B220 nevypadá nic moc. To 223i AT už vypadá líp. Ovšem obě jsou jen taková "obyčejná" auta... ;-)
[odkaz]
No, nevím nevím....já bych se jen k vůli té paměti C-HR nevzdal...ale chápu, že to může být pro fajnšmekry jako Ty "bod zlomu"... ;-) -
Thomasino 15.10.23 22:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Bez elektrických sedaček s pamětí by mi C-HR bylo k ničemu :-( A podle videí to asi fakt nemá :-(
Pak nastupuje do úvah především BMW 223i Acitve Tourer, tady je test od Hrubiše (video uvnitř textu) a ke všemu ve stejné barevné vnější kombinaci (vč.kol): [odkaz]
-
Leg 15.10.23 22:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Lexus má tri druhy nastavovania sedadiel (u Toyoty to asi bude podobne): socky majú mechanické, v stredná výbava je elektrické bez pamäti a šľachta má pamäť. Elektrické nastavenie bez pamäti je asi najhoršie z oboch svetov: nemám výhodu, keď po druhom účastníkovi nasadnem do auta a stlačením tlačidla (alebo použitím správneho kľúča) mám behom pár sekúnd nastavené sedadlo na milimeter presne. - to je to, čo chce thomasino. A zároveň strácam rýchlosť mechanického nastavenia, keď pomocou pár páčok viem behom pár sekúnd nastaviť sedačku aspoň zhruba. Namiesto toho držím gombík a čakám a čakám, kým sa sedačka doplazí do želanej polohy. Zrkadlá by snáď mali byť súčasťou pamäťového balíka.
U môjho plukovníka som práve kvôli očakávanému striedaniu vodičov chcel sedačky s pamäťou, ale super japonská politika výbav v spojení so špecifickou akciou znamenali, že auto by muselo byť o 20000 drahšie. Tak som to oželel netušiac, že polovička si časom aj tak uzurpuje pre seba električku a plukovník ostane len pre mňa. Ale elektrický volant mám, tam je výhoda, že po vypnutí zapaľovania sa volant maximálne zasunie a zdvihne. Osobne v tom význam nevidím, možno dlhí/širokí to ocenia. -
Thomasino 15.10.23 21:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Koukni na ceník C-HR. Je to u výbavy Executive a GR Sport je nad ní, takže má vše co Executive ;-) Ale je tam jen že má elektrické nastavení sedadel, nic o paměti. Tak možná si to neumí zapamatovar, to bych musel vybrat jiné auto :-( Třeba BMW 223i Active Tourer nebo Mercedes B220i -
Thomasino 15.10.23 20:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Ten černý zadek u C-HR je jen u dvou nejvyšších verzí GT Sport Premiere Edition a Executive Premiere Edition. A zároveň je tam prosklená střecha a také HUD, ani jedno z toho nechci. Naštěstí nechci ani černý zadek. A součástí aktuálně druhé nejvyšší výbavy GR Sport a Executive (liší se hlavně sedačkami, kdy Executive má kožené a GR Sport má kůži jen na kraji a uprostřed alcantaru) jsou elektricky stavitelné sedačky se 2 pamětmi. Ale nevím jestli si to pamatuje i zrcátka (to té mojí taky trvá). -
woody-alien 15.10.23 18:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Leg: Jo, přesně tu GR-86. ;-) Je sice pravda, že v té době jsem se utěšoval, že si to vzhledem k tomu obrovskému promotion objednají i lidé, kteří o to vlastně vůbec nestojí a prostě jenom mají tu možnost. A pak zjistí, že se do toho neleze jako do X5, že z toho neviděj na semafor a že z přetáčivého smyku jim je šoufl....ale moc jsem tomu nevěřil. No, zdá se, že někteří takoví asi přece jen byli. -
pradeda777 15.10.23 17:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Tms....223 Active Tourer...??? No nekeke....kdysi jsem ho tu vychvaloval...je to už pár roků, byl také na mém Schidlerově listě a sklidil jsem od zdejších "kolegů" velký posměch..... ;-) >:D >:-[] Ale u mě pořád ok... :yes: Ale ta zelená na BMW ok... "plukovnická zelená"....na C-HR jako Ocean Blue... s tou by šly nějaké zlaté polepy... >:D Já už je na C-HR mám... >:D
[odkaz]
[odkaz]
C-HR stříbrná s černým zadkem je můj favorit. Jestli půjdete do C-HR, tak jedině s černým zadkem, protože by Vás to později (až je budete na silnici potkávat), určitě mrzelo že jste do toho nešli. Budete si pak připadat jako "chudí příbuzní"... ;-) >:D >:-[]
El. sedačky ano...ale s pamětí? Ani nevím, jestli je C-HR vůbec má v nabídce? Snad v nějakém paketu....no nikde to nevidím .... ;-\ Tož bacha na to.... :-! Bordel je, že HUD nelze objednat bez panoramy. A ta se nedá otevřít, takže pro mě "no use"... -
Leg 15.10.23 15:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Dědo, ten čierny zadok je možno fajn, ale najnepraktickejšia farba je na najexponovanejších miestach- strecha, prahy, zadok. Avšak, ak sa ti to páči, prečo nie. A v garáži sa ti aj tak nezablatí. >:D (sorry musel som) -
Leg 15.10.23 15:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
woody: myslíš tú GR86, čo ich mali na prídel tak málo, že si ich rozobrali influenceri a youtuberi pretože už nikdy nič podobné nevznikne? >:D
Tom: ja som tu čítal, ako si sa dopracoval k myšlienke nahradiť Tiguan Toyoutou Chr a aj mi to dáva racionálny zmysel. Napriek tomu neverím, že by si do troch mesiacov od prevzatia neobjednal niečo nové. Síce som ani na jednom konkrétnom kúsku nejazdil, ale podľa všeobecného jazdného prejavu hybridných Toyot a hot Volkswagenov som presvedčený, že práve pre teba to bude downgrade jaxviňa. Niečo ako GTI -> i30. -
Thomasino 15.10.23 14:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Praděda- uvidíš na živo. Ale mě se ten černý zadek nelíbí. Té černé je tam už hrozně moc :-( Ta stříbrno-zlatá barva OK, ale bez černého zadku. A to podle všeho ani nejde v této barvě. Nám se líbí Carmin Red v GR Sport, stačí FWD. Ještě ale připadá do úvahy BMW 223i Active Tourer v M Sport paketu v zelené s černýma ledvinkama, nebo Mercedes B220 (B250) s AMG paketem v modré nebo vínové, případně Rose Gold ala Čína >:-[] Ale hlavně tam musí být elektrický sedačky s pamětí, to u Tigouše hodně chybí a moje drahá si vždy 10 minut hledá správnou polohu a není s tím v pohodě :-) Tady je bez černého zadku v modro-zelené od 0:27 a 2:38 min: [odkaz] -
pradeda777 14.10.23 09:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Tms....to jo...za 223k si připlatíš....ale musím potvrdit, že i těch 183k v mojí C-HR bohatě stačí (jen pro předjíždění by se pár poníků navíc sešlo... ;-) a v nové + 15k bude určitě znát a bude víc než stačit. -
-
woody-alien 13.10.23 22:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
dědo: Už maj na novou C-HR akční ceník se slevou 125t (plus případně dalších 35t za výkup), ale v mých očích se to moc nezlepšilo. Zvlášť když už jsem viděl novou nejetou GR-86 v oficiální síti pod 900t. ;-) -
iudex 13.10.23 22:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Tak ak aj nové CHR v reáli vyzerá lepšie ako na tom videu, tak... je stále veľmi škaredé. >:-[] Ako tento dizajn skvele funguje na Priuse, tak na CHR je to chaotická prekombinovaná zmes línií a prvkov. Za mňa dizajnovo jedno z najhorších áut roku. Sorry, musel som. >:-[] -
pradeda777 13.10.23 16:01
Tms....tak to je prima....kupte tu moji C-HR a ušetříte milión.... ;-) Ok. Tož nová C-HR GR Sport pod milion asi horko těžko. Mě se líbí i ten černý zadek. Ale nejsu si jistý, možná je tam té černé až moc. Uvidím až na živo. Karmin ale už asi brát nebudu. Spíš to bude bílá perleťová nebo stříbrná a plug in (223k). S tou ten černý zadek víc vynikne. Křída by tu sedla... ;-) ;-) Modrozelenou petrolejovou jsem měl kdysi Camry. Ano, to je hezká tmavá barva. A ano ty černé 19ctky na GR Sport ani s těmi leštěnými ploškami nejsou nic úchvatného, to je pravda. Ty různá pípátka, co je třeba při nastartování vypnout jdou prý přepólovat, bylo mě řečeno....
Prodej Tigouše R.....obávám se, že dobrá doba na prodej těchto vozů už byla....lidé, co dříve takové vozy kupovali se teď dívají (ať se nám to líbí či nelíbí) po EVčkách 8-s
GR SPORT
Vybrané prvky standardní výbavy (navíc ke stupni výbavy Executive)
– Asistent změny jízdního pruhu (LCA)
– Přisvěcování do zatáček
– 19" GR SPORT kola z lehké slitiny,
pneumatiky 225/50 R19
– Dynamické vodicí čáry na displeji
parkovací kamery
– Automatické nastavení výšky světlometů
– Projektové Bi-LED přední světlomety
– Adaptivní dálková světla (AHS)
– Systém monitorování pozornosti řidiče
(DMC)
– Panoramatický monitor s kamerou 360°
(PVM)
– Upozornění na dopravu před vozem
(FCTA)
– Pokročilý parkovací asistent Toyota
Teammate
Dostupné pakety:
VIP
CENA OD
1 119900 Kč
-
-
Thomasino 13.10.23 12:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Pradědo, tak jsem dneska a také včera seděl a okukoval novou Tyoku C-HR :-) Plus Prius. C-HR vypadá fakt dobře (ale černý zadek bych si odpustil), velikostně by to doma místo Tiguana a Yarise asi stačilo, ikdyž nastupování je pro mě více dozadu za B sloupek, takže horší (proti Tigoušovi). Pozice za volantem dobrá, elektrické nastavení sedaček v několika různých směrech je bezva, taky by se hodila paměť pro 2 řidiče. Ale pípání na překročení rychlosti, nebo snímání obličeje řidiče a když se koukáš 2 vteřiny jinam, kdy to taky pípá, to je mazec. Dá se to čtení značek a pípání sice vypnout, hned po startu, ale musíš po každém startu. Samozřejmě je to příště aktivní zase. Akorát že co jsem koukal na ceny jetých Tigoušů R, tak není moc vhodná doba na prodej (kolem 1,2M), tady bych kupodivu prodělal, ikdyž jsem dobře koupil. Samozřejmě na jaře to můře být jinak :-! Jinak bychom brali předokolku s dvoulitrem a 190 ps s cenou nyní kousek pod milion (není potřeba připlácet za druhý elektromotor vzadu), samozřejmě výbava GR Sport s pěknýma sedačkama a zřejmě vínová barva. Ještě se mi líbila ta zeleno-modrá, ale na živo na jiném autě vypadá hodně tmavá. Ikdyž ty černý kola u GR výbavy teda nic moc. Asi by skončily na zimu. [odkaz]
Dedo, keď si ty prišiel s 2AT, tak boli všetky bavoráky pekné, okrem "tvojho" bobra.
Dnes je doba iná a i 2AT sa pohybuje niekde v strede poľa ;-)
Thom, o veľkosti si myslím, to čo Leg, že to bude vo výsledku 0,0 prd. Všetci vieme, koľko je 20cm a 10 je menšia polovička. ;-)
Čo tá prevodovka? správalo sa to ako popisuje Hrubis? Čo tam vlastne dávajú za dvojspojky? S tým Macanom to vôbec neni špatný nápad, to je univerzálna odpoveď na všetko.
woody: ďaľšia poistná? Tomu sa hovorí otloukánek. Hádam nič vážne.