Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.02.24  22:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Th
    Růžové baby Porsche máš, teď už jen konečně přiznat tu orientaci... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.24  22:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

V tom případě si najdu poblíž nějaké ubytování a nemám problém s vámi posedět a popít. Ale to bych nechal až na nějaké teplé období, jako květen apod. Tím nemyslím "teplé", jako že tam bude pár chlapů a žádné ženské >:-[] >:D Ikdyž jeden bude mít růžovo-fialové Porsche >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.02.24  21:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Th
    Pokud přijedeš se svým CGTS jsem pro! :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.24  21:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Nejdříve budeme koštovat ve sklípku a pak průbneme drift mód dole na křižovatce! ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.02.24  21:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Th
    Ne, ale můžeš zkusit dřist mód ve Sklípku... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 15.02.24  19:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

>:D >:D >:D drift mode ale na Kojote.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.24  15:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

A mohu si zkusit drift mód v RS ?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.02.24  15:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Jestli iudex přijede do Kyjova okouknout ten žlutý RS3 sedan (sobota otevřeno do 12.00, nebude tam sice můj prodejce, ale slíbil, že by to zařídil. I když v pátek do17.00 by to bylo pro něj lepši), a pak bychom mohli posedět a něco si zobnout u mě ve sklípku. ;-)
    Jestli ale chcete v sobotu jen přijet a okouknout můj nový vozový park + pokec/sklípek, tak klidně, ale dejte vědět ještě dnes. ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.02.24  11:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Sraz u Dědy v Kyjově ve "sklípku"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.02.24  10:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

tms.....tož na tu akci v Kyjově ok, ale na Babu je pro mě ještě zima.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 15.02.24  10:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Teploty sú už fajn a mne by nevadil ani dážď ale tento víkend mám nejaký wellnes pobyt ktorý som už kvôli práci 2x odložil. Toto by už asi neprešlo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.24  09:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Jako že 8-12 stupňů ti přijde v sobotu na letní gumy málo !!??
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.02.24  09:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Žlutá RS3 teď stojí v showroomu, ale je to SB. SD parkuje v podzemí. [odkaz]
    Sraz na Babě by byl fajn. Ale jak jsem už psal, chtělo by to lepší počasí a to vidím až tak v dubnu.....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.02.24  22:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Nějaký sraz na Pezinské Babě jsem před časem navrhoval. Stačí říct kdy :-)
    Tuto sobotu? ;-) Nebo to dojedeš spíše dopoledne do Kyjova okouknout tu žlutou? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.02.24  17:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

iu....tož ano, přijel bych a vzal to třeba i přes Babu a stavil se ve Slovenském Grobu na husu, ale až bude trochu jarní počasí.... ;-)
    Dnes jsem byl opět v podzemí v nevytápěné části. Borec mě tam v jedné RS3 (modrá barva?) a s Akrapovič výfuky vysvětloval nějaké detaily ohledně ovládání různých věcí. Samozřejmě jsme ji natočili, abych si mohl poslechnout....krása... :yes: Borec za to vysolil na dřevo 120 000Kč. Tož mám zase o čem přemýšlet..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.02.24  14:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pradeda: chce to v rámci zábehu vybehnúť na dlhšiu súvislú cestu, najlepšie k nám do Trnavy ukázať zelenáča, cesta k nám je ideálna zmes miest, okresiek aj zábavného horského prechodu. A už sa u nás naučili robiť dobrú kávu, je tu kopec pražiarní. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.02.24  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Nebál by som sa napísať že u Toma to je na výmenu auta. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.02.24  13:08

tms....to už je na výměnu oleje.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.02.24  12:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

U mě zatím jen asi 1700 km >:-[] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.02.24  12:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

28km..... >:D >:D >:D
    PS. Šetřím ji pro Tebe.... >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…