Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 15.02.24 22:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
V tom případě si najdu poblíž nějaké ubytování a nemám problém s vámi posedět a popít. Ale to bych nechal až na nějaké teplé období, jako květen apod. Tím nemyslím "teplé", jako že tam bude pár chlapů a žádné ženské >:-[] >:D Ikdyž jeden bude mít růžovo-fialové Porsche >:D -
pradeda777 15.02.24 15:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Jestli iudex přijede do Kyjova okouknout ten žlutý RS3 sedan (sobota otevřeno do 12.00, nebude tam sice můj prodejce, ale slíbil, že by to zařídil. I když v pátek do17.00 by to bylo pro něj lepši), a pak bychom mohli posedět a něco si zobnout u mě ve sklípku. ;-)
Jestli ale chcete v sobotu jen přijet a okouknout můj nový vozový park + pokec/sklípek, tak klidně, ale dejte vědět ještě dnes. ;-)
[odkaz]
[odkaz] -
pradeda777 15.02.24 09:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Žlutá RS3 teď stojí v showroomu, ale je to SB. SD parkuje v podzemí. [odkaz]
Sraz na Babě by byl fajn. Ale jak jsem už psal, chtělo by to lepší počasí a to vidím až tak v dubnu..... -
pradeda777 14.02.24 17:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
iu....tož ano, přijel bych a vzal to třeba i přes Babu a stavil se ve Slovenském Grobu na husu, ale až bude trochu jarní počasí.... ;-)
Dnes jsem byl opět v podzemí v nevytápěné části. Borec mě tam v jedné RS3 (modrá barva?) a s Akrapovič výfuky vysvětloval nějaké detaily ohledně ovládání různých věcí. Samozřejmě jsme ji natočili, abych si mohl poslechnout....krása... :yes: Borec za to vysolil na dřevo 120 000Kč. Tož mám zase o čem přemýšlet..... ;-) >:D >:-[] -
iudex 14.02.24 14:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
pradeda: chce to v rámci zábehu vybehnúť na dlhšiu súvislú cestu, najlepšie k nám do Trnavy ukázať zelenáča, cesta k nám je ideálna zmes miest, okresiek aj zábavného horského prechodu. A už sa u nás naučili robiť dobrú kávu, je tu kopec pražiarní. :-)
Růžové baby Porsche máš, teď už jen konečně přiznat tu orientaci... >:D >:-[]